1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 316
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Ох, момичета...
Така ви завиждам за срещата...
Тук у наше село нищо не организират за празника. А и още от сега са провиснали гадните облаци и мъгли  Sick
И с какво да си зарадвам детенцето?  Tired

Снощи по нощите надувах балони. Много!
И сутринта събудих Вяра с тях.
Тя се разкрещя от радост, а аз се разревах с много смесени чувства в душата  Rolling Eyes

Весел празник и на малчовците и на техните мами особено на тези, които като мен още не са пораснали  Embarassed

# 16
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на детето на всички малки и пораснали деца!

Цачи, честит рожден ден! Желая ти живота ти да бъде неувяхващ букет от емоции и винаги да пазиш детското в себе си!

# 17
  • София

О, Цачи, честит празник! Много любов и разбирателство в живота!

# 18
Честит празник на милите ни сладки дечица.Да растат безгрижни, здрави и послушни.

# 19
Цачи, честит рожден ден.
И на всички дечица честит празник. Безгрижно детство им пожелавам.
Весел празник на всички  Hug

# 20
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА - ДА НЕ ГУБИМ НИКОГА ДЕТСКОТО У СЕБЕ СИ! Party
СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ КЪМ АПРИЛСКАТА ТАЙФА  Heart Eyes - ДА СА ЗДРАВИ, ИГРИВИ И УМНИ ДЕЧИЦАТА НИ!

ЦАЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
БЪДИ ПО-ЧЕСТО С НАС - ЛИПСВАШ!!!

Татянка, дано днес вече е по-добре Миленка! Heart Eyes  Аз имам абсолютно същите наблюдения относно кърмене - спокойно дете. Категорично Велина се успокои след отбиването й - непробуден нощен сън, по-дълбок дневен сън, установяваяне на режим, приемане баща й, да я успокоява и пр. Според мен връзка има! Thinking

Уф, Бабълка, много ще ни липсваш, но приятно изкарване у дома - остави се, да те глезят мама и тати! Peace

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 09:19 от envia

# 21
 TadaЧестит празник на всички Априлчета!!! Мили дечица, бъдете здрави и щастливи, щурейте и огласяйте домовете си със смях!  Tada

Момичета, и на вас честит 1 юни Hug

Цачи, честит рожден ден     bouquet

Ама времето е супер. Ще се получи днес празника Party

# 22
Честит празник на всички дечица! Да са здрави и лъчезарни, много щури игри и да радват и слушкат мама и тати!

Цачи, Честит Рожден Ден! Много здраве и любов ти пожелавам.

# 23
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА    Party Time

# 24
Имаме си вече и ние първото зъбче  newsm44 Малко на странно място  newsm78 горе втория, но много му се радвам, толкова време го чакаме  newsm44
Черпя всички с по едно

Присъединявам се и аз към групата на празнуващите мами, т.е. и аз празнувам първи юни  Mr. Green Joy Много го обичам този празник  Hug

Приятна среща и да си изкарате весело.

Забравих да кажа, че вече една седмица сме без биберон!

# 25
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА

# 26
заповядайте и благодаря за пожеланията
цунки и гушки и честит празник на всички съкровища малки сладки Tada

# 27
4естит праzник на вси4ки сладки април4ета (били те родени преz март, април или май  Wink ) и майките йм  Hug
Ца4и, 4естит рожден ден, мила   bouquet  Желая ти мноооого Щастие и любоФФ  Hug

Наде, 4естито zъб4е  Mr. Green  Ама вие тамън на време откаzахте бибата, браво   bouquet

Тук днес е обла4но и много студено  Sad  Не 4е Щяхме да иzлиzаме много, де  Laughing  Милена е по добре, таzи сутрин 36.0°, но преz ноЩта спа неспокойно в на4алото, събуждаШе се преz 4ас и пла4еШе от болка  Cry  Вzех я при мен, уж да спи по добре, ама хи4 не мина номера. Болките бяха силни, накрая й дадох пак Нурофен, да не се мъ4и(м). Но не можа да zаспи. Накрая я върнах в стаята й, където веднага zаспа и откара до 8 сутринта  Grinning  Само 4е аz съм на автопилот, след тия дни в лаzарета, zаспиването в 2.30 е капака. Добре, 4е мъжът ми се прибира дове4ера да ме отнеме поне таzи ве4ер и утре, после пак съм дежурна, 2 седмици, 24/7.

Аааа, и по слу4ай денят на детето и боледуването на Миленка иzпросих една нова игра4ка zа нея  Laughing Смятаме да й купим това

# 28
Ами аз се пооправих, но се събудихме в 10, та главно затова не можахме да се появим на срещата.
Честит първи юни на всички деца - и големи, и малки.
Аз за кърменето нощем и лекия сън нямам наблюдения - знаете защо, да не се поентвам. Иво спи като пън, даже вчера спа само с едно ревване до 7 сутринта в леглото си. Тази нощ имахме някакво изпълнение, събуди се и не пожела да заспи дълго време, но най-накрая се оказа, че кротко и тихо си чакал млякото човека. Цокна си го (мляко от шише, водим се вече официално отбити) и пак заспа.
За отбиването да кажа - то продължи около месец, но главно заради мен - Иво отдавна няма интерес и не ме търси за сукане (всъщност той от 6 месечен не го прави, де). Давах му да суче отначало веднъж дневно, после разредих и давах, само като усетя напрежение (като се случеше това да е следобед, си нямате идея каква учудено-свенлива усмивка се появяваше). Не му липсваше, а като му дам - глътва 2-3 пъти и не иска повече. Ами това е.

# 29
Юлче, поздравления за успешното дълго кърмене и за безпроблемното отбиване!   bouquet Събирай сили за второто! Wink Кога ще гледате пола на бебо?

Наде, честито първо зъбче на Стенли!   bouquet Здравичко и беличко да е! Peace

Общи условия

Активация на акаунт