Нали заради нея до тогава трябва да са захранени с него.
Аз съм давала само 2 пъти, вторият ми се стори, че се обрина по гръбчето
Не zнам. Вáксинирахме я, ниЩо й няма, слава богу. И АБто спряхме, но от тогава спинка по zле
Питах педиатъра и той ми каzа, 4е ли4но той не би дал на децата си 
На Ленин ли прили4а?

Хм,аз не го знаех това.Все още не съм я ваксинирала.Причината е ,че две-три майки ми се оплакаха от ваксината,че децата са се подули,лежали са в болница,от това че е минал срока на годност.
За ваксината, вярно 4е съдържа кокоШки белтък, оба4е педиатъра ми каzа, 4е алерги4ни реакции били иzклю4ително редки
Не zнам и аz, не съм мед. лице..... Така или ина4е е ваксинирана ве4е, т.к. с4итам я zа zахранена с белтък
Моренце преди 11ти Ша има ли?

. Прясно мляко съм му давала в десертни кремчета. Белтък е хапвал в млечните ми баници. А риба яде от 10месец - но само печена във фурна или в готово пюре.
Белтък е яла и риба също, но и ги давам доста рядко. В кухните навсякъде мисля им настъргват по малко варено яйце в супите, впрочем
Хляб давам корички.

- на мен на вкус ми е като кашон, но със сигурност е добра алтернатива на "белите" сухари. Черният хляб тук си е бял с оцветители, а вносните сигурно са "консервирани", евентуално в някои хипермаркети със собствена фурна черният хляб се доближава до това, което трябва да бъде. Шведите го правят по друга технология и не вярвам да го боядисват..., каквито са маниаци. 

) - много ми е интересно да те чета. Ние ползваме Девин - розов етикет.