За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 142
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Хера, ами като няма оправяне, трябва нова да ти дадат.  Mr. Green
Не мерси  Stop повече Чиполино не искам Twisted Evil но така ли иначе ще ида..да си я сменя и ще я продам после Mr. Green

# 271
Ха,добър ден и от нас!
Хера,Слийпи,да се присъединя и аз към отбора на счупените колички.Ние сме с Чиполино Прима,ама нещо се оказа,че е с фабричен дефект.Има табличка отпред за детето,ама нещо от едната страна не се закопчава както трябва и наша Виктория като си метне краката върху нея и тя увисва.От магазина ми казаха,че ще поръчат от сервиза да им пратят нова табличка.Обадиха ми се хората,наистина изпратили,обаче се оказа същата работа.Явно проблема е в самата количка.Сега я пратиха до Пловдив,че там се намирал сервиза и ми дадоха оборотна.Пак е Чиполино,ама Сабрина или нещо подобно и е толкова кекава и разбита,че направо се измъчих.На снимките от срещата сме с нея.Вчера взехме една друга от едни познати.Малко вехтичка изглежда,ама поне е по-стабилна и удобна.Все една седмица,ще се прежаля.Надявам се да не е повече,поне от магазина обещаха,че максимум след 2 седмици ще ми върнат моята.
Айде аз изчезвам.Чадото заспа и ще използвам да прибягам до детската кухня-днес ни е сефтето.Ще пиша после!

# 272
А добро утро и от нас!
Заговорихте за колички. Ние вчера бяхме на разходка в парка до библиотеката с количката, рядко ни се случва да я ползваме. Ама вчера каката и тя реши че ще се вози - та и двамата ги натоварих в една количка  Whistling голяяям кеф беше и за двамата. Количката издържа, ама много тежът двамата накуп едвам я бутах  Tired
Новото ни забавление е да му сложа корнфлейкс или начупени солетки на таблата на столчето за хранене и той да си ги гони. Докато не ги разхвърля всичките не мирясва, част от тях ги хапва ама повечето са по земята.
AIR добре че кърма си хапва детето. Той да се оправи пък ще яде пак пюрета  Peace А за растройството и аз съм за Смектата. Като пътуваме това е едно от задължителните неща които взимам - калпол, смекта и лекарство против повръщане.

# 273
  • София
Здравейте и от нас.
Аир, да не ти е реагирал на антибиотика? Иначе, наистина изчакай със захранването. Шипковият чай запича, така че добре си го почнала. Не въвеждай нови неща, защото не се знае към кое ще реагира. Давай кърма, колкото иска. Оздравявайте!
Току що се прибираме от разходка. От 8,30 сме на вън и сега героите са уморени.
За количката, аз съм с Чиполино- Мишел. Тежичка е, но пък е широка и се обръща дръжката, много ми е удобно. Отказах се да купувам друга. Засега не е дала дефекти, но като ви чета ще започна да се оглеждам. Ако даде дефект, поне да е в гаранция.
Отивам, че мрънкоти.
Слиипи, голям терминатор е Калоянчо  hahaha. Кучето се е видяло в чудо. Нашта кучка е толкова кротка, когато сме до нея, че чак се учудвам. Явно усещат децата. Аз още не съм го пускала да я гали, но татко му даде веднъж и тя легна и сложи глава на земята, за да я погали. После беше миене, търкане. Нали ме е страх от тази алергия.

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 12:39 от Lovi

# 274
  • Виена
Слийпи в гаранция е но това оправяне няма Confused Иначе утре или в други ден ще съм със Куини Спийди  Crazy
Херка браво за избора  Peace.Миналата седмица в един Lutz имаше страхотна разпродажба на всичко.Имаше Куини само,че май беше Buzz и излизаше  на 200 евро лятна количка и отделна вана.Направо ми изтекоха очите,малко ни остана да я вземем,ама в крайна сметка се отказахме  Crossing Arms,нали си имам здрава количка.Иначе на мен това си ми беше любимата марка!
 Фрики,Аир наистина ще внимавам,защото на бебко наистина по му харесва да си спи при мен.И аз обичам да си го гушкам и да си спя с него,но предпочитам само през деня и следобед да си нанкаме двамката.
 Да ви се оплача.Вчера нали тръгнахме на басейн.Е стигнахме до басейна,ама малко преди да отидем на касата да плащаме,то като се заоблачи,като се раздуха един вятър.Заплющя един дъжд  ooooh!.И като тръгнахме с колата един град като удари,направо нямам думи  Close.Такова чудо не бях виждала.Колите спират по улицата кой където свари,беше невъзможно да се кара половин час поне,беше ужасна работа.И тъй с нашия басейн  Mr. Green.Днес може да повторим опита,дано да е успешен!
 Мамите от Варна,супер е била срещичката  Hug.Ех,моретооооо....Нямам търпение да идва време да си ходим,че и ние ще направим едно моренце.От 1ви август до 5ти най вероятно.Последно се спряхме да ходим в Сейнт Елиас.На Нова Година ни хареса,така,че ще се повторим да видим как е и лятото.Със сигурност ще ходим ии до Варна,ако някоя мама има желание може да се видим  Hug
 Лек ден  на всички.Отивам да взема дребко,че се събуди тъкмо  .
  love001

# 275
Слипи,горкото ку4е Mr. Green.Ама тези уши са им много интересни.И ние така,за ушите или за мустаците Mr. Green
Аир,дано Ради се подобри скоро и да се успокой милото.Предполагам само колко ти е изтощително.
Wel,дъв4е ли ги тези солетки.Мен много ме е страх да давам каквото и да е разли4но от пюре.Веднъж дадох пар4е круша да си го сму4е,нали няма зъби.То взе 4е се от4упи и му заседна в гърлото.Щяха да мои се подкосят краката,но все пак отреагирах адекватно и бързо.Та от тогава така...
Хери4,мерси за обяснението EmbarassedПреди десет години(преди да замина) знам 4е беше така,но си мислех,4е ве4е ще се е променило,та затова глупавия въпрос.

# 276
Нещо се притесних.
Дадох на обяд на Калоян да хапне яденето от кухнята и на половината количество той повърна всичко. Направих му АМ, изпи 100 мл и заспа. Гледам го добре си е, не беше отпаднал, няма разстройство, няма и Т и сега се чудя от какво може да е повърнал. Може ли ако го мъчат зъбки да повръща или просто ако не е бил гладен или ако му е било гъсто яденето, понеже аз сложих повече сухар от друг път и не го пасирах така че да стане като пюре, а имаше много мънички парченца?  newsm78 Знам, че не е от храната (пиле фрикасе), защото вече поне 5 пъти е ял това от кухнята.
Дано да му няма нищо като се събуди и да не повръща повече!  Praynig

# 277
Friki и ние нямаме зъби, но ги дъвче някак си солетките. А и те от премятането в устата се размекват на каша, корнфлейкса и той се разкисва. Много е занимателно и се учат да хващат малки предмети, за координация на движенията.
Аз съм му давала и ориз без да го пасирам дъвче го някак си  newsm78

# 278
Ето ни и нас Flutter
Тези дни повечко ви чета ,нямам настроение да пиша.Ми то всичко тръгна на опаки ,счупи се количката ,разболяха се децата/ и двете/,Вилянка от вчера е на АБ ooooh! и за капак ми дойде цикъла.
Е това ако не е кърък  Outta Joint
И ние дъвчем солетки ,ама кифлата предпочита кашкавалените  Whistling
Изчезвам за да не вкисвам и вас  Tired

# 279
  • Откъм Варната
Аз пък давам оризовки и той сам си ги държи и гризка, обаче малко позамазва всичко наоколо си с трохи, ама 80% се изяжда
Ето нагледно
http://images18.snimka.bg/003135825-big.jpg

# 280
Момичета, благодаря ви за поздравите и пожеланията! Стана ми много мило. Честито на патерици на Ивче! ДБС, аз винаги съм се уреждала с тая дата, ако не е Буш, са избори или в краен случай някое изпитване в училище или сесийка. Няма лошо.

Аир, буба, да се оправят децата по-бързо. Нямам идея какво се прави за запичане, освен стандартното, ама то е за големи. Имам един списък от Хип и там пише, че запичат пюретат - моркови с картофи, моркови, банани, моркови с ябълки, сок от моркови, и кашите - ориз за бебета бабани и праскови и млечна каша с банани. Ще се оправят дечицата ама дано е по-бързо.
Слипи, дано не е нищо сериозно.

Гледах снимки и като ви чета, чак се засрамих от себе си. Аз явно съм най-страхливата и неорганизираната майка тука. Не мог ада се организирам на разходка да ида като хората. Такива неща като хранене навън пък и през ум не ми минават. Дойдох при моята майка уж детето да свикщва с други хора пък пак си седим само ние. Нещо му се разбута съня. Заспива късно и доста пъти се буди нощем. Сега пък става чак към 10, ама като половината нощ не спи е така,  и съвсем не знам кога закусва и обядва. Исках да го заведа до Варна да види морето, ама дали ще се набутам просто не знам. Варненките, само през седмицата ли обикаляте Морската градина или и събота и неделя сте там? Може пък да стигна някак си до влака някой ден, знае ли човек.
Стига съм хленчила. Лек ден на всички и да сте здрави. 

# 281
  • Откъм Варната
...Варненките, само през седмицата ли обикаляте Морската градина или и събота и неделя сте там? Може пък да стигна някак си до влака някой ден, знае ли човек....

Ами различно, ама ти като дойдеш ние с Митаче сме на линия, само се обади, и за другите който смятат да наминат това лято насам да се обаждат да не се крият  Wink

# 282
Като слушам аз май много страхливо и бавно процедирам с даването на неща.... newsm78
Ама то страх лозе пази Mr. Green

# 283
Здравейте и от нас. Hug
Малкия днес е непоносим цял следобед му играя по свирката то не са песни то не е игра и не може да заспи и това е.Дръпна му един рев и чак сега след като хапна заспа. ShockedКакво беше това чудо не можах да разбера.Иначе си е изградил режимче и следобед си спи към 2 часа.
Фрики Херка правилно ти е обяснила за новото строителство за съжаление повечето хора нямат възможност да си купуват жилища до ключ т.е със всичко направено вътре.Абе Няма скоро да се променят нещата и това си е.А при вас много ми е интересно как се процедира? newsm78
Евелинка ти май ми беше казвала по-напред за този магазин ама аз пак патка питам ли питам..... ooooh!Със сигурност ще го разгледаме. Party
Аир мила направо ми е жал за тебе как само се измъчи но не се притеснявай все някога идва светлина в тунела и всичко ще се нареди.Аз не мога да ти дам съвет понеже да чукна на дърво не сме имали подобни проблеми но съветвай се и с доки.А и Кръци правилно ти е казала. PeaceАйде стискаме палци.
Слийпи аз си мисля че може Калоянчо да е повърнал от сухарчето.И малкия понякога когато нещо му заседне или не му хареса много и връща предното което е хапнал.Но не е много де.Не се притеснявай не мисля че е нещо нередно. Peace Praynig
Аз все още не съм давала нищо да хрупка или да смуче с изключение на картофчета и даже оризче от нашите храни.Но може да се пробвам. Mr. Green
Ами това е за сега от нас приятна вечер ви желая. Hug Hug Hug

# 284
Ето ни отново на линия.Преди малко се прибрахме от разходка и викам,докато слуша джуджето да се отчета.Първото ни меню от детската кухня беше пилешка супичка,картофено пюре с жълтък и кисел круша.На обяд си хапнахме по малко от супичката и пюренцето,а токущо си омахахме кремчето.Със задоволство мога да кажа,че и трите неща и харесаха,особено последното.
Слийпи,да ти кажа,забелязала съм,че понякога Виктория се дави,когато съм и направила попарата по-гъстичка.Аз не я пасирам,а натрошавам сухара много ситно,направо го стривам.Когато обаче съм сложила по-малко мляко или вода,почва направо да се повдига и се дави.До повръщане чак не сме стигали,ама почти.Не знам дали от това се е получило при вас,но аз съм имала няколко такива ситуации.И в тази връзка,понеже и вие сте на кухня,ще ме светнеш ли кога му даваш на Калоян манджите.В смисъл:то десерта ясен-след обяд,ама на обяд и супата и второто ли му даваш,щото като гледам то е абсурд да ги изяде и двете.Днес и дадох по малко и от двете-докато сама спря.
Що се отнася до морската-ние имаме абонамент за там,освен когато вали.Вече и кучетата ни познават,а какво остава за майки,баби и дечурлига.Така че,който се накани да идва към морето-ние сме на линия  Hug .Само както казва Кали-обадете се да се уговорим,да не вземем да се разминем без да се познаем! Joy
Wel,ние имаме уж два зъба,ама и мен ме е шубе да и давам солети и бисквити все още.Веднъж пробвах с едно резенче ябълка и бая парче отхапа,та ме достраша да не го глътне.Тя ако го вземе да го върти из устата си,все ще го смачка,ако не вземе...  newsm78 Макар,че то все трябва да се почне все някога...
Румена,честито и от мен на патерици!Ивче-и на тебе!  bouquet И Виктория се буди по няколко пъти нощем,ама мрънка със затворени очи.Като и дам бибата или малко вода си заспива веднага.Ама така аз не мога да се наспя.Иначе става към 9.Докато направим сутрешния тоалет,докато направя попарата...закусваме чак към 10.А обяда ни е към 13:30.Към 15:30-16:00 плодово пюре,после към 19:30 каша и накрая след банята-преди лягане към 22:00 мляко.Ние по-рано просто не ни хваща сън.Та в оби линии това ни е режима.Сега ще видим с тая кухня как ще бъде...
Ох,че дълго стана...Айде да не ви досаждам повече.После пак!

P.S.Болничките да оздравяват,за да не тревожат мамите си!!!

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 18:24 от matsa_gk

Общи условия

Активация на акаунт