Отговори
# 240
За трети път започвам и ако стане нещо няма да пиша вече днес  Rolling Eyes

Първо Честит Първи Рожден Ден на малката принцеса Йоанна. Миличка бъди здрава, весела и щастлива през целия си живот. Радвай мама и тати, обичайте се с бати.   bouquet  bouquet  bouquet Hug

За протокола - тежим 9,500кг и сме високи - 75см.

За прощъпулника вчера - беше много весело. Първо пуснахме Криси след търкулналата се пита и той реши че ще пролази след нея.  Joy Толкова се страхувах от този момент и той се случи. От сутринта вчера не искаше изобщо да ходи, аз го пусна да ходи той туп на дупе и се засилва да бяга лазейки. Но добре,че поне после се поправи.  hahaha

Търкулнах аз питата и Криси отиде лазейи до нея пипна я и се върна. Вдигнахме го и вече ходейки отиде при нещата и си избра четка (бяхме я нарекли за художник). Много си я хареса после 30мин не я остави само си"рисуваше" по земята, на второто си връщане си избра клавиатурата, заключихме, че ще е компютърен художник  Joy Joy Joy езнам дали ще стане художник, но сваляч май със сигурност моя Криско вижте го само какво прави...

Бяхме 4 мами и 3 бебчета, едно момиченце и 2 момченца. Децата доста се забавляваха оставихме ги да ядат питка и да ронят по земята, лазиха, ходиха, падаха, ставаха беше забавно. Остана си един незабравим спомен.

Нямам много снимков материал, защото имам само 1 мемори карта, а я ползвахме за камерата. Майката, която трябваше да снима доста закъсня и не успя да снима началото така, че само тази ви пускам да видите. За сега не успявам да кача клипчето в Вбокс, защото с камерата стават големи и не искат да се качат. Ако успея ще пусна линк.

Целувки

А еййй честито на днешните сладки месечинковце, не остана стягайте се за празника.   bouquet  Heart Eyes

Ето линка успях да го кача едното клипче : http://www.vbox7.com/play:4f2dad95

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 18:17 от Мама Дани

# 241
така!
попрегледах диетата,но кафенце мога да пия нали?Но пък сигурно без захар а?Ужас CryИ за газирано сигурно да забравя,а сокчета?Или само гола водица?

# 242
МариаЕли не може нито сокче, нито газирано в диетата. Може кафенцето със захаринче. Успех!

Някой ме пита за чая давам го след 19:30 и да пие колкото изпие, последно си пие млякото Криси.

# 243
Честита 1 годинка на малката Йоанна!
Честито порастване и на Яна!

Жоржи да в Пикадили ходим.Много му е забавно на Гуги.И персонала много му се радват.  Grinning

Ааа Бета ние не си я даваме Пламенка  Naughty

Тежим 8,300кг 73см. Още сме дребуси. Ето и актуални снимки.Галко в количката за кукли: http://images18.snimka.bg/003167339.jpg
и тук днес с баща си: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48584&photo=126

Момичета защо се самонаказвате с тез диети бе  Thinking  тц тц...

# 244
урааааааа Party кафето ще е сладичко Flutter

# 245
честит рожден ден малка пораснала Йоанна
Момичета защо се самонаказвате с тез диети бе  Thinking  тц тц...
който си няма тези проблеми му е много лесно  Wink
урааааааа Party кафето ще е сладичко Flutter
не съм 100% сигурна за захарина ,защото аз си пия кафето без захар.А ако ти се иска да пийнеш нещо сладко просто си купи от разтворимите витамини и готово.
МАРИАЕЛИ диетата на Иси съм я копирала на 10 стр. от тази тема. Аз дотук/28 дни/ съм отслабнала вече 8 кг.
  bouquet Благодаря ти Иси кам   bouquet
много се радвам ,че съм успяла да помогна Hug
Мама Дани още не мога да видя клипчето.Но браво на малкия Криси.Когато правих прощъпалник на Марти той си хвана отвертките и клещите ,а после отиде да си вземе и една количка. на мама инженера ,то и първата му му думичка беше кола hahaha

# 246
  • Варна

Хайде на кафенцето Laughing
Честити месечинки на Алекс,Диляна и Рая
Рени Heart Eyes,чак ми се доходи по Пикадили Mr. Green.Аз като отида там и се Уливам Money,но днес ще намина да сложа Друндела в една количка Wink
Ели,как си Hug
Крисито и юнак,Браво за постиженията Hug.Друндьо го хвана мързела и хич не му се върви Crossing ArmsСамо бели прави,и то какви.................... ooooh!
Пингвина,с удоволствие ще ти звънна,обаче като се пооправя малко че сега съм в МС и не съм за траене.нервите така ме гонят,не съм за траене.то затова и детето толкова нервно Rolling Eyes
Момичета мислите ли че,психическото състояние на майката,може да повлияе на детенце В голяма степен? newsm78 Thinking.
Занапред имам впредвид,дали ме разбрахте Confused
По цял ден сам съвсем сама с него,за 10мин.няма накого да го оставя,и вече изпушвам.случва ми се да му повиша тон и после ме е яд,защото се разплаква и си личи че е нервен,аз се чуствам кофти. Cry и рева като.........да не вземе да ме намрази детето???
той затова сигурно не казва Мама Sad

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 08:53 от jorjito

# 247
добро утро
хайде на закуска
честити месечинки много да са здравички
тичам ,че много плаче

# 248
  • През девет земи в десета
Добриютро дами,за малко съм на компа с кафенцето и после изчезваме,днеска е 15-и и бате завършва учебната година,горкия съвсем го бях забравила покрай Цвети,добре,че сам се оправя.После го изпращам с баба му на Бяла и ще е там цялото лято! Embarassed

Жоржи,мила влизам ти в положението,май повечето от нас са като тебе,наистина когато ние сме нервни се отразява на бебоците,но нали сме хора,не роботи.Понякога,колкото и да се старая да съм спокойна и да не се ядосвам  "изпушвам"и крещя по всичко живо Mr. Green

Честито на порастващите днес,да са живи и здрави!!! newsm51 newsm51 newsm51

Ние изчезваме,Бета следобяд ако не вали ще чакам да ми звъннеш PeaceСлед 2ч.май няма да имаме ангажименти!

# 249
Здравейте и от нас с Тито  Hug. От доста време не сме се включвали, но при нас като е все хубаво време, не се спираме у дома освен за сутрешната и следобедна дрямка  Joy. През другото време сме по улиците /за професия не знам, но със сигурност ще е хаймана  Twisted Evil/.
За протокола - и Тито е от "френските" мъже  Twisted Evil. Тежи 9,2кг, а е 78 см. Сега е малко настинал, но иначе си хапва добре, така че не се притеснявам.
Видях, че разисквате диетите. И аз искарах 2 седмици на точковата диета и свалих 6 кг, но ми остават още 5. Обаче ми казаха, че трябва да я сменя, за да не привикне организма и да спре ефекта. Аз затова сега си почивам малко  Joy и после пак ще започна с нея. Та по този случай, Isi, мерси за закуската  Hug  Joy.
jorjito, не се притеснявай мила. Верно е, че децата се влияят от настроението на мама, но не помнят много от този период/а и да помнят не мисля, че го осъзнават/. Така че по-нататък, като бебчо започне да е по-самостоятелен и ти имаш възможност да си почиваш, ще го обградиш с любов и ще видиш, че всичко ще е наред. Това ти го казвам от собствен опит с Рая. Като бях бременна я бях оставила изцяло на грижите на дадата и миличката беше много нервна. След като се роди бебчо и започнах да й обръщам повече внимание сега е много мило и послушно дете /макар че все още май изпитва малко ревност към брат си  Thinking/. А за думичката "мама" не се тревожи толкова. На мен Тито като ме нарича "кака", а това на арабски означава "л..но" какво да кажа  Crazy. Успокой се и недей да плачеш. Детето няма да те намрази Hug.

Честит Рожден ден /със закъснение/ на малката-голяма Йоанна! Много здраве и късмет й пожелаваме.
А аз да попитам за прощъпулника. Защо децата се връщат два пъти до предметите  newsm78??? Още ни е рано за това, но ми стана интересно.
Весел ден на всички. Ще гледам да се включвам по-честичко, че изцяло ще ни забравите Joy.
 Hug

# 250
От много приказки забравих да честитя на месечинките днес.
 newsm51  smile3525  newsm51
Да са здрави и послушни и много щастливи!!!

# 251
  • somewhere over the rainbow

По цял ден сам съвсем сама с него,за 10мин.няма накого да го оставя,и вече изпушвам.случва ми се да му повиша тон и после ме е яд,защото се разплаква и си личи че е нервен,аз се чуствам кофти. Cry и рева като.........да не вземе да ме намрази детето???
той затова сигурно не казва Мама Sad

Аз само последните два дни съм сама с Дая и направо луднах Twisted Evil На два пъти не издържах и й се развиках, та чак хората по улицата се обръщаха Embarassed Тя за това все иска да е при баща си и плаче, като излиза той Crossing Arms, а мен не ме еб..а Close
От няколко дни е започнала да пищи яко, ако не й дам каквото иска...копче например Confused
Айде,оплаках се Confused

# 252
Честито на тези, които празнуват днес! Честито и на нас - първата думичка, коята Максималният най-съзнателно произнася е ТИТИ! Аз от известно време имах подозрения, но вече най-официално мога да го обявя!

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 12:33 от Pingwina

# 253
  • София
ох, и ние с баща й на Яна все се караме, че съм й викала. А аз даже много се старая и гледам да се въздържам. Абе, пробвайте подхода с броенето до 10 и да го гушнеш, вместо да му викнеш, ама дали ще стане - не знам  ooooh!

Аз съм голяма патица, сутринта отидохме на консултация и се оказа, че педито е следобед. Чудя се да ходя ли пак в тия задръствания и жеги  Confused

Яна пък вече се има пето зъбче, нещо се засили - второто поникна един месец след първото, а сега две за една седмица. Четох Спок, според него до годинката е нормално да имат по 6 зъба - 4 отгоре и 2 отдолу. Не че ако имат по 8 са ненормални, да не се засегне някой  Twisted Evil

Браво на Максималния! А Яна като види баща си и като викне тате и направо тича към него (е, ако я държа с ръка, де)  hahaha. И мама вика, ама само като ме няма - седи до вратата, тропа и вика мам.

# 254
Здравейте, майчета!

Ренка, Каби е с абсолютно същите размери. Три месеца не ми наддаваше маймуната и чак сега леко дръпна.  #Crazy

Пиги, не можах да отида на концерта. Нали видя Каби колко чАса се храни, та докато успея да му вкарам заветния банан, стана никое време.  Embarassed

Жоржи, напълно те разбирам! Откровено си казвам, че има моменти, в които му повишавам тон и ми избиват нервичките! В началото бях много гузна и се срамувах от себе си. Но не съм робот! И аз имам някаква нужда от спокойствие, усамотение, мои си лични интереси, които отдавна са забравени в името на малкия човек. И в крайна сметка, след като си го нахранил, измил, наиграл и т.н., то идва и продължава да мрънка за нещо си. Неблагодарна му работа, му викам аз. Та, затова вече не се втелясвам, че повишавам тон, но внимавам да го правя когато наистина има сериозна причина, а не когато имам нужда да отпусна нервата.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт