Първо Честит Първи Рожден Ден на малката принцеса Йоанна. Миличка бъди здрава, весела и щастлива през целия си живот. Радвай мама и тати, обичайте се с бати.

За протокола - тежим 9,500кг и сме високи - 75см.
За прощъпулника вчера - беше много весело. Първо пуснахме Криси след търкулналата се пита и той реши че ще пролази след нея.
Толкова се страхувах от този момент и той се случи. От сутринта вчера не искаше изобщо да ходи, аз го пусна да ходи той туп на дупе и се засилва да бяга лазейки. Но добре,че поне после се поправи. 
Търкулнах аз питата и Криси отиде лазейи до нея пипна я и се върна. Вдигнахме го и вече ходейки отиде при нещата и си избра четка (бяхме я нарекли за художник). Много си я хареса после 30мин не я остави само си"рисуваше" по земята, на второто си връщане си избра клавиатурата, заключихме, че ще е компютърен художник
езнам дали ще стане художник, но сваляч май със сигурност моя Криско вижте го само какво прави...
Бяхме 4 мами и 3 бебчета, едно момиченце и 2 момченца. Децата доста се забавляваха оставихме ги да ядат питка и да ронят по земята, лазиха, ходиха, падаха, ставаха беше забавно. Остана си един незабравим спомен.
Нямам много снимков материал, защото имам само 1 мемори карта, а я ползвахме за камерата. Майката, която трябваше да снима доста закъсня и не успя да снима началото така, че само тази ви пускам да видите. За сега не успявам да кача клипчето в Вбокс, защото с камерата стават големи и не искат да се качат. Ако успея ще пусна линк.
Целувки
А еййй честито на днешните сладки месечинковце, не остана стягайте се за празника.

Ето линка успях да го кача едното клипче : http://www.vbox7.com/play:4f2dad95
И за газирано сигурно да забравя,а сокчета?Или само гола водица? 

тц тц...
кафето ще е сладичко

,но днес ще намина да сложа Друндела в една количка
Само бели прави,и то какви.................... 

След 2ч.май няма да имаме ангажименти!
. Успокой се и недей да плачеш. Детето няма да те намрази