Отговори
# 255
Тази диета е много жестока, не е за мен. Възхищавам се на мами, които могат да я спазват напълно стриктно.  Само едно не ми е ясно, какво може да се закусва при тази диета. Не ми казвайте нищо или чай без захар.  Tired

Имам предложение да си направим
общ юлски рожден ден във Варна
Виждам, че много семейства ще са край морето и ще могат да дойдат в този ден до Варна, ако успеем да се уговорим. Мисля, че ще бъде супер да съберем много юлчета на едно място, да им поръчаме една голяма обща торта и да се повеселим заедно.

# 256
  • София
Привет Мамчета  Simple Smile
на бързичко само...

Нека да е честит първия рожден ден на порасналата беба Йоанна!!! (Това малко на патерици). Да бъде жива, здрава и мнооого усмихната.

Много се вълнувам, кога мина една година и кооолко пораснаха дечицата Simple Smile

Честито на празнуващите дечица днес!!!Благодаря и за поздравленията за нашата 11та месечинка Heart Eyes

# 257
Имам предложение да си направим
общ юлски рожден ден във Варна
Виждам, че много семейства ще са край морето и ще могат да дойдат в този ден до Варна, ако успеем да се уговорим. Мисля, че ще бъде супер да съберем много юлчета на едно място, да им поръчаме една голяма обща торта и да се повеселим заедно.
аз съм за голямо ЗА Peaceние така или иначе ще сме във Варна към края на юли
Момичета аз утре заминавам за Хасково(ако не вали).Темичката е готова и когато се върна ,ако сте изписали темата ще пусна новата Peace

# 258
  • София
Здравейте и от нас!Честито на всички месечинки през изминалите дни!Нас ни нямаше доста време тук във форума и не съм ви чела от доста време.Въпреки това се надявам всички да сте добре Simple Smile.Дейвид е с як зъборастеж-по цели нощи не спиме,но за сметка на това имаме вече цели 8бр.Ходи доста добре вече,че и сам почти.Но още няма смелостта да се пусне. smile3539Мисля на 7.7.2007г. да го кръстиме и започвам трескаво да мисля за това! bishop Искам да ви питам относно кърлежите и комарите:някой знаели подходящ крем-мехлем с който да мажа Дейвид за да не го хапят и лазят тия гъдинки?Лека вечер от мен и сладки сънища на всички ви! smile3524

# 259
На мен Тито като ме нарича "кака", а това на арабски означава "л..но" какво да кажа  Crazy. Успокой се и недей да плачеш. Детето няма да те намрази Hug.
hahaha Joy и на руски е със същото значение.Когато сестра ми отишла на гости за първи път в Русия и казала на братовчедка ми кака и тя взела ,че се обидила . hahaha
Някой питаше как да научите бебоците да заспиват сами ами ето един вариант hahahaсами си направете извода Joy
а когато бате не иска да спи през деня ето как заспива сам  hahaha

# 260
Леле isi_kam, повиши ми настроението с вашите спящи пози  smile3524.
Значи по последни данни от татито ние ще бъдем във Варна пак месец август, но не знам на кой дата  Crazy
Днес се сдобихме най-накрая със слънцезащитен крем Нивея - 30-ти фактор, не исках по-голям, защото казват,че оставали бебетата белички.
Вие излизате ли на обяд, аз напоследък си стоя в къщи на хладно пред климатика. днес беше 35 градуса, жегаааа sweating. Днес дори излязохме в 10 часа на площадката преди кухнята, пихме кафенце след това и в къщи, после навън чак в 18 часа.
Сега като ми припонмихте в превод от руски "Живот" означава - "стомах" и един мой познат на времето нали си пишехме с русначета и написал "Как е твоят живот напоследък" и мацето се обидило Joy
Момичета, много са ви сладички дечицата, наистина юлчетата са най-готините Heart Eyes
И не се косите, че повишавате тон на децата си. Казвам ви го от опит, по добре е да се скараш на детето, ако е направил беля, от колкото да стане лига и да си прави каквото иска.  Нали сега е времето да ги възпитаваме до 7-мата им годишнина, после файда йок Wink. На времето с големият ми син съпругът ми се занимаваше с възпитанието му и го строяваше по военно му. Много съм се карала са тези си методи, но сега Гоги е едно прекрасно дете. Като гледам другите какви са Whistling. Помага в къщи с гледането на бебо, чисти, стаята му е изрядно прибрана, сам се сеща да си пусне прахосмукачка, като огладнее и не му хареса менюто в къщи си готви сам-разбира се лесни яденета и скари, но е све нещо. Преди като работех редовно ме изненадваше с вечеря. Сега е ваканция, но си е наложил от 2-4 да чете книги, без даго карам аз. Та тази ме беше мисълта-ако правят за каране не се косите, нали го правим за по-добро. А и ние сме хора и понякога в забързаното ежедневие, лишавайки се от много наши удоволствия ни избива бушона. Примерно аз днес бях в някаква черна дупка и много ми беше мъчно и си поплаках. Всичкия този слугинаж, чистене и еднообразието в сменянето на памперси и тем подобни дойдоха явно в повече. Няма заведения, срещи с приятели, да не говоря за дискотеки-няма социален живот  Cry Адски много обичам децата си, но имаме нужда от глъдка въздух поне за мъничко Hug

# 261
  • София
Направих и втори опит да идем на консултация следобяд - 8.200кг, 71см - все така сме си фини. Обаче педито винаги ме учудва като каже, че не е слаба, даже вика да не прекалявам с кашите  Shocked.
Днес се надявам по-добре да спим, след като й изби зъбчето, миналата нощ така се мяташе, че ми фрасна една глава по устата и ми се е подуло чак  Rolling Eyes
Хайде, лека от мен, ще се пробвам да си отспя за нощес  Simple Smile

# 262
  • някъде
И ние ходихме на консултация- 78,5 см и 9,700 кг baby_neutral Все още си нямаме зъбче, не ходим  без помощта на мама и не пълзим! Simple Smile
Във Варна, живот и здраве мислиме да ходиме от 16 юли за една седмица! Peace
Иси, много ми харесаха снимките- страхотни сладурковци Hug
Жоржи, не говори такива неща Naughty Не е хубаво да се караме на дребосъците, но и ние сме хора и ние имаме някакъв предел, и на нас ни изпушва понякога! И аз като гледам някое детенце да плаче и да мрънка ми става жал, но когато е моето и знам че го прави от каприз съм на друго мнение Crazy

Едно въпросче- как съхранявате сиренето за попарата? newsm78 Аз го държа във вода в хладилника, слагам по-малки буци, за да не стои твърде дълго!

# 263
  • Sofia
Привет от нас  Hug

Честит Първи Рожден Ден на малката пораснала Йоанна/сори че е на патерица/много здарве и щастие и желаем[  bouquet

isi_kam Много мила гледка две спящи мънички човечета  Hug
eti_31 Аз от доста време излизам само сутрин и надвечер.Ние спим до 9.00-9.30 обличаме се и тръгваме за кухнята там пием кафе после спим следобед и към 5.00-5.30 пак навън това.Следобед НЕ  Peace
ronkis Нашето кръщене също ще е на 07.07.07г вече резервирахме даже спането  Peace  А за комарите се чудя и аз още гледах на Чико има незнам обаче дали е и за кърлежи.Аз мисля от него да купувам за сега де
Жоржи Споко мила напълно те разбирам  Hug и при нас положението е така сам сами по цял ден двете.И макар че ми е много кротка ми се случва да повишавам тон минава ми на минутка нооооооооооо важното е че викам.Случва се на всеки предполагам от нас не си вкарвай лоши мисли в главата  Hug
didka_81 И аз така го съхранявам сиренето като теб,но то не се задържа много много  Crazy давам всеки ден аз със супата вечер  Peace

Лека от нас

# 264
И ние ходихме на консултация вчера и съм много доволна от Мимето Heart EyesДобре е наддала за след боледуване- 9.915кг., 78 см.Е, малко ми е свръх дългичка, но има и на кой да прилича-баща ми е 1,98м.

Днес моята мома яко се е заяла с мен Sad...ужасно е крива и цял ден ми вдигаше скандали.Зъбчетата й вече прозират и предполагам, че в това е бил проблема й.Е миии дааа и аз съм от кресливите EmbarassedДнес не ми издържаха нервите и такъв вой нададох, чеееее дребната остана като гръмната Shocked, забрави и за зъби и за дяволи.Цял ден се пънах да се контролирам и накрая яко ми изби нервата. Embarassed
Аз също гледам сама детето си, но не мисля че това е от значение.Според мен, до темперамент е.Някой хора просто не крещят( хора ли написах?)

А за диетите-МРАЗЯ ДИЕТИТЕ Crossing Arms

# 265
  • Варна
Я да попиша пак,докато не се е почнало Mr. Green
Момичета,Благодаря ви на всички за окуражителните думи Heart Eyes Hug  bouquet newsm51  love001 hug txtloves
Чувствах се ужасно че все му викам,ама той моичкия като направи нещо и му се скарам,започва напук да прави и тропка с краченца на едно място ooooh!.като му кажеш НЕ,те гледа в очите и си продължгава неговата си. Close Сега последно не мога да му сменя памперса Tired,като му заголя задника,и хваща гората Rolling Eyes.а като види новия памперс,започва да пищи,с нищо не мога да го разсеям.днес стоя час и половина с гол задник,опика терена ooooh!.

Много се радвам,че толкова много от вас,ще идват във Варна през юли.Аз също съм ЗА  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
Иси кам,много сладки твоите мъници Laughing
Ети31,аз излизам сутрин към 9ч,докъм11 най-късно и после от 17ч нататък.Само ако слизам към Морската,излизам сутринта и се прибирам чак вечерта,но там е хладинка,духа си бризче Wink
За мазило за комари и кърлежи честно казано не бях се замисляла Thinking
Дидка81,ние в къщи ядем страшно много сирене.на всеки два дни купувам по половинка че и повече.само разбираш,че нямам притеснения относно съхранението му Laughing
Браво на Максималния smile3501
Бетта,дано се наспите smile3524

Ние утре ще отскочим до село,свекитата да видат малкия Laughing
Айде лека и наспивна  bouquet

# 266
  • През девет земи в десета
Айде и аз да си попиша на спокойствие Mr. Green

Беба и тате заспаха,а свекър ми закара днес кака и бате във Бяла,направо супер,не,че ми пречат децата,но и аз съм човек Blush

Дидка,сиренецето на Цеци и аз го държа във водичка и в хладилника,гледам да не стои повече от седмица!

Бета,аз вече си имам нова тактика,нали се похвалих,кърмиме се вечер докато заспи и после в нейното си легло,вече се наспивам тотално,не се буди нощем за кърмене,явно ние сме я събуждали преди и сутрин си поспива до 9,30ч.съвсем прилично.Май на мене ми е по-мъчно в случая!

Мазилото за комари,мисля да е Занза ноу на Чико,защото е на растителна основа,иначе за Аутана знам от собствен опит,че действа,но мирише гадно Rolling Eyes

Жоржи,ами махай ги пампите,то как запарват сега в жегата,нали и да се напишка няма да настине   Wink

Иси,страхотни са ти малките мъже Hug

# 267
  • хасково
Хайде кафето днес от мен.

Честита месечинка на Юлето! newsm51

Първо да се похвалим- днес се събудихме в 7и 30 ураааааааааа. Поспахме малко повече.
Ох, момичета и аз от време на време си изпускам нервите и викам , ама какво да се прави- все единия трябва да е лошия( в случая аз) .Тати много я защитава , не трябва да се вика, а да се обяснява, , иди и се оправи като се заинати и закелеши. А иначе много добре си разбират от НЕ , НЕ ДЪРПАЙ, НЕ ПИПАЙ!

Нашите мерки 8,600 и 76см.

До после , че напълнихме памперса.

# 268
  • София
Честити 11 месеца на Юлето, да е жива и здрава!

Пиги, много жалко, че не можахме да се видим, но то и без това валя. Аз Яна си я слагам в нейното си легло да спи, но си се буди и понеже не ми се става по 100 пъти, я взимам по някое време при мен. Към 2-3 часа си иска да суче, после спи леко и сега с тия зъби цяла нощ се мята, мрънка, с краката нагоре, настрани и е ужас.
И с гърнето не сме като вас, слагам я периодично, но понякога не ще да стои и след малко се намокри. Не ми показва по някакъв начин, че й се пишка, иначе акането й личи и я хващам.

jorji, сигурно наистина им спарват тия памперси, затова не ги иска Друндито.

Ние пак сме си самички днес  Sad. Хайде да се приготвяме за навън, приятен ден на всички.

# 269
Честита месечинка на Юлето!  Да расте здравичка и да слуша мама и татко!  bouquet  bouquet  bouquet

Нещо не ми остава време тези дни за писане.Гледам по цял ден да съм навън,че ако сме си у дома Зоя не се трае.Излизаме към 10 сутринта и се прибираме към 19. Embarassed
Записах я на кухня от другата седмица,1-ва група.Престраших се и аз най-после.Ще видим дали ще и хареса.Ама сигурно,напоследък забелязвам,че предпочита моите творения и гозбите на баба си,а започна да ми отказва готовите  месни и зеленчукови пюрета.Хубаво,че поне плодовите все още ги иска,че сега от суровите плодове давам само ябълки,банан и череши.
Нашите мерки са 10,270 и 76 см. Laughing
Все още като върви си влачи краката,не е стабилна изобщо,но в кошарата си седи права,без да се държи за около минута,после прави крачка и пада.Изобщо не я страх да се пуска,пада,пребива се и пак става и пак отначало. Mr. Green
Някъде четох,че детето прохожда тогава,когато краката станат достатъчно големи,за да балансират тежестта на главата,каквото и да означава това newsm78,и ний с таз голяма глава,скоро май няма да проходим. Joy

То за викането май на всички се случва.Колкото и да си уравновесен и спокоен понякога няма начин.Ама ме е яд,че е за глупости.Като си свали шапката например за 48920097 път #2gunfire и накрая повишаваш тон. SadНе ми тежи да си гледам сама детето,но на последък започнах някак да се чувствам изморена,а и навън е лято иска ми се и аз като бял човек да изляза и да пия 1 ракия на спокойствие или да се просна на плажа и да си дремуцам там с часове.До сега не съм я оставяла на някой за повече от 5-6 часа. ConfusedА и с това мойто отбиване,дето все го отлагам... WhistlingТрябваше да е в началото на месеца,а вече даже и за края не съм сигурна дали ще стане. SadОх,не ми се мисли,то като я гледам Зоя,хич и няма да и пука толкоз колкото на майка и.
Отиваме да се обличаме и ще излизаме,че днес позакъсняхме с разходката. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт