Отговори
# 270
 Зоя има 1 надуваем заек и докато пишех тук взе,че падна отгоре му в кошарата и му хвръкна главата. #Crazy #Crazy #CrazyВече е обезглавен и спукан заек. Sick

# 271
Здравейте
минавам само да пусна линк към прощъпулника : http://www.vbox7.com/play:cc33a9ec . Приятно гледане  Hug

Честито на малката сладка Юл. Да е жива и здрава и много да радва мама Ели и тати.

# 272

Hug Здравейте!

Мерси за пожеланията за месечинка Юл и да почерпя на думи едни пържени пресни картофки със сиренце и по една студена бира,това сега направих да хапнем и черпяяя! Flutter

Бяхме малко при баба в Хисар,видяхме случайно Фокита без Яна Thinking сигурно я гледаше баба и и така ! Grinning

Хайде бай че да не изстинат картофките!

На диета който е да пие една вода минералнааа!

# 273
  • Варна
Честита месечинка на Юл.Да расте здрава за радост на мама и тати  bouquet

Арлина,ако това за главата и краката е вярно и ние няма да проходим скоро Rolling Eyes Joy
Пиги,Бетта ами и аз си мисля че го спарват и затова не ги иска пампите,ама как да стане без тях Rolling Eyesнаправо незнам,ще взема като сме в къщи да почвам да го свиквам без тях.само че в хола сме с персийски килим и има да ми го опикава. Blush не искам да го махам че малкия нали лази,и по теракота.................. newsm78.
иначе в спалнята няма проблем с паркета,в кухнята пак теракот и там не го оставям да лази........офффффффффффффффф,абе при вас как е бе муцки newsm78

Всечки май сте по гезмета Mr. Green
Айде лека вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 274
  • София
Jorji, ако решиш да го пробваш без памперси, виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158110.0, може да ти помогне.

# 275
  • Варна
Бетта,много ти благодаря  bouquet
със сигурност ще я прегледам темата Peace Hug Hug Hug

# 276
  • някъде
Честита месечинка на малкото ни Юлче! Hug
Жоржи, тук сме мила Mr. Green Аз му купих на моят дребус гърне още преди 2-3 месеца, но съм го слагала 1-2 пъти на него Blush!Честно казано мисля да поизчакам малко да проходи и да може поне да покаже какво мисли да прави и тогава ще го уча на гърне! Пък и лично мое мнение е, че това че знаем кога ще ака и че пишка веднага след сън не означава че детето ходи на гърне, а означава че ние издебваме и го слагаме на гърнето Mr. Green! И Алекс се върти и се мята из цялото легло като трябва да се сменя памперса, но се въоръжавам с търпение и с интересни играчки и така го сменяме! Peace
Онзи ден беше време за къпане и понеже му беше пропуснал памперса го махнах и го оставих само с къси панталонки! Започнах да приготвям корито и вода за къпане и излизам от банята и гледам баба му взела един парцал и бърше пода в коридора, поглеждам я малко учудено, а тя започва да се смее и ми показва крачола на панталона- а той мокър- моят малък мъж се напишкал! А тя даже и не го била видяла- просто докато го била пуснала да ходи видяла на няколко места локвички и се усетила какво било станало Laughing

# 277
  • София
Честно казано, аз предпочитам да я издебвам да се изака на гърнето, отколкото да й го бърша от дупето. Днес чистех и я изпуснах, не му се беше случвало от сума ти време, та се подсетих защо съм толкова упорита с гърнето.

# 278
jorjito-ако искаш да го държиш по слипчета, може да си вземеш тензухени парчета, сгъвахме ги на времето както лигнина и така на бебо не му е студено по теракота. Така преди 11 години гледахме децата. Дори и да се напиша, тези парчета попиват и не се мокри никъде по земята. Вчера го бях оставила така да му подиша дупето без памперс в къщи и съм решила като не сме на разходка да бъдем така.  Wink Венци напоследък ми прави напук, слагам го на гърнето, той стои и като му писне става и се изпишва като стане прав  ooooh!. Но тези разходки по цял ден преди до това доведоха. Преди постоянно го изпишвах, а сега....но мисля, че като сме си в къщи малко по малко пак ще се научи.
Аз не се притеснявам от теракота, от доста време всяка сутрин стоим двамцата и докато си пия кафенцето или пък докато наготвя Венци се търкаля постоянно на него. Пък и сега времето е топло, не е както през зимата.
Аз пък вече се притеснявам за мъника, макар че доста мами с по-голям опит от мен ме успокояват. Нали направи първите си крачки от доста време и върви по 5-6 метра, но не е самостоятелен. Sad
Мазило за комари май няма да вземам, тук пръскат редовно и почти нямаме ухапвания от тях.
Сиренето във вода го слагам и в кутийка и така до 1 седмица го съхранявам.
Хайде лека нощ и сладки сънища от мен! smile3524

# 279
  • някъде
Аз пък вече се притеснявам за мъника, макар че доста мами с по-голям опит от мен ме успокояват. Нали направи първите си крачки от доста време и върви по 5-6 метра, но не е самостоятелен. Sad
Не разбрах кое те притеснява бе Етка? Това, че още не може да ходи без да се придържа за теб ли? Ми че то има деца и на 1г и 3 месеца не се пускат сами Rolling Eyes

# 280
Етка не се притеснявай от няколко дни Криси изобщо не иска да ходи сам. Само търси ръка и ако не я намери продължава лазейки. Изобщо от както направихме прощъпулника не иска и това е. Вкъщи си ходи, но само ако аз съм на близо. Не е падал, не се е изплашил, но май пораснаха и сега са по отговорни и се страхуват за себеси.  Hug Ще се отпуснат изведнъж, не се притеснявай. Ние имаме едно приятелче и като го гледа как си ходи напред назад се отпуска и тръгва и той, но когато е сам иска с мама. Аз и честно казано на вън предпочитам да си го държа, знам ли къде може да се спъне и да обелим носа за РД.

Ние снощи спахме спокойно от доста време насам. Пу пу  Wink

# 281
  • София
Ети, нали виждаш колко малко дечица са проходили от юлчетата, защо се притесняваш? Като му дойде времето, ще тръгне. Ти се притесняваш, че не се пуска, а аз пък съм горда, че вече ходим, хванати за една ръка  Wink

# 282
Просто се притеснявам, че от близо месец и нещо е на едно ниво, но явно е нормално. Когато стане готов сам ще се пусне. Благодаря Ви за милите думи. Hug
Влизам да ви се похваля, че преди малко си имах две майсторчета. Моят съпруг реши да замаже терасата и по невнимание е поставил купата със сместта на земята и Венци веднага се е намърдал  hahaha и Дидо вика: " Етиииииииииии бързооооооооо" - побърках се, помислих, че е станало нещо лошо  Sad, но какво да видя мъника до коленца изцапан с цимент+лепило-стягаща смес- веднага го измихме, но сега се притеснявам да не се обрине ooooh!

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 19:47 от eti_31

# 283
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет, момичета!

Честито на всички, празнували през изминалите дни!

Днес черпя за РД на моя тати - да ми е жив и здрав  Grinning!

smile3501на направилите първи стъпки дечица! За нас това упражнение е непозннато. Стои права само и единствено в кошарата за игра, иначе все иска да пълзи.

И аз не съм се замисляла за мазило за комари, кърлежи всякакви подобни гадинки!
Тази седмица обаче съм си наумила да проверя заведенията, където обикновено се правят детски РД-та, за да се спра на някое и да имам време да обмисля организацията - дано не ми мине котка път /макар, че на някои места това уж било на късмет  smile3503/.

Бета, ще ти пратя ЛС с координатите на лекаря!

Спокойна вечер!

# 284
Здравейте на всички от нас!

Честито на всички месечинки и рожденици, които пропуснахме тези 3 дни!!! Да са живи и здрави и мнооооого да слушакат!

Реших в сряда да правя прощапулник на Пламена, защото вече стабилно прави по 9-10 крачки и много се радва. Вчера й купих малко дрешки за горещините (потничета) и няколко играчки...Така се радва това дете, че направо ми изпълни сърцето Heart Eyes Взех и това (това не е Пламена да уточня Mr. Green):

Сега се учим какво да ги правим ринговете Crazy

Общи условия

Активация на акаунт