Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 355
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Иванна,Камен и Михаил!

За техните мили майки

# 196
Привет горди майчета!

Първо да честитя на всички пропуснати от мен рожденничета! Нека да са много здравички и игриви малки послушанковци! На техните мамета много търпение към обогатяващата се колекция от пакости и нестихваща лекуваща всички рани любов!

Виновник за моята липса, отново е ... доставчика на интернет, който след поредната 7-дневна липса, просто ще сменим!

Прекрасни снимки успях да зърна на още по-прекрасни дечица! Много се радвам от цялостата празнична атмосфера около нашите дечица. Специално за моето приготовление, ще си е чисто и просто късане на нерви със сърдити роднини, но от догодина - край.  Детски рожден ден с деца! Crossing Arms

Дирдрие, с тия череши  и този отдалече тръгващ разказ и мен ме хвърли в размисъл... Thinking  Наистина нещо липсват гадинките...

Сонка, опасно куче си имате! Така е като си наумят нещо бабите, правят си го... Нали знаеш, че с увеличаването на възрастта се приближават до ранното си детство. Аз лично Боби не мога да го откъсна от набелязаната цел.

Сега по този повод се сещам за една мисъл на Паулу Коельо:

"Възрастните трябва да се поучат от децата... Те винаги са заети с нещо, стремят се със всички сили към набелязаната цел и ..." , третото в момента не мога да се сетя Embarassed ЕГН-то си казва думата... Whistling

Спирам, че се отплеснах с глупости.

Лека и спяща нощ на всички, страдащите от липсата на сън майчета ще ме разберат, ние си продължаваме по старому. Hug

# 197
Честит рожден ден на Цецко,Иван и Денислав!Да са живи,здрави и много щастливи....и палави в рамките на поносимото!На чаровните им мами-

Емси,аз поне те разбрах....ама то при мен и аз често съм си виновна,че като ги приспя,не се мяткам при тях...ами вися по форума Embarassed
Първо да се извиня,че поздравленията ми не са съвсем персонални....ама то така стана тия дни,че нещо оборотите са ни малко в повече....но пък нали разнообразие исках.....направихме си с Ивчо една страхотна почивка/ и купон с майските мами и бебета/...обиколихме доста интересни места.......запознахме се наживо с доста хора от форума....абе няма да се оплаквам-хубаво си беше Laughing.....Сега,обаче наваксваме с вниманието към баткото и таткото и докато се огледам денят си заминал.........А и в тия жеги гледаме да сме повече в Градската градина,че там поне е с няколко градуса по-хладно/а и навън не се нервим толкова,че има занимавки/..ама там още няма нет Crossing Arms
Мерси и за комплиментите за новия аватар-ама това ми  е снимка на едно от най-красивите места,които много си обичам от Българията.......

Снимките ви са разкошни- и Дидко с новата прическа, и Шоши-то с тоя гащиризон и босите крачета...и Йоана на плажа....и на рожденниците  и усмихнатите им мами от партитата...абе напълнихте ми душата с красиви емоции Heart Eyes
Аз ,обаче утре ще пиша повече ,че пак окъснях...а пък като ледам как се будят  децата пхокрай жегите....напров смятам да се хоризонтирам..........и да се попотя и аз малко в тая ужасна жега........
Лека и мека от мен smile3524

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 01:07 от Анонимен

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДЕНИСЛАВ, ЦВЕТЕЛИН и ИВАН!

А на мъжките мами да бъдат много търпеливи, много обичани и ценени!  newsm51

Emsy напълно си права с тез роднински събирания - не че не беше хубаво на първия голям празник на Никола, но много ме изнервиха помагачките, а исках да съм си спокойна ....За догодина само дечица и да си се забавляваме с тях.

D3s - няма нищо, че не си разбрала, това бебче е племеничката ми, не е мойто, още нямам смелост за второ, обаче няма да е лошо една мома да си направим  Laughing

Ей, Люба, то и аз съм като тебе, вместо да си почивам когато спи , аз из форума, но нали е казано от сън спомени няма. Я кажи как ги правиш ти тез срещи ...
Поли - чудно сте се забавлявали, масата е много красиво наредена  Peace

Ние пак сме ужасно криви, и наистина освен навън няма другаде спокойствие, все мрънка, все иска да е до мен...Сега спи и за това толкоз дълго се задържах тук.Отивам да пооправя, че е лудница .

Чао!

Ние пак сме много криви,

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 15:30 от Ani ot Burgas

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦЕЦКО! ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ! МАМА И ТАТИ МНОГО ДА ГО СЛУШКАТ! ДА БЪДЕ НАЙ-ДОБРИЯТ БАТКО! (в най-скоро време)

ЕЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛА! ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЕМ ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ДЕН!
Хиляди целувки и прегръдки от морето!

# 200
честит рожден ден на Цецко,Денислав и Иван!Щастливо детство,здрави и палави!
Здравейте момичета!Голяма жега ни е подхванала тук в Русе та излизаме чак към 6ч.
Любе,Ани и аз така вместо като спи да се опна и аз не мога се откопча от компа  ooooh!
Мале мале това тортата на Иванна ли е ?Много слънчева и подканваща към морския бряг  Party
Поли ха вие сте имали подобна на нашата торта само украсата и големината е различна  Heart EyesМного хубави снимки и на масата едни вкуснотийки видях ти ли си ги майсторила?
Емси сменяй го тоя доставчик щом ще те няма при нас  заради него  Naughty
Ами Агнеша къде е?Съвсем случайно мернах албумче с РД на Хриси,хайде мила разкажи и за вашия ден ден видях ,че е на басейн  Rolling Eyes
Ех голям убавец тоз шОШО бе  Heart Eyes
Оставям ви засега да отида да пийна нещо разхладително  smile3503

# 201
Честит рожден ден на Цецко, Денислав и Иван!

Да са здравички и много да радват мама и тати.

ДиДка много е готин ШоШко Heart Eyes Heart Eyes

Сонка мерси Hug аз съм ги правиля тез нещица.
Та по този повод голямоооооо мерси на Корни и Емси за идеите

Момичета много от нашите мами се изгубиха.
Ноел, Елисирчето, Пепи, Валкириа, Мимик.... и още и още има. Къде сте момичета?

# 202
Хайде и от мен една слънчева и сърдечна честитка на днешните рожденници,

Цецко, Денислав и Иван!

smile3525

Много здраве, щастие и късмет им пожелавам да ги съпътства цял живот!

smile3525 smile3525 smile3525
  Gift  bigdance2 Tada
Сонка, ето ме, има нет имам отчитане, няма нет, няма ме и мен... Wink

Поли, и твоите снимчици успях да разгледам вчера. Много добре си се справила! Hug Моята помощ е минимална, но пък ти си вложила много старание!
Допаднаха ли ви яйчицата-лодки, че и аз съм ги запланувала, но и се чудя още заради горещото време!

# 203
Честит Рожден Ден на Цветелин, Иван и Денислав! Нека са здрави, усмихнати, слънчеви и много весели!

# 204
  • София
Честито на всички пораснали юнчета, които съм пропуснала да поздравя!

Съжалявам, че и аз зачезнах, но се местихме в новия апартамент и голяма лудница беше. То и още си е, де... Сигурно още цял месец ще подреждам.

Обаче да се похваля! Виктор изведнъж си смени режима и започна да спи по веднъж на ден по 3 часа. Също така сутрин спи до 9-9.30! Направо съм на седмото небе... 1 година не бях спала по-късно от 7 часа сутрин и сега се кефя на мах! Вече мога да си позволя вечер до по-късничко филмчета, нет или... дзидзи-бидзи с тати  Laughing.

От понеделник сме на поредната доза двуседмична рехабилитация. Последния път имаше голям напредък и се надявам този път пак да е така и за започне все по-малко да личи изкривяването на гърдичките. Обаче нещо ми се струват криви краката му, пък сега. Само да проходи самостоятелно и пак ще ходим при ортопеда във Военна болница. Надявам се да се лъжа.

Лека вечер от мен. Утре се надявам да имам време да ви изчета подробно.

# 205
Привет пак и от мен/то се знае,че може да умирам за сън,ама няма да заспя без да съм се отчела  Embarassed/,но това ми е приспивателното..........
Да докладвам/то си е направо клюкарстване моето/че рожденния ден на Цецко беше страхотен/особенно откъм избор на красиви госпожици/,рожденника е станал голяма панта......има си и доказателства за това/съответните синки,ама то и ние сме гримирани в същия стил/....държа си се на положение детето и на прощъпуника си взе елката/така,че с Ивчо ще ги записваме заедно да учат математиката/....Няма как да не споделя,че съм направо очарована от невероятно свежия вид на мама Ели,която изглежда направо като по-голямата му сестра.......Пускам и линк към моите снимки/но се извинявам предварително,че пак съм се изложила като фотограф........а и понеже основно си наглеждах стоката най-много съм снимала моите си диванета...пък и доста шкарто имаше,ама така е като си отваряш очите на 16/-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=725,а ето и няколко клипчета от рожденния ден и от прощъпулника http://www.youtube.com/watch?v=0YZmpWxgBUgСега да ви се оплача,че след като приключихме с мероприятието,нашето мило сечмеейство се помота по паркове и градинки,но ни нахапаха комарите/въпреки,че в момента мажа с три вида репеленти,но май само ги настървявам повече/ заседна се дни приятели на бирички тъкмо ни донесоха поръчката и тръгна мохабета/а и децата се заиграха на люлките/...и мина един камион,който буквално ни обгази с отрова/значи процесията беше от камион и две полицейски коли,като камиона пръскаше с нещо като помпа някаква отрова,ама доста обилно и за миг всичко стана като при военните филми-кълбета дим,мъгла...и ужасна смрад/...и се наложи да тичаме и да се спасяваме/че и бирите останаха недопити/.....и за пореден път се убеждавам,че в тая държава просто не се мисли-едва ли е толкова трудно да се предупредят хората да се приберат....защото отровата явно беше доста силничка....и сега ще си наблюдавам поколението да ме им стане нещо........
Ама стига съм мрънкала,а да не забравя и хубавите неща:
Тинтири-честита ви нова къща...дано само с хубави емоции и звуци да я огласяте....и със много детски смях Praynig.а за рехабилитацията-стискам палци.....пък другото не го мисли-дано да е само в твоето въображение.........
Честит първи рожден ден и на Борис,Божидар,Преслава,София Ейнджъл,Ивайло,Александър и Ива!

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 09:39 от Анонимен

# 206
Добро утро , момичета! Днес имаме много рожденници Laughing

Честит Първи Рожден Ден на Борис, Божидар, Преслава, София Ейнджъл, Ивайло, Александър и Ива!
                                Да растат здрави, щастливи, усмихнати и много обичани деца!

# 207
Честит 1-ви Рожден Ден на Борис, Божидар, Преслава, София Ейнджъл, Ивайло, Александър и Ива! Пожелаваме Ви да сте здрави, щастливи и да слушате мама и тати (и те да Ви слушат Mr. Green), радвайте се на едно безгрижно детство, без сълзи и тревоги!

Люба, ужас как са ви изгонили!!! Sad Верно ли нямаше никъде съобщение?
При нас не пръскат изобщо и е Рай, за всякакви летящи гадинки. Laughing

Рожденния ден и прощъпулника на Цецко са били много весели. Голям купон   Elisir, Цецко какво хвана последно, че не разбрах? Laughing

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Борис, Божидар, Преслава, София Ейнджъл, Ивайло, Александър и Ива!
С пожелание за един чудесен старт и всичко най-най!

Бъдете щастливи момичета с тези прекрасни дечица!

Много обнадеждаващо ми звучи ,това което казваш Тинтири! Аз също се надявам скоро моето момченце да промени режима си, усещам ,че вече не му се ляга много рано и иска все повече да бодърствува през деня, да видим на къде ще е режима ни. Дано при вас нещата да са ОК.Хубаво е човек като има време и за джиджи-биджи  Laughing!Нека в новия ви дом да има само любов, разбирателство и прекрасни моменти!

Дали на мен така ми се струва или просто съм малко изнервена, но Никола от ден на ден става все по непослушен, днес реши да се инати и да мята ръце и крака като си пиеше сока, познайте- стола и всичко наоколо, и себе си дори - в портокалов сок. После реши да се прави на компютър мен - и започна едно зверско щракане по клавиатурата на компа- и като го махна се сърди и реве без сълзи  Grinning! Голям непослуш .... Преди да си го имаме си мечтаех за едно такова палаво момченце, и си казвах дано-дано! - че ако е някое кротко защо ми е , а сега вече съм на друго мнение ...(

Люба, защо се очудваш изобщо- аз просто съм се нагледала на подобни простотии, таз нашта държава няма да се оправи  #2gunfire!

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 16:22 от Ani ot Burgas

# 209
Агнешка,виждам те че четеш....разпиши се,че съм се затъжила за вас......... Heart Eyes
Цецко хвана елка-та/калкулатора казано по иначе/...та и той като наш Иво ще да се отваря на сметки Mr. Green
За снощи,обгазили са целия квартал....и най-вероятно не са предупредили защото беше късно,но пък точно заради жегите повечето деца бяха още навън...че като не ги извеждаме през деня.....а днес  пък да си кажа-пак хапят зверски пущините....а преди излизане се мажем и с Аутани с Занзарин...,че и адно българско ролково препаратче за бебоци взех/ама май дадох парите нахалост,че май на комарите не им дреме изобщо/
Аз най-накрая пуснах изследванията на Ивайло/профилактичните за 1 година/,ама ако някой ми беше казал ,че за едно изпишкване ще му се моля повече от два часа-щях да му се изсмея.....ама на......подби ми се д-то да седя на пейките в двора на ДКЦ-то и да го наливам с води и сокове....и пак нищо.......Сега остава и да са добри резулатите....ама ще ги търся в петък,че вече са готови,ама навън не е за показване......по улиците,де...виж по кафенетата е хладно Mr. Green.....

Общи условия

Активация на акаунт