Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки

• 11 542
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • Отвъд алеята зад шкафа

Сладък поздрав за тати   Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

# 271
Гери днес става на 7 месеца - почерпете се виртуално макар, за нейно здраве:       - кой каквото си хареса Simple Smile. В момента тя нана, а майка се възползва от това Simple Smile. Честити месечинки и на Даниел на raqtime, Гергана на pepipetia, Константин на Ваничка, Диляна на Sbruny и Дариян на dima_dari!!!   bouquet

Честит РД на мъжа на Дени4ка! Да те обича и глези винаги!
Честита годишнина, Мина!!! Пожелавам ви винаги да сте щастливи и влюбени!!!

Фъстъчка - и аз мисля, че с Йоана всичко е наред!  PeaceПиши после как е минал прегледа /последно - в "Детско здраве" ли ще я водиш - кога?/.

Ивиче - стискам палци при вас страшното да е в рамките на нормалното положение при варицела!  Hug

На всички, които ще ходят на почивка, на море - весело изкарване! Ще чакаме снимки! Flutter

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 14:17 от Роси74

# 272
  • София
Фъстъчка, не се притеснявай напразно. Сигурна съм, че не е нищо сериозно  Peace

Мина, честита годишнина. Желая ви още много пъти по пет да празнувате за напред!!!

Дени, да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша и глези!!! Страхотна почерпка  Peace

Приятно прекарване на моренцето на София и на Блая. Топнете се и заради нас Mr. Green

Иве, стискам палци бързо да премине варицелата. Praynig

Изабела, момичетата вече са ти писали - круша, слива.....

Аз не стерилизирам шишета от почти два месеца, но да си призная преварявам изворната вода на Девин, защото взимаме много големи разфасовки - 11л., а след като се отворела водата било добре да се използва в рамките на 3 дни, заради образуването на някакви микроби. И аз затова преварявам.  Embarassed

Гадамер, и на мен ми харесват всичките ти предложения за темички. А Емката направо е неузнаваема  Mr. Green

Роси, да ти е жива и здрава девойката. Благодаря за почерпката, но ми се струва, че ще преям. Mr. Green
Честито и на всички месечковци. Hug

Приятен ден и уикенд на всички   bouquet

# 273
...
Роси, да ти е жива и здрава девойката. Благодаря за почерпката, но ми се струва, че ще преям. Mr. Green
...
Така и така не ти личи - хапвай колкото ти душа иска!  Flutter

# 274
  • Отвъд алеята зад шкафа
Роси 74 да ти е жива и здрава Гери !!! Нацелувай я и я напрегръщай от мен   Hug

Ивиче, на Ема още не й е минала шарката, ама ако нямаше ранички по гърдичките, нямаше и да разбера, че й има нещо. Надявам се Ваяна да не се разболее, но и да се разболее пък минава лесно болестта. А на Марена пожелавам бързо оздравяване
  Peace

# 275
Малеееееее Роси, к'ва софра си спретнала-а-а-а! Да ти е жива и здрава Герито Simple Smile

# 276
  • на странно място ......
Роси добре, че си се сетила че аз ква майка съм забравила съм че детето ми има Ден Ден! Хайде и за ще се включа в твоята почерпка:)))

Мацки черпя ви с пастите и тортите на Роси за навършването на 7м. на моята принцеса Диляна!!!!

# 277
  • София - Дианабад
Ама наистина голяма софра днес Grinning. Ще си взема от всичко.
Честито на днешните месечинки! Да бъдат здрави, игриви, все така хубави, добрички и умни като мамите си!  bouquet
Аз пък съм чувала, че минералната вода не е хубаво да се преварява, особено за малки деца, тъй като се увеличава процентното съдържание на химичния състав на водата. Преди време имаше предаване на Валя Ахчиева точно по този въпрос - жената беше се допитала до детската урология в Пирогов, до един професор от СУ и други. Изводът беше, че когато се преварява, химичният състав се увеличава процентово и надхвърля границата на безвредното, т.е., натоварва бъбреците. Дори беше възмутена, че вместо да дават пари за реклами и да лъжат, фирмите може да подпомогнат детската урология, за да изглежда поне малко по-приветливо.
Аз се чудя дали да не сменявам преварената вода с минерална, но ако го направя, няма да
преварявам минералната.
Лично аз имам проблеми с бъбреците и знам какво може да означава това. Повярвайте ми, няма нищо по-хубаво от здравето!
 Heart Eyes

# 278
  • София
Роси, да. записах час в Детско Здраве за вторник вечер, дано лесно я намерим, ама ще се оправим по картата.

Честито на твоята принцеска и на принцеската на Сбруниbaby_neutral

Ох, как бързо растат децата!!! Hug

А мен цял ден ме боли глава... сигурно е от налягането и гръмотевиците  Cry

Леле, ама то и още месечинки имало днес... много съм разеяна... честито на всички бебоци тогава...

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 16:20 от Фъстъчка

# 279
благодаря на всички за подкрепата. положението е страшно при Марена, защото има пъпки НАВСЯКЪДЕ - в ушите, по срамните устнички /тези я болят най-мхого/, по косата, по клепачите. сърбят е непрекъснато, почти без почивка и изобщо не й помагат нещата, които са ни предписали. за едно денонощие детето е спало 1 1/2 час. вече е на автопилот и пак не може да заспи от сърбежи. едвам я опазваме да не се чеше. и не знам все пак дали няма да останат някакви белези. Cry
Ваяна е добре, засега няма варицела.

искам да питам всички, които изкараха този ужас наскоро - с какво мазахте? да сверя часовника, дет се вика.

честито на всички, които имат поводи за празнуване.  bouquet

# 280
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ивиче - Фенистил капки срещу сърбежите, Бетадин шампоан за къпане /за да не се получи инфекция и да не се разнасят пъпките,/, Бетадин йод след банята с шампоана се почистват с памук и този йод и къпане по 2 пъти на ден.

# 281
Здравейте!

Използвам, че Теа спи, за да попиша.

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ДНЕС!дА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТЛИВИ!

ДЕНИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА И ВСЕ ТАКА ДА ВИ РАДВА И ПОДКРЕПЯ!

МИНА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО, ДЪЪЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ!

Иве, много ми е мъчно за сладката Марена  Sad Пращам й много целувки и дано бързо ми ават сърбежите  Praynig Дали не може да се използва термалната вода на Виши, която е като спрейче, поне за да й облекчава за малко сърбежа  newsm78 Мисля, че е само вода и няма вътре алкохол. Извинявай, ако е глупаво предложението, но се опитвам, ако мога да помогна с някоя идея.
Тали, бях се зачудила къде си  Simple Smile
Мариянка, страхотно колажчета си направила на Емката, ама то е защото тя е страхотна  Peace
Росииии, ти нямаш милост с тази софра дето си я подредила  Wink Но повода си заслужава, да ти е жива и здрава малката принцеса  Peace

Днес записах Теа на детска млечна кухня от септември, защото август почивали, а юли ни е рано още.Много съм доволна, защото кухнята ми е на 5 мин. от вкъщи(при тези разстояния в София  Rolling Eyes)  и тъкмо ще ни е част от разходката това, да си вземем менюто  Simple Smile А и местата са ограничени, но аз се вредих  Mr. Green

Във вторник ще водя малката на частен преглед и консултация при Д-р Антоанета Антонова.Много беше отзивчива по телефона.Така ще си задам всичките въпроси по захранването и храненето на бебето.И занапред мисля да я водя там на частни консултации.

Оххх, чувтвам се капнала  Tired Освен всичко останало, в момента мъкна Теа и по магазини за паркети, фаянс, гранитогрес, врати  Rolling Eyes Цяла седмица е така и май още доста време, докато се купи всичко.В тази връзка...
Иве, от цялото гледане ме хвана мерака сама да измисля и направя дизайна и интериора за апартамента.Вече имам идеи кое къде и как да бъде направено.Реших хола всекидневната да бъде в  бледа резеда, тъмна лила и бяло.Стои много свежо и нестандартно.Благодаря ти за отзивчивостта  Hug

Сега отивам да пасирам едни череши, че мъникът скоро ще отвори очите, а с тях и устата  Mr. Green

Целувки!  Heart Eyes

# 282
Ивиче,
аз за мазилата нищо не мога да ти кажа, но като малка карах варицелата в първи клас и доста се чесах, защото никой не ме контролираше, та после имах доста белези и искам да те успокоя, че след морето белезите ми бяха изчезнали напълно...
Дано успее да се наспи малката ти красавица...  Hug

# 283
  • на странно място ......
Ивиче на нас ни предписаха ментолов спирт за сърбежите и фенистил, аз почти не съм я мазала със спирт, а фенистил така и не си закупих! Май не съм ти много полезна, все пак ние сме още много мънички и на Диляна всъщност не и стана ясно, какво е това да те сърби нещо, мъчи се детето но не толкова, колкото ако разбираше за какво иде реч!! Hug

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 20:00 от Sbruny

# 284
Ох, Ивеее, горкото дете ... дано да се оправи бързо горкинкото ти!!!  Praynig

Благодаря ви, момичета, днес Габи не само, че напълни пампата, ами това се случи няколко пъти  Laughing Педиатърката в спешния ме наплаши с тази клизма ... трябва да спра да се шашкам, но още не съм обръгнала.
Между другото една мама, ме "успокои", че при преминаване към новия начин на хранене - с пюрета, после кухня и т.н., ще има все такива запичания и ще ми даде едно чайче да пробваме, ще ви кажа после какъв е ефекта. А и при нас може да е от липсата на вода, тъй като вода хич не щем.

Роси, да ти е здрава малката Гери  Hug

Да ви кажа за проходилките - днес бяхме на консултация и педиатърката ни каза, ако детето не седи самичко или да се изправя да не се слага в проходилка, тъй като се натоварвал гръбначния стълб.

Много цунки от нас  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт