Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки

• 11 550
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
# 16
   пу ДИВИТНЪЙСТЪ
        Етиии ко напрай с туй дите бе .Ми то точну за мойту мумче-си паснат с чашката cheers
        Гадамер-честито ви 3-то зъбче newsm47
        Утре най -после ще си взема епикризата на Ивко и ще видя (ако нешо разбера де)дали наистина е алергичен към белтъка-дано не е ,че незнам с какво сирене ще му правя попарата и тоя Фризопеп ще ми разбие джоба,а да не говорим ,че даже незнам какви други храни не трябва да му давам.Добре че Гадамер днес ме светна,че нетрябвало телешко да давам ,а аз тъкмо му купих.А си мисля-аз ям откак съм родила мнооого сирене и кисело мляко -как не се прояви нищо от самото начало и нетрябва ли да има и някакви лишеи или пъпчици,защото при нас няма newsm12
         Цвети ми то много хубаво за нас,че не си на бач,я колко хубаво си се записваш -редовно  love001
     Мами я да ви питам вашите бебоци пият ли вода от ваната.Ивайло умишлено си вади езика и пие като коте от сапунката.Давам му веднага вода -пробвах и чиста и с чай ама не тая си му харесва и това е .а ВчЕРА НАПРАВО щЯХ ДА ГО НАшАМАРОСАМ  bath1ЕДВА ГО УДЪРЖАМ В ВАНАТА докато е уж легнал по-корем и хоп рязко се обръща и е вече седнал в другия край на корито направо щях да го изпусна.
   Тали вярвам ти мила за кръста-и ние отиваме на твоя хал-малкото шило не обича да е седнал или да си пълзи-ПРАВ му е майката -опнал крачка и прави стъпки.
   За чурката щях да пиша-ние откак се е родил му я забелваме-то в началото нищо не ставаше ама сега татко му се справя много добре ,а Ивко се скъсва от смях.
    А колкото за упражненията на аз отдавна ги бях свалила тия филмчета,ама си останах само с това-Фъстъчка беше по-сериозна.Не е ли да отидеш в залата-там съм много сериозна,ама докато стигна до неяяяяя
     ох май стана много дълго......

# 17
  Ух докат напиша и съм двайста
      Мацки сетих се да питам и още нещо:Като не си доядат бебите пюренцата ,давате ли им ги после?Аз например днес му додадох месното пюре-нещо не му се нрави месото .ЯДЕ В 14ч И ПОСЛЕ СИ ГО ДОЯДЕ КЪМ17.30ч,А В 19ч МУ ДАДОХ ПОЛОВИН БАНАН.аЗ ВЕчЕ САМО БАНАН му давам в 19ч и прескачам всякакви каши.А о мога ли да давам ако наистина има алергия?
      И да питам пакГАДАМЕР -КОГА СЕ ПОчВАшЕ ЗУМАФЛОРА ?
      Роси-ако даваш пюрето след кърмене -бебка няма да го иска ,както и между кърменията,трябва 1-во пюре и после да се дохрани с кърма.

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 20:47 от klukarkata

# 18
  • София
 smile3501

за новата темичка

# 19
  • на странно място ......
Хелоууууууууу,
Аз докато прочета старата тема, вие сте изписали и новата  smile3501
Щях да пиша нещо ама позабравих  Thinking
Бяхме при педито и за сега отлагаме третия Пентаксим и Хепатитната, заради варицелката, каза че много и е спаднал имунитета на Дилянка и ще трябва да се чака, така че явно до годинката ще си бием ваксините  ooooh!
Иначе сме 8350гр. и 70см, направиха ни забележка, че много големи сме станали ама аз какво да направя то на детето, като му се папа няма да го държа гладно!!!
Някоя мама беше писала че не харесва домашните пюрета бебчо, искам само да споделя, че след като опитат готовите пюрета много бебета не харесват вече домашните, като се има предвид и това, че в тях няма сол, захар, мазнина и други подобрители!!!!
klukarkata моята мацка си пада по водата от ваната, иначе не пием вода само със спринцовка, но от ваната е голям кеф, като кученцата и се кефи много  #Crazy
Ние днес доста се разходихме, защото аз се изнервих вкъщи облякох слинга и с чадърчето обиколихме 10 пъти квартала, много хубаво!
А сутринта това време ми вдигна кръвното тъкмо спря да вали и ние се оправихме да излизаме и хоп показваме си носа навън и ТО ВАЛИ, това ни се случи 3 пъти докато стигна до слинга, добре че се сетих за него Grinning
Пожелавам ви лека и спокойна любовна вечер  newsm76

# 20
  • София
А тази гимнастика на Синди Крауфорд на китайски ли е?

Щото моята е на китайски, и на мен ми писна да скачам на китайски

а и малката току виж проговори на този така странен за мен език.... 

# 21
  • София
Роси, аз не ги разбирам тези работи с приликата, но щом казваш, че Алекс приличал на мен ще ти повярвам Mr. Green

Дени, браво за темичката. Хайде, чакаме да се включиш както само ти си можеш!!! Hug

Нещо Радинка ми се губи. Хайде мила, къде се скри Mr. Green

Апък ние още си нямаме зъбче Tired

Спокойна нощ и утре много слънце и разходкиииииииииии Praynig

# 22
Здравейте!
Не сме писали от много време и се надявам да не сме отлъчени от ноемврийската редица  Laughing При нас времето е добре и не пропускаме разходките. Вече сме 6 800 кг и 66 см малко сме дребнички, но нали сме госпожица. Иначе още сме на кърма,хапваме и каша и зеленчукови пюрета, но след всяко искаме и да си цокаме. Тази седмица ще пробваме и месо.
Никол е с хемоглобин 101 и педиатърката каза че е добре,но  ако искам мога да и давам витамини Киди.
И аз си купих диска на Синди, но даже не съм го пуснала поне да го видя.
Никол чука по клавиатурата и яде мишката,така че ви оставям
Лека вечер от нас! Надявам се да пиша по-често

# 23
  • на странно място ......
Злати ЧЕСТИТ РОДЖЕН ДЕН на вашият батко да ви е жив и здрав и много да радва мама и татко   newsm59

bubalina няма да се издаваш че не ги разбираш тия работи с приликите, кефи се че прилича на теб или че поне така си мислят всички  Mr. Green
Фъстъчка хихихихихи, представих си те как подскачаш под звуците на китайска реч newsm68  Laughing напълни ми душата  Laughing

# 24
Фъстъчка, на китайски е ей сега се изтегли jump

klukarkata и Мария пие от ваната вода дори само като и мия очите винаги е с изплезен език да ближе - много е смешна стиска силно очите да не и влезе вода и пак толкова силно е с отворена уста и изплезен език.Нашата кума казва по този повод "Как може да пият така помията..." Simple Smileщото и нейния така си сръбва.

# 25
  • София
Фъстъчка хихихихихи, представих си те как подскачаш под звуците на китайска реч newsm68  Laughing напълни ми душата  Laughing

Laughing

Знам английски, италиански, че дори и немски... така, че ако я намерите на някой от тези езици кажете...  Hug

# 26
  • София

bubalina няма да се издаваш че не ги разбираш тия работи с приликите, кефи се че прилича на теб или че поне така си мислят всички  Mr. Green

Силве, обещавам другия път да си трая и да не се дъня повече така   smile3506 smile3505  fiuuuuuu

# 27
Тенкс!!!!!
И аз си го помислих ама тия дофтури...трябвало това, трябвало онова, като че ли това е робот!
Бебето натдава достатъчно, и е здраво и жизнено и играе, пълзи , седи иска и да ходи, едвам я удържам. Ще карам според бебка каквото и когато иска...При мен е свобода - спи когато иска, яде когато иска, играе когато иска....горе долу има режим,  но не е железен.
 Една мама роди на 10.11.06- при нея няма неискам, детето яде по час и норма. Ама хора всякакви.
И аз днес 3 пъти тръгвам да изляза и тамън се покажа и - дъжд...Та успях за 20 минути ама обратно съм тичала, че като видях тия черни облаци...
Дали е от времето или от преумората?!?!ама от време на време така се вкисвам, като че съм в депресия, не точно но ми е тъжно и самотно...

# 28
  • София

Малко ме пере съчмата тези дъждовни дни - сигурно от стоенето в къщи, така че ме извинете за детинщините Embarassed

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 08:19 от bubalina

# 29
Момичета наистина на Синди Крофорд за след раждане е на китайски, ама на мене не ми пречи да стана една китайска оризова спагетка Wink

Ето един страхотен линк с какво ли не Laughing, аеробика, тае-бо, май и кик-бокс има, всичко, направо е мечта... Hug

http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/

лека нощ на мами и бебчовци! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт