Април 2006

• 12 145
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ама Мисче, много сте сладки бе! Ето на кой Лекса се е метнала такава хубавица!  Hug Hug Hug

Нуни, като каза параноя за болести, гледаш ли "Д-р Хаос"?

# 16
  • Русе
Нуни, браво за темата!  bouquet

Мисче, големи сте красавици с Лекса! Heart Eyes Чак ми се прикръщава (каквато съм дърта безбожница) Wink
Нашето джи-пи, ми е казвало, че мога да вземам урина (когато не е за стерилна) с памук: Насмотаваш един топак в памперса и като се изпиша, изцеждаш (с чисти ръце или ръкавици) в чашката. Аз ползвам колектор де, защо така не се получава при вас? Thinking

юлче, ами пробва ли със сламка да даваш, или с малка шарена обикновена чашка? Диляна като не искаше вода след като я отбих, я поих от една ярка жълта/цикламена чашка от комплект играчки...

# 17
  • София
Здравейте!
Не мога да ви насмогана да изчета.
Поизчетох старата тема за храненето и искам да попитам:
-има ли други деца, които пият  мляко за закуска? От адаптираните млека кои давате- с кой номер-2 или 3? Защото аз още й давам Аптамил 2.
- Моля за някои идеи за вечеря. Соня вечеря кус-кус със сирене и масло или качамак или попара. Искам да й разнообразя. Проблема е, че отказа да яде манджи на вечеря.

Във вторник ще бием ваксината , тази за след 13 месец. Нещо чувам, че много реакции дава и ме е малко шубе. Даже вече я сънувам....

# 18
  • София
Привет!
Мерси на варненки, ще обясня на мъжо - аз по имена по-не ги знам улиците, затова ще погледна на картата! Но мисля, че разбирам за коя улица говорите - този генерал! Погледнах - Генерал Киселов ли е улицата?

Ще стоя по морето 2 седмици, ако мога ще пиша - там има от къде!

Снощи бях с колежките от института на събиране по случай последния изпит - става много весело! Но сутринта трябваше в 9 да си взема Матей, защото свекитата са на свадба!

# 19
  • Русе
renni79, ами и аз понякога давам АМ за закуска (Нутрилон 3). Не мисля, че е проблем да продължиш с 2-ка, разликите не са съществени (поне при Нутрилона).
За вечерята - и Диди понякога се мръщи на манджите вечер. Забелязала съм, че ги приема по-добре ако добавя кисело мляко - на каквато и да е манджа. Ами ако добавяш малко манджа към това което обича? Thinking Кус-кусът носи на всякакви комбинации, защото е паста... newsm78

# 20
Решихме проблемът с течностите - от шише, но по малко и после пак. Той има желание да пие, но просто не може да гълта и се дави. Вечерта бях възнаградена с много мокър памперс. Нощта мина много спокойно, даже си спа в леглото до  сутринта. После му сложих малко физиологичен р-р и му дадох млякото - успя да го изпие без проблем. Като е буден почти не му личи, че е хремав, но сополките се сгъстиха и като легне става проблемно малко. Сега съм му взела и спрей за нос. Ще се оправи  Laughing

Рени, сутрин Иво пие мляко 140 мл към 6-7 часа, после към 10 има малка закуска - каша към 100гр. Вечер също пие 140мл мляко преди лягане. Пие Нестле Джуниър, пил е също и НАН 2, но много се разхлабва.

# 21
Добро утро,

юл4е радвам се, 4е Иво е по добре  Hug

Милена пие 250мл АМ (3 ка на Хипп) сутринта, когато се буди, но не преди 7  Naughty  После в 10 й е истинската zакуска. Пове4е АМ не пие преz деня, но яде кис. мляко и прясно сирене. НАдявам се да е достатъ4но  Thinking

Вени, непременно направи мн снимки на хотела (и на други ако искаШ), тя Аги Ще ти обясни zаЩо  Laughing

# 22
  • София
Закуска - към 8 - 8.30ч АМ, ако спи до по-късно, направо закуска.

Вечеря - към 17-18ч яде останалото от ДК, а към 20-20.30ч АМ.

АМ е Фризо 3.

# 23
  • София
Знам, Танче, знам! Laughing

# 24
# 25
АМ й давам, но напр. след ядене по 60-90 гр. Няма изцяло млечно ядене. Рени, млечна каша, сухари с АМ, карт. пюре със сиренце, кис. мляко с бисквити - това се сещам.
 АМ пие или НАН 2 или Джуниъра, но засега не съм забелязала да я разхлабва.

Тука заговор надушвам аз Thinking

# 26
  • София
Матей спи от 13,35 - чуда ли е станало? Що ли? Вярно, че сутринта станал по тъмно - 5 без 20 и така и не заспал, после спал от 7,45 до 8,45, на обяд мрънкаше доста, но не очаквах да спи толкова - явно си наваксва за ноща!

# 27
И Милена спи доста след обяд напоследък, блиzо 2 4аса  Shocked  Като се има предвид, 4е до преди 2 месеца е спала мааааксимум 40 минути, е голяма промяна  Grinning

# 28
Ооо и Яна е така. Сега заспива към 1 на обядю  и се буди към 4.30 Grinning Като имате предвид, че преди 2 месеца не искаше да спи въобще през деня, минута даже.  Харесва ми така.

# 29
Добър вечер! Hug
Нуни,   bouquet за темата!

Иленка, относно брат-сестра - напълно те разбирам и подкрепям.  Peace И аз съм на принципа - никакво сравняване на децата, никакво изтъкване на едното за сметка на другото и пр. Запазване максимално на собствен периметър за всеки от двамата - играчки, книжки, място на масата, собствено легло и пр. Фразата, която мразя от моето детство е - "Ти си по-голяма - ти трябва да отстъпиш!". Close

Рени, Велина не е пила никога АМ, освен в родилното, докато се освестя от секциото. За вечеря можеш, да пробваш варивата /ядки, елда и пр./ или наистина, да смесваш манджа с нещо любимо - това е много добра идея! Peace

Всички болнички бързо, да оздравяват!  Praynig
То и Вили и аз нещо се сополивим...

Всички отпускари - да изкарат незабравима почивка! Party

Общи условия

Активация на акаунт