Април 2006

• 12 155
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
здравейте  Hug
Ние бяхме на една вила събота и неделя и си изкарахме страхотно  Peace
иначе сме си добре, само дето тия кътници са ужас, то не е мрънкане, реване  Tired

# 241
  • София
Добро утро момичета! Бързам да се включа преди да ме е завъртяла работата, че днес в тази жега се очертава да имам много работа.
Енви - на Тони съм му давала сливи, беля люспата и на рендето на по-едрото, много му харесва. Така му давам и праскови и кайсии.
Да ви се оплача и да поискам малко съвети: от три дена Тони, който преди това беше един лакомник и изяждаше невероятни количества храна, не иска да яде. Задържа всичко в бузите и след това плюе. Единствено сутрин яде с апетит. Хапва и кисели млека, с плод, без плод и други сладки работи, но всички манджи или солени работи ги плюе. Каожете какво да правя, че в събота и неделя много се изнервих, въпреки всички забрани какво ли не правих и на какво ли не се правих, за да яде нооооооооооооо няма резултат. Четох в една книга като не иска да яде не му давам и на следващото хранене той си наваксвал, но не знам. Очаквам вашите съвети, за което благодаря!!!!!

# 242
Добро утро Hug

На патерици - ЧРД на Фурорчето и Люс на Леси!!!   bouquet Heart Eyes

Честито на Алекс кръщене! Heart Eyes

Ох,аз в тия жеги излизам чак след 16ч. - голям мързел, ама много ми прилошава в топлото ooooh!
Добре, че свекъра ми ходи на обед за кухнята.  Crazy
Другото е да излизаме преди обед,ама Теди ей сега в 9,15 заспа и може и 3часа да спи та пак в жегата се пада и така си оставаме тука.
Данче така не обичам/и не ми се отдава много/ да готвя, че хич и не мисля да спирам кухнята Embarassed

По-добре ми звучи нашия бронхит-вече почти не кашля и ако кашля ще е за да се отхрачи...дано е ок утре на контролния преглед, че аман от илачи.

Сложихме си решетка на стълбището та да не се затваряме в спалнята само като играе горе Теди/ или като съм на компа Mr. Green И сега вършее в детската,спалнята и коридорчето.
Поглед от вратата на спалнята,а в дясно е неговата стая: http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633177571740156250.JPG

Енви, сливи защо не и да си гризка.Давам аз и кайсии и череши все с люспите само ябълката му беля...и круша, но наистина сините сливи са с дебела кора-опитай и ще прецениш Peace

skarlet незнам какво да ти кажа защото няма такъв случай при нас, само веднъж бяха направили супа с грис и броколи в ДК и я изхвърлих защото я плюеше/беше отврат наистина/. Може от топлото да не иска да яде или зъби нещо да го мъчат newsm78

# 243
За мене утрото хич не е добо , от оня ден повръщах цяла нощ, а снощи бях и сега с Т , лошо ми е гърло ме боли, направо не ми е ясно какво е това чудо посред лято, нямам сили да гледам малката, и не знам как ще се оправям.

# 244
Мирела, бързо оздравяване! Peace

Скарлет, с моята лакомия нямам такива проблеми! Не знам, какво да те посъветвам - в любимото му забърквай и нелюбими неща - напр. в плодово пюре сложи и картоф, тиквичка... И ак осе приема - постепенно наблягай на нелюбимото. Предполагам, че е период и ще отмине. Thinking

Роди, по нашия край сините сливи не са узрели  Wink - имам предвид жълти сливи /джанки ли им казваха!?/. Решетката е идея, че и ние сме с едни вътрешни стълбища и ей така  #Crazy трябва да съм, та денем си е предимно в кошарата, което обаче мен май по-ме устройва...  Mr. Green От къде го купихте туй чудо? Thinking

# 245
Привет и от нас!
На патерици - честит празник на мама Леси и ЛюскатаHeart Eyes
Честит рожден ден на фурор!   bouquet

Мирелка, оздравявай мила !  bouquet

Роди, мерси  Hug

сухари или хляб - рядко  Peace
Енви, джанки - ако не са кисели - бих дала  Peace
плодови млека - давам между основните яденета  Laughing

Така, да ви се поФаля, че си имаме християнче  Blush Heart Eyes Мина чудесно Танче, беше младия поп и съм много доволна, Алекс се държа много прилично, не плака, а дори го изкъпаха целия в казана, не само краката и главицата  Peace после се  разходихме в морската, после в заведение на плажа и на края на самия плаж  Laughing Sunglasses ето и снимков материал   Peace
  bouquet

# 246
  • София
Смини, честито ви християнче   bouquet

Ние пък вчера правихме прощапулник на Соня. Хвана телефона. Идея си нямама каква ще стане, затова я нарекохме, че ще стане бизнес дама Wink
А в събота ходихме на рафтинг в Кресна. Пуснах се и аз. Направихме си женски рафтинг с 6 момичета в лодка. Супер беше.

Нуни, Соня също много обича сухар с АМ. Аз слагам и сиренен вътре и става като попара. Това вечеря много често.

Плодови млека давам. Вечер преди лягане хапва едно малко Данонино от 50 гр. и ако иска още и давам чисто кисело мляко.

Да не забравя, че вече се изрина от ваксината. Пъпчиците са много ситни по гърдичките. Т. засега няма.

# 247
Смини, честито ви християнче!   bouquet Да е здрав и добър! Heart Eyes Страхотни снимки! Я, кажи, какво чете наистина кръстникът - за пръв път виждам!? Thinking

Рени, страхотен уикенд!  Peace Относно телефона - не е трябвало, да слагате познат предмет, както и ние сложихме РС-мишка и хвана нея, но и аз просто не съобразих. Иначе е добре за телефона - комуникации нещо ще да е! Wink

# 248
Здравейте!
Смин, честито ти християнче!  bouquet
Мимка, бързо оздравяване!
Скарлет проходи вчера, досега правеше по няколко крачки само, но се престраши и вече се пуска сама, много е сладка, като малко патенце.
Иначе я мъчат кътниците, само мрънка, плаче вечер и не иска много да яде.

Поздрави и  Hug на всички.

# 249
Благодаря ви момичета!   bouquet
Енви, ами един списък с около 10 неща - нещо като Божиите заповеди, ама не точно, после чете и от Библията малка част, миналата година Пешо като става кръстник пак ги прави тези неща и ми беш епознато всичко по ритуала, но момчетата не ги ли взимат там отзад  newsm78 в олтар или както се казва  newsm78 брат ми със сигурност го водиха там и падн аголям рев, аз от тази част най-много се притеснявах, а то нямаше такава  Laughing
Ринка, радвам се, че се появи, бях питала за теб къде си  Wink Честити ходещи краченца на бонбонката  Hug
Рени, супер почивка  Hug
Енви, а аз точно на прощъпулника му наслагах познати и любими неща (само дето със стетоскоп не беше играл) и ми беше много интересно кое ще избере, също мислех, че ще е мишката, ама не  Laughing

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 13:19 от СмиНсЧо

# 250
Рина, честито ти проходило момиченце!   bouquet А ти как си? Heart Eyes

Смини, явно ритуалът го правят различен. Да, момчетата влизат и в олтара, но не понмя Пепи, дали влиза, а видеокасети не обичам, да гледам. Crazy

Дадох сливи /обелени/ - приеха се с възторг! Очаквам ги в памперса. Mr. Green

И в делничен ден интересът към темата ни не е много по-голям!? Sad
Независимо, дали вали дъжд или пече слънце... Confused
На моменти се чувствам, като постоянното присъствие, досадно водещо монолог... Rolling Eyes

# 251
Енви, дай да го обърнем на диалог  Laughing, но наистина нещо много малък интерес и много хора липсват  Rolling Eyes

# 252
  • Варна
Привет, момичета!
Честито на проходилите  bouquet
Много бяхме заети тия дни, сега чакаме да стане към 15.30 и отпрашваме към плажа Sunglasses
Смин честито християнче, много хубави снимки! Али май му харесва във водата? Днес ще пробваме Ники пак.
Днес не иска да спи, още не е спал. Вчера пак така, от 7 сутринта до 7 вечерта. Държа се отвратително, одра ми лицето и т.н. Днес май същата работа ще е. Може да дремне малко в колата и това ще е. Дано поне да спи довечера.

# 253
krassenka, къде ходите на плаж?

# 254
  • Варна
Яде данисимо с плодове постоянно, много му харесва. Хляб също. Сладолед яде онзи ден, май само шоколад не е хапвал newsm78

Общи условия

Активация на акаунт