Април 2006

• 12 155
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Днес може да отидем на Черноморец или Фичоза. По принцип ходим на фичоза, но там става сянка много рано, а с Ники няма как да се ходи по обяд. Гледаме да излезнем извън града, не ми харесват градските плажове Sick

# 256
И в делничен ден интересът към темата ни не е много по-голям!? Sad
Независимо, дали вали дъжд или пече слънце... Confused

Май трябва да свикваме с това положение. Колкото по-големи стават децата, толкова по-малко време за форума ще ни остава. А като тръгнат на ясли, а ние на работа......не ми се иска да се разотиваме ПЪК!

# 257
  • София
Хайде и аз да се отчета и да дръпна темата нагоре  Laughing

И Вальо хвана телефона, хем напоследък не проявяваше вече никакъв интерес към телефони. В неделя мисля да направим и един прощапулник с приятелите ни, а после и един с нашите - малко заприличва на циганска работа май...  Mr. Green

Валката сливи яде още миналата година и ги прие с възторг, сухарите му бяха мания доскоро, но вече не ги иска, май нещо му дразнят възпалените венци.

Скарлет, малкия беше 2 седмици само на АМ, отказваше всичко друго, сега вече яде и манджи, но все още не иска никакви зърнени, пресни плодове и зеленчуци (само домати яде). Очаквам и това да мине скоро, до тогава ще му давам каквото му се яде.

А от шарковата ваксина вдига ли се Т? Вальо 2 нощи вдига 39, но през деня си беше ОК  ooooh!
И друго исках да ви питам, нормално ли е единя тестис да е > от другия, или трябва да са еднакви? Нещо му се вгледах на малкия  и се чудя дали има смисъл да я тормозя лекарката с поредния тъп въпрос  Thinking

# 258
  • София
Ааааа, Варненки имайте милост към хората, на които душица им реве за плаж и море!

Рени, Ренка, да чакаме по още един мобилен оператор от Соня и Валката, а?

Мислех да спретнеме един бърз прощапулник този уикенд и ей сега се сещам  ooooh!

Мирелка, бързо оздравяване ти желая!

Днес големи приключения имахме на детската площадка, но ще пиша като ме оставят на спокойствие.

# 259
  • Boston, MA
Хехей, дружина - Честито проходили, честито на новите християнчета!

Честити рождени дни на Люс и на Фурор!

Бързо оздравяване на всички болни!

Ние се завърнахме от гости до Филаделфия - на приятели с две госпожици, на 1 и на 4 години, дойде и едно момченце на 2 и половина, имаше супер игри, площадки, люлки и пързалки, тичане и топки. Втората вечер обаче аз класически прекалих с алкохола (и с цигарите, пу да му се не види, пак пропуших, като акомпанимент на пиене) и вчера едва се качих на самолета, щеше да се мре. Rolling Eyes Днес съм вече чисто нова. И няма да пуша повече. И довечера на колело и здравословно.  Grinning

# 260
Ренка, за теститите - мисля, че е нормално - тялото ни е с две несъразмерни половини. Важното е, да са пълни тестисите - не се шегувам! Но това също е индивидуално - при едни момчета от съвсем малки им са пълни /уф, как да го нарека, това с което са пълни!?/, а при други - пълнежът пада от тялото в торбичката към предучилищна възраст, а ако не падне - оперативно. Знам ги тези работи, че брат ми имаше такива проблеми, като малък. Rolling Eyes

Нуни, не съм съгласна с теб относно присъствието в темата!  Naughty
Въпрос на организация и на нужда, естествено! Почти съм убедена, че и когато започна работа, няма да мога без априлската тема. Но ако благодарение на всички ни западне, не бих била така категорична... Rolling Eyes

# 261
Нуни благодаря   bouquet   Hug за рибката   
Много се ядосвам че цяла година съм бляла и не съм видяла "април 2006" : newsm77,да ме пита човек къде съм гледала ...

# 262
Ренка, споко мила, съвсем нормално е  Hug
Енви, много си права, че трябва да са слезли тестисите в торбичките си (Алекс го видяха още в коремчето ми, че всичко е ОК), не искам да казвам ако не са....дори и оперативно понякога не помага (имам 1ви братовчед така, не може да има деца  Sad )

# 263
Хайде най-накрая да се разпиша и на кирилица и пак отвъд океана. Довлякохме се благополучно до тук, но определено такова пътуване скоро се надявам да не ми се налага иначе ще откача. Мъжо заяви, че само още веднъж може да го извърви ( излети) този път и това ще му е. Та поради тази причина сега ме навива да имигрираме към Английско Mr. Green уж за по-близо до Варна, но и не само. Аз в интерес на истината пък, като че ли нямам против. Сега ще разучваме може ли да го бъде този план или ще си останем само с мечтите.
Пътуването с Лекса беше кошмар, ама няма да си разводнявам постинга сега с тези работа. Само да кажа на чужбинските мами от Американско, стягайте си дупетата, че такова пътуване не се забравя лесно Mr. Green.

На патерици - ЧРД на Фурорчето и Люс на Леси!!!
Добре дошла на Поли   bouquet!
Честити краченца на Скарлет!

Смин, честито ви Християнче  bouquet! Гледам Али добре се е представил на събитието.

# 264
Фил, нещо съм изтървала, но защо се налага серклаж при теб? Дано всичко е наред и да мине леко.

Юлче, ти кога ще ходиш тази седмица да те гледат. Хайде, че нямам търпение да се похвалиш какво ще бъде.

Аз ще ходя по тукашно му в сряда да видим дали ще съвпаднат прогнозите и резултатите от тестовете.

# 265
  • Boston, MA
МисЗ, добре дошли! Разкажи за пътуването, не се свени!  Grinning Най-вече кажи как свиквате с часовите разлики?
И ние бяхме уикенда на самолет, но за един час - то не се брои.  Laughing

# 266
Добър вечер дами,

добре завърнала се на мисчето. Леко адаптиране в ЮЕсЕй.

Честито на  всички празнували. Стискам палци на Филипа всичко да е минало нормално днес.

Аз да се похваля бяхме в Гърция на море, за 1 ден ама все е нещо.  После на връщане влязохме в един детски хипермаркет Джъмбо. Леле не може мъжа ми да ме извади 1 час оттам. Много хубави неща има, на нормални цени като за средния българин, даже има и по-евтини неща. Та момичета ако ви се отдаде случай, не пропускайте да го посетите.
Лека и прохладна вечер.

# 267
  • София
Мисче, радвам се, че сте пристигнали живи и здрави!   bouquetАз май хич необичам да пътувам (или поне съм на такава вълна) та те разбирам. Ама ти разкажи какви перипетии сте имали!

# 268
Здравейте по късни доби, момичета!

Нямаше ме няколко дни, за което моля да ме извините! Правим ремонт, лепим тапети в детската стая, тези дни ще слагаме нов балатум, а и врати имам да боядисвам... Абе мъка си е, но пък като знам какъв хубав ще е резултата, как да не си дам зор, а? А и Мими вече няма търпение... Отделно дето ходя и на работа...

Доста поводи за празнуване съм пропуснала - честито и на озъбилите се (за пореден път) малчовци, и на порасналите мами  Grinning, и на новите християнчета!
Сега малко повече за нас: Алекс ми е все още с 6 зъба, но предкътниците ни са много надути. Те от 2 месеца са така де, и цяла седмица ми ходи с Т 36,9 - 37,2. Но не излизат и не излизат тия пусти зъби бе! Спим по 2 пъти на ден - сутрин около 9-9:30 за около 30-40 мин. и следобед около 14-14:30 пак за около 40 мин. Хапваме почти всичко, но има някои неща, които твърдо и категорично избягвам, напр. краве сирене, прясно мляко, кисело също, шоколад, ядки, ягоди.

Хайде вече да се похвалим: Алекс проходи, от няколко дни съвсем стабилно вече, и сега навън почти не мога да я удържа в количката! А днес какви емоции имахме - сядаме на кафе, тя до нас в количката. По едно време обаче идва един батко, по-голям от Алекс с около година, и понеже количката на Алето е малка, той я гушва напористо и и удря дна целувка, ама яка целувка!  Laughing Мойта щерка естествено веднага става от количката, а баткото веднага се настани на нейното място, хихихи! Ей, страшни емоции с тия деца, ей!

Мисля към края на другата седмица да направим прощъпулника, тъкмо ще съм вече в отпуска...

Много съм пропуснала с информацията тук, но нямам време да наваксвам сега - надявам се полека-лека и с ваша помощ да вляза в час съвсем! Все още малко трудно се оправям с имената на всички мами и дечица, както и с инфото около тях, но ще се постарая да съм прилежна занапред  Wink

Хайде лека вечер, да не ви досадя с писането си! Пък и утре ще ставам в 5 - ще съм квестор на изпита по БЕЛ след 7 клас. Изобщо - пак тежък ден ме чака!

Лека вечер!

# 269
Аааа, благодаря, благодаря.

Аз по принцип обожавам да пътувам, но с малко дете се оказа отврат. До 6 мес. ако е бебето мисля няма да има проблеми, но вече около годинката е кошмар. Аз си знаех че няма да е лесно, но още повече се разочаровах. Казах на нашите дано не се налага, но нямам намерение скоро да повторя това фиаско докато не порасне малкото живот и здраве.
Лекса ни побърка, добре че беше баща и да се занимава с нея, защото аз съвсем щях да рухна. На обратния път хич не е спала. Изкара 15 часа без да спи, очите и червени, спи и се, хленчи, обаче не може да заспи. Добре че ни дадоха кошче в самолета ама тя не ще да стои там иска да бяга по коридора ако не я пуснеш пищи като луда. Абе побърка се. И ние с нея.
Часовата разлика и разказа играта. На отиване и отне 10 дни да спре да се буди в 3 сутринта и да си мисли че е ден. Бяхме пощръкляли да играем с нея посред ранни зори и после спеше до 12-13ч. на обяд. Вчера ни вдигна в 3.30 сутринта и това и беше спането. Съответно и на нас с баща и. В чудо се видях. Вчера с 300 зора съм я държала будна цял ден, за да може снощи да спи като хората, защото и е първи ден при гледачка и съответно на нас на работа. Подейства! Надявам се да не се мъчи пак 10 дни. Мисля че насам по -леко се понася часовата разлика.

Бубс, какво да ти кажа, знам че имате билети вече, пък и Дани ще е по-голям, но дългия полет е много труден. Ние както сменяме 3 самолета беше направо какво да ти кажа.

Оф ще бягам сега, че ще окъснея да прибирам дребната от гледачка.

Общи условия

Активация на акаунт