Април 2006

• 12 155
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!
Пия си кафето и гледам да поптехвърля темата.
Направих една нова, а иначе тази е великолепна! Нуни,   bouquet
Съжалявам, че не мога да влизам редовно, даже напоследък никак, но по цял ден сме на къщата заради ремонта, а вечер кое по-напред?
Правя снимки на ремонтните дейности, за да можем някой ден да ги гледаме и да ни става весело какво е било!  hahaha
Ако има желаещи показвам какво означава да махнеш и пода на къщата си!  #Crazy

Честито на всички за поводите им - кой с нови зъбета, кой рождени дни, кой пътешествия или почивки. Пожелавам ви да видите морето повечкото от нас, защото е ясно, че само ще въздишам и това лято... Wink

P.P. Ако темата не ви харесва, пишете ми да я оправям. Все гледам другите заглавия - декемврийките ги боли не знам какво, сега пък августовките кръста ги боли, общо взето не разбрах защо децета като прохождат е сякаш нота бене да те заболи кръста. То си е казано, че само трябва да проходят, а не да висят по ръцете на майките си. Като отида в градинката - пълно с надупени жени - ама като им е кеф да се гъзят, да им висят 10 кг на ръцете....кво да ги правиш  newsm78

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 08:52 от Чаено момиче

# 271
  • София
Аги, като почтене да финализирате ремонта тогава ще искам да гледам снимки, за да не се плаша сега  Mr. Green За гъзенето - аз се надявах по този начин да сваля някое килце, но... а кръста тъкмо почна да ме наболява и той проходи. Мнооого ме болят ръцете от ежедневното качване и сваляне на количката в рейса, по стълби разни  Confused

# 272
  • София
Confused Пак ни е на дъното темичката.

Мисче, съчувствам ти! Аз затова се отказах да пътувам с рейс/влак до морето. Сега обмислям как и дали да рискувам да тръгнеме само двамата с малчо до Сандански. На повечето места чета, че е добре да се пътува когато на детето му е време за сън, пък на мен хич не ми се пътува в най-голямата горещина  Thinking

# 273
Все забравям - Добре дошли на новите мами   bouquet
Мисче, добре завърнала се  Heart Eyes Разкажи как е минал първия ден с детегледачката  Hug
Фил, пиши как си  Praynig
Мимка, как си днес?

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 13:13 от СмиНсЧо

# 274
много, много пусто...........
само да заспят бръмбарите и ще пиша.

# 275
Моя бръмбар заспа  Mr. Green

Мисче добре завърнала се Hug

Втори ден излизаме за кухнята към 10,30 и се прибираме в12,30 хапва и го слагам да спи-карам го на 1 сън да свиква уж Whistling
Страшна жега е навън...

Вчера се боядисах светло кестеняво,пепеляво към русо...интересен цвят стана, че ми омръзна с години червено и оранжево само Crazy

Сега отивам да си лакирам ноктите Mr. Green

# 276
Много малко пишеме през деня вече,аз съм още много зле, лежа през повечето време , едва гледам , такъв грип не помня да ме е хащал някога, малката  по бабите, само следобяд я взимам да спи в нас и нахлузвам една маска да не я заразя, давам имуностиулатори и дано не се разболее детето, че е много тежко.
Почнах да пътувам с малката ако на кратко разстояние през следодобедния сън , а за по-дълко през ноща, като пребити сме ама поне в колата кротува.
До морето мисля като пътуваме да тръгваме към 15 часа когато и се спи много, до 17 ще спи после ще попътуваме още час , ще спреме на дълга раходка с нея и после още час и така.

# 277
Вчера се боядисах светло кестеняво,пепеляво към русо...интересен цвят стана, че ми омръзна с години червено и оранжево само Crazy

тъй тъй, ще взема днес фотоапарата  Laughing

# 278
Смин прати и някоя снимчица скорошна от морето да ми се оправи настроението Hug

# 279
Мимка. специално за теб - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143852 и http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144539&photo=26
Ама хайде оздравявай и идвайте де  Crossing Arms

# 280
Мерсиии,
аз да питам има ли и други като мене който не слагат децата на гърне newsm78

# 281
Моля, моля  Hug
Има, има - аз  Laughing
засега сутрин го оставям без памперс и вечер преди баня - само 1 път за 1 седмица се изпишка в гащите и се подхлъзна на мокрото и падна по дупе  Crazy веднага тръгна да си сваля гащите де, че му е гадно явно да му е мокро, не смятам обаче да го тормозя, полека лека ще го оставям така без памперс и мисля директно на тоалетната чиния да го уча  Peace но когато мога да му обяснявам защо правим така и т.н
Енви, къде е днес?  newsm78

# 282
Има Мимка, аз.

Не че нямам желание, просто от другата страна няма нито разбиране за какво иде реч и какво да прави,нито желание да кротне за поне 2 мин. И така реших да го отложа гърнето за след няколко месеца. Няма смисъл да си късаме взаимно нервите.

Сериозно се замислям да минем директно на тоалетна.

# 283
Заспаха вече!  newsm68
От два дена не са спали следобяд и направо съм луднала, вечер също заспиват чак към 10 и нещо, въпреки че до 9 сме навън и би трябвало да са уморени.Просто като са двамата и им се играе, закачат се, лудеят и изобщо не им иде сън.
Лю изкара по-леко вируса - за 2 дена, и само с температура и задна хрема, без нищо друго.
Колкото до РД, той се радваше на тортата /защото беше точно такава, каквато искаше/ и на колелото, което още не се е научил да кара. Бях украсила у дома и цял ден се опитвах да му създам настроение, но на него му се спеше, чак вечерта, като видя тортата му светна.

Сминс, Честито ти Християнче!!! Голям е сладур Алекс, с тези руси къдрици!

Фил  
Hug fingerscrossed

Роди, хайде дай да те видим с новата прическа.

Аз още се чудя какъв цвят да се боядисам  newsm78

Мирела, много кофти да си болен в разгара на лятото, стискам палци скоро да се оправиш и Анжела да не се зарази.

Мисче, аз пък все забравям да ти кажа, че изглеждаш страхотно, една такава нежна и с едно сладко, малко коремче... Радвам се, че сте пристигнали благополучно!
За пътуването с малки деца, мога много да пиша, колкото е забавно, толкова и изнервящо. Последно ходихме до Габрово, до Етъра, уж на разходка, да разтоварим, пък накрая се върнахме много по-изморени, то не бяха хленцаници за щяло и нещо, каране между двамата, Лю искаше да се вози в столчето за кола, Йо и той, и накрая, пътувахме така - Йо седнал в мен, а Люс на столчето, навръщане обратно. От сега си представям какво ще е на морето.  newsm57 Stuck Out Tongue Winking Eye smile3547 

Оооооо, Мимка, и аз не го слагам на гърне. Както и друг път съм писала, Лю се научи да ходи на гърне на почти 2 г, но за 10-тина дена свикна.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 14:07 от Tari Faelivrin

# 284
Мисче, аз пък все забравям да ти кажа, че изглеждаш страхотно, една такава нежна и с едно сладко, малко коремче...

Да, така е, много е нежна  Blush Обаче за коремчето да издам - хич не е малко, от снимките така изглежда, даже се чудя в тези месеци като е толкова голямо, какво ли ще е нататък Laughing аз бях точно така - в гръб изобщо не може да се  каже, че съм бременна, но отпред един огромен остър корем...ми момченце и тя чака  Laughing Laughing Laughing Там където сме всички на снимката я прави майка ми и после и тя ми казва - "леле, голям  корем за тези месеци" ...та така Simple Smile

Леси, мерси!  Heart Eyes (много сложен ник си сложила ама  Crossing Arms  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт