Април 2006

• 12 145
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
Елфическиии  Heart Eyes
Аги, аз от време на време, мърморя, ама да знаеш колко ми е забавно с тях, все нещо ново измислят, голям смях е с тях, но да не си постоянно ангажиран с децата, защото започваш да се изнервяш и да се оплакваш, как това те боли, как не си се наспал и така нататък. Лично аз гледам да избягам от това клише, не ми харесва ролята на вечно мрънкаща жена. Даже мъж ми все вика, че не съм пораснала още, не съм се държала като майка, която всява респект, ами като келеш, ама го казва с усмивка и ми се радва.
Взех да се замислям, че най би ми прилягало да бъда детска учителка.

# 286
с гърнето сме до никъде  Blush
Ох как ви завиждам за морето  Heart Eyes, нямам търпение вече да сме там

# 287
Леси, благодаря за комплиментите, много си щедра Mr. Green

Обаче Смин, много правилно е казала за моя корем, голяяяяяям е! Аз и първия път бях така и всички ме питаха дали ще имам близнаци. Снимките много лъжат, но на живо никой не вярва че съм само толкова бременна с този шкембак. Като ходих на доктор там и тя ме пита " В кой месец си 5-6?" Пък аз тъкмо бях влязла в 4-я и тя жената такъв кеф и стана и ми вика " Браво на тебе" с едно такова невярващо очудване.

На гърне и аз не слагам. Мисля направо на тоалетната. Взела съм вече детската поставка, но незнам кога да я почвам. Тя сега по цял ден на гледачка, там знам че няма да я учат да ходи там. И си викам, защото да мъча и нея и мен само вечер да я слагам на тоалета като по цял ден ще е на памперса, дали ще разбере каква е идеята?

Смин, деня ми каза жената е минал много добре по нейните думи. Дано не ме лъже. Сутринта е бил големия гърч, щото баща и като я оставил и тя естествено се разревала. На него му дожаляло и  останал един час да я укротява и да и даде закуска ( после закъсня за работа за първи ден след ваканцията). После казаха се държала добре и добре хапнала, ама по мое виждане не е яла нищо. Лошото беше че е спала само веднъж и то за час и половина, а иначе е два пъти по два часа. Като я взех не ми даде да я пусна, беше много раздразнена и трябваше да я разнасям на ръце докато се върна баща и от работа. На всичко отгоре повърна още като я свалих от колата, а тя по принцип не повръща никога. Изключение беше като се прибрахме в БГ дето беше лепнала вируса. И мъжът ми веднага направи извода че са я тъпкали с боклуци. Хич не му се иска да я водим там, определено той по-тежко го преживява това с гледачката и казва че сме я измъчвали Лекса като я водим там. Но в крайна сметка не може винаги да е с нас, трябва да свиква и с други хора. Хубавото е че там има друго момиченце само няколко месеца по-голямо от нея и това доста помага. Това според мен е и причината да не иска да спи.
 Почти не яде за вечеря в следствие на което се събуди гладна в 1 посред нощ. Този номер от месеци не ми го беше правила. Иначе явно беше уморена, защото в 8 си беше в леглото без никакви протести и си заспа веднагически.
Та долу-горе това беше първия ден, за днес още нямам отзиви. Сега ще звънна на мъжо да го питам дали пак е плакала тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт