Април 2006

• 12 151
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • Добрич
Добро утро, момичета Hug

Хайде на кафенцето

Нуни,  bouquet за темата!

envia , съгласна съм с теб  Peace(за брат-сестра), аз също съм против да се сравняват децата Peace

Лек ден на всички

# 31
  • София
Добро утро!
Хайде на кафенцето!

Снощи Мати заспа чак към 10 без неща заради дългия следобеден сън! Все пак нямам нищо напротив да поспива толкова! Иначе спи по час и нещо!

Лора пък се уреди да ходи на море с вуйчо си, даже трябваше днес да тръгнат, но заради шините / сложихме ги онзи ден и сега трябва да се потягат/ ще тръгне с приятелката му във вторник! После брат ми ще ни я докара при нас в Златни събота или неделя!

# 32
И аз се присъединявам към вас с неделното си кафе! Grinning

Рени, друго си мислех за вечерята на Соня - можеш, да й даваш зеленчукови пюрета, като бебешките, и постепенно да ги правиш като манджи, за да привикне.  chef

Сега имам друга чуденка - относно яденето на децата, когато сме на почивка!? Предполагам, че са излишни притесненията ми, но все пак го мисля... Thinking

Слънчев неделен ден на всички! Hug
При нас засега е доста облачен.

# 33
  • София
Енви, аз ще взема пюрета, една каша, сухари, а ако може нещо да яде от блок-масата - ще му давам и от там!

# 34
  • София
Ехааа, от кога не е имало неделно! Мерси Диди_Деми и Вени!  Heart Eyes

Енви, заради храната на малчо все търся хотел/квартира/бунгало минимум с хладилник. Засега се очертава да ходиме в края на август на вила в Несебър и предполагам, че ще има кухненски бокс. Лично аз, нямам никакво доверие на р-тите по морето и затова малчо ще кара на готови пюрета, каши, може и тестета закуска за разнообразие, най-много пилешка супа, кисело мляко, сокове, плодове. Със сигурност в багажа ще сложа ел. кана, вярно заема място, но без нея не тръгвам!  Тръгнеме ли на почивка, ще направя менюто на малчо, за да имам горе долу представа и да не го мисля на място.

# 35
Вени, и аз ще нося разни неща, но АМ и каши не яде, така че до голяма степен ще разчитам и на готвеното, което ние ще ядем, но пък и все ще има от къде, да се купи нещо подходящо... Thinking

Данче, да, и аз много разчитам на хладилник. Ел. кана не би ми вършила работа - както писах, АМ и каши не яде, вода не преварявам, а давам Девин розова.

Съвсем, като някоя неопитна майка Embarassed, съм се замислила, но това ще й е първата почивка на место, където няма, да имам възможност аз, да й готвя. Rolling Eyes
А всъщност най-ме притеснява това, да не й разваля хранителните навици, които за момента ми харесват, т.е. да не свикне на готови пюрета, или на купешки тестени закуски, или да отвикне от домашните зърнени варива за закуска, от моите манджи... Такива ми ти работи! Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 10:50 от envia

# 36
Вени, Наде, моля ви, повторете пак какво направихте, когато децата вдигнаха много висока температура и само температура ли беше?
 Цяла нощ не сме спали, Йо от вчера сутринта е с температура /38 - 39.6/, редувам Панадол и свещички Ефералган, а през нощта му слагах оцетени чорапи и кърпа на челото, но спада само до 38 градуса. А нищо друго му няма - само температура. Педиатърката ни е извън града, а на друга не искам да го водя - ще чакам до утре, но помагайте какво да правя до тогава.
 Чудя се дали не е от зъбите - не яде, много се лигави, венците му са много подути, но пък чак толкова висока температура  newsm78 при условие, че другите му зъби избиха лесно и почти не съм усетила.
 Извинявайте, че няма да напиша нищо друго, но не ме свърта от притеснение - Люс е при майка ми, за да можем да обърнем повече внимание на Йои и дано не е някой вирус, че не ми се мисли.

# 37
Уф Леси, съ4увствам ти, аz скоро минах преz това. Милена имаШе макс. 39.6, но 4ак при Т над 39° й дадох лекарство, ина4е я оставих. И ние бяхме 3 дена беz диагноzа  ooooh!  И на мен ми се струва 4е не е от zъби, не толкова високо  Thinking  Да не е оная Шестата болест или както там се каzваШе? Във всеки слу4ай ви стискам палци да се оправяте скоро  Hug

Ооохооо Дани4, Несебър, е къде е Варна, zна4и все пак има Шанс zа морски пленум, а?  Sunglasses

Уф това ядене..... Милена, както ве4е писах, не проявява интерес към наШата храна, оЩе сме на буркан4ета но с пар4енца. Дрг е въпросът, 4е неЩо не ги дъв4е като хората. Та в4ера й сготвих   chef  една zелен4укова супа с макарони вътре, но тя не я хареса  Sad  Сега оЩе пове4е се 4удя как някога Ще минем на обЩа храна, макар 4е zнам 4е просто трябва малко търпение и неЩата Ще си дойдат на място. Пък и супата беШе малко солени4ка  Whistling  Ще нправя друга днес, да видим. Не се предавам лесно  Laughing

# 38
  • София
Леси, при Мати си беше зъби - вдигна до 40 градуса, не сваляше по никакъв начи по малко от 38.3-4! Но всичко продължи около 24 часа мах! После се появи разстройсво и после зъб!

Данче, разчитам на кухнята хотела, защото я познавам, иначе на случайни не бих! Все пак съм се въоръжила с достатъчно пюрета, ако реша, че не е подходяща! Каша ще нося за сутрин или следобяд, ще му правя и попара!

# 39
Леси,
преди 2 седмици Велина изкара такъв вирус само за 2 дни - само Т и нищо друго. Док изписа само нурофен, панадол и витамин С. Дано и при вас бързо отмине. Сега пък сме и двете на сополи и гърлобол, но без Т.
Всички методи, които знам си приложила. Остават увиването в мокър чаршаф и бани, но не помня с каква Т на водата - тези неща обаче не съм ги пробвала.
Бързо оздравяване на сладуркото! Praynig

# 40
бани, но не помня с каква Т на водата - тези неща обаче не съм ги пробвала.

По4ва се с Т, колкото телесната, и се долива по хладна вода, така zнам аz, но не съм иzпробала оЩе.

А Милена и тя днес е крива, zаспа след обяда докато я облякох  Shocked  и имаШе 37.3 ....дано не се раzболява пак  Praynig

# 41
  • София
Танче, дано да си остане с толкова висока температура!

# 42
Дори спадна  Grinning  Спа си 2 4аса, тогава я събудих zа да няма ве4ерни фиести   Crazy  и имаШе 36.3, а хем цялата коса беШе мокра от пот  Confused

# 43
Привет дружина Hug
Всички болнички да оздравяват Hug Praynig
За почивката и на мен ми е голяма питанка с храненето ... Енви, ние имамв едно малко туристическо котлонче и мисля него да взема и да си варя разните му овесени, ечемичени, ... ядки, също така Кало много обича качамак, който също много лесно се прави ... Аз също много разчитам на хладилник, иначе не се виждам ... та ще търсим нещо да има хладилник ... За другите манджи няма да мога на 100% да му готвя, ще давам готови пюрета, но мисля от време на време да спретвам по някоя супичка или задушени зеленчуци с месце или фрикасе, т.е. манджи, които не изискват много усилия ... Разбира не мисля и по цял ден да готвя Naughty

# 44
Добро утро, дами! Hug
Днес аз слагам виенски кифлички с /каничка/ кафе! Grinning

Как мина уикендът ви? Wink

Леси, как е Йои днес? Heart Eyes

Татянка, размина ли й се на Миленка? Heart Eyes

Деси, това с котлончето е улеснение. Аз бих готвила закуските сутрин, за които най-съжалявам, че няма да мога, да давам. Rolling Eyes Но в крайна сметка, 10 дни все ще ги изкараме някак си.

Усмихната седмица на всички! Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 08:35 от envia

Общи условия

Активация на акаунт