На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 797
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Добро утро!Да сервирам кафето и чая за Ани  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffeeи отивам да се глася,защото ще слизаме с Божидара към центъра Grinning

Честит автомобил на Велиса!Със здраве да го карате и само на хубави места да ходите!

Страйпер,дано да успеете да отидете сега на море!

Хубав ден! Hug

# 16
  • Плевен
Добро утро МАЙки!
ТЕМАТА Е МНОГО КРАСИВО-ИГРИВА С ТЕЗИ МИКИ МАУСИ. ОЛЧЕ...БЛАГОДАРСКО  newsm51 !

Честито християнче на Сиска! Лесно да открива правилния път в живота!
Честито прохождане на Мариска! Много сте весели и красиви на клипчетата Heart Eyes.
  car003 Честито возило на Велиса, на много места да ходите с него и безаварийно да го ползвате!
 4470 Люба, дано Ивко не те е будил безкрайно много пъти тази нощ и нищо му няма след падането снощи. Честит ти нов аватар! А щом си докарала два цвята на косата, значи ефекта е троен - по-красива. по-модерна и по-интересна  Grinning
 smile3545 Ани и на мен ми стана интересно за тези памучни парчета, ще питам дали ги има тук.
 newsm37 Лони, Гого голям сладур на снимката Hug . Браво на вас за басейна и аз съм решила така да къпя Тери на терасата  help, но пък вече сме резервирали и капарирали почивката на море и живот и здраве не 21.07 сме там  Laughing Страйпър вие къде ще бъдете на почивка?

Изчезвам засега, че е много тихо в момента край мен и сигурно Тери е направила нова беля. Желая ви весел, слънчев и усмихнат ден!  smile3531

# 17
  • София
добро утро в новата темичка!

реших да пусна клипче на миа, но да ви питам гледахте ли темата за близнаците в сутр. блок на бтв. майко мила! не бях се замисляла действително какво е да гледаш наведнъж две деца. шапки долу за майките на близнаци!

ето моето диваненце как "плува" по пода  Mr. Green :
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1060261.flv

миленка, и аз съм фен на др. хаус! и на съпругите също, на scrubs, my name is earl, joey, friends.
и миа ми се изправя така дори вързана, ама няма къде повече да връзвам, то нали е фино и се измушва все пак.  Crazy

танче, никола сериозно ли те и отключи?!?! а кажете ми малки ли са и не разбират ли винаги  #Crazy  Joy

приятен ден на всички!

# 18
  • Пловдив
Страйпър, Калина беше вързана, а как е успяла да се измуши направо не знам, днес ще я вържа по-стегнато и да видим  Praynig

Ванилка, и аз гледах репортажа за близнаците. В интерес на истината доста често съм се замисляла какво би било да имаш близнаци, още повече, че при нас шансът за близнаци беше дооооооооооста голям  Crazy Направо не ми го побира акъла как се справят... ама човек знае и 2 и 200 сигурно се свиква  Thinking
Миа е много сладка, както винаги  Heart Eyes, скоро ще пропълзи и наистина май  Grinning
А този сериал scrubs за какво се разказва, чудех се дали да не го сваля, че изведнъж ми свършиха всички сериали  Confused

# 19
пикника го направихме в една местност след Говедарци.
И на нас доста ни хареса и пак ще ходим.  Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията за рождения ден на мъж ми.  Hug
лек ден на всички

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 12:05 от Una

# 20
  • София
миленче, скръбс ми харесва много. весел , раздвижен, за една болница и живота на стажантите, които биват "тормозени" от железния др. кокс., който е готин тип вътрешно, но се прави на здравеняк да ги плаши. животът му е доста сложен, отношенията с жена му, много лудо семейство са. покрай тях е и много забавен живота и на младите лекари и ексцентричния шеф н а болницата, който е голяма скица, а и да не забравяме юриста на болницата. ще умрете с него да се смеете. горещо го препоръчвам  Peace жалко, че чак на есен новия сезон.

# 21
Аз пак за бързо, докато Антончо спи  Flutter и докато ми е на акъла една идея за Люба - така и така си 'шарена' - 'що не дръпнеш тук-там няколко червени кичура? Хем няма да тормозиш цялата коса, хем може да стане интересно (аз преди време бях с 3 цвята + моя си и хич не беше зле  Blush)
Змейковичке, като се е научила Калинка веднъж да става, трудно ще я удържиш, поне при нас е така, та затова съм принудена да се мъкна с триколката, освен ако няма да спи...
Я сега да питам нещо, че вчера четох една тема и ме чопли-вие миете ли вече зъбките на децата? Така като чета май е време, пък хич не мога да си представя как ще стане тоя номер  Thinking Та ако има някоя мама с опит-да казва бързо  Laughing

# 22
  • Варна
Олче, темичката е супер   bouquet

Мами, направо не знам как ще я караме с малкия - по цял ден иска навън - повече от 1 час затворен не изтрайва и става голям ужас. Ваште мъници и те ли са така?

Ани, стана ми интересно и на мен какви са тия пелени, ще пробваме... че и Макси непрекъснато си дърпа памперса или си стиска краката много е смешен щото му е неудобно вече с него.

И съм притеснена от нещо - преди два три дена като си вдигна главата на горе му се изпънаха жиличките отстрани на вратлето и се видяха някакви бабунки. Като го напипах - мисля че са лимфни възли това - има две три топченца като оризено зрънце по самия възел. Чудя се дали да го водя на частен лекар или да чакам консултацията след 10 дни. И дали може да е свързано с тая ваксина против заушка? Дано притесненията ми са излишни, ама да видим....

Елфче, ние си мием 4те броя зъби, ама малко на игра - интересно му е като си мия моите зъби и прояви желание и за неговите - той зяпа аз търкам по малко и така...

Айде лек ден   bouquet

# 23
Виф, дано са ти излишни притесненията, но аз на твое място бих го завела веднага на лекар!
Елфче, ние си мием зъбите откакто станахме на 8 месеца. Първо започнахме с Ненедент - онова със силиконовия накрайник. Сега от един месец насам купих истинска четка за зъби (на Аквафреш - за над 4 месеца) и паста за зъби детска. Първия път с четката се провалих, но с всеки следващ задобрявах и сега Калоян ми помага като си отваря хубаво устата и сам си държи четката, а аз направлявам движенията на ръката му, така че сам си мие зъбите Simple Smile

# 24
Виф, Даниеле, мерси за бързата реакция!   bouquet
Ама на мен притеснението всъщност ми е за пастата-как изплаквате зъбките? Не я ли поглъщат? То би трябвало да е безвредна, но все пак... newsm78

# 25
За съжаление по-голямата част от пастата в устата я поглъща. Мисля, че все пак е безвредна и е съобразена с неспособността на малките деца на изплюват. Няма как да я изплюе цялата. Аз бъркам после в устата му, уж я изплаквам, давам му и водичка, но не мога да му обясня, че трябва да плюе...

# 26
elf4e, няма проблем ако пастата не се изплакне. Съобразена е  Peace
Кога намирате време за сериали? Благородно завиждам!

# 27
Виф-отиди на лекар,но моя син е така от малък и не се махат,така си стоят.Педиатърката каза,че при някои деца е така.Но отидете да ви види лекар  Peace
И аз не мия зъбите на Жули и се чудя дали вече да почвам.. newsm78

# 28
  А пък ние си ги мием всяка вечер,че то при нас баткото е пристрастен към миенето на зъбите/и ако хората се чудят как да ги накарт да си ги мият,аз се чудя как да го озаптя.../та вечер сме и с Иво в банята....но се мием с обикновенна детска четка/имам впредвид с дръжка и с детска паста,като слагам съвсем малко,че е и той я яде.....даже напоследък го мия с моята хомеопатична-защото няма флуор,а в почти всички детски има/....а,понякога и спестявам пасатат-мокря четката и тойдокато я дъвче се надявам,че все нещо измива........
За филмите и аз ви се чудя......ама то от дете до дете разлика голяма....аз например снощи успях най-накрая да си догледам филма дето го пачнахме в събота/и като се вземе под внимание,че съм без мъж-та не готвя и не мия чинии...ама диването не ми дава миг покой/че и снощи ми спретна една фиеста....ама поне спахме до късно/
Елфче,днес Пловдивските мами ме успокоиха,че не било толкова зле положението с косата....та ще си я нося така....а за идеята мерси-ама то оттам се почна-аз кичури щях да си правя,ама като не станаха и я намазах цялата,обаче където беше черна си остана черна.....абе ще видите в Априлци,а тук пускам една днешна снимка,ама не съм направена,утре сме на рожден ден ще гледам да изглеждам по прилично/ и да си турна актуален аватар/.....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122036&photo=23...ето и един кратък клип за уменията на Иво/не е от най-бързите му покатервания,но гледах да не падне......а и Миленка видя,че ако не друго поне сме упорити в катеренето/http://www.youtube.com/watch?v=e2B8rga_GrU
Виф-че,стискам палци да не е нещо сериозно Praynig.......

# 29
Абе момичета някой знае ли вече как точно да намери хотела в Априлци, моля споделете!!!

Общи условия

Активация на акаунт