Аз уж влезнах да се похваля, че днес пробихме ушите, но сега ми е много странна, пък взех ум да ръся. Не плака много, повече се уплаши, че и държах главата.

. Наистина тези с яйцата са върха! Ако при нас се беше случила тази случка и през ум нямаше да ми мине да го снимам, защото сигурно щях да съм с пяна на устата от бяс! А то всъщност си е много весело и сладуресто нещо... дечицата си разнообразяват ежедневието 

.
и прати спец.поздрави на Мони от мен,такова самочувствие придобих като чух,че ме е харесал за булка,а коментара на чемшира беше де тоз късмет,ама никой не ме взимал
или пък почерпиш с Шуменско
или пък почерпиш с Шуменско
Хич нямаше и дами дойде на акъла да снимам,щях да съм се гътнала 
божееее..
Макси и той добро детенце..
Лудницата е пълна..Ще отивам да лягам. 
......и аз пратих още оня ден
....За трите звезди и аз не съм очаквала чудеса-ама поне вода да имаше....и да не ме бяха завряли на третия етаж в дъното...че ми се изметнаха ръцете и краката от разнасяне и катерене на стълби/а пък още преди да резервирам питах имат ли условия за деца/...както и да ми бяха изчистили коша за боклук без да се налага да напомням,че вие поне знаете как миришат наакани пампи и обелки от банани....
..............А за пляскането-на това херувимче,как ти даде сърце да го пляснеш
....че то поне го видяхме какво е хрисимо....но да си призная и аз съм имала моменти на супер изнервяне.....и особенно когато пипат нещо опасно също поплясвам ръчички.....ама залягам предимно на викове и крясъци/та затова днес нещо ми го няма гласа,че вчера ни беше тройно критичен ден/....но забелязвам,че нещо авторитета ми не е на ниво...виж Кабрански като изръмжи и като направят по една муцка многострадална....хеле малкия е такъв драматичен талант...направо сърцето да ти скъса....хвърчат сълзи и сополи
......и един жалостив поглед като на гладно кученце като изкара
......ама пък поне повече не се пробват със същия номер/т.е. с причината за навикването/
/.....И да си водиш записки.....че ние тука чакаме.....Ще ни липсваш/че то аз така съм свикнала ,да си винаги на линия/

..........
, а картинката с яйцата е много забавна, ама как ли се чисти това 
Препоръчани теми