На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 849
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Сиске, почнеш ли да я биеш да яде, смятай, че след време съвсем ще я откажеш. Като не иска ти защо настояваш. И на теб да ти бутат нещо дето не ти се яде или не ти харесва и ти няма да го искаш. Ма пък те не могат да си кажат.
Аз уж влезнах да се похваля, че днес пробихме ушите, но сега ми е много странна, пък взех ум да ръся. Не плака много, повече се уплаши, че и  държах главата.

# 196
Привет!

Олче, честит ви юбилей на теб и благоверния! Още 5 пъти по толкова години ви желая да се обичате и да сте заедно и още много весели сладури като Вели да имате!

Първо да си кажа - очарована съм от снимките от срещата. Личи си, че сте си изкарали страхотно. Още повече ме е яд, че не дойдохме, но /да не се каня много/ следващия път сме там.

Мимозке, Жули е много сладка с банския. Да я нацелуваш от нас с Гоги. А на вас весело изкарване на почивката. Стискаме палци всичко да мине гладко.  Peace

За нервите - и аз понякога не издържам. Особено вече в края на деня, преди да се прибере баща му, ми иде да хвана гората. И на няколко пъти вече си изпускам нервите и пляскам, ама през памперса. Обаче на човека хич не му пука, гледа ме и се хили. Повече се стряска като направя някоя злобна, сърдита физиономия. Почва веднага да реве.

А по време на ядене не смея да гъкна, щото, а съм го разсърдила, а е отказал да яде. Способен е да умре от глад, обаче разсърди ли се - край. А пък ако ми откаже ядене - оставям го гладен /всъщност не зная дали е гладен, де/. Но пък всяко дете е различно и майката най-добре си го познава. Пък и не мисля, че масаж на дупетата от време на време ще им се отрази отрицателно на развитието. Така, че споко - не се упреквайте, че сте лоши майки.

Кате, Килиан е голям сладур. Май готвач ще става с тези яйца.  hahaha  Joy

И Лео много сладък как се къпе. Добре дошъл в отбора на моряците!  Wink

Добре дошла на мама Джейн и нейното мъниче!  Hug

Хубава вечер на всички от мен!

# 197
Здравейте,

Кате, синът ти е страхотен сладур!!! Снимките са великолепни  Peace. Наистина тези с яйцата са върха! Ако при нас се беше случила тази случка и през ум нямаше да ми мине да го снимам, защото сигурно щях да съм с пяна на устата от бяс! А то всъщност си е много весело и сладуресто нещо... дечицата си разнообразяват ежедневието  Mr. Green

Какво да ви кажа за нервите.... аз много бързо излизам от контрол и за най-малкото нещо, което е адски тъпо, защото не можеш да очакваш от едно дете да се държи като възрастен!!! На Никола най-често му крещя и реакцията от негова страна е рев. Дори като се скарам на Йовчо той пак реве, защото си мисли, че се карам на него.... Та вече гледам да не повишавам тон (поне се старая  Embarassed)

Ще бягам, ако остане време после ще дописвам.

# 198
  • Велико Търново
Добър вечер Heart Eyes
Първо да внеса уточнение,че не съм ударила Божа за да яде,а защото ме блъска/да е жива и здрава не и липсва апетит/,а не искам от сега да ми посяга,защото не ми се мисли какво ще става по-нататък.Айде,стига съм се обяснявала,че бирата ми не е малко  Crazy

Второ получили са мейла на Анна Здравкова Mr. Greenи са се стреснали поне заместничката на Елица Мирчева,ама за хотел 3 звезди това е положението.

Това е от мен,защото ще ми се стопли бирата!Спокойна вечер на всички Hug

# 199
Oлче, честита ви годишнина! Пожелавам ви винаги да имате възможност за избор при всяка една ваша житейска стъпка и винаги да взимате правилното решение!

Честити обички на Евка!

Днес ни биха ваксината МПР. Оревахме! Педката ни каза да започваме да го каляваме с въздушни и водни бани на терасата.

И на мен снимките с яйцата на Килиан са ми любимите. Хубаво е детето да има и такива в колекцията, но ако ми се случи на мен, първо за което ще се сетя е да му се развикам и момента вече ще е отишъл по дяволите!

Преди да сложа Ивко да спи му направих едно клипче, като го карах да ми отговаря на разни въпроси. И после като си го гледам и той като чува и пак ми отговаря, много ми е смешен! Умряхме от смях със Дидо. Вече клипчето не ни е толкова интересно , колкото ситуацията с гледането.

Сисе, ела тука с бирата и казвай как разбра, че са се стреснали и какво ще последва от това стряскане?

# 200
  • София
здравейте, ние и днес оцеляхме след ужасната пловдивска жега, е всъщност днес мина доста по-добре, защото си изкарахме деня в Градската с пловдивската банда. Кеееф! е, потърчах след Щурчо насам натам, по едно време се кротна, поглеждам - лепнал се човекът за шадрафанчето и се плиска ли плиска. Оставих го да си поиграе, ама по едно време една будна гражданка взе да призовава майката на това дете и да заплашва с температура, пневмония и целия ад под небето  Mr. Green та се засрамих и го махнах от водата  Rolling Eyes да ви кажа направо съм очарована от Ивчо и Сами Кабрански и от Кали на Змейковица. Бебоците са страхотни сладури, а баткото ми се видя като Мастер Йода в сравнение с едногодишните - кажеш му - разбира, отговаря, абе комуникацията тече. Кога ли и с Косьо ще си общуваме така  Thinking

За изнервянето - и на мене много ми се насабира, и то не рядко. Обаче да му викам или да го плескам - кел файда, като нищо няма да разбере, та затова си го изкарвам на някой, който ще ме разбере - обикновено Борис, а напоследък майка ми е насреща  Twisted Evil

Второ получили са мейла на Анна Здравкова Mr. Greenи са се стреснали поне заместничката на Елица Мирчева,ама за хотел 3 звезди това е положението.
Siska, как се сдоби с тая вътрешна информация, бе  Mr. Green

Сисе, ела тука с бирата и казвай как разбра, че са се стреснали и какво ще последва от това стряскане?
А н и, аз много ще се учудя дори и ако благоволят по едно извинително имейлче да драснат  Rolling Eyes

Ани, честити ви пробити ушички, да покажеш Евка сладуранката!

Мимоз, какви са тия нерви, я по-отпускарсата! И добре да си изкарате!

Уф, аз днес яко се изтормозих с тая количка /една стара, която сме оставили на село, за да не пренасяме нашата всеки път от София/. А и след Априлци /където мъкнахме въпросната и тя заемаше цялата предна седалка/, реших, че все пак има смисъл да си купя някоя лятна за морето, а и за пътуване. Мисля да потърся утре тези на ТСМ, че не ми се дават много пари за нещо, което ще ползваме има-няма няколко седмици. Накой има ли такава количка, да сподели мнение?

# 201
Добра вечер и от мен!

Днес Марти така се рови в една кал, че го къпах и на обяд и вечерта пак. Така ще е май през лятото...

Абе, хора, нерви, нерви, ама това са деца... малки са да ги бием - представете си ситуация - посягаш за нещо и детето ти се свива и примижава с очи очакващо удар - това винаги ме е ужасявало. Всеки си решава как да възпитава малкото човече, но си мисля, че ще е добре да сме по-търпеливи. Агресията поражда агресия, да не забравяме...
Аз също се карам и съм пляскала Марти през ръцетеи по дупето/през памперса/, но се старая да се овладявам... Някои деца са по-буйни и любопитни - искат всичко да опитат и да научат - затова трябва да им се обяснява повече... Изкарах се много морална, но наистина - биеш ли магаре, става още по-голямо магаре.

Сиска, не се засягай, моля, то на теб такъв ти е темперамента - ти си кибрит - палиш за секунда. Дано Божа да не се е метнала по бавност на Чемшира, че горкото - незнам  Wink.

Честита годишнина на Олчето! Желая ви скоро да се вречете във вярност и да озаконите връзката си!

Честити обички на Евка!!!!! Чакаме снимки!

Мерси на Катето за идеята - баня на терасата - утре ще пробвам!

Спокойна нощ!

# 202
  • Велико Търново
Нищо не казвам без бой или едно друго нещо Mr. GreenНе чакайте извинителен мейл/поне така си мисля де/,защото хотела покрива изискванията за такъв с три звезди,ама може пък и да ни изненадат.Ама,аз да си кажа не съм разочарована,защото знаех къде отивам.Айде,стига по тази тема,аз съм толкова очарована от всички и от самата среща,че искам пак Heart Eyes

Анна,давай снимка на Евка с пробитите уши Grinningи прати спец.поздрави на Мони от мен,такова самочувствие придобих като чух,че ме е харесал за булка коментара на чемшира беше де тоз късмет,ама никой не ме взимал Mr. Green

# 203
  • Велико Търново
Шуши,споко на него се е метнала Mr. Greenпо всичко,но аз,виждам доста неприятни примери на деца на които само се и продължава да се говори,а да не забравяме и другата приказка "бий дупе,да не биеш дупище".Всеки решава как ще си възпитава детето и се надява това да е правилния начин,но единствено само времето ще покаже!

# 204

Siska, как се сдоби с тая вътрешна информация, бе  Mr. Green

Айде аз да я издам Сиска, а после може и моето дупе да ошамари!  Laughing Тя има връзки в Интера, а Априлци е под шапката на Интера.

Руми, за ТСМ наистина като за вас е добър вариант. Лека е. И като няма да я ползвате много много не си заслужава да давате много пари за количка. В Пловдив ги има по 18лв. Братовчедка ми имаше такава. Бута си я цяло лято, но това лято е с друга. За няколко месеца ще издържи. Единственото неудобство беше , че нещо и се замотаваха много колелата и ги беше застопорила и на завой не е много маневрена!

# 205
  • Велико Търново
Айде аз да я издам Сиска, а после може и моето дупе да ошамари!  Laughing Тя има връзки в Интера, а Априлци е под шапката на Интера.

[/quote]

Няма да те шамаря,ако ме запознаеш с някой ром  от Шумин с много алтъни Hugили пък почерпиш с Шуменско Mr. Green

# 206

Няма да те шамаря,ако ме запознаеш с някой ром  от Шумин с много алтъни Hugили пък почерпиш с Шуменско Mr. Green
[/quote]

И с двата вида имам близки контакти!  Грижи нямаш! Mr. Green Пък Чемшира ако купи тел,искаме доказателства!

# 207
Кате как почисти след яденето на Килиан и играта с яйцата  Shocked Rolling Eyes #Crazy Хич нямаше и дами дойде на акъла да снимам,щях да съм се гътнала  Mr. Green
Сиске това и аз го знам за дупето ама за магарето не знаех и сега се замислям  Thinking
Фи кажи къде е Таня 79,как са?Не се вясва май във форума?

Ох ,багажа не съм стегнала целия ама да не изтърва какво ства атук  ooooh!божееее..

Видях се с Ели-Страйпър.Много е мила и добричка ,а Криси е рус,което ме изненада..Той и баща му е рус де  Grinning Макси и той добро детенце..
Предадох поканата на ВИФ и забравихме да разменим телефона .. Tired Лудницата е пълна..Ще отивам да лягам.

# 208
Ох,то аз пак на патерица-ама да честитя годишнината на Олчето...дано скоро да се узаконят и поне още 10 десетилетия да ни черпи по такъв повод
И аз да си кажа за днешната среща-то ние на Априлци почти не се видяхме,ама днес имах чуството ,че Руми я познавам от години.....а Косьо е такъв сладур.......макар,че аз очаквах да е по-палавичък.......незнам защо съм имала такива очаквания.........
Сиске,ти голямо ЦРУ се извъди Shocked........я кажи къде още имаш връзки-та да внимаваме Mr. Green..........А,моя мейл що го няма Crossing Arms ......и аз пратих още оня ден Thinking....За трите звезди и аз не съм очаквала чудеса-ама поне вода да имаше....и да не ме бяха завряли на третия етаж в дъното...че ми се изметнаха ръцете и краката от разнасяне и катерене на стълби/а пък още преди да резервирам питах имат ли условия за деца/...както и да ми бяха изчистили коша за боклук без да се налага да напомням,че вие поне знаете как миришат наакани пампи и обелки от банани.... Sick..............А за пляскането-на това херувимче,как ти даде сърце да го пляснеш newsm78....че то поне го видяхме какво е хрисимо....но да си призная и аз съм имала моменти на супер изнервяне.....и особенно когато пипат нещо опасно също поплясвам ръчички.....ама залягам предимно на викове и крясъци/та затова днес нещо ми го няма гласа,че вчера ни беше тройно критичен ден/....но забелязвам,че нещо авторитета ми не е на ниво...виж Кабрански като изръмжи и като направят по една муцка  многострадална....хеле малкия е такъв драматичен талант...направо сърцето да ти скъса....хвърчат сълзи и сополи  Sob......и един жалостив поглед като на гладно кученце като изкара cry......ама пък поне повече не се пробват със същия номер/т.е. с причината за навикването/
Крейзи,това и за теб се отнасяше...че май на всеки му се случват такива моменти....както Мимозката е казала-ако има кой да те отменя-е по-лесно с овладяването на нервите........
Мимозка,леко пътуване и да снимаш и заради нас/поне колкото снимки от Априлци пуснахме-и ти толкова да нащракаш Wink/.....И да си водиш записки.....че ние тука чакаме.....Ще ни липсваш/че то аз така съм свикнала ,да си винаги на линия/
Кате,и аз се нарадвах на снимките с яйцата.......ама и аз да си призная,че едва ли щях да извадя апарата........просто усещам как щеше да се чуе надалеч....ама теб като те видях наживо каква си миличка и добричка-хич и не се чудя.....а и си е струвало,поне заради страхотните снимки...А,за азиатците-да ги овикаш хубаво,че заради тях май напоследък си по-лаконична.....И да се оправяш Praynig
Ани,а аз не разбрах,ние ще имаме ли честта да се порадваме на клипчето,че да го видим тоя красавец Ивко как отговаря...или е само за домашна консумация Laughing....и като си правите намеци със Сиската-осветлявайте и нас непросветените/дето пропуснаха кокошите партита/....че тук и роми и телефони някакви намесихте.........иначе,да не пропускам повода да кажа и аз едно Наздраве-ама с Каменица  beer
Май пералнята се извъртя....та ще да бягам да простирам....а после ще отивам и аз да се въртя и да се топя в собствен сос....че то тук е нечовешки топло Scream..........
Лека и мека от мен Heart Eyes

А,да не забравя-ето ви линк към днешните клипчета-с Косето/а съседните са на Калинка-как прави вече по уверено първите си стъпки и моите диванета/-http://www.youtube.com/watch?v=gNAC08aJU64

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 00:47 от Анонимен

# 209
Така ви завидях за срещичката, толкова сте весели на снимките, личи си че ви е било купон. Децата едни усмихнати и щастливи, явно и чистия въздух и приятелчетата им се отразяват добре.
 Нашто гадже Килиян голям пич станал, с този гердан в банята ни очарова Heart Eyes , а картинката с яйцата е много забавна, ама как ли се чисти това Crazy
 Честита годишнина на Олчето!
Със закъснине честит Рожден Ден на Крейзи! Аз пляскам дупети, т.е. памперса , някой път много се ядосвам Embarassed Иначе съм по спокойна напоследък, явно като ми липсват срещите с нея е по-добре Mr. Green На работа разнообразявам, после пък до обяд спя и е при гледачката, а като си я взема и спи понякога, та не прекарваме много време заедно. За това и си я гушкам и целувам постоянно като сме заедно Hug

Общи условия

Активация на акаунт