На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 799
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
Няма да ме биете, ама аз пак ще пиша...

[
Айде спирам да пиша, че ме хвана срам вече  Embarassed да спамя темата с глупости

Ставаме две спамърки EmbarassedМоже семейно и през нас да минете Simple SmileЩе дойда,ама само да сменят пустата дограма Heart Eyes

# 226
веднага се отчитам  Grinning
благодаря ви за пожеланията за племенницата ми  Heart Eyes

ето ви Ралица

сега нали обсъждате шамарчетата - вчера и аз я плеснах Ралица по ръката, но и тя ме биеше по главата и след като 5-6 пъти и казах "не" и не подейства я плеснах, тя се разрева, но бързо и мина, но от тогава не ме е била по-главата  Laughing   
иначе не ми се е налагало да я удрям. като сътвори беля си казвам, че е бебе и още не разбира и че вината отчасти е моя защото не съм се сетила че може да стане така.
аз съм спокоен човек по-принцип и май не се сещам засега да съм се ядосвала на Ралица, виж на баща и е друго нещо, там веднъж на 3 -4 месеца има по някое скандалче  Embarassed

май  доста отдавна обсъждахте и какво правят децата - Ралица не спира до говори и пее, но нищо не и се разбира, 
иначе си ходи стабилно, тича много смешно, танцува, реди купчета едно върху друго, ако си бос ходи и вади от коша за пране чорап и ти го слага на крака и там нещо си приказва, опитва се да се облича сама и да си обува чорапите- засега успява наполовина/, почна да подрежда и в къщи стана истинска лудница, намирам невероятни неща прибрани на невероятни места, и намирането на нещо което ти трябва стана почти "мисията невъзможна"
ами маи е това, поне за сега не се сещам за нищо друго

в събота бяхме на гости на едни приятели в Банкя, събрахме се 4 семейства с бебета на една възраст. Ралица беше единствената девойка, и се представи подобаващо. Спечели приза най-лакомо бебе. Домакинята раздаваше бисквитки на бебетата, а Ралица ходеше след тях и им ги взимаше. Голям срам брах.  Embarassed Добре че мъжете не си падах много по храната, че нямаше сърдити.
ето ви и снимки от там ако ви се гледат де : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70752&photo=75

# 227
Здравейте Simple Smile
Много е сладка тази Раличка като Мини Мауска Heart Eyes
На Мимозата весела почивка желая и тук да се справят без проблем с Жулката,за да не я мислиш през цялото време!
И ние сме се скрили от жегата и Алекс спа два часа(това не се случва на вън).
Тъкмо реших да попиша и той надава вой....

# 228
Гледам криеме се всички от жегите а - други пък си оредиха моренце, други помощници за ремонти супер си е да си част от форум на всеки проблем ще се намери решение. Ето и ние да покажем рокличката която тати ни донесе като се върна тези дни напълно в тон с жегите.

# 229
  • София
Здравейте и от нас, преди да се храним и излизаме, кратък отчет на изминалото денонощие... Mr. Green

Първо, да благодаря за пожеланията на всички ви, страшно сте мили, а относно така масовото  Laughing пожелание за узаконяването, надежда всяка оставете... То... останахме май само аз и... Лили Иванова...  hahaha newsm78 Crazy В смисъл, че май няма да го доживея, но на който както му е писано. Специално за това, с подръчкване  Mr. Green и намеци не става, от 16 годишна съм с този човек и знам, че "... по принцип го иска",  "ЗА е..." и пр., но това май е само на думи. Да видим дали докъм сребърната "годишнина" ще го осени музата. Thinking Имаше идеалният момент, но го пропусна, така че явно не го иска.
Иначе, като оставим тази така "незначителна" подробност  Laughing, изкарахме добре, само дето плодът на нашата 10 годишна любов ни изкара акъла, защото си СВАЛИ преградата (при нас е с мрежа) на креватчето и както скачаше, се получи ефекта на батут, отфръкна зверски високо, направи салто  #Crazy и тупна с гръм и трясък на паркета... Няма да ви казвам, че за секунди ми спря сърцето от ужас, така тупна, помислих си, че се преби.  #Cussing out Резултатът е ето тази красива цицина:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3229827
Общо взето си възвръщаме предишния тонус и дивотия, на Априлци беше ошашкан милия от толкова деца, непознатата обстановка и още куп неща, но вкъщи си е същата поразия. Twisted Evil Аз затова съм на страната на Кабранска и й вЕрвам, че тоя ангел Ивчо ме съмняваше мъничко hahaha,То може на публични места да са привидно кротки и прикрити, ама главиците им щракат и на позната територия...  ooooh! - не ми говори...  Sick

Уна, честита ви бебка Симона, да расте много щастлива, весела, здрава и много да се обичат с Рали! Heart Eyes
"Черпя" щастливата майка с моя вчерашен букет от Мариян:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3229824

# 230
 Blush благодаря ви много момичета за пожеланията за племенницата ми  Blush
много ме трогнахте  Heart Eyes   bouquet

а Велизар каква сериозна цицина си е докарал.. #Crazy
добре че му няма нищо

# 231
Абе,никой ли не си стои вкъщи в тая зверска жега newsm78...или така сте се отпуснали от жегата,че не ви се пише Thinking....
Аз днес бях на работа, но сега бързам да се разпиша. Люба, супер ти е идеята да започваме организацията от сега за следващата среща! Руми да пуска нова тема и да търсим оферти, че то като нищо ще дойде септември. Срещата в Априлци от февруари мисля че я подготвяме! За Каменицата не знам, ама Сиска Шуменско си пийва.  Peace Сисе, при вас има една биричка Кинг,аз съм и голям фен - доскоро имахме едно кашонче! На теб как ти понася!? Особено номера с отварянето е страшен!
Люба , ето пускам и клипа дето го заснех вчера, ама по е весело като Ивко си го гледа и отговаря без да го питам!  hahaha  http://www.youtube.com/watch?v=fv2iWDw9fSk

Уна, честита ти племенница Симона! Да е живичка и здрава и мама бързо да се възстановява!

# 232
  • Varna
  Почвам  първо със Сиска - у нас ремонта е замразен до септември място ще намеримммммммм ти само ела. Друго лято  у нас е като хан кой идва  кой си тръгва... Тази година от страх че ще им връча Бетка за гледане, всички си траят. Така че с бебоците те закарваме на плажа,ограждаме ти едно местенце и там...
  В събота ще говоря с  изпъълнителния директор, да видя докъде ще ми даде да сваля цената за септември месец, но предполагам под 25лв. на човек за нощувка няма да ми разреши.

# 233
  • София
Олче направо изтръпнах докато четях за полета на Велизар.Добре,че сте се разминали само с цицина.Ама то с деца на тази възраст  очи  и на гърба да имаш и шесторъкия Шива да си пак ще са от беля в беля.
Ани адаша много сладък,да го нагушкаш от мен хубаво.
Раличка много е пораснала и още по-хубава е станала.И на Мариса рокличката е много хубава.
 Мами на нашия тати срещата в Априлци  му се отрази много добре.Откакто видя всичките хубави момиченца и сега все ме подпитва,кога ще си направим и ние едно,даже е убеден,че второто ще е момиче.А преди признаваше само момчетата.

# 234
  • София
Люба, супер ти е идеята да започваме организацията от сега за следващата среща! Руми да пуска нова тема и да търсим оферти, че то като нищо ще дойде септември.
Готово http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=200726.new#new

# 235
Знаех си аз,че малко ви трябва....... Laughingама тоя път предлагам да пратим агенти да проверят мястото......
Аз,вече съм заредила хладилника с бири и чакам -било Сиската,било Виф и семейство....да видим дали ще дойде някой или само плашат/че то и у нас като у Иночка понамаляха малко гостуващите,че нали има и деца за гледане....ама и пак доста смелчаци има,бе/...Иначе и мен ме уведомиха,че плана за лятото е1-дограма,2-кола да се купува и чак тогава на морето.......ама ще видим ние тая работа с последователността/аз съм стегнала вече тоалетите и сума ти плажни козметики съм накупила Mr. Green/
Сега да ви се оплача,че след като приключихме с рожденния ден,нашето мило семейство се помота по паркове и градинки,но ни нахапаха комарите/въпреки,че в момента мажа с три вида репеленти,но май само ги настървявам повече/ заседна с едни приятели на бирички  и тъкмо ни донесоха поръчката и тръгна мохабета/а и децата се заиграха на люлките/...и мина един камион,който буквално ни обгази с отрова/значи процесията беше от камион и две полицейски коли,като камиона пръскаше с нещо като помпа някаква отрова,ама доста обилно и за миг всичко стана като при военните филми-кълбета дим,мъгла...и ужасна смрад/...и се наложи да тичаме и да се спасяваме/че и бирите останаха недопити #Cussing out/.....и за пореден път се убеждавам,че в тая държава просто не се мисли-едва ли е толкова трудно да се предупредят хората да се приберат....защото отровата явно беше доста силничка....и сега ще си наблюдавам поколението да ме им стане нещо........а на мен до тук ми се проявяват обичайните за ЕГН-то сънливост и бели петна в паметта Laughing
Имар-че,да кажеш на твойто мъж,че ако и следващото е такова красиво като Иван,спокойно може да продължава с опитите/без значение дали резултатите са момичета или момчета/...но е грехота да не използвате генетичния материал......
Олче,добра е цицината...качествена.....ама и ние можем да се похвалим с подобни красоти по муцунката...и то без специален повод/ама ти си права-прибрахме се и се развилняхме/.........а за женитбата-абе не си решила-не си го навила Wink......
Сега/въпреки,че мога спокойно да си откарам тук нощта/ ще ходя да лягам,че откак съм се прибрала от Априлци си имам големи проблеми с недоспиването-Сами се буди към 4-ри сутринта...свеж,бодър и засмян/и най-вече наспан/ и иска да ставаме да си играем....та както и през деня жегите ми изсмукват силиците вече съм #Crazy.......
Но ,понеже съм очарована от снимките на Ралица/много е чаровна и фотогенична/,Мариска също е много джиджана с новата рокля,а пък Ивко ще го гледам утре,че сега звук не ми се полагало Crossing Arms.....реших  и аз да се похваля с една днешна снимка на Ивчо/малко нескромно,но трудно го улавям мирен за да стане ясна снимка/...пък и ако някой още не го познава Blush..........  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=761
Лека и мека от мен! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 01:29 от Анонимен

# 236
Здравейте момичета,

Ние вчера най-после се прибрахме от пътешествието. Посетихме бабите на село и не можах да се включа докато не разгледах всички снимки и не прочетох темичката.
Благодаря ви много за прекрасната срещичка. Отдавна не се бях чувствала толкова добре.  Hug Heart Eyes newsm76 . Татковците бяха невероятни, а кокошите партита ... е те са обект на друга тема. Чакам с нетърпение следващото мероприятие.
Цитат
Искам да благодаря  специално на Fy и съпруг за жеста/да минат заради нас през Пловдив,да ме изтърпят да им надувам главите и да са толкова мили през цялото време/
Люба, няма за какво да ни благодариш. За нас беше удоволствие. За морската среща може вие да минете да ме вземете през Бургас.  Wink  Само където аз не съм толкова смела и без мъжо не тръгвам никъде.  Simple Smile
Ето и линк към моите снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6937&AlbumId=97597

Бъблче, съжалявам че не успяхте да дойдете, но дано следващия път сте на линия. Румката е много хубав с новата прическа, при такова хубаво гадже как да се заглеждаме по други момченца.  Simple Smile
Добре дошли на Елица и Джейн.
Честита племенница на Уна. Да расте здрава, палава и да радва всички около нея.
Честити обички на Ева. Да е винаги засмяна като мама, тати и батко.
Честита годишнина и на Олчето.   bouquet Да живеят в разбирателство, обич и търпимост.
Много ни хареса новия тоалет на Мариска, а Ралица е станала вече голяма госпожица. Лео, все повече и повече става копие на татко си и дано слуша повече мама.
Сиска, аз нямам син, но с удоволствие ще те чакам на гости. Тогава няма да пропуснем нощните разходки  Wink, а и тук има къде да се отиде.
Ще бягам, че Сисито тази вечер е решила да се буди и да плаче, а нашия татко (да не повярва човек) си легна рано, рано и сега недоволства, че не съм я успокоявала и не го оставяла да спи.  Sad
Ето няколко пресни снимки от днес. Направихме сефтето на плажа, та може и от това сега да сме неспокойни. Кой знае какви вълни, какви водорасли сънуваме.

Лека вечер на всички.

# 237
Олче, хубава цицина сте си спретнали.  Confused Добре, че с това салто само с нея сте се разминали.
Клипчето на Ивко е много сладко. Браво на Ани, че запечатва хубавите моменти, да останат после за спомен.

# 238
Добро утро!

Сервирам кафенцето и чая , а закуската някои друг да я прави, аз още не съм гладна.

Олче, голяма цицина си има Велизар, дано да минава по-бързо.

Ани, Ивко е много послушен ученик!

Фи, Сиска е голяма красавица. Вие как мъкнете басейна до плажа?

Ние този уикенд сме на три празника.  Днес е първия - грил парти на всички колеги на мъжа ми, заедно със семействата им. Утре пък сме на училищен празник, където мъжо е директор, а вечерта сме на рожден ден  Crazy Crazy.

Да ви питам на вас прибраха ли ви се вече коремите? Аз си свалих всички кила от бременността, даже и още, не искам повече да отслабвам, но корема ми седи  Sad и като седна или се наведа става много грозно.

И последно да се преброим колко кърмачки останахме?

# 239
  • Велико Търново
Благодаря ти,Катя зя кафето и аз,отказвам закуската Grinning
Нищо не ми се е прибрало след раждането BlushХубаво да си изкарате на празненствата!

Fy,да я нацелуваш тази сладуранка Сисито от мен!Благодаря ти за поканата!Аз,за разлика от теб съм доста по-смела и не само,че без мъж тръгвам,ами и без дете съм първа писта Mr. Green
Страхотни са снимките на плажа!

Олче,букета ти е страхотен,а за цицината на Вели-май от тук нататък така ще е!

Иночка,и на теб огромно благодаря за поканата Hugама аз,само се каня,че то нали се сещата,че аз от края на януари съм затръгвала на София и то сама Crazy
Дано да се организираме и за среща на морето PeaceПък 25лв. не са много.

Люба,Ивчо много сериозен бе-голям сладур е той/пу-пу/кротушко Heart Eyes

Спирам до тук,защото при нас много гърми и сигурно ще ми спрат нета,но после ще си допиша!

Общи условия

Активация на акаунт