На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 799
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
добро утро!

ммм, че хубаво кафенце, особено канелените пръчки...... катето знае тя  Heart Eyes, тук так аи не видях такива да продават, само смляна канела...а как обичам уханието.

да се отчета:

-коремът ми се прибра, освен когато не прекаля с нкяои вкусотии в определени дни...
- миа си суче много здраво, и нощем и през деня, сега й пробиват кучешки заъби и апетитът й е много зле...може би и заради горещините...може би и щото я поняболява.. та на кърмица сме си доста голяма част от менюто.

май само аз останах без М,  newsm78, не че се оплаквам...

айде и поздрав от нас с пожелание за хубав ден   bouquet:

# 241
Добро утро и от мен!
Сами пак се наспа рано,рано тая сутрин и мама пак е  Shocked...ама сега чакаме свеки да упражни желанието си да го гледа/че то рядко се случва,и хич не я спирам като и дойде музата/.......та поне половин ден ще съм само с Иво-то....което пък смятаме да отделим на събирането на урина и ако успеем/че миналия път беше меко казано неуспешно мероприятитето/ ще вземем и кръв да дадем....пък после ще се покриваме в къщи,че днес ни обещаха да е още по-топло ooooh!
FY,честито ви първо ходене на плаж......да нацелуваш малката принцеска от мен/и от Иво,де/..гледам одобрила е басейна...а на морето как реагира/или не я пробвахте  на голямата вода/?...А за връщането на жеста с возенето-само да има начин-взимам те.....ама и аз се оглеждам пак за по-компактна количка/Руми,ходихте ли за ТСМ-ска,ако има пиши моля те какви пари са в момента,че май и аз  ще взема една такава-поне за пътуване/
Сиске,то е ясно,че и ти си от моята партия/от тръгващите при всякакви условия/........ама то така става весело....но да те успокоя,че след като на тези условия се оправих сама с Ивчо,значи  става .......та поканят ли  нанякъде-тръгвай Wink....че то не само за София си затръгвала/аз червените пътеки ги при-рах отдавна,сега и бирата ще изпием,ако се замоткаш Mr. Green/...А кротушкото от снимката ако гопоразгледаш-ще видиш,че е доста посинен тук-там по муцунката/баща му като мине покрай него и все го бърше,че мисли че е нацапан с нещо Grinning/
Кате, при вас също ли е такава жега?Пожелавам ти да си отпочинеш хубаво  на партитата...а за корема-ами то аз по-принцип не съм имала проблеми с прибирането,обаче все пак си е като на леличка/т.е. не е какъвто ми беше на 20-хлътнал,с плочки/.....но пък и не ме притеснява особенно...но пък като ми дойде така се издувам/което преди не се е случвало/,а как тече-не е истина просто....само да ги срешна тия доктори дето ме лъгаха,че като родиш и  се оправяли нещата......А за кърменето-пиши ме и мен при кърмещите/макар,че вече съм основно нощна смяна кърмачка/..че и медал си турнах в подписа/гордея се,че си подобрих личното постижение със Сами/
Накрая да се похваля,че на АОприлци ни е излязъл и един кучешки зъб-вчера го видях.....така,че направо съм хванала промоцията там/хем зъб-хем кротко дете.....е не през цялото верем,ама нали за пред хората пазихме поведение/
Хайде-леки не толкова горещ ден ви желая-ние ще бързаме да свършим работата преди да е припекло........и после зависвам тук Mr. Green

# 242
Добро утро,

Днес хич не ми се ставаше и ще се възползвам с удоволствие от кафенцето да се ободря малко. Кате, басейна като го сгънеш и изкараш въздуха става колкото една по-дебела книга. Никак не е голям а и се надува доста лесно. Много ми хареса снимката на Килиан на терасата, а за яйцата ... аз ако бях направо щях се пукна от яд и хич нямаше да ми е до снимки.  Simple Smile
За потупването, ние от време на време се пошляпваме по дупето, но по-скоро на шега. Иначе все я заплашвам, че ще я напляскам и й показвам колко големи шамари имам, а тя започва да ме шляпа с нейната ръчичка и да се смее.... и после как да го удариш.  Grinning
Сиска и аз без дете тръгвам, а още повече и в такава хубава компания.  Wink А ако ти дойде муза, направо се мятай и скачай насам.
Валнилка, снимките ви са като картички (и аз искам такива), а Миа е толкова чаровна.
Люба и ти да нацелуваш мъниците, вече ми е мъчно за вас. Съжалявам много, че не успяхме да видим и батко Сами, но ........... всяко нещо с времето си, и това ще стане някои ден Heart Eyes. На Сисито иначе много и хареса на морето. Още като отидохме я заведох до брега и тя драпаше да влиза навътре и се радваше на вълните. После обаче нещо взе да се мръщи, може би й се видя студена водата, въпреки че за мен беше супер топла. Днес пак мислехме да ходим, но тук яко се е смръщило и гърми и трещи, така че ще го отложим.  Sad
Хайде ще бягам да поразрина малко кочинката в къщи и да посвърша малко работа и после пак съм на линия.
Лек ден и много усмивки. newsm10

# 243
Здравейте момичета,
ние доста се позагубихме но нямахме собствен интернет. сега сме на една вила на Балчик с интернет така че ще се опитам да наваксам пропуснатото и да се включа компетентно Laughing Laughing
Тити още не иска да се пусне от ръката ми и да върви сам въпреки че изобщо не се опира не нея! Думичките ни са мама - напъкно съзнателно, баба - постоянно с повод и без повод, па- когато нещо падне, бау-бау - когато види котока или куче, тата - съзнателно и някакво бърборене от м-та и н-та. Пълзи доста активно и плува с пояс!

# 244
  • София
Еха, какви хубави снимки сте пуснали! Особено Тити като го гледам в басейна и така ми се топва и на меееен. Щурчо от вчера му правим бани със слънчева вода на двора - не можем да го изкараме от легена, докато не изплиска всичката вода, много му е кеф Laughing

Аз се опитвам да съм на диета. Та това в комбинация с факта, че нашия тати си прави оглушки и май ще си взима почивен уикенд от нас и няма да дойде да ни види на село съвсем ми действа изнервящо  Crossing Arms

Люба, за количките ходихме, но се оказа, че нямат вече внос. Нямаше ни една останала, предлагаха ни само комбинираните, които не ми вършат работа, та сега ще търся друга марка. Ако харесаш някоя - пиши, че с тоя размекнат мозък сигурно няма до другото лято да се организирам да взема.

Тръгвам малко на шопинг терапия, после пак ще се включа.

# 245
  • София
Никой не е писал от 11 часа...  #Crazy Та да придвижа темата по - напред.

Днес ни взимаха кръв, всички много се радваха на прекрасната ни цицина  Mr. Green, а мамин глезльо се държа повече от геройски, въобще не разбра, че го боцкат. bowuu Но ни отложиха ваксината, защото се е изринал много гадно по коремчето, чак ни пратиха на кожен да установят какво е. Най - вероятно някаква гадина го е полазила по градинките  Sick Неизвестно е каква, но и аз съм бясна, че сме жертви на тотално общинско безхаберие и непукизъм, разни инсекти гадни ни изядоха ушите (и децата! #2gunfire), а никой не му пука. Средства нямало да се пръска, а аз имах все едно, да дам 30 лв за лекарства. И защо трябва да си тровя детенцето с химия, а не просто да се спазва елементарна хигиена и тези, от които зависят тези неща чисто и просто да си вършат работата??? #Cussing out

Оплаках ви се...  Embarassed Отивам да обличам (чак сега се престрашавам...) Велизаркин и изчезваме на пазар.

# 246
ААА голяма пустош тука!
И аз днес напълних на Ивко басейна на терасата. Умря си от кеф милото.Не искаше да излиза! По колко време максимум можем да ги държим във водата?

Кате и моя корем изглежда по описания от теб начин. В общи линии е добре, но седна ли и наведа ли се ....сраааам! Проклето животно е корема, оправия няма!
За кърменето и мен ме пишете в списъка. Аз вече кърмя само сутрин и вечер малко му давам след АМ, вижда му се края де!

ФИ, аз не мога да отворя сайта от този линк, дава ми грешка! Някой успя ли да разгледа снимките?

Ванилка има ги и в БГ тези канелени пръчици. Аз скоро си купих! Има ги в големите супермаркети.

# 247
Ани, току що го пробвах и ми се отвориха снимките. Ако не стане ще пусна пак нов линк.

# 248
Ани, току що го пробвах и ми се отвориха снимките. Ако не стане ще пусна пак нов линк.
Hug Стана!

# 249
  • Велико Търново
Добро утро Grinningсервирам ви кафе и чай,ама едва ли ще има кой да си вземе Heart EyesКъде стре,беееееее?
Ох,тук от сега е адска жега,а пък за по-късните часове на деня изобщо не ми се  мисли Simple Smile
FY,успях да разгледам и аз снимките-явно преди това е имало проблем със сайта.Това твоето Сиси направо да го изядеш/пу-пу/.
Хубав ден на всички и айде де разпишете се!

# 250
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВЕРЧЕ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ХУБАВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 251
Здравейте,
как сте днес ние направо се пържим вече а е едва 9.30! Днес май ще си седим у дома на климатика и няма да мърдаме много много! Момичета искам да ви питам какво давате за закуска щото не знам дали от този корн флейкс вече не му писна на моето злато! Аз си мисля дали не мога даму дам от шоколадовите зърнени закуски ама си мисля пък дали не е много рано! Хубав ден ви желая!

# 252
Добро утро,

Ще си пийна аз от кафенцето, че май ни чака един дълъг и много горещ ден. Дано успеем късния следобед да стигнем до морето за да се разхладим.
Денит, освен корн флейкса в почивните дни давам попара, кус-кус или някакви макарони. Иначе през седмицата сутрин хапваме все още АМ.
Лек ден на всички и дано да ръсне малко дъждец, да охлади.  Simple Smile

# 253
  Аз ще си взема от кафенцето!
    ето една почерпка за рожденният ми ден!

В тия жеги не ми се пише иначе вчера мислех да го направя! Напрова не мога да събера мислиге си. Малкия и той нервничи и така. Тръшкаме се и тропаме с крака когато нещо не ни изнася. И когато нещо не му се получи в игрите мята и тръшка играчките, като се ядосва.
  Приятен ден на всички!  bouquet

# 254
Пайзи, поднови се с още една година! Благодаря за почерпката и ти пожелавам с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята!  Честит рожден ден!

За закуска пък корнфлейкс не съм се сещала че може да се дава. С какво го заливате?
Аз давам  - попара, юфка, макарони, кускус, сандвич с кашкавал, купена закуска, кроасан.

Общи условия

Активация на акаунт