На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 799
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Вера-да е жива и здрава и твоето съкровище по-малко да те ядосва!

Най-сетне съм качила снимките от Априлци-заповядайте Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146219

# 256
  • София
Paizy Честит Рожден Ден!Бъди здрава и много щастлива!
При нас е голяма жега,едва диша,а как ми се спи...

# 257
Честит рожден ден на Пейзи! Да е жива и здрава, щастлива и да се радва на здрави и палави дечица!  Wink Simple Smile  bouquet

Виждам, че страхотно сте си изкарали, браво! Аз явно съм от отбора на "несериозните" майки, но с такъв хамав съпруг, с който нито съм сигурна дали ще мога да разчитам на финансова подкрепа, нито на това - дали колата му ще запали - се надявам да ме разберете. Когато успея сама да си организирам нещата - просто ще дойдем и това е, но предварително няма да се бием в гърдите, че идваме...  Sad Whistling Naughty

Между другото на една от снимките видях един от татковците, който ми се струва познат - ако е същия се казва Марио и навремето е работел в "Орбилукс"; всъщност бяхме колеги, но... от снимките не мога да разбера с коя мама е и детенце... Разбира се, може и да съм се припознала; това беше преди 15 години...

Аз се позагубих малко, но понеже си взех отпуска от следващата седмица - тази седмица работата ми беше двойна; т.е. не - "четворна" - нали работя надве места Wink Кумата ми си дойде от Италия и набързо се приготвихме за кръщене на бебо - така че днес следобяд го кръщаваме в "Св. Параскева" от 16.00 ч. Много съм притеснена и развълнувана! Thinking Crazy

Милата ми кумичка и кръстница на баткото ми направи страхотен подарък - само че ще пусна снимки след няколко дни Wink

Ще се приготвям за кръщенето, така че ви оставям засега - приятни разходки, весели усмихнати личица и куп летни емоции ви желая!  bouquet

# 258
  • София
Paizy, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ! БЪДЕ ВСЕ ТАКА МИЛА И ПРЕКРАСНА!

GWEN, честито за кръщенето! всичко ще мине идеално, но то няма как да не се вълнуваш  Hug
А за пътуването те разбирам, на мен напоследък наште ми връткат такива номера с колата. Днес уж се бяхме наканили да ходим на Орфеевите празници в Смолян, а се оказа, че те искат да ходят по магазините  Rolling Eyes и си увисваме тук в жегата  Close Веднъж да почна работа - купувам си кола и без такива "закарай ме тук, закарай ме там" - ще си ходя където аз реша. Ама кога ли ще стане това с работата...  Sad уф, болна тема... така ми се прави нещоооооо!

За закуска напоследък правя и запечен сандвич с жълтък и ситно намачкано сирене. Много добре става. Давам каша от елда или ябълкова, макарони, юфка, бисквитки с елда или питки с магданоз и сирене, които аз правя, но най-често Косьо успява да се самообслужи с парче хляб /тук на село го пекат на място и майка ми всяка сутрин носи ухаещ, топъл хляб, едва аз устоявам на изкушението, въпреки че не хям бял хляб по принцип/.

За закуска пък корнфлейкс не съм се сещала че може да се дава. С какво го заливате?
Аз го давам или незалят - да си ги хруска парченцата или само с вода, нали не ядем АМ, но с АМ ще стане добре.

Иначе и ние сме в редиците на кърмещите /се/, с тенденция за увеличаване на цокането нощем.

# 259
аз заливам с АМ става чудесно щото Фризо 3 има аромат на ванилия! Искам да питам някой ще пуска ли детенце на ясла - ако да какво се прави и какво се подготвя - изобщо как протичат нещата докато свикне

# 260
Тази снимка е много интересна http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3238490

# 261
Честит рожден ден ,Верче!Много здраве и късмет ти пожелавам....и много любов.......и да си те глезят мъжете вкъщи!

Добро утро.....макар,че вече си и баш обед....ама аз сега станах-но пък се наспах....но цяла седмица си я чаках тая събота и татито да ги поеме от сутринта дечковците......Довечера пък съм на среща на випуска и заради това ще си останем тук за уикенда/че иначе щяхме да се изнесем къмто балканските роднини/.....но като гледам скоро няма да ни спрат топлото,та ще имаме и други възможности/а и от следващата седмица почваме с голямото къртене-та тогава ща-неща ще трябва да се евакуираме с децата,но преди да сменим дограмата-климатика  ще е само мечта Mr. Green/
От жегата Иво е целия в пъпки-а уж  е само по памперс през повечето вереме......незнам с каквож да го намаж......засега наблягаме на честото къпане,ама точно след пет минути и пак потен ooooh!
Олче,при нас като пръскаха/оня ден ви писах каки нас ни обгазиха/,та като ги избиха комарите/даже се замислям дали идеята на общината не беше-да ни ликвидират нас-та да не се мъчим Mr. Green/....иначе аз пък дадох 20лв за репеленти,и сега май само им отворихме апетита на гадините......
За кръвта и ние вчера дадохме без да ревем....ама с тая урина ми се взе здравето/то не бяха молби,то не беше наливане с води и сокове,докато напълним контейнера....ама тоя път се запънах и излязох по-инат/
За закуските-аз давам най-често попара/че и давмата я ядат с охота/,но в повечето случаи е с черен или пълнозърнест хляб,често заменям сиренето с извара.....корнфлейкса го заливам със сок,а другото често сервирано е овесени ядки със сок или кисело мляко/но ги заливам от предната вечер и сутринта само претоплям/....така не стават лепкави...Но за шоколадов корнфлейкс още мисля ,че е рано.....щото после не щат прост/т.е. без шоколад/....но пък мисля,че вече можем да почваме мюслитата.....
Велиска-мерси за снимките,ама тоя коментар за Ивчо,дето най-после е извън количката го запомних........ама ела го виж акто няма количка наблизо/или друго с колани за връзване/
Гвен,пожелавам ви много късмет...и да нацелуваш малкото християнче......и дано следващия път да се включите в срещата......
Момичета,спирам се с писането..........че и компа нещо взе да мисли бавно....и отивам пак в банята/то май така ще се спасяваме днес....под душа/

# 262
Гледам всеки се оплаква от жеги, аз тая нощ умрях от студ. Бях се завила само с чаршаф и през нощта, за по набързо дръпнах олекотената завивка от леглото на Ивко, той и без това не я ползва, та се стоплих. След малко ще изляза да ги видя де са тези жеги...

# 263
Ани -приемате ли гости?Че то трябва да е бая прохладно у вас Mr. Green....а ако търсиш жегичка-заповядай....ние имаме в излишък......

# 264
  • София
Да взема и аз да се разпиша или ...... Thinking
 Joy
Момичета ще се побъркаме двамата със Стоянчо от жега. Ани има ли достатъчно място у вас и ние да дойдем? На всичката тази жега детето беше с висока Т преди два дни и сега е с зачервено гърло -гнойна ангина. В този ред на мисли  - Кате, кърмя, както се кърми новородено. Често, без режим, по всяко време, защото друго не иска да приеме.
От идеите ви за за закуска ще се възползвам като прояде и друго освен  кърма - сигурно към първи клас  Laughing дано не ги забравя до тогава  Embarassed
Преди доста странички четох как Люба забелязала танцувалните ми умения. Ох Любче, болна тема - преди излизах поне веднъж седмично на танци и не знаех какво е излишен грам по мен. Но сега ......е всички ме видяха  Cry
На Танчето (пак от тези страници) да кажа не търчах щото още не ходи, но цяла вечер например не ми слез на от ръцете.
Кате, снимките с яйцата са за конкурс  newsm64 може на Звездев уроци да дава.
Честита племенница на UNA да е Жива и здрава и много да радва мама и тате
Искам да питам някой ще пуска ли детенце на ясла - ако да какво се прави и какво се подготвя - изобщо как протичат нещата докато свикне
Аз мисля да давам Стоянчо есента на ясла. Годината започва от 15.09, но се разбрахме с директорката той да се включи от 15.10 за да порасне с още един месец. Че то и без това ще е най - малък и на възраст и на килограми. Направо си го представям от сега  smile3539 За сега не го подготвям. Мисля към края на август да започна да го свиквам на техният режим на спане и ядене. А как ще стане това  newsm78 главата не ми го побира. Заспиване без цица, ядене по 3 пъти.....
Честит рожден ден на Верчето
То аз не пиша, не пиша, но като включа на турбо и не мож ме спра
Сигурно пропуснах много хора.....
Да да Олчето - Олче на патерица - да сте живи и здрави и двамата и още дълги години да се радвате един на друг. Другото е формалност   bouquet
И да ви кажа разгледах всички снимки. Само да попитам, че не видях никъде - Някой случайно да е хванал Стоянчо как пълзи по стълбите нагоре?
Хайде Чао   bouquet

# 265
Здравейте, мами. Ние доста се позагубихме, но сме добре.
Първо татито си идва за Р.Д. на Маги. После ние бяхме по София, после изкарахме един лек вирус + 4 зъба. Като капак нещо се прецака компа и най-гадното е че ми се изтриха всичките снимки на Маги. Дефакто нямам нито една нейна снимка така, че ако я има на някая снимка от Софииската среща ще съм благодарна да ми я пратите.
Ние ходим за една ръка, иначе не. Предпочита да си играе в пясъчника, да се къпе в басеина и др. такива. Продължава да яде всичко което и предложа, но не си мислете, че и напълняла, пак сме си на долната граница. В момента сме на тема плодаве, всички, без значение. Тук също е много горещо и ние се спасяваме извън града на една база(като се скрие слънцето трябва да слагаш дълго ръкавче).
Ще пиша повече като поизчета и разгледам всички снимки.
Дано да няма болнички, че при нас има страшен вирус.
Спешъл за Никола Hug  bouquet

# 266
Ха добър ден и от моят слънчасъл мозък!  Mr. Green
Аз от няколко дни се каня да пиша, но само си оставам с добрите намерения  Embarassed, пък сега вече (почти) не помня какво си коментирахте (ама то така е - жега + ЕГН и ей ти резултата ooooh!)
Да честитя и аз на Пейзи - много късмет и един незабравим празник!
Гвен-и при вас всичко да мине по ноти  Peace
Я да питам-вие как вземате урина? При нас тоя процес съзнателно няма да стане, а като се сетя предния път каква одисея беше...  #Crazy
За закуската-като ви чета, оставам с чувство, че си държа детето гладно  Embarassed, щото нашата е или малко бурканче (130 г) овесени ядки с плод, или един банан...и така чак до към 13.30-14.00. Е, кърмя и преди това, но то май е вече символично  Sad (1-2 през нощта, понякога през деня и сутрин). А хляб даже не е помирисвал  Confused
Май ставаше някъде дума и за комари...от снощи съм бясна - купихме оная глупост на Чико - машинката с ултразвук, ама гони комарите на куково лято!  #Cussing out Дори си правих експеримент-докато ми е кацнал на ръката, слагам машинката до него, а той си ме хапе и не му дреме  #2gunfire Да  не се лъжете и вие...
Иначе новото при нас е, че от 2 дни Тони ходи, хванат за ръчички, а днес се пусна и направи 4-5 крачки  bowuu Та в тая връзка да питам - кога се прави питка? Като ходи вече стабилно или имаше и на първите крачки?(Хич не съм наясно с ритуала  Rolling Eyes)
Обаче  сме с температура, зъби ли са, що ли...дано не е друго  Praynig
Ние пък утре сме на сватба (аз преди ден се запознах с младоженците  Mr. Green), как ще оцелеем в тия горещини,не знам. Съпружето приятно ме изненада с търпението да обикаля с мен по магазини, че и тоалет да ми купи накрая  Mr. Green (пу-пу да не му е уроки  Mr. Green, ама имайки пред вид как обикновено ми къса нервите, не мога да не се похваля  Laughing)
Хайде, че много се разписах, прохладна нощ ви пожелавам  Wink

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 15:55 от elf4e

# 267
Гичо-радвам се ,че се разписа-липсвахте ми....А,за снимките-аз затова си ги качвам в снимка .бг и периодично на дискове,че поне те да останат.....Добре е че ядете плодове.....че наш Иво е основно на сокове/пробвам го непрекъснато/,ако успея нещо да пробутам с киселото мляко или в овесените ядки-пак е успех......от зеленчуците яде основно краставици...но виж на месна манджа и на хляб не отказва........А,за базата дето слагате  дълго ръкавче-направо ти завидях......Че аз от одеве се чудя с какво да се пременя за довечера-ако не ме беше срам щях да ида по бански.........

Елфче,купувам колектор да стерилна урина/струва около левче/и го монтирам под памперса/щото ако няма отгоре нещо веднага ще бъде намачкан,сдъвкан и още ред такива идейни неща ще му се случат....И тръгвам към ДКЦ-то `щото урината трябвало да не престоява повече от 20- 30мин.....ама вчера като каза диването че няма да чишка-висяхме на една пейка пред поликлиниката половин ден.....А,за закуските-то си е до дете......моето още с отварянето на очите и почва да мляска....и май единствените съзнателни реплики са му"Ам-ам.."....не,че му лици ,обаче че толкоз яде....да кажат очевидците какъв ми е строен Mr. Green........
За машинките-те май и те като пръскалките......даже вече си мисля,че ги привличат......ние продължаваме да сме изядени/особенно Сами е целия в едни големи подутини/
За мъжа днес нямаше да казвам нищо лошо/след като ме остави да се наспя сутринта и ще гледа децата довечера,а най -вероятно и утре сутрин/....обаче сега като ми заяви ,че излиза да гледа някакви коли,направо ми  събра очите,че вън е поне 40 градуса....на сянка също........та дано да се прибере жив.......

# 268
За машинките-те май и те като пръскалките......даже вече си мисля,че ги привличат......
Ха, значи не само аз си го мисля това  #Cussing out За утре съм се уредила с чудесни, големи петна, тип обрив  #Cussing out
Пък тъкмо похвалих мойто мъж и той ми сервира,че довечера бил на ергенско парти  Crossing Arms Викам му:' че к'ъв ерген си ти,бе?!', а той пак почна да ръси мозък... ooooh!

# 269
Елфче той за това е бил мил и е обикалял с теб по магазините защото е имал хубава новина която ти е казал в последния момент - ех тези мъже бе рядко правят нещо като хората без зад това да седат собствените им интереси.
Дано на Люба се прибере мъжлето живо и здраво че да не се размине с мероприятието довечера и утре отчет как са се гледали мъжете.
Нашия каза че отива по работа а като му се обадих ядеше някъде по заведенията побеснях не можа ли и нас да вземе или да попита искам ли нещо аз тука на таратор и диня го карам ще види той довечера като попита какво ще вечеряме. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт