На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 788
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Привет и от мен,
да взема и аз да се разпиша докато Христина спи.
Първо да честитя рождения ден на Верчето...много усмивки ти пожелаваме!!!
Майчета разгледах ви снимките от Априлци....просто нямам думи искаше ми се и аз да съм сред вас, но поне атмосферата я усетих. Браво!
Имам пак въпрос...какъв хляб давате на малките, черен или бял? Аз лично предпочитам пълно зърнестия пред белия, пък и по вкусен е нали?
За жегите донякъде ви завиждам (тук е 14-15 градуса е стига и до 20, като има промоция), поне не вали всеки ден като тук, освен това не може Христина да си поноси ролките които има...но се надявам да остане малко топло и за Август.
Освен това моето диване нещо не харесва как готвя, на яслите си изяжда всичко, докато събота и неделя ми е мъка (то ако аз готвех добре баща и нямаше да е на 2000 км), но отказва моите опити, освен да караме weekenda на разтоварващ режим (аз поне имам нужда). Поне се заиграва с посудата
http://images.shegunova.multiply.com/image/4/photos/1/600x600/15 … EUYTgbvl8AS4g0luw
Сега за финал да се похваля, че другата седмица отиваме с татето и малката принцеса до Париж да се поразходим за няколко дни, дано времето е хубаво и малкото е здраво.
Люба, пожелавам ти една страхотна вечер...вие поне се организирахте за среща!
Ето и една сериозна снимка: http://images.shegunova.multiply.com/image/5/photos/1/600x600/9/P6140020.JPG?

# 271
  • София
Майчета искам да ви се похваля,че днес братовчедка ми(която мие  като сестра) роди момиченце.Много съм щастлива.Вече чакам с по-голямо нетърпение отпуската си ,за да отидем до Варна и да се видим.

# 272
  • София
Честита племенница на Имар! Да е жива, весела и здрава!
Вера, честит рожден ден! Всички около теб много да те радват!
И ние действаме с колекторите за урината и нямахме проблеми, само дето и аз доста чаках, докато Румчо се изпишка.
За закуска най-често яде попара или кус кус със сирене, понякога и филийка с жълтък и сирене по идея на Руми Peace
Ани, защо ти е интересна снимката от албума на Велиса? На мен единствено ми направи впечатление маникюра на таткото Shocked

И да се похваля, че днес кръщавахме Румчо. Ето го и снимковият материал http://meribal.multiply.com/photos/album/1
Плака малко само докато го бърсах с хавлията и при обличането, но той и вкъщи си е така Simple Smile

Честито християнче на Гвендолин!

# 273
  • София
Imar, ЧЕСТИТА  ви братовчедка! да ви е здрава и весела, много да си играят с Ванко!

ЧЕСТИТО кръщене на адаша! Какъв е поастнал, сладур!

# 274
Честит рожден ден на Пейзи! (че сутринта забравих  Blush) Да е здрава, много обичана и уважавана майка и съпруга.   bouquet
Честити християнчета на Гвен и на Бъбъбълчето. Да бъдат винаги изпълнени с много любов, да вярват силно в чудеса и да не спират да се надяват!  Heart Eyes
Бъбълче на снимките изглеждаш като ученичка, толкова малка и сияйна.
Imar, честита ти племенница! Да е здравичка, радост за всички и дано скоро успееш да я видиш и да я помачкаш.
Аз ще бягам, че днес след тия жеги има страхотни гръмотевични бури и гася компа за да не вземе нещо да изпуши.  Wink
Лека и спокойна вечер на всички.  love001

# 275
Люба, Недче, заповядайте! Дори ще ви настаня в хотела, че там е още по хладно. Нали е в гората. А у нас през деня е 26 градуса, а през нощта сигурно е по хладно.

Гичо, много кофти случка с тези снимки! Дано от приятели да посъбереш малко.

Честити ходещи крачета на Тони!
Весело изкарване на Пепсун в Париж.
Честита племенница на Имар.
Честити християнчета Съни и Румчо!

# 276
Честито християнче на Гвендолин и само радости от сега нататък в живота им!
Честито християнче и на Bubble79 !Бъбълче,гледан и поддържан ми е мъжа просто-затова е с маникюр.Може да се Shocked,но мен ме радва този факт,а и детенцето ми е интересно просто Mr. Green
Лека и спяща от мен и купонясваща за Люба!

# 277
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕРЧЕ! МНОГО КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

Ох, в тази жега и мозъка ми ври сигурно. Ани, пращай хладно насам, че като нищо ще дойдем при вас  Mr. Green
Олче, честита ви годишнина (напатерица)! Да се обичате дълги години и една сестричка на Вели , а както Люба ти е писала за бракуването - не си казала, не си го навила.
Честити християнчета на Гвен и Бабъл!
Честита племенница на Имар, да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Люба, дано купона е супер и си изкараш чудесно, а ако беше отишла по бански, щеше да обереш точките  Heart Eyes
Изчезвам да пия нещо разхлаждащо и да посетя банята за 2648594 път днес , а след това ще разгледам на Вели снимките!
Имам да качвам още клипчета, но няма да е тази вечер... Embarassed
Лека, спокойна и малко по-прохладна нощ ви желая!

# 278
.......първо на вас докладвам,че купона беше супер...даже и аз останах изненадана колко добре изглеждащи и свежи са повечето ми съученици/че и към двайсет и няколко човека се събрахме/-че факта,че това ни е 15-та годишнина от завършването хич не е за пренебрегване.......голямо шоу беше.....и сега останаха да продължават....ама аз се отказах `щото усещам че млекоцентралите са пред пръсване/аз отдавна не съм усещала напрежение,но днес покрай жегата съм изпила ужасно много течности и сигурно от тях е така/...а и мнозинството реши да се ходи на чалгаджийница......пък аз от такава музика получавам уртикариии. Sick и затуй се прибрах...Иначе положението тук е спящо-утре ще питам как е минало без мен....но като гледам нямало е ексцесии....Иначе,до последно мислех да турна банските....ама нейсе-размина се/заведението било добре климатизирано ме уведомиха/....и се барнах с рокля на точки/обаче то май повечето съученички бяхме се решили в тоз десен,ама карай......мина за униформа/
Пепсън-на следващата среща ,ако си в Бг те взимам с мен/за тези които незнаят Пепито ми е съученичка,ама от съседния клас/.......няма да те върнат....а и поне общи спомени имаме покрай даскалите....ти да си прекараш добре в Париж...да снимаш....а пък за студеното не се оплаквай на нас,че в момента тук увираме в собствен сос и сме чувствителни на тема градуси,та такива изявления ни дразнят....Хляб давам какъвто ние ядем-обекновено пълнозърнест,царевичен или ръжен...но сега по жегите сме минали на бял,че другите много бързо мухлясват/че то май само Иво го яде Thinking/...За манджите знам ,че се шегуваш/запознати сме със самоиронията ти/,ама то таткото ви изглежда добре гледан.....даже и миналата година докато си бяхте в Бг,та хич не ни разправяй,е не ти се удава.......
Люска-радвам се ,че сте живи,че като гледах днес новините-при вас било голям мчор/то май навсякъде е било,де,ама по БТВ дадоха специално за Плевен ,та се сетих за вас/
Имар-че да ви е жива и здарава бебката....много да слушка и да си играят с Иван като поотрасне.....
Честито влизане в лоното на християнството на Съни и Румчо!
Ани аз май ти имам адреса...ако още някой ден се задържи жегата и идвам./и без туй теб само те мернах на срещата,поне да се наприказваме на воля/
Хайде-закривам деня...от мен лека и спокойна.....че тия бири нещо май в повечко ми дойдоха Embarassed.........

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 01:29 от Анонимен

# 279
Добро утро,

Сервирам чайчето и кафенцето  kaffeetrmker_2 morning, а закуската по-късно.
Станала съм в ранни зори да забъркам първата си питка и докато втасва използвам момента да драсна някои ред. Реших днес най-после да направя прощъпулник на Сиси. Минаха два месеца от както направи първите си стъпки, а още не иска да ходи без да се държи за ръка. Дано питката стане хубава и й помогне да тръгне вече стабилно. Днес ще си направим и барбекю на село, надяваме се да е малко по-хладно, че вчера беше някакъв ад. Такива температури (май тук го дадоха най-топло-39,6) не помня да е имало. Снощи в 21.30 беше 32 градуса. Ужас направо. Така, че ако не се охлади скоро се мятаме и ние на колата и Ани идваме при теб. Simple Smile
Приятно изкарване Пепсън в Париж. Този град ми е бил винаги мечта да го посетя (нали съм френско говоряща) и се надявам да го направя някои ден. Иначе на Сиси даваме хляб от нашия (като Люба), гледаме да е повече черен, но понякога вземаме и бял.
Ще бягам, че тестото сигурно вече е тръгнало да ме търси.
Лек и не много горещ ден на всички.

# 280
На мен ми е сега едно мъчно, Дидо заминава след малко в командировка до Молдова! Вторник се връща, но така като се разделяме и все ми е мъчно.
А за гостито нямате проблем, идвайте! Сега гледам в южната ни стая е 27 градуса, днес по топло май. Но на хотела е чудно! Ама Люба тоя път и Асен да вземеш , че и на мъжете да им върви приказката.
Хайде аз да видя какво да пошетам още малко Дидо докато е извел Ивко навън, че това ще ми е за днес помощта.

# 281
  • Плевен
В тези жеги, няма нииииииикой, сигурно спинкате заедно с дечицата. Нашия татко отиде да  приспива Тери и чувам  леееко похъркване от  спалнята  Mr. Green, заспал е преди нея, а ази естествено използвам момента да се разпиша.
Засега оцеляваме в жегите, но добре, че духна един ветрец та ни спаси вчера от над 40 градуса, а днес е лееееко по-хладно. FY при вас е било най-горещо, уж море, уж туй онуй, но и жегата не прощава, не направихте ли едно нощно къпане за разхлаждане, явно нощта е била супер подходяща....
Люба, радвам се, че сте си изкарали суперско, и на мен ми се ходи, но от нашия випуск само аз и още една съученичка сме по организациите, ако не се заемем ние , никой друг няма да го направи.
Забравих да се похваля, че на Априлци и на Тери и е покарал кътник, а в понеделник и още един резец. Добре,че тогава не бяха такива жеги , та да и е малко по-комфортно.
Хайде, изчезвам да се разкрасявам малко  Grinning
Чао и дано е по-хладно при вас!

# 282
Здравейте в тази ужасно гореща вечер!

Направо едвам ги издържам тези жеги.... цялата ставам вир вода! Пък за капак на "хубавото време" съм БОЛНА  #Crazy, което направо ме вбесява... ама както и да е!
Елфче, и аз се прилъгах с тъпите машинки на Чико. У домя няма ненахапан индивид.... Сега съм купила някакви кърпички (пак на Чико) да видим дали ще има някакъв ефект  newsm78

Ние днес кръстихме Ники. Малкият човек не спря да се върти и да прави разни гримаси на скука и безразличие. Аз си мислех, че ще се смее и весели, а той доста си покиселя (имайки предвид, че по принцип си е весело дете и само се хили...) Иначе церемонията мина добре, без нерви.
Ето и малко снимки, на който му се гледа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134327&photo=54

Гичо, радвам се че се разписа. Липсвахте ни. Специални  Hug и за сладката Маги   bouquet

Сега качвам и кратко филмче от кръщането. По-късно ще пусна и линк.

http://www.youtube.com/watch?v=oEJ7fTx9y_I

Лека и прохладна  Praynig  вечер!

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 21:16 от tania_ark

# 283
Лелее, днес на никой не му е до писане!

Само да честитя на Ники встъпването му в християнството и да ходя и аз да почивам вече!

# 284
В знак на протест от липсата на други пишещи/че то и ние срам имаме...и през два постинга аз вече няма да пиша /...ще честитя само кръщението на Ники и ще се връцна да спя............Танче, да ти е жив и здрав и Господ да му помага Praynig
От мен-лека и спокойна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт