да взема и аз да се разпиша докато Христина спи.
Първо да честитя рождения ден на Верчето...много усмивки ти пожелаваме!!!
Майчета разгледах ви снимките от Априлци....просто нямам думи искаше ми се и аз да съм сред вас, но поне атмосферата я усетих. Браво!
Имам пак въпрос...какъв хляб давате на малките, черен или бял? Аз лично предпочитам пълно зърнестия пред белия, пък и по вкусен е нали?
За жегите донякъде ви завиждам (тук е 14-15 градуса е стига и до 20, като има промоция), поне не вали всеки ден като тук, освен това не може Христина да си поноси ролките които има...но се надявам да остане малко топло и за Август.
Освен това моето диване нещо не харесва как готвя, на яслите си изяжда всичко, докато събота и неделя ми е мъка (то ако аз готвех добре баща и нямаше да е на 2000 км), но отказва моите опити, освен да караме weekenda на разтоварващ режим (аз поне имам нужда). Поне се заиграва с посудата
http://images.shegunova.multiply.com/image/4/photos/1/600x600/15 … EUYTgbvl8AS4g0luw
Сега за финал да се похваля, че другата седмица отиваме с татето и малката принцеса до Париж да се поразходим за няколко дни, дано времето е хубаво и малкото е здраво.
Люба, пожелавам ти една страхотна вечер...вие поне се организирахте за среща!
Ето и една сериозна снимка: http://images.shegunova.multiply.com/image/5/photos/1/600x600/9/P6140020.JPG?

)

и затуй се прибрах...Иначе положението тук е спящо-утре ще питам как е минало без мен....но като гледам нямало е ексцесии....Иначе,до последно мислех да турна банските....ама нейсе-размина се/заведението било добре климатизирано ме уведомиха/....и се барнах с рокля на точки/обаче то май повечето съученички бяхме се решили в тоз десен,ама карай......мина за униформа/
/...За манджите знам ,че се шегуваш/запознати сме със самоиронията ти/,ама то таткото ви изглежда добре гледан.....даже и миналата година докато си бяхте в Бг,та хич не ни разправяй,е не ти се удава.......
morning, а закуската по-късно.
, което направо ме вбесява... ама както и да е!
и за сладката Маги
вечер!