Галюшана, освен да питаме за хотела на място друго не се сещам-все някой от селото ще ни упъти
Люба, много си я подкъсила тази коса бе-като се сетя каква дълга беше,ама женска му работа(и аз съм го правила този номер и с дължината и с цветовете).Не ти виждам клипа обаче-излиза ми главната страница май.
Ани много ме заинтригува с тези анатомични парчета-тръгвам и аз да търся

Зъбите и аз се опитвах по едно време да мия,но после нещо се разболя бебчо и зарязах тези упражнения,а сега само се чудя как да го приспя по-скоро вечер и хич не ми се ще да го разбуждам за миене
Алекс е с алергичен пристъп изразяващ се с нещо като конюктивит и ми е много жал колко му е червено оченцето
А и нещо му е разстроен стомаха и днес отложихме ваксината.Това може и да е от зъби,защото сега избива едно,а и не ака толкова често-просто е по-редичко.В четвъртък ще ходим на някакво проучване на Уницеф за хемоглобина и анемиите и плащат по 15 лв.за да участваш в него-някой ако се интересува може да пита педиатъра си.Аз реших че едно изследване в повече няма да е излишно,а и правя услуга на пед-ката ,че не може да си намери желаещи.Хайде да се преброим за Априлци в другата тема!
Кате,кажи какво става-има ли вече положителна развръзка твоето притеснение

Виф ,дано не е нищо опасно,но отидете на лекър все пак

Лека вечер на всички и целувки на бебоците
А за пастите има такива на Чико, които са специално за ядене, така че няма проблеми.
Нали майка ти го гледаше,защо сега все е при теб?
на мен същто Мили Маусите са ми любими, даже съм налепила и в на Христина стаята.
Пусто още не мога да видя Ивчовото миене на зъбки, но се надявам да дочакам
Аз още не мия зъбките на Траяна, но вие ме накарахте да се замисля да започвам с тази дейност.
. Относно думичките...не мога да кажа колко знае Тери, защото постоянно си бърбори и нацелва някои думички, но незнам доколко това е съзнателно използване на думата. Пък и както Люба е казала всичко е много индивидуално, всяко детенце по различно време проговаря. Мъжа ми е проговорил късно и понеже е дете на тежкочуващи родители всички са били много притеснени, въпреки, че родителите му имат увреждане на слуха получено след раждането им - около 2-3 годинка - и не би трябвало да се предава по наследство. Като е проговорил обаче, не са могли да му затворят устата 
.

По коремче е абсолютно безпомощна, избутва се назад хваща се за нещо и става. Стила на Миа е No:1 

. и какъв порой се изля....

Мацката го прегръща, той я бута и си иска водата... Абе, мъже!