На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 805
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден, Крейзи! Желая ти много здраве, щастие, пари и любимите ти хора да са винаги с теб! 

Момичета, да си изкарате страхотно на Априлци, да се забавлявате много! Правете снимки и попивайте всичко, защото после ще искаме да разказвате всичко до най-малката подробност. Много ми е мъчно, че няма да дойдем, а така ми се искаше да се видим. Мислено ще сме с вас. Лек път на всички, които ще пътуват и умната!  Wink

# 61
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕСИ! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, СТРАСТНА ЛЮБОВ И ОЩЕ ЕДНО СЛЪНЧИЦЕ КАТО ЛЕО!

Ох, аз едвам гледам. Нощес Тери я приспива баща й час и 1/2 и аз естествено не можах да спя през това време. Тя тъкмо заспи и той да я сложи в леглото и сякаш по матрака ток сме пуснали....после аз не можах още час да заспя и ето картинката... smile3507 и пия голяяяма чаша с кафе. След малко стягам багажа и като се освободи татито излитаме за Априлци... travel

Гледам никой не е сервирал кафе и чай за Ани

Чао!Желая ви весел уикенд! smile3531

# 62
Люска, мерси за чая!

Мимоз, много апетитно ви звучи офертата! Добре че са приятелите, че с тези работните мъже никъде няма да идем!

Крейзи, пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения! Пожелавам ти светът да е в краката ти! Честит рожден ден!

# 63
Честит рожден ден на Крейзи!!Много щастие и любов!  bouquet  bouquet

Пастичке-чартъра е от София и не знам колко е ,зящото цената е пакетна.Ако ти трябват подробности ще ти пусна на лични.В едната от фирмите казаха ,че има и чартър от Варна в определен период,но тогава е адски горещо и беше за курорт ,който не ни харесва.
Виф-направо ме смая ,как работиш и гледаш дете  Shocked
Лек път на останалите и весело да си прекарате и за нас  Peace

Страйпър-да пишеш преди да тръгнеш!!Телефони разменихме ли?

По въпроса с приспиването от бащи и прочие..Жули от доста време я приспиваше баща и и то много бързо,по-бързо отколкото аз.От няколко дни обаче какво и стана..  Rolling Eyes не иска никой друг само мен и все в мен се вкопчва.Не иска изобщо да легне с баща си... ooooh!Сякаш усеща ,че ще заминаваме и не и харесва идеята..Дано всичко е наред  Praynig Praynig

# 64
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРЕЙЗИ!!! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР!!!

Мимоз, стискам палци Жулката да се успокои и дано си изкарате страхотна почивка  Peace А иначе, за работата - то май Макси ми изисква повече, отколкото самата работа, ама или ще свикнем или аз ще сдам багажа  Mr. Green

Приятна среща и на всичките ни мами, тръгнали към Априлци!!! Да се веселите и заради нас  Mr. Green

Пак нападна принтера това дете - вече почти е разглобен, всичко което може да се извади като част от него е навън, а аз си сглобявам ли сглобявам като трябва да принтирам  Mr. Green

Хайде много хубав ден и весел уикенд на всички!!!   bouquet

# 65
Здравейте момичета,
няколко дена във форума посещаемостта ще е ниска, но пък после всичко ще трябва да разкажете ... по 2 пъти  Mr. Green
Олче, много сладък Вели, как пълзи след тебе. Малко тъмно наистина, но идеята е ясна. За напористите мадами, вече бях писала, точно така си е! А мъжете дай им да си играят там с нещо или да похапват. Радвам се за теб, че все пак има с кой да се разхождаш. А уменията на Катя, наистина са доста, а и хубавица е (няма как да не призная).
Мимозата, ако ти е възможно пусни ми на лични коя е агенцията и кой пакет сте си избрали, ще ти бъда много благодарна, защото ние направихме опит за такова пътуване, но (какво вече много точно описа) или периода от време или чартър няма или за хотела лош отзив получихме, все нещо куцаше.
Благодаря ти!   bouquet
На всички мами желая весело изкарване на Априлци!
Честит рожден ден на Крейзи! Здраве, щастие и много да я радва баш наборчето Лео!

# 66
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРЕЙЗИ! МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ЗА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ!

Катя, къде се изгуби? Надявам се, че всичко е ок  Hug

# 67
Момичета, страхотни сте. Много благодаря за поздравите и пожеланията!  Heart Eyes Hug
Сервирала съм скромна почерпка в подписа си  Mr. Green, може да заповядате!

Весело изкарване на Априлци ви желаем и чакаме МНОГО снимки  Mr. Green

# 68
Здравейте. Ние днес трябваше да сме на ваксина, но Мия снощи нещо не беше във форма и ще я отложим. Първо й горяха бузките, но пък челото й си беше с нормална температура, после повърна  и след това заспа. Събуди се към 1 цялата изпотена и гладна. Надявам се, да е някакво леко неразположение, но докато не изясним за какво става дума, ще отложим ваксината. и без друго се бях притеснила като изчетох какви последствия може да предизвика, но Слава Богу вече слагали по-новата и по-добра ваксина, която давала много малко странични ефекти.  Та това е от нас засега. На заминаващите на Априлци, приятно изкарване, на почиващите приятна ваканция.
Люба, заради неразположението на Мия, няма да мога да се включа в протеста, но иначе и аз съм минала по пътя на дълго чаканото бебе и знам колко е мъчително.
Крейзи, Честит рожден ден!  Желая ти прекрасен празник и много любов.

# 69
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КРЕЙЗИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! newsm51

# 70
  • София
Честит Рожден Ден Крейзи!Бъди здрава и много щастлива!
Мами,ние снощи имахме произшествие в парка и резултата е пукната глава на Иван.Снощи ходихме до Пирогов да му я лепят.Доктора каза,че снимката е хубава,но пак да го наблюдавам за сънливост и повръщане.Много ми е притеснено,защото раната е дълбока и ако не дай  Боже се отвори ще се наложи да я шият,а доктора каза,че при Иван ще е доста  сложно .Сега го пазя като яйце,а той миличкия иска да ходи и изобщо не дава да го държа.За пътуването много се чудех дали да не го отложим,но много ми се идва и затова за сега утре ще пътуваме.Дано всичко да е наред.

# 71
  • Велико Търново
Имар,ще се моля всичко да е наред при Иван и утре живот и здраве ви чакаме на Априлци!

# 72
- за Крейзи с пожелания за много здраве, много късмет, много любов...и много пари, да си купиш останалото! Честит Рожден Ден!

Как сте, момичета? Стегнахте ли багажа? Благородно ви завиждам за срещата, дано следващия път и ние да успеем да дойдем.
Аз пък вчера си направих една разходка до София-та, ако може да се нарече разходка в тая лудница  Mr. Green (да ме прощават мамите-софиянки  Laughing). Но съм доволна де, въпреки, че цял ден търчахме из МЕИ-то да оправяме на съпружието неуредиците (че той е пред дипломиране, ама сега ще се явява като кандидат-студент  hahaha, ама това е отделна история). Та хапнахме на две-три места, пихме кафе...и толкова, общо взето ' г*з път да види'  Mr. Green
За пръв път оставям Тони цял ден без мен и ми беше много криво. Пък и той целия ден тъжил и като били на разходка викал на жените,дето срещнат 'мама' пък на мъжете-'тати' Tired А, да-и от няколко дни, като види Иван Звездев по телевизията, сочи с пръст и казва 'тати'  hahaha МъжО чак се притеснява вече  Joy
Иначе малкия змей всичко разбира, ама репертоара се свежда до 'мама' , 'баба', 'тата' (тате) и 'дяде', за всичко останало си имаме 'думата' 'ъ-ъ-ъ'  Mr. Green, естествено, придружено със сочене Simple Smile
Имар, Мешко-бързо да се оправяте!
На останалите-приятно прекарване и много положителни емоции ви пожелавам!  Wink

# 73
  • София
Крейзи, мила, честит рожден ден! Всичко, за което мечтаеш нека се сбъдне, да бъдеш безкрайно щастлива, обичана, винаги влюбена, все така красива, умна и лъчезарна, Лео и любимият ти мъж много да те глезят и слушат, а скоро към сладурския ви отбор да се присъедини и една малка принцеса, ти желая!

Единствената ми забележка към теб, е че мноооого рядко се сещаш за нас и се разписваш, беее...  Crossing Arms Naughty Mr. Green

Имарче, Мешко, бързо да оздравяват малките ви слънца! Praynig С първата се надявам искрено утре да се видим, но и да не дойдете, на някоя софийска среща, живот и здраве, Иван - сладуран е по - важен... Много неприятна случка, ох, като се сетя колко ще има да падат тепърва, отсега ми се свива всичко...  Confused Силно ви целувам и ви желая най - вече здраве!!! Heart Eyes

Иначе ние сме в период на лутане и щуране насам натам  Embarassed, поне "някои хора ", де (визирам себе си  Blush), а "други" сладко сладко похъркват следобеден сън, в пълно неведение на предстоящото утрешно пътешествие ...  Mr. Green

# 74
Дано Иван се оправи и дано да няма нищо сериозно. Praynig
Честит рожден ден на Деси и усмивката никога да не слиза от лицето ти.
Пожелавам весел купон на всички мами и бебоци и ще чакаме снимки.
Подкрепям всички Люба и се надявам да се сдобият по-скоро с бебчета, но аз също не мога да присъствам.
Много ме е яд че не можах да навия мъжа си за срещата в Априлци, дано да не е единствена и дано  до втората да го навия.

Общи условия

Активация на акаунт