Януарчето пакости и думи реди - на мама сърцето прескача ,трепти!

• 10 760
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Ние с Алекса ли сме най-ранобудни днес?  Joy

galita, не се тревожи излишно - щом казва докторът, че всичко е ОК, значи е така!  Hug

Днес май е по-хладничко навън.За първи път от 2 седмици ще си пия сутрешното кафе в къщи  Mr. Green Обикновено го пия по градинки и площадки  Joy

Хайде на кафенце, момичета :

# 181
Галита каква е тази кухня при вас #2gunfire #Cussing outНашата почива целия август а последния ден от месеца е  за хигиенизиране.Виличка не си само ти ранобудна  мойте 2 чаветааааааааа Shocked Shockedвече става лудница как ще изкарам 2 месеца татито заминава на село за 10 дни а ние искаме на море.Дете не иска с него да ходи и аз ще съм #Crazy #Crazy Sick Joy

# 182
  • София
добро утро!  Simple Smile
и ние сме на крак от 6.30 ч., въпреки че се буди нощес и накрая склоних да спи при нас на спалнята. Наред са ни долните кучешки и има малко Т и е едно мрънкане.  #Cussing out Спала съм само 4 часа и с нетърпение ще чакам обедния сън  Sunglasses
Мами, вие ще ходите ли на протеста на майките днес от 10 ч. (тръгва от НДК към общината) за по-удобна градска инфраструктура (доколкото разбрах от една приятелка)? Аз исках, но с това ревящо дете няма да се навия да копам  Confused

# 183
  • София
съжалявам, че сложих толкова много снимки в албума от морето, ама едвам избрах и тези  Embarassed Simple Smile

# 184
Добро утро!

Днес ужасно ми се спи. Добре че е Vili4ka да почерпи по кафенце, та поне малко да си отворя очите  Tired

galita, снимките са супер и хич не са много - даже не ми стигнаха  Mr. Green

Момичета аз ще зачезна за няколко дни, че програмата е натоварена - на мъжо сестрата, мъжа и и родителите му са на гости от Нова Зеландия и в сабота ще ги водим на ресторант, в неделя е партито по случай сватбата им, а в понеделник тръгваме на малка екскурзия из България. #Crazy Ако смогна покрай багажа и кръчмите ще се включа пак, ако ли пък не - като се върнем.

Лек и успешен ден на всички. Hug

# 185
Ей, petenceto, весело изкарване на всички тези мероприятия!  Peace Ще разказваш, като се върнеш!  Mr. Green

# 186
Ха добрутро и от мен!
Вили, мерси за кофито, че само виртуално мога да поемам... Sad
Ние също имахме трудничка нощ, но не със Стефака, той си е спал без да мръдне, ама на бебо колики ли му почват, какво, кърмих го сигурно 5 пъти тази нощ... Ама така ще е. Изненадана съм, че не ми се спи.
Стефан тази сутрин баба ми пак го мъчила на седалката на тоалетната, но пак нищо не станало. Дано да свикне бързо.
Хайде ще ставам да се позанимавам малко с него, че скучае сега.
Петенце, весело изкарване и приятна екскурзия!

# 187
  • Варна
Здравейте!

ЧЕСТИТ ПЕТРОВДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ!
Честит имен ден на pepi, макар да не е писала отдавна тук!!!

# 188
Хей ранобудната,много вкусно кафнце си спретнала бе,ммммммммммммммммммммммммерси Hug Много хубаво си се сетила

петенце,голям уикенд те чака.Весело изкарване Wink
Ани,много рано го почнаха коликите тва момченце бе.Въпреки че като се замисля може и да не е.Пък не знам да има новородено което да не плаче първите дни след смяната на обстановката.Дано се укроти мъничето,а бати а помага Mr. Green Вие докога сте по онзи край,няма ли да се завръщате към морето?

Весел ден на всички,ние ще се поразходим  bouquet

Честит Имен ден на всички празнуващи на Петровден!

# 189
 Момичета да ви почерпя, че днес имам имен ден. Бях забравила  Embarassed Малко ми е скромна почерпката, но нямам много време и само това сготвих  Blush

Two Hearts beer cook

Честит имен ден и на всички други празнуващи!

mom_an, възможно е да са колики - и на Калоян започнаха много рано (и продължиха до доста късно  Mr. Green). Дано при вас да бъдат по-кратки и по-леки.

# 190
Здравейте и от нас Laughing.Честит празник на всички празнуващи!
Мом_ан, Да ти е живо и здраво и второто момченце! Сигурно са тези гадни колики, при баткото нямахте ли го този проблем? При Йоан беше страшно положението,започнаха седмица след раждането и продължиха до кр.на третия месец и нищо не му помагаше.Даже имам чувството,че още не съм си отспала Mr. Green Със сигурност знаеш какви храни да избягваш да ядеш,за да не усложняваш положението, бързо да ви минават!
Галитка, с какво я храниш тази принцеска,такива сладки кълчица и коремче има? Laughing
Йонито изкара гнойна ангина, проряза и един кътник, а още си чакаме кучешките,представям си тогава какво ще е Praynig Вчера приключихме с антибиотика,а днес има някаква хрема, направо откачам, сега чакаме педката да дойде та да си каже думата, сутринта му взеха кръв и урина,че тук е такава практиката след преболедуване, идват да вземат материал за анализи Rolling Eyes
Завиждам ви за жегите, аз ги обичам, тук е 20градуса, но със студен вятър и е кофти щом се скрие слънцето Confused
Хайде целувки и хубав ден!

# 191
  • там където ме зове сърцето!!!

# 192
petenceto, pepi, Честит Имен Ден! Весел празник !

# 193
  • София
Всички именяци ,да се чувстват поздравени от нас!

А сега е наш ред да почерпим "групата на Шаро",защото Камен също празнува имен ден днес! Името му означава Петър Grinning.

Специален поздрав на Вивка и сие. Hug

# 194
Момичета, мен започва да ме тресе сватбената треска  Embarassed Я кажете (мами от София) някой готин и не много много скъп ресторант в София, подходящ за сватбено тържество ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт