Януарчето пакости и думи реди - на мама сърцето прескача ,трепти!

• 10 752
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ресторантта на х-л Диана 3,мисля че като цените са  умерени.Отвън има тераса,паркинг,а вътре голям аквариум-обстановката е прилична.

# 196
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕТЕНЦЕТО, НА КАМЕН И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!   bouquet
Вили, братовчед ми направи партито в ресторанта на х-л "Рила" - в центъра, удобно, църквата не е далеч, мисля, че цените са съвсем сносни, но това беше преди 3 години, сега не знам как е.
tanitaia, аз пък ти завиждам за 20-те градуса... Де такъв късмет... В Силистра това 40 градуса си е нещо обичайно вече. Rolling Eyes
Деси, прибираме се към морето чак след около месец сигурно. не знам и аз още. Бе не ми е залипсвало чак толкова. Затова пък страшно ми се ходи на планина... Flutter

# 197
А! ама някакъв проблем ли има? Защо никой не е писал от вчера?  newsm78
Аз съм си сама вкъщи с Максим и скучая, а няма кой да ми прави компания тук.
Стефан ми го взеха от сутринта родителите на мъжа ми, сега и нашите плюс тати се присъединиха към тях и са на плаж на Дунава, Максим спи и аз си бъркам в носа, образно казано... Rolling Eyes
Ми хайде. Като имате време, пишете, че малко ме постреснахте - за първи път цял един ден никой да не драсне един ред...  newsm78

# 198
Да бе и аз цял ден поглеждам и никакво раздвижване няма.А и аз самата няма какво интересно да напиша,че да вдигна рейтинга Mr. Green Погледнах снимките и се порадвах на дечицата.
И аз като теб Ани скучая в момента.Вяра отиде с баба си по разходки,а на мен честно казано днес не ми е ден.Нещо съвсем се размазах,толкова се изморявам,че незнам от какво даже..... Tired
А сетих се нещо което ми много смешно от репертоара на Вяра да ви кажа.НАли я държа без памперс следобяда и съответно до вечерта имаме 3-4чифта напикани гащи.Издържам я,не иска да пикае и след 10 мин се е напишкала Crazy Та как става номера (и преди малко се случи) - гледа си в краката и вика "ака сеееее,аууууууу" Joy  Joy Joy Тя много добре знае кога се ака,ама карай.Има случаи в които казва "пика се" ама няма време много да му мисли в такива моменти hahaha
Днес я водихме на пазар и малко падна и си разби устничката,много плака милата.Поду се устната и тече кръв,но вече и мина,то юнак без рана неможе Grinning

Хайде весела вечер Hug

# 199
  • Варна
Приветче!

Дес, много весело станало при вас. "Ака се, пика се...", да слушате детето, ей!!! Пък с Вярка май сме от една партия тези дни. Аз снощи се пльоснах след излизане от банята, та сега някои сме с разбити колена, други с разбита уста... Юначки сме!  Hug

На Саши са му излезли на нослето 2 "младежки" пъпки... Т.е. пъпки не от топлото, малки и ситни, а големи и с връхчета. Много се чудя от какво ли... Не ми харесват, около тях е червено... Дано скоро минат. Пък се и чудя да ги мажа ли с нещо...

Лека вечер, до утре!

# 200
Можеш да ги тушираш със пиоктанин/онова лилавото, с което се маже подсечено като се разрани/ ако имаш, ще стане обаче като индианец пред битка  Mr. Green но за 1 ден ще минат.
А от какво са незнам. Може да се е замърсил нещо, може и някакъв вирус да го е лепнал, може и стрептококова инфекция някаква да е /и от тея стават по кожата на лицето точно такива пъпки и това не е акне/. Ако имаш някакво антибиотично кремче може да му сложиш /щом е червено, значи има инфекция/, но с пиоктанина е най-лесно, защото ще ги прегори бързо и ще минат веднага. Аз обикновенно с клечка за уши мажа 2-3 пъти през деня и на следващия ден ако е станало нещо го мазвам с антибиотично кремче. Ако не мине от гореспоменато за 3-4 дена идете да ги види кожен лекар.
И ние сме в отбора на пострадалите, Ерик е с разкъсано пръстче , без нокът, зашито обратно...Батко му пък го набили в училище, малкия батко пък днес реши да се обръсне  Crazy и сега е олепен по лицето с лепенки....аз си блъснах колата /в мерцедеса на шефа си/...чакам с нетърпение да свърши седмицата и да почне по-хубава  Hug

# 201
  • Варна
[desi], какви са тези ужасии при теб?!?  Hug Praynig Кошмар. Дано днес да ти баде ден-релакс, а от утре нова седмица с много положителни събития!!!
Благодаря за съветите, пиоктанин ни бяха изписвали като бебе, за пъпчици с връхчета  по дупето. Ще взема.

Извеждам юнаците навън,че днес до следобед сме сами, а вече не се трае у дома.  Rolling Eyes

# 202
Здравейте.И аз да се оплача.Вчера бяхме на панчерево и диди рева от водата #Crazy #Crazy.Може ми защото бях заета  с( превръзките)и не можех да вляза с нея.Колкото повече деца се трупаха около нея толкова повече пищеше.За сметка на това си игра с други голями деца .Мама не можа да се наплува Shocked Sad Sad SadЗа което ме е яд.Днес бяхме в патиланци и рева да скача с батко си на батута и ме подлуди. #2gunfire #Cussing outТакали ще е вече незнам ама вчер и днес луднах Tired

# 203
[desi], какви са тези ужасии бе? Пожелавам ти да свършва лошия период и бързо да се оправяте и вие и децата  Praynig

Орхидейка, ами може нещо да не е на кеф Дидката.Може да й е било топло, шумно ... знам ли  Wink

Ние днес сме канени на почерпка по случай кръщенето на едно детенце от квартала. Купихме подаръци и следобяд ще ходим.Цялата банда дечица ще са там и се надявам хубаво да се наиграят  Mr. Green

# 204
Ама къде се загубихте всички???  newsm78

Вчера беше голямо тичане и голяма игра  Joy  Обаче Али е нахапана от някакво животно и има големи червени пъпки на няколко места. Ходихме при педито и каза, че трябва да мине на диета, Зиртек и да мажа с Елоком  Cry Прави силна реакция към "насекомото"  Sad Дано бързо да й минава... Praynig

# 205
  • София
Здравейте ,майчета!
Днес съм бясна ,защото ходих до работата и  счетоводителката ми каза,че нямам право на 1/2 майчинство към заплатата за преждевременно връщане на работа, щом детето ми ще ходи на ясла.
Аз доколкото знам, в закона пише,че не се полага само ако детето е настането в заведение на пълна държавна издръжка. Според мен ОДЗ-тата не са на пълна държ. издръжка.
Моля ви ,споделете какво знаете по въпроса ,за да разбера къде е грешката.
Иначе сме добре, краката на малкия са като на ветеран от виетнамската война ,но така ще е явно.

# 206
Привет и от мен днес Grinning
Нещо никакви ви няма Thinking
Вили,много сладка тази Алинка бе и бубите я папат.Дано бързо и мине на сладурката.
Вяра също е нахапана,защото умната и майка забравя да я напръска с едно спрейче което определено има ефект.Ако искаш пробвай с него,нашето е на Чико.Та напоследък,постфактум,я пръскам и няма нови ухапвания,а старите завяхват Peace
Неда,аз няма никакво инфо по въпроса.Имаше една тема в Майки... ,"майчинството счетоводно" мисля че там могат да ти помогнат.А относно паданията и крачетата,нашта мома и тя не се поплюва - синини,драскотини,охлузени колене,а представям си младежите дтео са дваж по палави Mr. Green

Купихме басейн на Вяра и днес го пробва,размаза се милата от кеф Grinning
С памперса няма напредък,просто сменяме пикани гащи следобяда,защото в жегата не искам да я държа с памп Wink

Хайде чао засега  bouquet

# 207
  • София
Дес ,мерси!
Така я разбираме ние поговорката "Клин - клин избива" Grinning

# 208
sea woman, за пъпките, аз мисля, че са точно от жегата. максим в момента е със същите, обаче ту му избиват, ту минават, от което съдя, че е от топлината.
Дес, дано бързо да се оправи устичката на Вяра!
[desi], ох, какви са тези работи при вас, дано да ти е приключила каръшката седмица и децата да не се нараняват повече.
Неда, айде ще кажеш после има ли ефект от "клин клин избива".  Joy
Моят Стефан вече е пръв плувец в Дунава! Mr. Green Както го беше страх, сега трябва да го наглеждаш постоянно, че току драснал към реката, а тя си е с доста силно течение... Днес баща му му купи пластмасови въдица и рибки, от тия с магнитите и довечера като го доведе баба му ще напълним басейнчето и ще ловим риба! Laughing
Ох, имам много снимки и аз, но не знам кога ще ги кача, може би като позахладнее.
Хайде оставям ви, че мъжа ми ме кара да ходя на магазина. То бива бива нахалство... Twisted Evil

# 209
  • там където ме зове сърцето!!!
Нова седмица пълна с положителни емоции ви желая ! Hug
Всички неприятности да стоят далеч! Praynig

sea woman, какви са тези акробатични номера ????Аз много се страхувам като излизам с детето от банята да не се подхлъзна !Бързо да ти минат  разбитите колена, юначке! Hug

Дес, голяма сладурка е тази Вяра ,много и знае устата(вече без травми ) Praynig!И аз през деня махам памперса защото ми е жал в тези жеги да ходи с него ,но и Калоян не ходи в гърнето  !

[desi], новата седмица започна , дано да е добра и всички проблеми да са зад гърба ти Praynig!Мале ударила си си  колата  и  то в тази на шефа(ядосал ли те беше)майтапя се !Дано да нямаш проблеми! Praynig

mom_an, щом скучаеш , значи бебо е кротичък(дано така и да продължава)Покажи малкия юнак и баткото плувец де  !

Neda, добре се справяш Hugученика надминава учителя си , казали хората! Hug
Ти да не би да се опитваш да махнеш залъгалката и това да е неговия отговор ??? Joy
А , и да не те чувам да се оплачеш , че е палав -щом е толкова чист малкия  господин в бяло! Joy Joy Joy

Vili4ka, дано бързо да и мине на Али  Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт