Януарчето пакости и думи реди - на мама сърцето прескача ,трепти!

• 10 743
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
гадно беше и ми е съвестно.Но не боли и усещащ нищо

# 226
  • Варна
tanitaia, ЧЕСТИТА НОВИНА! Всичко да е наред ти пожелавам...  Hug Praynig Peace

Като захванахте темата, я кажете има ли мами със спирали  Embarassed и как се чувстват, че толкова противоречиви мнения чувам. Доста познати не ги понасят...

Моят мъж се е отдал на ремонтни дейности и няма кой да ни заведе на плажа. Онзиден ходихме следобед (тогава най-обичам), половинката издържа само час и каза "хайде"... Close Саши се опитваше да хване вълничките, но така и не успя... Mr. Green

Дес, ще те чакам с нетърпение!!! Дано пътувате леко! И да се обадиш, ей!!! Hug

# 227
  • София
tanitaia , честита бременност и от мен! Дано бъде лека ,безпроблемна и щастлива!  bouquet
Относно майчинството ,чесно казано, не те разбрах. Аз знам ,че се прекратява ,но до навършване 2 год. мисля че се изплаща 1/2 от него щом почна работа. Т.е аз се връщам на работа и тогава го давам на ясла-така ли? Такава "боза е", че се обърках ,а четох доста по темата.

# 228
  • София
Ух, че хубави новини научавам...браво, браво!!!
Честито на бременилките и от мен, пожелавам ви лека бременност и леко раждане!

Ние от седмица сме на Свищов при свекърите, ходим на басейн, на  село - правим кални бани и се къпем със слънчева вода...Сега ще отидем и при другите баба и дядо за седмица. Мъри по цял ден ходи гол като пушка и му е голям кеф да ака и пиша дето му падне из двора...
Морето ще ни се размине, че финансите не стигат, но пък имаме басейн в двора на къщата на родителите ми и ще бъде пак като на почивка, нали!

И да ви се похваля, днес ми беше последния изпит и вече съм завършила семестриално второто висше, остана само дипломната да защитя наесен Grinning

# 229
  • София
tanitaia, чЕСТИТО! Това са много хубави новини!  Hug Лека, красива и щастлива бременност!
[desi], ау ама вие много сте пострадали! Милото детенце!  Hug Дано бързо му зарастне и не остане никакъв белег и спомен!  Praynig
ludmilana, честито семестриално завършване! Пожелавам ти да си намериш после работата, която търсиш и ти допада най-много!  Peace
Vili4ka, може и добри новини и от ваш'та къща да се чуят!  stork-boy  Wink Шегата настрана, ама дано да се нареди както ти искаш!  Praynig
БОДЛИВКА, добре си се завърнала! Включвай се по-често в 'групата на Шаро'  Grinning
Ние сме добре ... само дето Вики от близо седмица спи в нашето легло, че се буди нощем и не иска да продължи съня си в нейното креватче  Rolling Eyes Долните кучешки а-ха да се покажат. Днес ака доста често и резултата е изприщено (и с пъпки) дупе - така забелязвам стана и при растежа на другите кучешки.

Някой правили ли са му биопсия (на тъкан от матката)? На мен ми прави онзи ден гинеколога, че съм имала 'изменение на шийката'... аз... се поуплаших... тече малко кръв (но го спря с нещо като електрическа писалка ... май така горят и ранички  newsm78) ... и така ми падна кръвното, че едвам се увладях да не припадна на стола. Чакам резултати другия петък.

Днес баща ми има РД. Хайде да се разхладим за негово здраве:

# 230
Момичета, благодаря ви за милите думи. Не знам как е при вас,но аз до скоро изпитвах носталгия по бременността и така бързо излетяха тези месеци,че не мога да повярвам,че дечицата ни толкова са пораснали. Щастлива съм,че сега отново мога да изпитам онези трепети и хубави моменти Laughing
Виличка, най-добре си вземи тест, а защо това да не бъде сватбен подарък-още един бебешор Heart Eyes
Аз след раждането наистина бях като часовников механизъм, с такава точност ми идваше, че когато закъсня и си казах оппаааа, не знам как е при теб,но има твърде голяма вероятност да е вследствие на преживелиците и лекарствата, а и покрай сватбените емоции Laughing.
Людмилана, честито,голям кеф е нали Laughing! И на мен това ми предстои, ама сега май малко ми се пообъркаха плановете, но септември ще трябва да се понапъна и да взема последните 3 изпита от второто и аз Mr. Green
Галитка, Честит рожден ден на папа, да ви е жив и здрав! А, това което си преживяла звучи много страшно, ти как се усети,че нещо не е наред или при профилактичен преглед? Трябвало е обаче да се коснултираш и с друг доктор, оправяй се бързо!
Целувки на всички Hug

# 231
galita, ЧРД на татко ти! Пожелавам му много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Людмилана, честито и на теб! И успех с дипломната  Peace

tanitaia, благодаря за милите думи, но имам новина - ДОЙДЕ МИИИИИ  newsm44 Еййй , така се бях изплашила ...

Сега вече съм по-спокойна.Аз също съм като по часовник, но сега наистина доста фактори се посъбраха и така се получи.Но важното е , че за сега няма бебе  Blush

Гушки на всички и весел ден  Hug

# 232
tanitaia, честити две чертички и от мен! Много се радвам, че повлякох крак и бременните януарки се увеличават! Жлеая ти спокойна и щастлива бременност!
Вили, браво! Щом не си готова за второ дете, радвам се, че ти е дошло, защото една жена не трябва да е депресирана, че е бременна (щото аз точно така бях първите дни, но после, слава богу, "ми мина").
Деси, приятно изкарване на морето, дано се чувстваш добре и дано Вяра е послушна, та да не ви помрачава нищо почивката. А къде ще ходите, че май съм пропуснала...?
Галитка, мерси за мохитото! Mr. Green И ЧРД на татко ти със закъснение!  bouquet

# 233
Забравих да благодаря на Бодливка за пожеланията! Hug Радвам се, че добре сте изкарали! Дано сте направили тен и заради нас. Sunglasses

# 234
Здравейте днес Grinning
Какво си правите в тия ветрища навън?Вяра ще я отвее ама не се спира по улицата Crazy
Днес на обяд изяде едно цяло пюре и после го повърна Rolling Eyes Дали не прекалих Thinking Ама и друг път е изяждала цяло,ама да съм честна в редки моменти Embarassed Давам и аз тя гълта и накрая....... Sick Уплаших се много да не би да и има нещо,но засега е весела играе,тича,дано е било в повече само Praynig
От няколко дни пее нова песен,която звучи така"боди,боди баа меца тушки биляя....." Joy Я се сетете коя е песента,а? Mr. Green Crazy Mr. Green АКо незнете,преводът е сленият "ходи,броди баба Меца крушки да събира...." има и продължение ,но зсега сме само до тук Laughing
Ани,за Варна сме се засили пък да види.Всъщност то време не остана,утре през нощта оътуваме Tired
Вили,браво че са се оправили нещата около твоите притеснения Hug

Лека вечер на всички  bouquet

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 18:26 от Дес

# 235
Дес ама не ти ли изяжда цял буркан ядене #Crazy newsm78Дидока яде по 2 бебешки буркана  супа и второ на обяд.Когато няма кухня изяжда 1 буркан местно или зеленчуково и 1 след него плодово Rolling Eyes.Как от толко малко ще повърне.Провери ли дали е годно. newsm78

# 236
Ами годно си беше пюрето,ама нали ви казвам тя радко яде по цяло пък камо ли след него да яде още едно.А и на плодовите не е фенка.Абе незнам какво и стана,слава богу е добре и по-луда отвсякога.
Орхидейке,вие докъде стигнахте с памперсите?

# 237
Ами годно си беше пюрето,ама нали ви казвам тя радко яде по цяло пък камо ли след него да яде още едно.А и на плодовите не е фенка.Абе незнам какво и стана,слава богу е добре и по-луда отвсякога.
Орхидейке,вие докъде стигнахте с памперсите?
МИ рядко ми се изпуска и то само след 6-7 вечер ако сме на вънка.Без тях сме .В къщи си акаме пикаме и така.даже като ги види пищи.А на вънка не дава да я издържам.Обаче знае вече когато и се пика идва и се опипва и вика мамоооооооо и  отиваме на гърнето Peace

# 238
Лелееее браво на детето Hug Нашто диване не ще,постоянно се напикава и няколко пъти вече се нааква в гащите Rolling Eyes.
Аз засега губя битката,по нататък ще опитам пак.

# 239
Лелееее браво на детето Hug Нашто диване не ще,постоянно се напикава и няколко пъти вече се нааква в гащите Rolling Eyes.
Аз засега губя битката,по нататък ще опитам пак.
Кофти  е че се отказваш.Ако имаш сили  недей.Обяснявай и давай и любими играчки ще стане.тази вечер например се опика много леко и почна да пищи че имокро.Добре че градинката ни е зад блока.Веднага се прибрахме и я сложих на гърнето пак се изпика.Много обича да пишкак или ака гушнала един шампоан с формата на куче Joy hahaha.Нова та ни дума е КАУ-КАУ.Защо мисля че всичко  и завършва с У #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт