Отговори
# 15
Мами, сигурно ни растът зъбчета. дъвчем каквото ни попадне newsm78
Моля споделете с какво мажете венците на вашите бебчета?

# 16
Я да се запиша и аз, че се оказах кръстница на темата и да не я изпусна пак Wink
Никки,   bouquet    bouquet  bouquet
Аз да ви се оплача, нашето дете ака с голям зор от крушата  Sad. Ще намаля темпото на захранване обаче има друг проблем, вече доизядохме с тати няколко бурканчета на Хипп щото само до другия ден траят. Има ли такива, които имат трайност поне 48 часа след отварянето  newsm78
Аз също храня с Хипп и ги ползвам до 48 ч. и мисля, че им няма нищо в хладилника Rolling Eyes
Дори първото от което остана най-много го бях забравила + още два дни и тогава го хапнах аз и мисля, че си беше ОК, но за Инес давам до 48 ч.
И нашият тати добре се справя с пампите, е в преобличането много не се е ошлайфал, нооо има време.Къпем я всяка вечер заедно с редки излючения когато закъснее от работа PeaceАбе помага ми миличкия доста и в другата работа:love:
Аз все още я държа Инес легнала не я слагам да седи тя и не иска много де предпочита права да стои Laughing
Честито на всички празнуващи днес!   bouquet

# 17
detelini, до 3 дни в хладилник всички пюренца са Ок. Аз Хипарските нещо...не ги тача. Давам Бебивита, Гербер и сега пробвам едни чешки Хамме. Хипарската тиква с ориз еж Sick Sick

А ние пък неможем прави. Меки са му краката....повод за притеснение ли е? Thinking

# 18
И ние преполовихме годинката  newsm44 Почерпете се за наше здраве    party023
А за протокола наш тати за всичко помага много, само ако малката се е наакала изпада в лека паника и ме вика.

# 19
# 20
anche_mamche пробвай и др. чешко пюре: HELLO (ние даваме от него, много му харесва). Даваме и OVKO. На Ганчев много не ги яде, засега. По-нататък може и да ги хареса, нзн  smile3506 . А на HIPP още не сме, но може и да пробваме, всички казват, че са най-хубави. esy и ние ги ползваме пюретата до 48 ч. и мисля, че им няма нищо в хладилника.

# 21
Добре дошла anche-mamche радвам се че си решила да се присъединиш към нас. wavey

Относно седенето и клатушкането при всички е така ,стоят няколко секунди и после хоп на ляво или на дясно и забиват главичка.. newsm62

И аз мисля че в хладилник до 48 часа е ок-така пише и на бурканчето.
Ние харесваме само гербер трябва и аз да рпобвам останалите който сте написали? smile3506

Сега му варя домашно пък да видим -картоф ,тиквичка,моркоф и печена чушка.

Честито на всички празнуващи днес!     newsm59  bigdance2

# 22
Добро утро и от нас и честито на празнуващите днес!
Относно глутена - има си го дори и в кашите за 4 месечни, затова купувам само от тези, в които няма глутен като Банановата на Слънчо. Ще му давам от другите с глутен след като навърши 6 месеца, така ме посъветваха и в бебешкия магазин.
Ние си ядем целите пюрета и не ми се налага често да съхранявам, но мисля че няма пробелм 48 часа да седят. Ползваме изцяло пюретата на Ганчев, които първо отказваше, но след малко почивка, около 2 седмици му дадох пак и си ги яде и също плодовите и плодово-зеленчуковите на АМ-АМ. Другите са ми много скъпи нещо, а и щом яде тези, не виждам причина да се напъвам за вносни.
Чух за Антикомарина на Чико, че не вършел работа и то от няколко места. Вие, които го ползвате какво ще кажете?
И последно за седенето - още не е стабилен сам да си се крепи, но иначе иска да е постоянно на крака. Определено с краката е по-напред отколкото с ръцете...вчера му купихме люлка и е доволен за сега, макар и още да не разбира за какво точно става въпрос  Laughing
Аз днес съм със свекърва и отново се помотвам относно ходенето до КАТ, за да направя поне такон на колата....ужас, карам без такол и без книжка....ама така е като ми отнесоха всичко в чантата!!!
Лек ден!

# 23
  • Варна
ние глутен хапнахме поради недовиждане от моя страна ( в една каша Хип за над 6мес) Embarassed но нищо ни няма и си го хапваме  Whistling вече ядем 1/2 жълтък  Embarassed мисля от другата седмица да пробваме месце Thinking
за седенето Лора има голям мерак, но сама се задържа единствено в количката или в скута ми иначе трябва да я подпирам,щото се клати като онея кукли едно време  Mr. Green
сега мерака и е по-скоро да пълзи. гърчи се като червей, ама още не и стига акъла да впрегне и краката и само "плува" като риба на сухо hahaha

някой беше искал снимка на люлката: http://img166.imageshack.us/img166/8334/lulkabj6.jpg

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 11:35 от Virginity

# 24
  • Бургас
Аз ползвам пюрета на Хип - траят до 48 часа в хладилник, т.е може да се даде от едно бурканче 3 пъти, но аз засега като го отворя и на другия ден го изяждаме. За сега Петър яде Хипи домашни, но съм му купила още : Ганчев, АМ-АМ, Гербер и Овко. Искам да взема Семпер, Хаме, Бебевита, Сънвал, Хело, ще ми се да опита от всичко, но у нашто голямо село се намират трудно и то в ограничен асортимент. Ще караме на каквото има.

За анкетата: да споделя тайничко, че отговор № 2 го въведох заради себе си  Mr. Green Нашия татко може да сменя памперс т.е. обучен е за целта, но принципно не сменя. Ми то кога да сменя, като все е на работа. Иначе има желание за всичко и доста ми помага в домашните задачи, но с Петър основно се занимавам аз. На него му дай да чисти прозорци, да готви, да сменя филтри на климатици, да пазарува....такива неща, което никак не е малко и аз го оценявам. Е разбира се ми помага в къпането, където си има основна задача - той единствен забелва чушлето на Петър  Laughing и това си е негово задължение, аз не се занимавам с това.

Глутен не съм въвела още, ама ние от вчера дет се вика се захранваме, та ще поизчака още! Макар, че като беше бебе Петър е пил овесена вода........и май още тогава съм го захранила с глутен  newsm78

Петър и той предпочита да стои прав и даже е доста стабилен. Седнал е само в количката, столчето за хранене и скута ми. На спалнята стои седнал сам без да го подпирам, но както съм публикувала в албумчето снимката - сгънат на две напред  hahaha и си разглежда краката. Мъчи се да палзи от една седмица, като вече взе да вкарва и разумно вдигане на дупето и приплъзване на краката, само че противно на Вержината Лорка, мести крака, а не се сеща че трябва да включи и ръцете и се премества с глава  Joy точно като червейче, вного е смешен, но...... винаги стига до поставента си цел особено, ако тя е шумоляща найлонова торбичка.

Аплодисменти за татковците, които сменят памперси, а те не са малък процент до тук  smile3501

Айде ще папкаме пюренце от тиква с картоф, отиваме да се приготвяме и после навън.

# 25
  • София
днес за първи път ния яде пюре на хип - морков с картоф. определено й хареса повече от моите кулинарни произведения. изяде си дозата с голям ентусиазъм.
Nikki_Ivanova, картоф с тиква на хип ли ще даваш? защото ги гледах, но не взех засега.
нашият татко се справя с памперсите, ако се наложи. даже той за първи път смени пампата, като си дойдохме от болницата. но той тренира там под ръководството на акушерките, а на мен ми стана лошо (наистина), като й видях пъпа и особено акушерката как го  въртеше  Sick Sick Sick и не можах да тренирам за съжаление.
и сега заминаваме на разходка. дано не завали Praynig

# 26
не, никога  Peace
Смяната на памперса от таткото е акт сравним с подменяне на спукана автомобилна гума на семйното возило от майката  Sunglasses
запис

# 27
  • СОФИЯ
Здравейте мами!
  За анкетата- сменя,но рядко. Рядко защото е на работа иначе и по често щеше да сменя ...!!!
 Глутен и аз не съм въвела,още не съм решила точно ,но мисля между 6 и 7 месец да го въведа.Относно пюретата,това количество което остане го изхвърлям. Педито ми каза да не остава за другия ден,нищо че пише до 48 часа. На нас пюрето много рядко да ни остане,тя си ги изяжда в повечето случай.
  Честито на празнуващите днес!!!

# 28
Малии ако това са пъпки от комари предвид обилното количество чиковски антикомарин с които беше намазан ще  #2gunfire. Сега освен да го мажа с нещо против обриви, моля споделете ако имате опит с това  Hug
На Хипп пише да се изяждат на другия ден  Rolling Eyes. На мен проблема са ми тези пъпки щото не знам дали не са от ядене (и затова искам по-бавно да давам) или са от комар, много тъпо захранването да съвпадне с атаките на комарите  Crazy.
За памперсите - няма проблем  Peace

# 29
Ей, кога успяхте!
Ники, не пускай вече преждевременно темички!
Ето, прекопирвам си постинга от другата ни тема

"Момичета, как намирате време за форума всеки ден?  #Crazy

Днес моята първа рожбичка става на половин годинка и аз съм безумно щастлива, тя е толкова прекрасна!
Почерпете се за нейно и наше здраве!

Да ви разсмея малко - вижте как братятата албанци гепнаха часовника на Буш, докато той се прегръща с тях: http://www.dnes.bg/article.php?id=37480
"

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 14:35 от шамЕнет

Общи условия

Активация на акаунт