Навън е лято и на мама и е тежко вече, но с тре

• 21 830
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
ushco, не е време за диета...просто внимавай със сладко и тестяно, и избягвай и плодовите сокове (много захар...) С движението как си? Остава ли ти време за разходки; йогата е полезна. Просто някои хора по-лесно качват.

След още някоя седмица ще ни дойде времето за изследвания за гестационен диабет (32-3 седмица най беше), понякога и това се появява  Rolling Eyes

Аз също се омитам за уикенда; довечера заминаваме за Амстердам  Simple Smile Ще ви чета във вторник, сигурно ще ми хакнете 9 страници дотогава!

# 106
Здрасти на всички тумбалани и бебоците им!!!  Hug
Можете да ме приветствате отново в клуба на оплакващите се, защото това ми е първата мисъл - да се жалвам колко ми е топло, как ми се подуват краката гадно, как вече нямам търпение да си взема болнични, защото тука вече ще ги разстрелям.  #2gunfire Направо се уливат тия хора.  #Cussing out Преди да си тръгна гледат да ме затрупат с работа, нищо че от понеделник ще си има човек, дато да я върши. Ама малоумщина. Оплаках се, та да ми мине малко. Само незнам как ще ги огранича да не ми звънят за щяло и нещяло, но като ми писне и ще ми забравят номер набързо.  Twisted Evil
silverarrow, много си ти е готин даже корема. Таман да има място за бебо, защото си личи, че колкото и килограми да си качила са ти се сложили все там. То верно, че шкембето тежи и че ще ни става все по-тежко, но нека си излезе бебо когато той си реши.  Peace Crazy Няма да го викаш толкова рано  Naughty, че и баса ще загубиш!  Peace
То и аз като се гледам уж главно на корем съм сложила, ама и такива ръчички съм отпрала.  ooooh! Мъжът ми ми се хили, щото аз винаги съм мразела да трупам там, и без малко да отнесе едно круше.  box tooth
pipi_bg, същата кривотия съм и аз.  Rage Така се паля бързо и как се карам.  Twisted Evil Тука на работа вече го отнесоха разни главни действащи лица, щото на главата ми се качат и като започнат да се обаждат където не им е работа и като отворя и уста, щото само с убийствен поглед не минава.... Но само на работа съм такава. Явно, че спокойствието вкъщи ми липсва, но ще го наваксам, щото това дете с тези мои нерви... Whistling   Ох, пак се разпалих май... Rolling Eyes
Mirama, и тези играчки са страхотни.  Peace Аз май няма да имам търпение да чакам да ни подарят и ще си взема нещо такова на бебата. А ако си поръчвате от онази готината на Me_and_baby може да се включа и аз.
Айде да не се уливам вече, че пак ще "изядем" темата бързичко. Тази вечер съм на РД, утре на парти и чакам само такива забавни неща да ми се случват..... Пожелавам ви спокоен ден, да си почивате и да се забавлявате. А за работата не се престаравайте изобщо. /съвет от препатил!  yes

# 107
Здравейте!!!
Отдавна не съм писала,но покрай моите ядове... тъкмо едното се оправи то нещо друго става.. PeaceРедовно чета обаче Wink
Искам да ви питам,за да ми удължат болничния трябва да се явя на ЛкК комисия. Който е ходил,нека ми обясни в какво се състои,какво питат и т.н.....По-късно днес пак ще се пиша.. обещавам Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
При мен процедурата е следната: първо от джипи вземам направление за лкк и го нося на гинеколожката, която ме наблюдава. Давам и го и след няколко дена отивам да си го взема от нея готов и попълнен и си го нося на работодателя.

# 108
  • UK
 Момичета моля ви нека всички се включим в протеста като изпратим и по- една картичка Praynig  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197467.msg4171661#msg4171661

# 109
Здравейте и от менееее  Hug
изпита е взет bowuu , явно стискането на палците върши работа. Да ви предупредя, че ще стискате още 4 пъти и краааааййййй  Praynig
НАДЕ ако ще поръчвате от тази играчка на Fisher-Price включвайте ме и мене. Винаги съм искала такава, дето хем пее, хем отразява някви светлинки в тавана.  newsm07
 rally я да не се ядосваш за столчето. Тъкмо ще вземете сега на бебо новичко и по хубавко Grinning
Абе дека е МЕГИ бе мацки? Нещо не се вясва? newsm78 Сега като си е с двамата мъже и на моренцето......  Rolling Eyes grinning039 ееееееех и аз да бях и аз нямаше да се вясвам, щото щях да вися по цял ден на плажа  sun
Ама вместо тва си вися в дъждовна и мръсна софия, уча за изпити затворена в къщи и дебелея.  Confounded  33uu Дет се вика-"какво повече мога да искам от живот?" smile3507
Оф и съм станала супер мрънкало (както се забелязва от написаното до тук Crossing Arms )
М дааааа, толкова от мене, после пак  Peace

# 110
polly1234 ЧЕСТИТО ЗА ИЗПИТА!! БРАВО НА ТЕБ!!!

като гледам май станахме от бърборани на мърморани.  Joy
Аз май бях дето открих сезона с оплакванията. Моля извинете! Ама и то човек къде да се оплаче! Нали сме затова.  Hug  bouquet

# 111
Милички да ви почерпя:
- сладоледена тортичка

нашият бати, днес има Ден Ден!

Вече си имам истински тийн у дома!

Странно и същевременно мнго приятно е да си мисля за чаканата бебка и в това време да изживявам отново в мислите си вълнуващото 1 раждане Blush

# 112
Маграт, честит ти рожденик! Много да те радва, да те изненадва по тийнейджърски само приятно и на есен да е най-грижовният бати и за малката!!!  Hug   bouquet
Оооооо от любимият ми чйиз кейк...
 newsm10
По-случай петък едно линкче за тези, които почиват събота и неделя  Grinning  http://www.week.hit.bg/
Аз определено съм неделята и искам цялата ми седмица да е такава. Това дето ще го изям и на корем го докарва като мен!!!  smile3532

# 113
маграт чеснова честит ти рожденик!!!  newsm51 hbdayДа ти е жив и здрав и многооо да те слуша!!!  newsm59  Gift

# 114
Момичета моля ви нека всички се включим в протеста като изпратим и по- една картичка Praynig  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197467.msg4171661#msg4171661
Peace Peace Peace
Момичета който може да се включи в протеста защото не може да продължава така  Hug Hug Hug
Иначе аз съм ОК, бях притеснена с нашите но операцията в София мина ОК, иначе и аз имам изпит утре и нищо не съм чела, явно ще се кара нощна смяна и добре е изпита е утре чак в 17ч. и ще мога да почета. Опитах се да си взема днес почивен ден нооо криво съм си направила сметката, не ме пуснаха  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Маграт честит ти рожденник, да и е жив и здрав, да слуша и да помога много    bouquet
Хайде до скоро сладурани

# 115
  • София
Милички да ви почерпя:
..........................

Честит празник Маграт!    bouquet
Много здраве и усмивки на големия мъж; за мама и тати е ясно, че това са най - големите празници - на децата рождените дни...

# 116
Честито ти рожденик!!! newsm59
  Илонита -за болничните-първият е от 7 дни , след което трябва да си вземеш направление от личния лекар за подготовка за ЛКК, с това направление отиваш до лекаря, който ти води ЖК -оставяш го там заедмо с картона си и след 1-2 дни си го взимаш подписан /обикновено дават за 20 дни/ За всяко продължение на мен ми искат направление от личния лекар. За сега не съм имала проблеми. newsm10

# 117
ЧЕСТИТ ТИ МАЛЪК ГОЛЯМ МЪЖ! Да ти е жив и здрав и само да ви радва!
Ох Маграт туи последното сокче си го заплювам, че ми е ужасно топло, а то изглежда едно хладничко....

# 118
  • София
Маграт, честит ти рожденик- да е здрав и много послушен големият батко    bouquet   bouquet

Момичета нетът тук е просто ужасен, вчера писах половин час и после всичко отиде по дяволите  #Cussing out  #Cussing out
Наде, аз съм много зле с корема, но овесените ядки с топло мляко помагат.
Ивон, Цезар е малък и може да пътува в пътническата кабина - та беше при мен  Crazy иначе хептен щеше да полудее.
Поли ще стискаме палци до край.
silverarrow,страшни цици и сладурски корем, ама каква разлика има от 18 г.с.  #Crazy
СВЕТЛЕ КЪДЕ СИ ??????- вече се притеснявам
На плажа трудно издържам, той и Цезар не обича и го е страх от морето - но го вкарват на сила - много е смешен, ще го снимам.
Целувам ви

# 119
Здравейте на всички и от мен. )))
Аз днес като излязох в 12ч и чак сега се прибирам, но пък имаше много хубав повод. ))))
Миналата година бях кръстница на наши приятели на сватбата и днес изписваха тяхното бебче. ))))
Ходих естествено да снимам и да го видя. )))
Една прекрасна принцеса, казва се Валерия, после мога да пусна и малко снимки. )))
Доста ми беше интересно да видя бебето, тъй като не съм виждала такова малко бебе откакто бях на 5.5г и се роди сестра ми. ))))
Доста е мънично, но не е чак толкова зле колкото си представях. ))))

Общи условия

Активация на акаунт