Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?
Ще ви чета във вторник, сигурно ще ми хакнете 9 страници дотогава!
Направо се уливат тия хора.
Преди да си тръгна гледат да ме затрупат с работа, нищо че от понеделник ще си има човек, дато да я върши. Ама малоумщина. Оплаках се, та да ми мине малко. Само незнам как ще ги огранича да не ми звънят за щяло и нещяло, но като ми писне и ще ми забравят номер набързо.
Няма да го викаш толкова рано
, че и баса ще загубиш!
Мъжът ми ми се хили, щото аз винаги съм мразела да трупам там, и без малко да отнесе едно круше.

Така се паля бързо и как се карам.
Ох, пак се разпалих май...
/ 
, явно стискането на палците върши работа. Да ви предупредя, че ще стискате още 4 пъти и краааааййййй 

Сега като си е с двамата мъже и на моренцето......
ееееееех и аз да бях и аз нямаше да се вясвам, щото щях да вися по цял ден на плажа 
Дет се вика-"какво повече мога да искам от живот?"
)

Да ти е жив и здрав и многооо да те слуша!!!