Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?
.
.Тя поне ми е близо
.
Сега само устния остана....
Пък да видим там как ще мине...една теория, едни локуми....
За съжаление на сайта са изброени страните, до които може да се направи доставка и България не фигурира там. В немското ebay го има за 35 евро, от там би трябвало да избпаращат до България.
А по интернет излиза 499 евро, тук е 1300 лв. Тъй че не е малка разликата. Но мисля да ги поръчам на адреса на познати в Германия и транспорта до тук безплатен ще излезе, защото имам малко връзки.
Иначе по paypal ще платим, от както и България е включена е голям кеф.
То проблемът е, че аз все забравям...добре, че вече по-честичко ще ходя и дано се сетя другия път.
Отивам да уча...

Щях по-често да пускам компа, ако мими-мими не ме беше заплашила с бой, че ако не си почивам... 

Много забавно! Аз си мислех, че е музикално като мен и затова подрипва в ритъм

и до скоро
Държах се кат герой на летището ама сега ми е смотано..ама си ЗАБРАНЯВАМ да се разстройвам
няма да тормозя бебо
като се върне моя скъп ще го чакаме с бебока