Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 175
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Хайде и аз да драсна два реда докато малкия закусва. Laughing
Най вероятно и ние ще се излюпим на срещата.Ох и днес ще е много горещооооооооооо. ooooh!
Аз още не съм се отбелязала на плажа, но смятам от другата седмица да ходя тъй като малкия ми изяде главата.Ще се опъвам под чадъра и така......... Thinking
Хайде доскоро........ Peace

# 136
Здравейте сладурки! Mr. Green
Радвам се, че сте ми харесали покупките, макар и да се представям доста скромно засега. Ама скоро мисля да наваксам Crazy
macko, вашите лели май доста добър вкус вадят, искам и аз такива подаръци  Crazy
leiche, аз  сутиена си го взех от магазин на Триумф. Води се бременлийски и расте с гърдите. Материята е много приятна и няма банели и др. атрибути, които да притискат. Имаха и за кърмачки, но моя размер беше свършил. Чакам да им доставят след 15 дни и мисля да си взема и такъв. Също много удобен изглеждаше.
Инче, Моренка, благодаря за страхотните сайтове.   Hug Hug Снощи не си легнах докато не разгледах всичко- голям кеф! Обожавам да гледам обзавеждане за детски стаи и  да събирам свежи идеи. Жалко, че бебока засега няма да си има такава, ама нищо като поотрасне Wink
bebe_to радвам се, че са се наредили нещата с апартаментчето и се нанасяте.  Звучи като много приятно местенце за гледане на бебок!Нека там да имате най-хубавите спомени  bouquet
Добре дошла на новата мама  bouquet
Весело изкарване и на Софийските и на Варненските мами днес! Аз за съжаление няма да мога да се присъединя Sad, ама нищо ще чакам историйки и снимки, а пък за другия път съм първа в списъка Grinning

# 137
  • морето и сините вълни :)
еее ама днеска само Варненките се включват преди срещата Mr. Green
Софиянките зачензха а пък да не говорим за Пловдивчанките  Crazy Flutter

Беринче какво стана  с манипулацията на баткото Peace Peace
Ох днес найстина е голяма жега,,Дудаланке да вземеш да започнеш да простираш  Peace Peace че да ръсне малко дъждец Peace Peace Peace

# 138
Дудаланке да вземеш да започнеш да простираш  Peace Peace че да ръсне малко дъждец Peace Peace Peace
Ааа, не точно този следобед - че имаме среща ooooh! Ще обикаляме плажа като мокри морски плъхове Laughing

# 139
мацки няма да дойда и аз на срещичката, много е жега   Nature Sunny , а тия дни както не се чуствам много добре, по-добре да не рискувам да излизам - много ми пада кръвното, но обещавам да наваксам другия път, а и нали с някои от вас и на училище се виждаме  Simple Smile
морски мами, цопвайте смело тумбаците в морето - плуването е много полезно, аз мойто шкембе го пльоснах като бях на морето - е вярно предизвиках малко 3-дневно вълнение на морето след това  Joy ама то ми е простено
иначе да знаете, че благородно ви завиждам за това, че можете да ходите на плаж и на моренцето, когато си решите   grinning039
macko, вашите лели май доста добър вкус вадят, искам и аз такива подаръци  Crazy
абе те моите лели нямат спирачки  Mr. Green добре че ги вразумих малко да се спрат, ама те всичките само момчета са им децата и сега гледат да наваксат явно с момичешки дрешки  Mr. Green
ина и морена и аз много мерси за идеите за стаите  Hug даже си харесах няколко идейки и мисля така да ъпгрейдна старото ми дървено скринче и да стане детско  Wink така или иначе такива хубави неща от дърво май няма - старите ми мебели поне са си от чисто дърво и с боички ще станат супер  Grinning

# 140
Ани сега пуснахме изследвания и когато излязат резултатите,
 ще се уговаряме за дата на операцията.Очертава се около 27-28 юни. Praynig
Хайде ще се видим след обед и дано поне малко да се разхлади, че ще се пикясаме. Whistling

# 141
  • Кърджали, България
mackomacko, можеш да използваш и декупаж, аз мисля да се пробвам.

Приятни срещи на варненки и софиянки!

При нас също е ужасна жега, отивам да пусна климатика.

# 142
Хей, Дудуланке ти да не пусна пералня бе мила.Че като гледам какви облаци излязоха, май ще се изплющи дъжд. Crossing Arms

# 143
  • Бургас
Привет и от мен днес,
Цяла нощ бях дежурна във WC-то. Ама моя дребосък като ми рита мехура, направо ще излезе. Донес и тук е много жега. Карам моя мъж да ходим на плаж следобяд, ама превим един ремонт и трябва да изпразня шкафовете, та май няма да стане днес.
Приятни срещи на софиянки и варненки.
Аз отивам да пииня нещо, че умрях от жажда.
Хубав ден!

# 144
здравейте,момичета! Simple Smile и аз бях дежурна във wc-то,нещо ми беше и лошо,и днес ми е адски отпаднало,но...няма начин ще търпим! Simple Smileприятно изкарване на срещите и от мен и ще чакаме снимки! Simple Smile хубав и слънчев ден на всички!!!  Hug  Hug  Hug

# 145
Привет след плажа   grinning039 help
Ама това време днес е супер, според мен. Сутринта беше жега, но сега се разхлади и ако задържи така до срещата на варненки ще е като по поръчка. Дори и да падне малко дъжд няма да ни стопи, я или пък откаже.   umbrella
Чудех се днес, дали не идват много кремовете, които мацам на шкембата - първо против стрии, после с висок фактор срещу изгаряне, щото и в морето се изгаря...То става като каска дебел пласт сигурно  newsm03, горката ми кожа как диша, незнам
Исках да питам ходещите на плаж, вие така ли се мазотите?
Опа във Варна заваля.... Wear Umbrella

# 146
Айдеее Дудаланка Е простряла ми се струва Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Браво моме че малко да разхлади,че то не се траеше тва време.Ммм даже още малко да позавали викам че малко беше,само вдигна пепела Joy

# 147
Хайде на дъждаааааааааа............ ох поне се разхлади. Peace
Мацки ако продължи да вали така какво ще правим? newsm78

# 148
Ще си носим чадъри  newsm53 Беринка и ще седнем някъде близо до ФК на закрито  lalalala

# 149
ама Беринка тебе от дъжд ли те е страх,аз толкова му се зарадвах на дъждеца като го видях .....поне разхлади малко... Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт