Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
За да намерите лекар за видеозонна консултация без предварително записване, можете да опитате да се свържете с лекар, който обикновено преглежда след обяд или да потърсите такъв, който приема пациенти без предварително записан час. Въпреки това е важно да имате предвид, че някои лекари може все още да изискват предварително записване на час.
-
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
-
Какви са препоръките за управление на хеморроиди по време и след бременност?
-
Какво представляват хемороидите и как могат да бъдат облекчени?
отивам в албума да търся снимки , а после ще чета , че много сте изписали

Не съм чела тази и последната тема, че нямах време напоследък, но видях оформлението на заглавната страничка, Бебето - страхотна си
, то и малко нерви на работа имам, че не е много сигурно от какво точно будувам...
Чакам сега обедната почивка, че да събера малко слънчеви лъчи и топлинка.

а и...ми е едно мързеливо..мислех,че ще ми мине ,но с всеки изминал ден става по-зле..просто нямам сила да дишам,а хремата още повече ме скапва!Днес...явно пак ще бъде адска жега
чак следобяд май ще се излиза,ако...и тогава събера сили
ама пак не се трае.. то защотото готвя сега...Котлоните нали нагряват и имам чувстото че тоя ширм нищо не дърпа
И че може да родя докато го няма..то нестига че тогава ще ми е адски тежко през целия месец заради предната бременност ами и сега като го няма...тогава и си мисля че може и да си изакрам и в болницата 9-тия месец