Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 168
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Варна
Доволна и щастлива след варнеската среща със софийски представители, Ви казвам ДОБРО УТРО И ПРИЯТНА СЕДМИЦА!  bouquet  bouquet  bouquet
На отпускарите - весела отпуска и приятно плацикане в моренцето, а на работещите мами-кураж, то почти не остана! Hug Hug Hug

Прегръдки и целувки от мен! Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 166
  • Кърджали, България
Добро утро и от мен!
Ани, мисля, че бебчетата хълцат, защото нали гълтат от амниотичната течност... Във всеки случай хълцат май около 70 пъти повече в корема, отколкото навън.

# 167
добро утро и от мен:)
Прекарах един уикенд и аз на село сред зеленина и цветя и съм мноого доволна Hug

Аз да се оплача-от 2 дни бебока обърнал нощта на ден и по цял ден не мърда а нощем се обръща,рита,хълца и всичко накуп.Ама какво д а го правя ще си го търпя нали си е мойто:) Laughing
Само да не свикне да прави така и като се роди,че трябва да оставям баща му нали е нощна птица да се оправя с него.

А за моренцето...докито ми е казал ,че мога и в 9м да плувам,стига да не е  в обедните жеги.

Та мойто моренце ще е към 10 август,след това ме чака тийм-билдиннг в Троянския балкан и сватба в София+пътя до Пловдив,където ще чакаме бебока да се появи:)

Дано да издържа всичките събития,щото много ми се ходи на всякъде...като гледам бременни жени със самолети летят,океани прелитат...

Айде лека седмица от мен:)

# 168
  • Кърджали, България
Ехей, Ками, много активен 9-ти месец ти се очертава, супер!
Особено добре ми прозвуча тийм-билдинга в Троянския балкан в най-големите жеги!

# 169
Добро утро и от мен !  bouquet
Аз отново съм на работа излезна нещо непредвидено , но от утре съм си отпускарка.
Много се радвам за 2 срещички  Party отивам в албума да търся снимки , а после ще чета , че много сте изписали  Rolling Eyes
Весела седмица на всички  smile3521

# 170
Споко, ani-bani,
Не го съжалявай толкоз много бебчето - нормално си е да хълца. Така си тренирадихателните органи и ги подготвя за дишането. Плюс това ей сега прочетох, че рефлексът за хълцане е свързан с дихателния и сукателния. Демек това че хълца бебочето, означава че тези рефлексечта му работят. Абе въобще бомба сте. Ама ти пак му сготви де  Wink
Мойта бебка още не съм я усетила аз да хълца или май само веднъж. А пък баткото се накъсваше да хълца, което много тревожеше свекърва ми - ау, нормално ли било, тц-тц! Но явно още не й е настъпил моментът да я усетя дребната - аз още не съм влязла в седмия, а баткото май към тогава почнах да го усещам с хълцавиците.
Айде лека седмица на работещите и на всички ви желая някоя хубава дебела сенчица и нещо свежо за пийване в жегите.

# 171
Привет и от испанско  Hug Аз поне в тази тема да успея да се разпиша, че от кога не съм се обаждала, срам направо  Blush Не съм чела тази и последната тема, че нямах време напоследък, но видях оформлението на заглавната страничка, Бебето - страхотна си  Heart Eyes Много сладки вързопчета си ни сложила до имената  Heart Eyes

При нас нещата са добре, растем и дебелеем, вървим с около седмица напред, но термина ми си остава ... тук не го сменят както в Бг според ехографа  Confused
Тази седмица трябва да ходя на изследвания за гестасионен (така ли се пише на бг ??) диабет, чувала съм, че не било никак приятно изследването... ама няма как да ми се размине  Wink Като излязат резултатите ще се видя с доки, предполагам началото на другата седмица, и ще дам отчет.
Май безсънието ме хвана напоследък, хич не мога да спя през нощта  Sad , то и малко нерви на работа имам, че не е много сигурно от какво точно будувам...
Сега отивам да ви изчета, че да науча клюкинките около вас  Hug

# 172
  • София
Здравейте мацки, как сте в жегата?
Аз трябва да стоя вкъщи и цял ден да търпя мръсотия, отровни миризми и отвратителен шум  Sad Сменят ни щранговете, ако някой знае какво е, ще ме разбере. Оплаках се.
Извинявам се пак на бременните красавици, които вчера смаяха Уго, че не можах да си поприказвам с тях. Но моето малко овне обича да ми погажда такива номера. Все пак се радвам, че ви видях, защото бяхте наистина прекрасна картинка  Heart Eyes
Хубав и успешен ден на всички! Пожелайте ми да оцелея в тая гадост.
Целувки  Hug

# 173
  • София
Ох, уж жега-жега, ама тук в офиса бичи един климатик и направо съм се намръзнала.
 cold Чакам сега обедната почивка, че да събера малко слънчеви лъчи и топлинка.   Nature Sunny

# 174
добър ден да кажа и аз след сутрешните приключения, а как издържах в жегата не е истина newsm78 #Crazy
Излязох в 08 и 30 от вкъщи и преди има няма 15мин. се прибрах - ходих да си издирвам пратката с болничния лист, който ми върнаха от фирмата първо в Офиса на Спиди до Бинго Мустанг,а после чак в Западна промишлена зона - бившата консервна фабрика, където е централния офис...Както и да е - намерих го след 2 часа по улиците и бегом в Майчин дом...След това в пощата да плащам сметките - щях да се удуша в оная смрад, ама добре че ме пуснаха по напред Hug Сега се опитвам да си почина малко Rolling Eyes

# 175
Здравейте и от мен момичета!!!Аз вече почистих,но..доста време ми трябваше,наще като са си в нас в неделя и....после...трудно се чисти  ooooh! а и...ми е едно мързеливо..мислех,че ще ми мине ,но с всеки изминал ден става по-зле..просто нямам сила да дишам,а хремата още повече ме скапва!Днес...явно пак ще бъде адска жега  Whistling чак следобяд май ще се излиза,ако...и тогава събера сили  ooooh! !хубав и слънчев ден на всички и успешна работна седмица на все още работещите мами!!! Simple Smile   Hug   bouquet  Hug

# 176
Ееее, ние се птчетохме със снимков материал, а варненските мами нещо се бавят.

Искаме да гледаме снимки! Wink

# 177
  • морето и сините вълни :)
охх не се живеее просто......такъв ужас е тука че направо незнам Shocked Shocked..Става течение вкъщи  уж поразхлажда..пуснала съм хеликоптера да духа  Peace ама пак не се трае..  то защотото готвя сега...Котлоните нали нагряват и имам чувстото че тоя ширм нищо не дърпа  Rolling Eyes Rolling Eyes

Абе аз ви казах ще взема да заслабна до края на бременоста Peace PeaceС тез темпове както се топя като айсберк и както съм малко на по ограничен режим...няма да се учудя никак..

Мойто мъж нали го няма вкъщи до края на седмицата  ...и аз като се поразмислих и като ми стана едно мъчно че август месец пак ще съм сама цял месец..И като си готвя и си плача Confused Cry Confused..Ама като ви казвам плача,направо си рева като магарица аз Mr. Green Mr. Green.....мойто мило ми звъни и ми вика "ко става що плачеш" и аз му обеснявам....защо..Той ми вика да не се тормозя сега излишно-е как няма да се тормозя като целия август го няма Confused Confused Confused Confused TiredИ че може да родя докато го няма..то нестига че тогава ще ми е адски тежко през целия месец заради предната бременност ами и сега като го няма...тогава и си мисля че може и да си изакрам и в болницата 9-тия месец Confused Confused Confused
Е гати и кошмара ще е  Rolling Eyes Rolling Eyes
Т аднеска съм адски кисела ...хормоните ми избиха доста явно....с тея крокодилски сълзи..Ама отстрани ако ме бяхте видяли сигурно щях да бъда много смешна...готвя си аз в кухнята и рева като магарица Joy hahaha hahahaСега като се замисля си е било атракция направо...

мамита сега качвам снимките ама имаше и още някой да качва снимки newsm78 newsm78 newsm78

Мале Ками-не те знам как ще пътуваш толкова много в 9-тия месец...Ми ти ще родиш по пътя някъде бе  #Crazy #Crazy #CrazyТи баш тогава според мен трябва да се загнездиш bowuu Mr. Green нали така се казваше бе мацки ..както при птичките започваме гнездене hahaha hahaha hahaha

# 178
  • гр.Варна
Ани, миличка, не се натъжавай!
Сигурно не ти е лесно, но се усмихни и не тормози околните с негативни емоции.  И на мъжа ти сигурно не му е леко.Ами, ако и той започне да плаче? Cry Cry Cry
Знам, че е трудно да удържим разбушувалите се в нас хормони, но се опитай да се усмихнеш!
Ти можеш! Винаги си ни успокоявала и подкрепяла с веселите си закачки и неудържим хумор, така че никакво отчайване! Усмивка! Laughing Laughing Laughing

# 179
Ааа мацки,моят термин е чак за 22ри:)

Така че до към края на август ще гледам да ги свърша тия пътища:)А тийм-билдинга ще си го карам на басейна или под някоя сянка,докато колегите лазят из тревите:)

Ама какво да направя като моя мъж се връща чак на 1 август...не може на море по-рано,а ей така 2 дни ми се иска да се топна:)

А и в къщи не мога да стоя,направо полудявам!Ама знам ли пък колко ще ми тежи корема... newsm78Така че не правете като мен-пътувайте докато ви е леко!

Общи условия

Активация на акаунт