Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 176
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Аааааааа и аз му су зарадвах ама по едно време ми се стори, че много силно заваля и затова попитах. Crazy Иначе как ще ме е страх,а нееееееееееееее.Айде ............. Flutter

# 151
Варненки, да питам аз къде точно пред ФК, пред централния вход ли ще се чакаме?

Нещо за дъжда да кажете  smile3521

# 152
Приятна среща и от мен!
Аз ме успях да отида Sad Да  ме извинят всички в Уго,но тези дни ме стяга корема и предпочитам да правя кратки разходки и повече почивки.
Не се съмнявам ,че ви е весело и забавно.
Пийте един голям айран за мен Laughing

# 153
  • Кърджали, България
Ооох, софиянки и варненки сега са на раздумка.... lalalala
А при нас е една жега  sweating...
И от сутринта се тъпча с желязо съдържащи сокове - от прясна коприва и от червено цвекло; касис; ядох едни шницели с месо; черен дроб с лук и домати... Изобщо една желязна бомба си направих  Joy  Joy Утре ще ида при майта док да ми изпише евентуално желязо на таблетки, че да не се налага да ръфам стружки от цеха на мъжа ми  devil  hahaha
Я кажете тези, които с нисък хемоглобин, чувствате ли се отпаднали? Аз не повече от нормалното и започвам да си мисля да не би да са ми объркали нещо резултата  Thinking Ама пък краката тия дни пак са ми като понички...  yahoo_49

# 154
  • Sofia
Ей ме мен, от срещата, на която нямаше да ида заради гадната жега ако не ме беше подбрала и завела от врата до врата Анирито Heart Eyes

Много хубаво беше, Карен успя да ни изненада... съжалявам, че имаше отсъстващи и се радвам, че се запознах с още мамчета. Grinning
Басилискче тенк ю за кремчето! Hug
Дано е скоро следващата срещичка.
Снимки в албума.

# 155
  • морето и сините вълни :)
е Моренка ти нищо не каза бе мацко з аваща срещичка Peace

Ние се събрахме бая тумбака и всички ни гледаха по улицата докато вървяхме е така  Shocked Shocked Shocked  След това като влязохме в заведението всички пак бяха силно опулени от многото тумбаци  Flutter Party Party и ни дзяпаха видимо Mr. Green

И като десерт на тортата си направихме една снимка още от смаото начало пред хотел Одесос едно много хубаво местенце и двама цигани които са вървяли зад нас като видяха че сме се събрали много жени за снимка и се цопнаха отзад за снимка и те  Crazy Crazy и после само ни подминават и като видяха с ква фурия са се снимали се опулиха набързо  Shocked Shocked Shocked Ще ни се лепват на снимката .....хайваните му с хайвани Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire Само я загрозиха ..... #2gunfire

инъче си изкарахме чудесно.....Запознахме се със Софииската Бенич и Верич и много хубавко си изкарахме...те понаправили тенче вече а имат още една седмица  да плажуват Mr. Green.....

Мисля си аз да прикоткам мъжлето да ме заведе някой ден на плаж да си цопна аз дупенцето във водата...дано да се съгласи.... Peace Peace Thinking Thinkingще го изнудя аз Mr. Green Mr. Green

айде аз дадох отчет малко по късно ще качвам снимки само да ми ги пратят Mr. Green

# 156
Майчета,
Много се радвам че ви видях на живо! Супер приятно беше, макар че моето синче се отегчи и почна да нервничи по едно време.
Да ви кажа само с две думи са тези масълца, че не успях да кажа на всички - ако много са се разтекли в жегата, може да ги сложите малко в хладилник да стегнат, но след това се държат на стайна температура, стига да не ги пече слънце и да не е суупер жега.
Ако искате да ги местите в друг съд, може да ги разтопите на водна баня, като след това трябва задължително да се стегнат в хладилник - иначе съставките се разделят една от друга, ако изстиват постепенно. След като са се втвърдили в хладилника, вече може да ги извадите и да си ги държите в някой шкаф или чекмедже при козметиката, че ако стоят само на студ са много твърди и трудно се мажат. Ами толкоз, аз пак се разпрострях много. Дано да ви вършат хубава работа - всичките съм ги направила различни, надявам се да съм ви уцелила.
ani-bani,
Много смешно това с циганите, дето се присламчили да се снимат с тумба бремелинки.  Grinning
Момичета, искам да ви кажа че софийските септемврийски мами са много хубави, усмихнати и лъчезарни, което ми говори, че ще имаме едни много свежи бебоци с късмет, пу-пу-пу!  Hug

# 157
Здравейте на всички мами, които не отморяват край някое водно басейнче, пък било то Черно или някое друго море или езерце, а са си вкъщи като за неделя вечер. Което също не е лошо,де. Ама извинявайте след тез приказки да си поплуваш с бебока, ми става още по-горещо. И си мисля, че едва ли ще се въздържа да посетим с таткото някой басейн през следващите работни дни, колкото и да се притеснявам относно чистотата на водата или разни химикали в нея.
А за срещичките - ами то човек ( т.е. аз) направо да ви завиди. Чудесно е да си поговориш с някой като теб. Пък да не говорим какъв смях е бил с всички опулени физиономии във Варна #Crazy Само като си представя и ме напушва на смях. Ми то хората сигурно са си помислили, че има нашествие някво на бременни. Не обърнах внимание колко сте били, ама все ще да е било доста впечатлително  rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo Пък софиянки - 17 парчета Joy Joy Няма начин да не е било весело.
А, Ина и Морена, стаите са супер. Благодаря много, че споделяте с нас труда си.  bouquet
Гоя, аз също съм във война с киселините, ама когато решат обикновено те побеждават. Четох, че единствено можем да се предпазваме ако ядем по - малко, спим полуседнали(което е ужасно, защото съответно започва да ме боли разширяващият се таз). Освен това да избягваме приема на сода. За мое учудване обаче моя гинеколог от ЖК ми препоръча точно това. Но аз почти не искам да чуя за нея вече, защото не знам как действа на бебчо. За минералната вода ти пак си добре. Аз и от нея имам киселини. Сега смених марките и съм по-добре. Моля те, ако чуеш някакво ефикасно средство против киселини, свиркай, че не знам дали ще оцелея до септември или ще се превърна в най-новата забележителност на България - нейният вулкан smile3514
Хайде чао за сега и чакаме снимки от варненки, че ми е домъчняла нещо Варна. 55 Отивам да гледам софийските. Joy

# 158
За киселините аз съм чувала следното нещо, ама не знам дали действа - просто като те затормозят, дъвчеш дъвка без захар. Като дъвчеш, отделяш слюнка и я преглъщаш, а тя била алкална (което се потвърждава от рекламите на Орбит май  Grinning) и неутрализирала киселините. Не знам, някой ако реши да пробва, да ми каже дали работи този номер.

# 159
Здравейте мами, хайде на отчет след срещата. Както винаги беше готино и забавно. Само дето бяхме много мами  и масата ни беше голяма и не можахме да се наприказваме със всички мами и си говорихме на групички. Другия път ще направим разместване в подредбата.  Всички чакаме с нетърпение следващата среща.
Басилиск много благодаря за мазилото.
Леле на едната снимка не можах да се позная направо.

Ани и нас ни гледаха много стерео всички, като започнеш от сервитьорите, на които обяснявах, че чакам 15 мами с коремчета, та стигнеш до всички седящи на съседните маси. Накрая като си тръгвахме и минавахме по пътечката една по една, на едната маса, мисля че бяха едни чужденци се шашнаха. И единия вика, една бременна, я още една, и още една... ама те много... после на улицата имаше един младеж дето чакаше пред пицарията и като започнахме да излизаме и той очите на палачинка и при положение че бяхме само половината, останалите щяха да излезнат малко след нас. Сигурно на никой не му се е случвало да види толкова тумбалани на едно място:)
 голям смях...

За киселините аз съм чувала че помага газирана вода или някаква друга напитка. Вярно не е много полезно за нас газирано, но аз продължавам да си пия количка, и засега нямам оплакване от киселини. Но като спра колата и започва да ми се вие свят, та продължавам да си я пия.
Приятна вечер!

# 160
Ха така, тъкмо открих, че дъвките, които купувам са без захар. Тази вечер ще разбера.Дано помогне.  PraynigМерси, Базилискче! А газираната вода или въобще напитка... тц, не ми помага. Cry

# 161
Oooo Катринче и вие сте били страшна гледка...майко мила Hug Hug Hug.То найстина за хората отстрани си е голяма атракция....И само като се замисля вие сте били 17 сет парчета ..малииииии направо немоа си представя картинката цветна  Crazy Crazy Crazy Crazy..Вие сте обрали точките по улиците отвсякъде Peace Peace Peace..Мнооо сте джиджани всичкитеаз сега отивам да кача малко снимки после и има и още снимкии за качване от Лилеби...но тя може по късно да ги качи Peace Peace

айде гушкаци от мене....

# 162
  • Бургас
Привет,
чета Ви и се забавлявам. Направо Ви завиждам за срещите. А пък тези дето се пулят много им здраве. А и от на Ани коментара паднах от смях, циганите как са се присламчили.
Тук валя няколко пъти, но вместо захлаждане стана такъв задух, докато пекох на скарата, щях да припаткам, едвам успях да вляза в стаята, толкова задушно и тежко ми стана. Да живее този, който е измислил климатиците, щото ако не беше той ние с този последен етаж, отвсякъде напечено направо геройски загивахме.
Хай отивам да опъвам кокала, лека вечер

# 163

Да ви се оплача - тази седмица ми писна да ходя по доктори, то ендокринолози ли не бяха...

adi_san и аз като теб започнах бременността си с проблеми на щитовидната жлеза и нарушение в хормоните, но след известно време се оказа, че бебето е променило и нормализирало всичко. Това показаха изследванията ми преди два месеца, а следващите ще бъдат след месец. Изписаха ми само да пия Йодид 200, който по-принцип се взема от всички бременни, но при мен стана задължителен до края. Иначе не чувствам главоболието от преди, но сърцебиене и аз си имам. Не знам на какво се дължи и дали трябва да се притеснявам. Искренно ти съчувствам и ако можеш ме дръж в течение с твоите анализи, ако мога да направя асоциация с твоите, ще мога поне да се успокоя. Тук е малко сложно вземането на час за специалист и не знам дали да се тревожа.

Гоя, аз също съм във война с киселините...
.... Моля те, ако чуеш някакво ефикасно средство против киселини, свиркай

Аз не знам колко е вредна содата но аз си позволявам понякога,а също така и ми разреши доктора в крайни случаи да вземам и Ранитидин  Tired ,колкото и страшно да звучи, но много лошо е при мен и рядко, но вземам, защото е непоносимо и дори се събуждам с чувство че стомаха ме е изгорен, въпреки че не съм вечеряла нищо предната вечер, а само на вода. И ако открия нещо помагащо, със сигурност ще съобщя.

Хайде лека.  bouquet  bouquet  bouquet за всички.

# 164
Добрютроооо
 ха така тука още никой не се е отчел Flutter Flutter
Охх аз ся си обличам тръндафората  и излизам да купя нещо че трябва да си наготвя на бебочето нещо Hug Hug..Че горкото таз сутрин като се беше разхълцало 15 мин не спря да хълца ooooh!..Викам си горката мишка как ли се мъчи вътре....
Случайно някой да е питал доктора си защо хълцат тез малките чоченца в коремите ни  newsm78 newsm78 newsm78...аз сега като се е обърнало седалищно и главата като мму е на пъпа ми и го усещам още повече чак ми подскача пъпа като хълца Sick Sick SickГоркичкото...после ще качвам снимки че вчера неможах...тука се изплющяха едни светкавици и грамотевици и си викам малиииии удари ни някоя градушка-ама се разминахме Hug HugТа като ушетам....ще ги цопна в албумчето Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт