ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 555
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
При мен се отварят снимките  Wink
Аааа,що така, пак пробвах, но само вълни гледам  Rolling Eyes

Успяяях  Party Излязах си от регистрацията и тогава ме пусна. anitza, да не си ме блокирала, та затова не мога да вляза  Thinking

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 09:17 от Atrakcia

# 196
Излязах си от регистрацията и тогава ме пусна...
И мен така...
А за "Бански на лалета" - това ни е хит от 5-6месеца...Поздрав! http://www.vbox7.com/play:bf2f6871
Много хубави снимки видях, с порастнали дечица  Hug
Честито християнче на tinka81!!!
Какви хубави сандалки видях - тук в Сф не съм виждала такива...Коко има само два чифта + джапанки, периодично обикалям, но не ми харесва нищо...

# 197
Привет, момичета!

Как сте? При мен кипи усилена подготовка - нали утре вечер тръгваме към моренцето. Купища багажи се очертават - плаши ми се окото.

Атракция, Олимпия, мнооого се извинявам  Embarassed Embarassed Embarassed - наистина без да искам съм ви блокирала. Еми пролича си, че съм новобранец в Мултиплай.

Взех от репелента на Цанцарин против кърлежи - мирише непоносимо, направо не го издържам.

# 198
 Здрасти и от мен на всички! Аз се топя невидимо  Wink Климатика ни стои в коридора и чакаме за монтаж. Добре, че на Анатоли някакъв познат ще дойде тази седмица, че иначе трябваше да чакаме до края на месеца  Crazy
 anitza, приятно изкарване, много да се кефите и купонясвате на морето  Party За мен тази година то ще е само ще е мираж  Whistling Много снимки после  Peace

# 199
OLYMPIA, минаха ли изпитите на Джули? Кога пътувате за Гърция?
Да, минаха изпитите, по математика се поизложи - а е добра математичка   Rolling Eyes
По български и литература има 5.607, а по математика 4.393  Sad
Със сигурност ще влезе в паралелката с гръцки език, за която се бори.
За Гърция още не можем да направим график - Джули е във Варна при баща си, а на 14юли има рожден ден и иска да го празнува в Сф, мъжът ми постоянно пътува из Бг и Гр, аз не искам да пътувам с кола и настоявам за самолет - а мъжът ми се страхува...
Абе, не знам нищо вече....

# 200
Забравих да кажа, че за трети ден имаме само едно напишване в гащите  Peace Интересното е, че навън не пишка, чака да се приберем и тогава, нощно време и следобед също е сух  Peace
Днес каза няколко пъти ТАТКО  Shocked  докато си играеше, аз веднага набрах телефона в офиса на мъжа ми и като казах на малкия "Я сега кажи ТАТКО" - той вика "Альо, бабА" (бабас на гръцки е татко)  Joy Значи вече прави асоциация, че двете значат едно и също, много съм горда  Heart Eyes Нямам търпение да говори малкия човек вече  Laughing

# 201
Здравейте!
stefaniika, много зъбки имате!  Shocked 16! Браво на вас!Дано и ние ги извадим по-бързичко! Сигурно нямате проблем с хапване на твърди храни! Марти ли е шампион по брой на зъбки във форума? Че той е готов да папа пържоли наравно с мама и тате  Joy

Какви хубави сандалки видях - тук в Сф не съм виждала такива...Коко има само два чифта + джапанки, периодично обикалям, но не ми харесва нищо...
От Сф са. Сити център при хотел Хемус. Браво на Кокемона, умник е той! Ще проговори на два езика. ПоУигУот Grinning . За пишкането - още малко и вече ще са сухи и денем и нощем, а пералнята ще си отдъхне.  Wink
anitza, ако не се видим, ти пожелавам супер готино изкарване на морето и да направите здравословен тен и много снимки.
 Мами, има ли друго детенце тук, дето да спи по два пъти на ден като Калоян. Ми не издържа детето без сън до обяд. Днес дивя, дивя и взе да се онася към 12,00 и докъто му казвах "хайде прибираме се, вкъщи ще спинкаш" и той така дълбоко заспа... седнал, че ми дожаля и го чаках да дремне на едно кафе до 13,30. А сутринта е станал в 8,30. След обяд заспива към 16,30 за около час и полувина. Сега го чакам да се събуди и да излезем на покупки.
  Още едно въпросче Embarassed Ползвате ли Райд против комари-течен изпарител или таблетки и смятате ли, че е вредно за децата. Ние ползваме в стаите, където спим със съпруга и при каката, но на бебо не смея да сложа, а и май не го хапят...засега. Байгон били натурални, но от тях не сме взимали.

# 202
Здравейте майчета и малчуганчета 55

Много снимки-много са пораснали децата ни Hugмного са сладки всички.

Вики са я метнали зъбите-нали си имаше само три,а сега кътник,и още пет са на път.Много крива, сополива.Е,трябва да си наваксва.

Моята фото сесия мина-в понеделник снимахме посланието с Наталия http://images18.snimka.bg/003356142.jpg и екип(снимаха още 7-8 истории).А вчера го изненадаха на Златни.Обади ми се веднага и беше много развълнуван.

Към края на юли ще снимаме в студиото-ще вземем и Вики.По БТВ през септември.

Макар,че ми е е напрегнато ежедневието,това бе едно предизвикателство за мен.
Следващо участие в Горчиво.

Има ли някой по- подробна информация за мисю бриколаж-имам възможност да започна работа там..Искам отзиви, ако някой знае нещо да казва.Благодаря предварително.

чао
 до утре
умирам за сън

# 203
Мама Ели, от кой магазин са ви сандалките в Сити центъра?
За спането - и Марти спи по два пъти, но той се буди по-рано сутрин и съответно заспива към 14ч. втория път (първият е към 11).
Честито на Вили на Тинка - да е жива и здрава.
Ваниас, медийните изяви не те ли притесняват  newsm78 - аз съм голямо дърво, а и мъж ми никога не би приветствал такава изява  Rolling Eyes - браво на вас, сигурна съм, че това внася голяма доза адреналин в отношенията ви  Heart Eyes
Ние имаме само 7 зъба - но перманентно си реве през ноща - явен признак за растеж но нови зъбки  Mr. Green
Олимпиа, браво на каката за изпитите!
Стефанийка, и вашите сандалки са много сладки. Аз все търся и не намирам подходящи - той си има едни сандалки, но не са подходящи за пясъка.
Дикси, в заведението купонът наистина е продължил до късно, а и като си представя колко чинии е трябвало да измият после - и три дена са им малко.

# 204
  • БГ
Добро утро, мамета и раннобудни дечица!  Hug Марти днес стана в 7,30ч и оттогава щурее, направо му се чудя как не му се иска да си поспи по до късничко, поне до 8,30ч в тези хладни утрини?!!!

anitza, стягай багажа и бегом към морето! Да си изкарате чудесно, да се начипкате и заради нас, да се снимате много и ако остане време да си починете!

OLYMPIA, поздравления за Джули, добре се е справила, ще стискаме палци да си влезе в желаната паралелка! Браво на Коки, умно детенце е той!

mama-eli, и вашите зъбки ще излязат до месец, дано да е по по-безболезен начин, нашите обаче, поне засега, не ни служат по предназначение?! Марти изобщо не ще да дъвчи, предпочита по-течна храна и срещне ли "препятствие" спира да се храни!!! Таблетки Райд ползваме, нямаме проблеми, спасяват ни безотказно от набезите на комарите!

vaniahs, ти си нашата медийна звезда! Ще чакаме с нетърпение излъчването на записа! Важното е, че и мъжа ти е с теб, моят, като на Скъпата, никога не би се съгласил на такава публична изява, човекът е резерве към всичко от този род! За Бриколаж-а нямам кокнкретни отзиви, обичам да пазарувам оттам, персонала винаги е любезен и отзивчив, явно подготовката и наблюдението са сериозни! В пловдивският персонала доста се задържа, явно са доволни от предоставените условия, а и значи текучеството е малко. За Варна или за Добрич става въпрос? Успех в начинанието!

Мами, Марти ме изненадва с всеки изминал ден, както и вашите сладури, разбира се! Вчера, надвечер, наши приятели ни поканиха да отидем на тренировката на дъщеричката им, тренира тенис. Отидохме на кортовете, а там една прекрасна сянка, да си стоиш цял ден! Взех му всякакви играчки, за да не скучае, а той какво - залепи се за мрежата и цял час следеше топките!!! По някоето време това му се стори недостатъчно и реши да влезе на корта и да се поразтъпче, намери си и ракета и си се заигра с нея и близките топки, направо се чудя какво ще го правя като порасне?! Баща му е тренирал тенис и футбол и все още ходи да играе, май и малкия ще пробва повече от един спорт?!

# 205
  • София
Здравейте момичета!

Уф,какъв студ настана изведнъж,термометъра показва 17 С  Shocked.

Аница,приятна почивка и мнооого слънце ви пожелавам  grinning039 .

Мама Ели,не съм купувала такива таблетки,не ни трябват –имаме комарници ,но не мисля,че таблетките са вредни са хората  Peace

Скъпата и Стефанийка и моят мъж е като вашите,само ако разбере,че го търсят от това предаване примерно,ще се покрие вдън гори тилилейски и няма шанс да го измъкне никой оттам.Много са ни срамежливи половинките -мноого  newsm43.

Тинка,честито кръщене на Вили,да ви е жива и здрава    bouquet!

Скъпата,има един магазин за детски обувчици и там има огромен избор от сандали-само български.Намира се на бул.Дим.Нестеров с/у центъра по хигиена,блока преди бул.България,има Пиреус банк до магазина/леле,как го обясних  Crazy/ Направо там ходи ,за да не обикаляш повече.

Мами,Кали вече казва коте,пате,котенте/котенце/ ...много е смешна  hahaha.

Чао и лек ден!

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 12:55 от elix

# 206
Здравейте, мами!
Снощи се прибрахме с Коко от парка Заимов в 21.30 (от 17ч бяхме там). Ако някоя мама се навие да дойде - аз съм там всеки ден към 17ч. Няма начин да не ме видите - ето как сме натоварени с кола и ремарке с играчки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=15938&view=1&photo=49
А ето и Кокемона на Покемона  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=15938&photo=50

# 207
Здравейте и от нас!
Включвам се набързо да ви поздравя и да почета малко,какво се случва с вас.Ние нали сме на гости при нашите и нямам  компютър.
На Преси много му харесва тук.По цял ден кисне в басейна и лудува на воля.Все пак има една голяма къща с двор на разположение,а не малкия и тесен апартамент.  Simple Smile
Еми това е за сега.Желая ви лек и спорен ден. Heart Eyes

# 208
Здравейте!

Аница, приятно изкарване на морето, много слънце и весели емоции.
Олимпия, поздравления за Джули, мисля че добре се е справила. Успех на класиранията.
А за Коки едно голямо БРАВО.
При нас определено не става номера с пишкането. Вили, толкова бърза за всичко, че няма търпение да чака на гърнето. С каквото и да се мъча да й задържа вниманието, не става. Дори се случва да е започнала да пишка и става да тича.

Ваня, браво на вас, ще чакаме с нетърпение да станем част от вашите емоции.
Стефанийка, определено на Марти го влече спорта.

Ние си имаме 10зъбчета. Отдавна вече не мачкам храната, всичко успява да сдъвче.
Разгледах снимките на сандалките. Много са хубави. При нас се оказа, че Вили не може да ходи със новите сандали от кръщенката. Непрекъснато се спъва и пада, явно не са й удобни. Чудя се дали и аз да купя от тези спортните- гумените.

Вчера бяхме на детски рожден ден, на комшийско детенце. Голяма веселба и щуреене беше. Ето малко снимчици.
http://images18.snimka.bg/003352113.jpg
http://images18.snimka.bg/003352118.jpg

# 209
Привет мамчета,
аз на бързо да се информирам как сте,пък и 6 дена нямахме интернет,плаща си а обслужването нула нямам нерви #Cussing out,
но както и да е ,поздравления за всички празнували,много здраве и късмет, на пътуващите и почиващете приятно забавление и пълна релаксация Heart Eyes,
нашата подготовка върви с пълна пара, а от изпита ме върнаха за 13,07,
пълна лудница,боби е добре
целувки на всички,извинете ме, но съм много заета  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт