ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 545
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, Марти се оправи  Praynig Направо се побъркахме 4 дена с Т над 39. Дано всичко да е отшумяло и да сме спокойни на морето.
Отивам да приготвям багажа. Целувки на всички   bouquet
Игси, поздравления за първото самостоятелно каране  Peace
Много говорят вашите малчовци - ние сме само с "ам" и "мама" - всичко друго е "ъъъъъъ"....                 

# 226
Привет мамчета  bouquet,
егати жегите,но въпреки всичко ние ходихме през уикенда на плаж,Боби умира от кеф да цамбурка в морето,
скъпата радвам се ,че Марти е добре,приятно пътуване, забавлявайте се и си починете качествено,
mama nina честити ви очила,много сте шик,ние също ползваме ,но са на чико!Как върви нагласата за новия живот и английския?
Игси ти си се справила като дългогодишен шофьор, поздравления,
мама ели ние също сме назад с говоренето,но мисля че ще му дойде времето и за това,а с мимиките и чупките ,които прави направо може да кандидастваме в НАТФИЗ
аз и татито си купихме всичко за празника ,остават вече дребни нещица,но  на малчо нищо не сме харесали Cry за обличане,аз знам ,че като се пречисти със светената вода  трябва да се облече с новички дрехи ,решихме да са бели, но няма,затова ще ходим до София тези дни,
приятна прохладна вечер и много целувки  newsm51

# 227
# 228
Срам,не срам ще ви благодаря чак сега за пожеланията за рд-то Wink много приятно ми стана като прочетох,че въпреки че не влизам често,не сте ме забравили  Heart Eyes гледам за приказването се разисква тема..ние сме добре с мат'риала...дърдори си нейни неща,ама някои ги разбирам..да ви кажа само колко е подкупна..първо се прави че е гладна,за да я заведа до хладилника.там се почва 'дай бо,дай бо' (дай бонбон) ако искам да ме целуне,тя цъка с език,но кажа ли й ако ме целунеш ще ти дам бо и тя търчи да ме целува,за да си получи бо-то  Joy много ми е смешна...така можеш да я изнудиш за всичко(или тя тебе  Embarassed) утре тръгваме на ясла пак...тя забрави що за животно е това...да я видим как ще се държи...браво на всички за веселите снимки,големи деца са станали дечковците...и аз ще се опитам да пусна някоя да видите какви къдрици имаме Wink оох,айде,лягам си,че утре на работаа Sad сладки сънища на всички! Heart Eyes

# 229
Привет   Hug  Hug  Hug
От толкова време вече нямаме нет и  все някакви проблеми има по него, че не помня последно кога е било да имаме нормален нет Crossing Arms
Имам много да наваксвам с четеното дано успея, и дано имаме нет разбира се, че вече ....
Ние живот и здраве и ако оправим колата до тогава де в края на седмицата, заминаваме една седмица до Троян после една седмица до Поморие, ще минем за няколко дни и през Ямбол и на връщане от там пак през Троян за една седмица, и в средата на август ще се пребираме в София  Laughing
Иначе Боби е добре, както се знае и предполага е луд за 300, много не говори освен неговите си, и елементарните, и най-вече тата, тати, умира за баща си, разтапя се за него Simple Smile Най-много обича и играе с коли, пристрастен е към тях, имаме и аз незнам колко вече, скоро откри какво е то пясък и сме винаги заринат целите Simple Smile  Най-накрая и на него започнаха да му излизат зъбите, то от 11-я месец как му излезнаха 4, и от тогава нищо и сега за 2 седмица има 2, и още един е напът  Mr. Green

Ето да ни видите и нас, че да не ни забравите    http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=./Bobsan/RD_Mama%20 … 6.JPG&pnum=25

любимото му занимание http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=./Bobsan/RD_Mama%20 … 69.JPG&pnum=1

Това е от РД на баба му на Боби   http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=./Bobsan/RD_Mama%20 … 8.JPG&pnum=48

Тука рупаме бискита и си показваме многото зъби   http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=./Bobsan/Bobi_1g_05 … 5.JPG&pnum=12

Ей така хапваме  http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=./Bobsan/Bobi_1g_05 … 03.JPG&pnum=4

Това за сега от мен, надявам с е преди да тръгнем да мога пак да се включа, но ако не успея на всички пожелавам хубави дни, на тези който ще почиват, лека и слънчева почивка!

Целувки от нас    bouquet , сори малко поулях   Hug

# 230
  • Габрово
   Здравейте, момичета!
   Виждам, че много от вас вече се гласят да разпускат. Пожелавам на всички весело и приятно изкарване на слънчевите летни дни!
   Последните дни Антония беше много кисела. Точи едни лиги, отказа да яде 3-4 дена. И така отказахме кърменето. Беше ми малко зор, но мисля, че вече нещата са по-добре. Но като че ли кърменето ми липсва.
   Скъпата, радвам се, че сте вече добре.
   А за приказването- репертоара на Антония е голям.Думичките, които казва  са: пий, пей, сок, вода, топка, коте, куче, пате, нокти,мокро, боди, гащи дай, блузка, чашка, това, стол, мравка, мръвка, здрасти, чао, бебе, играя, мляко, намери,хляб, чорба, зайченце, зебра, край, няма, има, пикла, мога, браво, птиче, паднала, оцапала, одарила, лъв, маха, лук, друг, ето, кон, жаба, мишка, цвете, звезди, луна, тича, тика, кара, кола, балон, крушка, чука, две, пет, зъби, четка, обувки, чехли, сандалки, рокля, още, пак, тук, там, горе, долу, ела и много други, някои от които ги казва малко съкратено. На пеперудката вика "пука", на мотора и таратора - "тора", на чорбичката - "джуджа". Изобщо разбираме се перфектно. Но иска постоянно да и говоря, а това много ме изморява.
   Спирам, че ако трябва да изброявам още ще стана прекалено досадна, а и ще трябва да излезем.

# 231
Здравейте Hug
Все по-малко ми остава време за форума сега. Все гледам да сме навън, а като сме вкъщи малкия се качва по мен, пипа компютъра и не ме оставя намира  Grinning
Браво на Рая и Тони, доста думички казват. Ами, така е, друго си е момичето Mr. Green Маги на неговата възраст правеше изречения, а той казва: мама, тате, бабо, дядя, тапа /топка/, не, няма, наня /кака/ и негови си думички, които не му разбирам Laughing
Все още сме с памперс, но и аз нищо не правя по въпроса Embarassed Като знам, какво ме чака и изобщо не ми се захваща Embarassed
Спирам, че много късно стана и Стефко ей сега ще се събуди и няма да мога да дремна малко Sad

# 232
Здравейте, мами!
Какво става с анкетата, нещо зацикли май. Ако мислите, че това ще окончателния вариант да почнем да избираме хотел и дата. Струва ми се, че ако ходим септември месец приз август ще трябва да направим резервации.
Ние вчера бяхме с Тонито и Чечи на плаж и Чечи вика на Мони "Момо", а на мен " Касе", много е сладък. Чечо също много приказва, повтаря всичко което му кажеш  Joy
Мони от вчера е пак температура, аман вече нямам думи просто. Водих го при лекарката, каза, че гърлото му е зачервено и има някаква афта.  newsm78 Да го мажа с Дактарин гел.
Мони три вечери не се напишва и през нощта.  Wink Май ще отказваме и нощния памперс, тъкмо се зарадвах, че ни донесоха жирафа от играта на Памперс и, че играем за още нещо, а то няма да имаме толкова мечета.
На всички почиващи пожелавам хубаво време и добра компания   bouquet

# 233
  • БГ
Здравейте и от нас!  Hug

Ние горе-долу сме добре! Незнам от какво, но трети ден се чувствам като парцал, абсолютно омаломощена, чак се дразня на себе си! Марти е добре, но и той през уикенда беше с Т и вместо да лудуваме по площадки и басейни си стояхме в къщи с малки прибежки до люлките в двора и до магазина. От вчера си имаме нов номер Марти реши да пробва и естествено успя да се прехвърли през кошарата на земята, за късмет си скочи на краката и обяви силно долу!!! След вече 10 такива прескока днес е просто лека тренировка въпросното събитие, само дето аз още не съм го преживяла!!! В четвъртък сме на консултация и имунизация - Инфанрикс-а, дано нямаме проблеми и тя да минава.

krasykm06, браво на вас с Мони за сухото дупе! Марти само в къщи е без памперс, все още нямаме нито едно изпишване навън, просто не ще и това е!?

"Гали", Тони май води класацията по дърдорене!

Nin_ka, Игси, голямо пътешествие ви предстои!!! Лек път, хубаво време и весело изкарване!

danida82, при нас ситуацията с прахосмукачката е точно обратната, никакъв страх! Сутринта даже я беше яхнал и й викаше с все сила дий-дий, като я пуснах той ми я дърпа от ръцете и се прави, че чисти!

OLYMPIA, благодарим, че ни направи съпричастни с вълненията ви година назад! За мен беше изключително интересно, прочетох, макар и  по диагонал, темите и си спомних неща, които бях забравила!

Мами, отивам да правя реване, отдавна му се каня, но днес вече няма да му се размине! След това пускам пералня, мятам я на простора и хайде навън! Чао от нас и умната!

# 234
Здравейте и от нас!

Друго си е да разпускаш на спокойствие пред компа.До 2ч. бях на работа в нашия магазин(следобед имаме продавачка),а до 4 и половина ми е времето за релакс.Преди малко ходих до яслата да плащам таксата и беше пълна тишина-кефят ме как ги укротяват толкова деца и как ги приспиват всичките наведнъж(та всяко си има своите навици за сън)  Peace
Директорката ми я похвали, че днес е отличничка-примирено си седнала на столчето да я хранят,изяла си и ябълката за десерт и за награда си получила биберона за сън.Честно да си кажа и аз съм по- спокойна като чувам, че има напредък.И сега с кеф си пия биричката(незнам за вас ама като му седна пред компютъра и литър-1.5л. си я пийвам-много ме утолява).

Събота и неделя ходим с Вики на Златни-в неделя не излезна от басейна- надуваемия,а водата си беше студенка.  На мамите от Варна -ако се разхождате до Златни кажете да се видим и запознаем.

В София ще ходим на 23 юли да доснимаме.Кажете ми къде да се опътим за 1 нощувка?В кой хотел?
Ще ви пиша подробности -кога и къде ни викат.

Браво на бърборковците-Тони и Рая Hug

Болничките да се оправят,да бягат, да играят.....
А на почиващите на море, да си е ОЛЕ! Laughing

Лек ден и целувки на малчовците

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 18:54 от vaniahs

# 235
  • София
Въй,въй, от вчера никакви ви няма,къде ходите по тези жеги  newsm78?

Краси,много неприятно,сигурно Мони по цял ден е във водата и не му се излиза,да не би това да е причината за Т и зачервеното гърло?А за играта не се ядосвай,тя и без това вече свърши-до 30.06 беше  Rolling Eyes.

Боци,снимките са супер.Сега се сещам да питам ,слагате ли бански на децата на плажа?Аз миналата седмица купих долнище за Кали,за да не й влиза пясък ,незнам дали ще е ефикасно,ама ще пробваме  Rolling Eyes.

Колко много вече говорят дечицата,ние сме някъде по средата.А Тони на Гали просто е бърборана №1  Laughing.

Момичета ,дайте идея за подарък за кръщене за момченце на 1 годинка навършващо в същия ден.

# 236
Здравейте!

Дано днес публикувам. Вчера отново писах и ми изключи нета.
Браво на бърбораните. Направо се шашнах от толкова богат речник. Нашите думички все още се броят на пръсти. Доста й приказвам, ама тя си дърдори нейни си неща, не й се повтаря много.
Браво и на сухите дупета. Ние също напредваме, бавно но славно. Вън не иска да чишка. Вътре се дебнем и пишкаме, но с подкупване. Като кажа, че ще дам бомбонче и веднага тича с кукото и чишка. Надявам се, скоро да се научи. Винаги като сме в нас, съобщава че има АААА и веднага почва да чурка, не успява да се стиска.
Ваня, браво на Вики. Радвам се че свиква вече с яслата.
При нас въпроса с яслата все още не е много ясен. Оказва се, че си трябва връзки. Ще пробваме с една жена да говорим, пък да видим.
Краси, дано вече Мони е по-добре.
Стефанийка, май всички са много щури. Това с прескачането на леглото ми е познато чувство, направо ми се изправя косата. От няколко дена се качва и слиза не само по леглата, ами и на столове, табуретки,  на масата, по холовите секции. От тогава вечно се катери да си пише на компа.
http://images18.snimka.bg/003406598.jpg
Бях ви писала, че със сандалите от кръщенката не може да ходи и затова реших да купя ето такива. Ще си ходим с тези на Капчица, а с новите на плаж.
http://images18.snimka.bg/003406600.jpg
http://images18.snimka.bg/003406602.jpg

До скоро

# 237
  • София
Ваня,около нас има доста хотелчета.Виж тук . Ако си харесате нещо и решите да дойдете ,много ще се радвам да се видим  Hug

# 238
Здравейте февруарски 2006 майчета!
Само веднъж съм писла (колкото да се регистрирам)  при вас.
Повечето време съм в "чужбинските мами" (но и там от време на време).
Моят разбойник не мога да го извадя от басейна през деня.
Иначе беснее и се катери НАВСЯКЪДЕ smile3514.

# 239
  • София, България
Здравейте всички, вие си се познавате вече, но ние чак сега откривам февруарския форум. Малкия Деян е роден на 09.02.2006 г. в Тина Киркова, София при д-р Мажена Панова. От Кюстендил сме, но от доста време живеем в София, в кв. Толстой. Радвам се че всички февруарчета ходят, бърборят вече. На нашия му е трудно още с говоренето, бърбори си на негов език, обаче освен Мама, Тати, Бабу, Айде, Бау Бау и Нани друго нищо не му се разбира. Ходихме вече на море, за тези, които се колебаят-нищо страшно няма само дето хората са си го казали "С деца на море ..." Абе ще се справите!! Всичко хубаво засега от нас!

Общи условия

Активация на акаунт