ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!

Включвам се, и какво да видя, нови имена, помислих че нещо съм объркала. Много хубаво, че групата се увеличава.

Добре дошла на мама Радост и малкия Деян!

Добре дошла отново и на мама Деси и Виктор.   

До скоро, аз ще започвам да подготвям багажите, тук съм написала списък, че да не забравя нещо.

# 241
Привет от нас   bouquet,
на бързо да ви прочета
приятно пътуване и прекарване на всички гласящи се да почиват и забавляват,
пак болнички,стига толкова бързо да оздравеят Praynig, Краси как сте?
ели, аз оставям Боби голичък, да се попече целия ,е събираме пясък на дупето ,но като си го изкъпя няма проблеми,само когато ходим на басейн му слагам памперс гащички за басейн,
 welcomeдобре дошли на новите мами и пораснали бебоци,
голяма агитка сме ,бърборковци, бързаци направо сме за цирка Mr. Green,
вече взе да ме хваща треска от наближаващите събития Grinning,
целувки на всички lovekiss

# 242
Здравейте!
Привет на новите мами!
При нас времето нещо се развали.  Rolling Eyes
Мони е добре кара някакъв 24 часов вирус, но въпреки това не го водих на плаж за да не дърпам дявола за опашката дет се вика. Иначе изобщо не се притеснявам, че може да е от плажа, ние вече доста пъти сме ходили, а водата в началото си беше студена. Иначе то се знае ние сме си по голо дупе на моренцето.  Sunglasses Личните ми наблюдения са, че с памперс се събира повече пясък в д-то, а също и с бански. Пък и  банският като се намокри трябва да се сменя и т.н. , не е за мързеливи мами като мен  Joy
Тинка, весело изкарване, дано времето се оправи  Praynig Ботци тази треска е хубава   bouquet

# 243
Здравейте, мили майчета!!!
Аз съм във Видин още с дечурлигата и татито ни. Чака ни дълго пътуване в събота към морето и полека лека стягам багажа. Краси, чакайте ни, че непременно ще ти се обадя!  И да няма болнички дотогава  Praynig
Не съм прочела нищо от изписаното, че съм в един нет клуб и набързо исках да ви поздравя и да ви напомня за мен  Mr. Green  с много обич    bouquet
Олимпия, снощи те сънувах, беше интересен сън  Grinning  Надявам се да сте добре и непременно да нацелуваш дечицата от мен!  Flutter
Пожелавам ви чудесно и усмихнато лято!!!

# 244
  • София
Здравейте, мамета!

welcome на новите мами радос и dessivl .

Все не ми остава време да драсна някой ред. Сега използвам, че Рая заспа а татето ни е нощно и сядам да наваксам с материала  newsm53 .

Рая вече повече от седмица я оставям да спи през деня без памперс. До сега не се е напишквала. Явно си усеща, когато ще има "ако", защото се събужда след час, час и половина,/а обикновено през деня спеше 2 - 2, 5 ч/ и със събуждането казва "ако" /тя и на двете работи казва така  Blush. Днес има напредък - успяхме да свършим работата и на вън.  newsm44. До сега все не искаше, но открих "ключа за палатката" - правим се, че се крием, за да не ни видят, кляка и си върши работата.

Ето малко снимки от басейна. Най - после успях да ги кача.

Пожелавам приятно изкарване на всички запътили се нанякъде.
 Лека нощ

# 245
  • София, България
Здравейте всички, чета, чета и ми се струва, че ние във всичко сме много назад. И Деян стои без памперс отвреме на време, обаче е доста рисково, докато спи няма проблеми, но щом се събуди и веднага върши работите. Да не говорим, че го оставям да тича голичък из къщи и бяга от гърнето като ужилен и си пикае където си иска (много му е интересно и наблюдава много внимателно), да не говорим, че два три пъти и си се изаква насред къщи. И с бърборенето хич ни няма- някои думички и това е. Иначе всичко разбира - то се вижда. От два три дни се храни вечер с нас на масата. Първо го нахранваме него с кашичка, после сядаме ние, той си е в столчето, дава му се вилица и започва да боде по салатите, по сиренето, по хляба, абе голяма мазаница става, но иначе съвсем не можем да се нахраним, когато ни вие в краката безутешно.
Я, в тая връзка и едно въпросче - в колко часа и какво вечерят вашите малчугани, че ние сме още на каша вечер, ама май трябва да минаваме на човешка вечеря вече  newsm78. Изключвам млякото или кърменето точно преди лягане. Я и още едно въпросче  Blush има ли още някой малчуган, който още се кърми, че в парка вече всички ги отбиха, пък ние си папкаме с такъв кеф ...
Поздрави на всички

# 246
Ами ние се кърмим Simple Smile.
По всяко време и с огромно удоволствие.
за обяд и вечеря си яде човешка храна, сготвена за нея разбиира се с малко сол и подходящи подправки.

# 247
Здравейте и от нас! Добре дошли майчета радос и dessivl. На всички, които сега заминават на море и планина - приятно изкарване!
Ние с мъжо си прекарахме чудно в Албена  - много съм доволна. Обаче междувременно бебка получи диария, а седмицата преди да заминем беше пък с повръщане, така като не се беше разболявала изобщо. Кърмихме се до деветия месец, жизнено и здраво дете е. Сега обаче ми лежи вяла и отпусната. Вчера се удари заради едни нови сандали и се наложи да ходим на скенер в Окръжна... Rolling Eyes Нищо й няма, но ме притеснява, че едно след друго и се случват ужасни неща. Много съм притеснена.
Винаги съм пожелавала здраве, защото е най-важното нещо, пожелайте ни и вие на нас!  bouquet

# 248
Здравейте, май чета и бебенца!
Мишонка, дано бързо да минава този грип и повече да не боледувате!   bouquet
Радос и ние се кърмим!
Рибче чакаме те  Hug
Ние сега бяхме на детски РД и беше много весело, едвам си го прибрах нашия, хич не му се тръгваше, макар че вече зрението му беше на 50%
Иринополис, много хубави снимки, само дето теб не те видях, само таткото, всички дечица май си имат някакъв "чалъм"  Wink браво за успеха с изпишването.
Лека и спокойна нощ!

# 249
  • София
Здравейте, мами и пораснали бебоци!

Ние спряхме кърменето преди около 2 месеца. Тогава се наложи да оставя Рая при майка ми в Стара Загора, и когато пак си бях с нея тя вече не искаше "папу". От една страна ми липсва кърменето, но от друга се чувствам много по - свободна вече.

krasykm06 - няма ме на снимките по 2 причини. Едната е, че от басейна имам само 2 снимки, но са по - големи от 3 МБ и не мога да ги кача в Интернет, а другата е че все аз снимам. Татето или ще снима по диагонал, или няма да е на фокус.   Stuck Out Tongue Winking Eye  photo

Mишонка - доколкото знам повечето деца първите дни на морето изкарват повръщането и разстройството. Бъдете здрави и жизнени и без повече травми   Hands Thumbsup

Рая днес след следобедната разходка ми се напишка 6 пъти. Май го правеше нарочно, защото й е голям кеф да си вземе напишканите гащи и да ги носи в пералнята. Казва, че има "ако", но докато я сложа на гърнето и... Чула ме е, че казвам "Мале, мале",и повтаря и тя като си сочи гащите.  newsm62.
 По едно време почна да си хвърля пеещите играчки по пода и аз й баща й й се скарахме. Тя дойде до мен, почна да ме гали по крака и да ми се усмихва подкупващо. Ей, голям дявол е.  smile3521
 Пожелавам ви спокойна нощ!  smile3524

# 250
Привет на всички! Добре дошли на новите мами  Hug

Честит рожден ден на Джули на Олимпия! Много здраве и всичко най-....

Последна редакция: сб, 14 юли 2007, 07:29 от Atrakcia

# 251
  bouquet  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖУЛИ, НА ОЛИМПИЯ!!!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ   bigdance2  bouquet  добре завърнала се на Atrakcia !как си прекарахте!
irinopolis снимките са  newsm10,
мишонкасамо здраве ви пожелавам ,както и на всички, една майка изстрадва двоино повече болестите и травмите на детето си,много болезнено ,дано забравите бързо случките!

# 252
за щастливата мама,!!!
ние отиваме на плаж,
приятен и забавен ден  newsm51

# 253

добре завърнала се на Atrakcia !как си прекарахте!

Мерси, ама ние никъде не сме ходили  Mr. Green Висим си в Плевен, свекър ми направи инфаркт, после ни се прецака компа и така...това е при нас  Rolling Eyes

# 254
Включвам се набързо, защото Джули празнува, а аз стягам багажа - към 17ч тръгваме за Гърция ! Ура, ура, ура  Laughing  Sunglasses
Благодаря на всички, много сте мили, почерпете се, моля:

Общи условия

Активация на акаунт