ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Привет от нас!

Деян днес е по-добре. Вчера обаче е бил наистина критичен ден за доста малчовци - много дечица са с вчерашни контузии, но юнак без рана не може.

Atrakcia, аз давам Аптамил 3. Много си го харесва.

"Гали", elix, този хотел "Импулс" изглежда наистина страхотно.

На мен също най-удобно би ми било през септември, но както решите. Аз се поразрових и за още няколко местенца. Това е Бачково. Тук мои приятели бяха ходили и било страхотно.
А това е за един прочут био-хотел в Банско. За съжаление обаче на мамите от Варна това ще им е доста далечко. Там всички продукти, които се консумират са от собствена градина.
На мен да ви кажа честно ще ми е много трудно при гласуването. Всичките тези местенца са ми страшно любими и не знам кое да направя свой фаворит.

# 76
Здравейте   Hands Clap,
хотелчето е приветливо и доста прилично от към цени, аз съм за Peace и също за септември,поздравявам мамите за хубавите идеи Hug
mama nina имаш си голям сладур,
ние пием Аптамил 3, хапваме хляб от време на време ,когато му правя сандвич за закуска,повече ползвам сухар,но нямам определен лимит, пиехме киди фарматол, но спрях ,защото не видях ефект,Боби пак не хапва, сега пием саностол витамини,
тити Боби тежим 10,300 за 5 месеца сме качили 250гр , доста зор виждам при хранене, докато нямаше зъбки не можех да смогвам да му готвя,беше като ламя, но най важното детето да е жизнено,палаво и да не се насилва да яде, всяко едно детенце е различно,а за отказа на  ваксината съм в Shocked ,няма връзка,
всичко добро   bouquet,

# 77
Момичета, аз съм за среща, но или без деца - и сами, или с цялата фамилия  Mr. Green , за да има кой да гледа хлапетата,докато майките им се веселят. Ако ще сме сами - само по женски, можем да се организираме да пътуваме с две-три коли (говоря за софиянки) - аз взимам 3  newsm19 newsm01 мацки.
Този хотел био в близост до Банско ме заинтригува..., а за Арбанаси няма ли желаещи  newsm78
По принцип, за организирани посещения (масови  Mr. Green) си има и намаления, така че е хубаво да се проверяват и отстъпки  Peace
Аз имам позната, която работи в туристическа агенция и мога да я питам за нещо по-интересно (понякога има промоции на много добри цени), стига да уточним място и дата горе-долу.

Аз не давам на Мартин адаптирано мляко - той не искаше преди (когато го кърмех), а сега като му давам кисело мляко с бисквити понякога, мисля че му е достатъчно.

# 78
Мерси момичета за успокоението  bouquet.Тази лекарка много ме стресна,но сега виждам,че няма за какво токлова да се притеснявам и мисля другата седмица да отида да му сложат полио ваксината,че ще му се натрупат много(и ДТК и менингит).Някой слагал ли е от новата полио ваксина?Как я понесохте?

Аз давам Аптамил 3 два пъти-сутрин и вечер.

На Марти му избиха два кътника наведнъж,може и затова да не е искал да се храни,защото сега на обяд хапна малко спанак,таратор и пъпеш???

Приятен ден  Hug

# 79
Хляб яде само в попарата си. Правя я с 4 сухара и не стига понякога  Crazy
АМ пие Милумил 3  - сутрин и вечер.

# 80
Тея обича да яде коричка хляб. Поякога й давам за залъгване на глада за да дочака готвеното. Иначе е на сухари - в сирнена попарка по 2, в супа - по 2-3. 

Олимпия, радвам се, че Коко е безпроблемен за яслата - като Тея. Не реве, яде си, спи си... бравос! А как върви приучването без памперс?

Ние ще сме някъде из БГ м/у 9.07 и 5.08. Ще се опитам да дойда за където се организирате. Нямам претенции.

Да ви се оплача - Тея не иска да пие мляко. Нито киело, нито АМ. Как да я "излъжа" или да й заместя по някакъв начин нуждата от калций?

# 81
Питам за АМ, защото откато не го кърмя  му давам кисело мляко . Реших да го пробвам вечер с АМ, а за сутринта да е к. мляко. Купих му Нестле джуниър, но да ви попитам все пак, защото за първи път му давам АМ. Мерси за отговорите  Hug

# 82
Здравейте всички! Вижте една позната какъв линк ми прати. Намира се м/у Търново и Севлиево, изглежда ми много прилично, но разгледайте и вие  Grinning

# 83
  • София
Здравейте всички! Вижте една позната какъв линк ми прати. Намира се м/у Търново и Севлиево, изглежда ми много прилично, но разгледайте и вие  Grinning

Хубаво е местенцето,гледах по тв едно предаване за това еко имение.Никъде обаче не видях цени  Rolling Eyes

Мъж ми пък предложи точно началото на септември да ходим на море,както миналата година,обаче не искам и срещата да изпуснем.Оф ,още нищо конкретно не сме решили,дано ги съчетаем и двете неща .

Тити,сложихме новата полио ваксина -тази която замества капките.Никакви странични ефекти нямаше,добра е,не се притеснявай  Peace

# 84
Никъде обаче не видях цени  Rolling Eyes
И аз не видях, попитах я, неин познат ходил и й казал 25лв нощувка, което е доста прилично. Иначе в сайта им има форма за запитване, но не работи, защото 3-4 пъти пробвах да изпратя.

# 85
Мерси elix,дано и ние да нямаме проблеми Praynig

Виждам,че обсъждате място за обща среща,ние няма да можем да дойдем,но ето къде ще почиваме средата на август: http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=220 .Сега направих резервация,двойна стая е 86лв.Не е лошо има детски кът и басейн с мин.вода.Хубаво е няколко седмици по-рано да се обадите за резервация,ето и тел:067060935 хотел "Дива".

Марти много обича хляб и като го храня трябва да скрия хляба иначе няма да яде нищо друго освен сух хляб.Сутрин му правя филийка,на обяд и за вечеря,ако яденето е по-рядко слагам сухар или малко хлебче,давам му и коричка да си гризка.

# 86
Хей, Atrakcia, страшно ме запали с това имение. Изглежда ми страхотно. Стига да не е и много скъпо, аз май вече клоня за там  Peace.

А хляб май всички дечица обичат да похапват. Чудех се дали само на българските деца е заложено или за всички се отнася  newsm78 newsm78 newsm78.

# 87
Привет  и  от  нас  мили  майчета!Доколкото  успях  да  разбера  обсъждате  среща,това  е  чудесно.За  мен  ще  е  най-удобно  през  септември,но  както  реши  мнозинството.Аз  съм  ходила  на  Рибарица  и  да  ви  кажа  много  ми  хареса.От  майка  ми  знам,че  на  Боженци  е  приказно.Ще  се  постарая  да  следя  темата  и  ако  имаме  възможност  с  удоволствие  бих  дошла.Моето  момиче  е  много  палаво,все  по  коли  и  мотори  залита,незнам  каква  дама  ще  е.Тежим  11кг  на  1г4м  и  според  педиатъра  е  нормално.Чао Simple Smile

# 88
Аааа, не! Писах, писах и се затри! Сега наново!
Най - после се записвам в новата тема, че набъбнала без моя принос.
  Много съм заета с децата. Разходки, игри, глезотии...
  За срещата съм за, нищо, че съм нова при вас! Където и когато и да е, ще дойдем. Никъде не тръгвам без децата, а тати ще ми помага да не изкрейзя и да можем да се видим.
  Хляб хопваме в попара /4 сухара или филия пресен хляб/ или ако преценя му слагам трохи в някоя манджа или супа.
  Вечер пие Милумил 3. Исках да го сменя с новата версия Джуниър за над 1год., но не го внасяли.
  Деян на Аница научи Калоян да хапва бисквита. Досега не ядеше нищо от ръка, само с лъжица или чаша. Вижте ги!
http://images18.snimka.bg/003229510.jpg
http://images18.snimka.bg/003229511.jpg
http://images18.snimka.bg/003229512.jpg
http://images18.snimka.bg/003229459.jpg
 А така се спасяваме от жегата http://images18.snimka.bg/003229513.jpg

Приятна вечер!

# 89
  • Габрово
   Как сте, момичета, в тия жеги?
Все пак за срещата да ви напомня, че ще трябва да се направи евентуално ориентировъчно преброяване, тъй като къщите за гости разполагат с по-малко места. Иначе е много хубаво. И обслужването е на ниво. Но си мисля, че за повече хора не е удачно.

Общи условия

Активация на акаунт