ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 555
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мами!
При нас днес духа ужасно  #Cussing out
Тинка, честито християнче!
Олимпия, днес с Тони имахме спор суче ли Коко още или не.  newsm78 Ще ни осветлиш ли по въпроса  Laughing
Момчил вчера изобщо не се е напишвал, а днес на няколко пъти ме води до банята да пишаме и издава един специфичен звук, който означава пиш.
И ние имаме 16 зъба. ТО май това е за сега (със зъбите де), другите май са след втората година  newsm78
Хайде лека вечер, че съм много изморена!

# 211
Олимпия, днес с Тони имахме спор суче ли Коко още или не.  newsm78 Ще ни осветлиш ли по въпроса  Laughing
Ами да - цока сутрин към 5.30, за следобеден сън към 14ч, понякога към 19ч (в градинките) и към 22ч за заспиване.
Нощно време заради зъбите ме дъвче  Sad , обаче снощи спа в креватчето си (след като свалих едната стена и легнах там до него да го кърмя) и се събуди само за водичка 2-3 пъти.
Днес имаме 2кучешки зъбчета  Peace и така стават 14броя  Laughing 

# 212
Вчера Тея се изпишка в гърнето... Simple Smile след това за да ми докаже , че няма да е на мойта се напишка 3 пъти в гащите, един път без гащи, т.е. на пода и един път се наака в гащите... Sad

Има 12 зъба.

Килограмите й са около 10.

От вчера казва "тати" на тати Simple Smile

Олимпия, много съм навита да дойда до парка Заимов, но не знам дали до заминаването ни ще имам време да го направя.

Днес си получих шофьорската книжка! Много съм щастлива!

нашето куче: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=9997&view=1&photo=97
Тея го дърпа за козината: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=9997&photo=98
Тея след следобеден сън (обикновено поне 3-часов) се събужда така: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=9997&photo=99

# 213
Здравейте!
Мама Ели, от кой магазин са ви сандалките в Сити центъра?
Магазина е Леонардо според касовата бележка. Не помня на кое ниво е  Embarassed Толкова магазини обиколих, че се замаях...
OLYMPIA, поздравления за представянето на Джули и успех при класирането!  bouquet Автомобила с ремаркето е страхотен! Grinning Голям цицоман, бе! Дано успяваш да се наспиш!
tinka81,само ако знаеш колко пъти съм прала килима в хола... по едно време ми се плачеше, ама това е! И Вили ще се научи да не бързат толкова. На снимките мама Нина изглежда добре и детето и е в ръцете...БРАВО! Поздрави я от нас!
Игси, Тея май розови сънища сънува!
  При нас много застудя, та до обяд чистих здраво, а излезнахме за малко след обяд. Ще гледам и да сготвя за утре та да оползотворим почивните дни на тати само както ние си знаем - дълги разходки, кратки пътувания, кафенце, биричка, раздумка, релакс!
  Калоян от ден на ден става все по-умен, забавен иииии привързан и любвеобилен. Разбираме се само с поглед, но това не му помага да проговори, дори напротив  Confused  Rolling Eyes Решила съм да се правя на нечула и неразбрала, да видим каква ще е реакцията. най много да се затръшка и изнерви... newsm78 Отивам да го приготвям за къпане и сън.

Приятна вечер!  Heart Eyes

# 214
Мами, Марти от вчера е с Т 39.1 - водихме го на лекар, според нашата джипи са зъби, а днес и на частен - той каза 3 дневна бебешка треска или т.нар. 5-та шарка, която е с много висока Т и никакви други симптоми и на 3-ия ден отшумява с малко обривче... Досега не бях чувала за такова заболяване.  Иначе е живичък и си похапва, но спи по 5-6 пъти на ден. Дано се оправи бързо, че в понеделник пътуваме за морето.
Знам ги и двата магазина за обувки (и до Пиреус банк и в Сити центъра), та ако Марти е добре ще ходим да си харесаме сандалки.
Батко ни е на гости при свеки и го няма 2-ри ден. Започва да ми домъчнява вече... 
Олимпиа, как издържаш? Ти си героиня. Ходите ли на ясла?
Лека нощ   bouquet

# 215
Скъпата, аз тука във форума прочетох за тази пета шарка, обаче не помня подробности. Успех в борбата с нея и дано всичко да е наред и да заминете спокойни на моренцето. Нашата нали също я няма и много ми липсва, особено на втория ден ми беше страшно мъчно, после имах много работа та успях да се разсея, днес другият й дядо в Пловдив я е взел.
Олимпия, при нас положението е същото направо взе да ми дотяга и все отчаяна се чувствам как ще се отбиваме, сага вече като му избиха всички зъби, ако пак не започне да спи значи не е от тях, та ще видим.
Тинка, не се притеснявай за килима и ние нашият го прахме вече хем, че от три седмици някъде сме без памперс, сега поне бързо съхнат.  Peace
Мама Ели не се тревожи ще си проговори детенцето когато то реши.   bouquet

# 216
На ясла не ходи, защото много ми липсва...Знаете как всеки ден има нещо ново - например вече хубаво казва "пъп" - като го питам къде е на мама пъпа и веднага си забива пръстчето в корема ми и "пъпа, пъпа"  Laughing
Като съм спряла колата някъде и го взема отпред, започва с важна муцка да върти волана, включва си радиото, после натиска касетката (с гръцка музика) и като чуе песните - започва да друса дупето  Joy  Като го питаш как се пали колата - върти ключовете на таблото, знае къде са чистачките, скоростите, "намества" си огледалото - абе, след година може да вземе книжка  hahaha
Не съм се наспивала откакто бях бременна в 7-мия месец (оттогава не слуша човечето, такива шутове ядох в диафрагмата и ребрата, че не ми се събираха и 7часа сън).
Сега пък спим разделени, ама по навик ставам по 700пъти да видя дали е отвит, да не е напишан, и т.н...Между другото стиска цяла нощ, тази сутрин полусънен се разхленчи и полулегнал го изпишах над гърнето, сука и спа още 2часа до 8  Peace
Скъпата, пак ли болести - аман вече - да бяга надалеч и да си прекарате супер на морето  Hug

# 217
  • София
...Знаете как всеки ден има нещо ново - например вече хубаво казва "пъп" - като го питам къде е на мама пъпа и веднага си забива пръстчето в корема ми и "пъпа, пъпа"  Laughing
.....

Хехе,това все едно аз съм го написала,само,че при нас кодовата дума е пупата  Laughing.И нейната си я показва ако я попиташ.
Коко след някой друг месец и сиртаки ще научи,браво на него  Party.
Скъпата и аз за първи път чувам за такава треска,дано по-бързо свалите Т и да оздравее до морето.Вирусно ли е,къде пък го хвана Марти?

Днес точно от Ситито по настояване на майка ми купих няколко чифта гащички за Кали,но при положение,че още не знае за какво служи гърнето,не виждам логика да й ги обувам  Rolling Eyes...трябва да знае къде да ходи и след като се научи обуваме гащите .Нали е така  newsm78?

Лека нощ момичета  Heart Eyes!

# 218
Я вижте какво ни вълнуваше преди 1година  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105844   и http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=107477.0
Кога изтече това време...

# 219
...,но при положение,че още не знае за какво служи гърнето,не виждам логика да й ги обувам  Rolling Eyes...трябва да знае къде да ходи и след като се научи обуваме гащите .Нали е така  newsm78?

Аз мисля и процедирам по точно обратния начин. Никога не съм слагала Мони на гърне преди да му махна памперса, аз и сега не го слагам де, но това е отделен въпрос.
Приятен уикенд ви желая!

# 220
Здравейте и от нас!
Намерих малко свободно време и реших да ви изчета поне.
Скъпата  пожелавам ви бързо оздравяване. Praynig
Преси нещо има страх от прахосмукачки.Като я пусна започва да реве и да се крие из цялата къща.На вас случвало ли се е?
Иначе за пишкането няма никакъв напредък.Изобщо не ще да седи на гърнето и това си е.Не знам как ще го науча. newsm78
С говоренето и ние сме зле.Много малко думи казва,като мама,тате,баба,дядо и такива по леснички.
Еми това е за сега.Желая ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 221
  • София
Здравейте мами и пораснали бебоци!
 Личи си, че е почивен ден и всички са забегнали на някъде. Нашият тате е на работа и днес си обикаляме тукашните градинки.

Преси нещо има страх от прахосмукачки.Като я пусна започва да реве и да се крие из цялата къща.На вас случвало ли се е?

И Рая е така. Пускам прахосмукачка само когато и татето си е в нас, за да може да я гушка докато аз бръмча.

Ние приключихме с кърменето преди 2 месеца. Наложи се да я оставя на майка ми и аз да се прибера в София. Когато пак си бях при Рая тя въобще не проявяваше интерес към мен. Изведнъж отговора на въпроса "какво има мама?" вместо "папу" стана "цици".

Благодарение на срещата с chere6ka   Hug и една нейна приятелка отказа и смученето на палеца. Тя ми даде съвет да сложа лейкопласт на палеца и само за 3 дена беше се отказала от този лош навик.

Рая доста бърбори. Казва "буба" на мухата. Дори в момента обикаля из нас с палката за мухи и бие по леглото  Joy
 какво кара тати? - пуф - паф
 какво купихме от магазина? - "мако" /мляко/, "ап" /хляб/, "олио"
 какво утрепа мама снощи? - "мааче" /комарче/
 какво сготви тати? - "полие" /пиле/
 Докарва мелодията на "Бански на Лалета", "Кокошка пред хамбара", "Жаба - жабурана", но си ги тананика на бебешки.

Исках още да пиша, но е гладна и обикаля около мен и иска "мъка" - мръвка.
 Лек ден!

# 222
Олимпия, "прелистих" миналогодишната тема... И на мен ми стана много мило. Хем толков авреме изтече оттогава, хем сякаш вчера беше. Видях, че точно в тази тема, чийто линк си сложила, сме посрещнали с "Добре дошли!" Скъпата и Nin-ka. По "онова" време повечето ни бебчета са били само на кърма, сега как "плющят" всичко наред... Да са ни живи и здрави!

Днес е празника св. Неделя! Честито на именниците!

Скъпата, дано бързо оздравеете за да се радвате спокойно на лятото!   bouquet
И нашите сандалки са купени от Лонардо в Сити Центъра Много съм доволна. Иначе вместо джапанки й купихме гумени сандалки с лепки от Малкия ЦУМ (на пешеходната Пиротска) за 16 лв. Имаше и джапанки с ластиче отзад на петичката - и те ми се видяха удобни, но татито държеше на сандалките.
Elix, изключително ме зарадва, че край Дунава няма комари!   bouquet Дано да е така!
Утре заминаваме за Свищов за 1 седмица. Оттам за Ахтопол за 1 седмица   grinning039, после обратно в Свищов за няколко дена и оттам вероятно за още няколко дена ще се отправим към Градешкия манастир (около Монтана) и към 3-4.08 ще сме си в София (живот и здраве! ).

Днес беше първият ми курс с колата  newsm01. (изключвам кръгчетата из Кокаляне - те не се броят:) ) Трябваше да закарам децата от Кокаляне в Княжево. Децата отзад вързани (Тея в столче, Емо само с коланите), мама отпред шофира. И точно като за първи сблъсък със Софийския трафик се натъкнах на "приятното" задръстване на Околовръстното, което се оказа все така от Младост до Княжево  newsm77. Тръгни-спри, тръгни-спри, тръгни спри... Чудя се на децата как издъраха да са спокойни (да живеят Бисквити Житен дар с масло Wink ) и да не ме притесняват. Тея беше толкова спокойна, че даже и си подремна по едно време, а Емо през цялото време искаше вода, но не нервничеше, дори ми "даваше акъл" : "Мамо виж сега... тоя не го изпреварвай... и без това пред него е същото задръстване... " и разни тем подобни - много е сладък. Пристигнахме благополучно. Слава Богу! Мъжът ми беше много доволен, че съм се "престрашила" - той не беше с нас (а всъщност нямах избор - закрах ги за да мога да стегна багаж за три седмици напред) и много ме похвали как съм издържала геройски на задръстването и как съм паркирала в Княжево  bowuu ( как съм паркирала само аз си знам - щях да сгазя едно куче и да се остържа в един камък, но нито едното нито другото се случи Wink )
Тея обожава да чистя с прахосмукачаката - яха я отгоре и ми пипа копчетата. Като приключа си играе с кабела - издърпва го, натиска копчето за прибирането му, после пак го издърпва и пак го прибира... и така.
Сега се залавям за багажа. И по-късно ,или утре ще ви кажа "Довиждане" за около 3 седмици и половина.
Който има да пита нещо сега е момента Simple Smile

# 223
Добър вечер,мили майчета!Ето ,че и аз се появявам,доста рядко,но все пак съм тук и ви чета.
Благодаря на всички за пожеланията за бързо възтановяване.Вече наистина съм добре,не ме опъват конците,не чуствам боцкане,но съм много изморена от работата,по точно от ранното ставане(ставам в 5.30) и затова не мога често да се включвам.Следобед лягам с Лъчко,добре,че спи по 3-4часа,та успявам малко да почина...
Лъчко и Ники са много добре,живот си живеят,разходки,разходки и пак разходки.Днес купихме на Лъчето очила и му поставихме полароидни плаки за защита на очичките.Много е сладък с тях.http://images18.snimka.bg/003380772.jpg
Да се похвалим,че най-накрая и Лъчко започна да се опитва да говори.Много сладко казва"ей там",от днес казва и " ало'.На водата,когато иска казва"дата".Баща му като го пита,"искаш ли да ритаме топка?",той с все сила му отговаря"даааа'.Между другото,ритането на топка ни е любимо занимание.Мами на момченца..и при вас ли е така?Лъчко много се впечатлява от коли,камиони,разни машини,багери.
Олимпия,за карането на колата сме същата работа.И най лошото е,че иска да си играе с ключа на колата по време на вървене..а разбирате,че няма как да стане JoyИ лоста за скоростите си пипаме редовно,пуска си дискове на СДто,но ние слушаме не гръцко,а "Модърн Токинг'(любимците на тати  са това). hahaha
Много се радвам,че Лъчко от сега ми помага.Харесва му да бърше праха по мебелите.Ето вижте го как почиства:http://images18.snimka.bg/003380759.jpg
Ето и някои други снимки-
http://images18.snimka.bg/003380761.jpg

http://images18.snimka.bg/003380768.jpg

Мами,извинявам се за дългото писане,но незнам пак кога ще мога да се включа...
Мама Ели,благодаря ти за поздравите...не сте ме забравили...  bouquet

# 224
Браво на Рая!!! Последна проходи, обаче изпревари всички февруарчета по бърборене  Hug
Мама Нина, много е сладък Лъчко! За топката - първа писта са с тати за футбол  Laughing
Къде изчезнахте всички?

Общи условия

Активация на акаунт