Честит Имен Ден на всички именници днес!
Зори, честито и на мъжа ти, да е жив и здрав, и много да те обича и да те радва!
Кате, радвам се, че сте добре! Дано няма повече такива лоши моменти!
Лек ден
Зори, да е жив и здрав и мъж ти 

/, та там заено с едно бебе на 7 месеца се къпъха в басейн /всъщност първо бебето, пък Али чак после се престраши, за да не остане по-назад/, та като имаме вече успехи с водата и пясъка почвам да се замислям за второ море през септември. Мисля другата седмица да идем само двете някъде на планина, че пак щяло да е 40 градуса, малко ме е шубе само двете да сме, та може и да взема баба ми с нас. Иначе на мен ми иде да я подстрижа, все е потна, има достатъчно коса за опашки, но не дава да я пипна даже. Продължава да реве всеки път като падне /поне 3-4 пъти на ден/, как не свикна вече незнам, и по какъвто и начин да падне, после все показва че си е ударила главата
Казва се Мартин и тежи 3.850 висок 51 см. Перфектен е, има си и коса и бузи 

да ви кажа съвсем различни Т, направо си е рай за Илин и по цял ден тича в двора, само дето ни е мъчно за тати, че той идва уикендите 

Нещо тези дни не ми остава много време за форумчето,ама сега влизам и то рожденници си имаме
тъкмо на време
Дани и Гери,да сте живи и здрави и много успехи и приятни моменти да Ви съпътстват в живота!
Зори,Честито и на мъжа ти! Elly,да ти е Жив и Здрав малкия кръщелник!
Кате,радвам се,че децата са вече по добре!
Сега и аз да почерпя,Петя има Имен Ден!