МАРТ 2006

• 11 254
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
Честит Рожден Ден на двете рожденички днес! Милички, бъдете живи и здрави, много усмихнати, щастливи, вечно обичани и обичащи и големи късметлийки!
Честит Имен Ден на всички именници днес!

Зори, честито и на мъжа ти, да е жив и здрав, и много да те обича и да те радва!
Кате, радвам се, че сте добре! Дано няма повече такива лоши моменти!
Лек ден

# 181
Честит рожден ден на Дани и ГериД, да сте здрави, щастливи, усмихнати и обичани HugЗори, да е жив и здрав и мъж ти Hug

Кате, радвам се че дечицата ти вече са добре, със закъснение прочетох, но при все това им желая бързо възстановяване Hug

Ние в тия жеги щяхме да изпукаме, въпреки климатика, Али ни побърка с един обрив по главата и още умуваме дали е от жегите или от едни кайсии. Успявам вече да я накарам да влезе в пясъчниците, а в неделя бяхме на барбекю /само дето никой не се нави да застане до него, че беше много жега и накрая ядохме само салата Crazy/, та там заено с едно бебе на 7 месеца се къпъха в басейн /всъщност първо бебето, пък Али чак после се престраши, за да не остане по-назад/, та като имаме вече успехи с водата и пясъка почвам да се замислям за второ море през септември.  Мисля другата седмица да идем само двете някъде на планина, че пак щяло да е 40 градуса, малко ме е шубе само двете да сме, та може и да взема баба ми с нас. Иначе  на мен ми иде да я подстрижа, все е потна, има достатъчно коса за опашки, но не дава да я пипна даже. Продължава да реве всеки път като падне /поне 3-4 пъти на ден/, как не свикна вече незнам, и по какъвто и начин да падне, после все показва че си е ударила главата Laughing

# 182
Влизам да пожелая Честит Празник на всички празнуващи!
Bezmerna, да си много щастлива и все така усмихната! Да си здрава и силна мама и съпруга!
Искам да се похваля, че днес ми се роди кръщелник Grinning Казва се Мартин и тежи 3.850 висок 51  см. Перфектен е, има си и коса и бузи Hug
Похвалих се , отивам да играя! Laughing

# 183
Ели, честит ти кръщелник! Да ти е жив и здрав, и много да ви радва!

# 184
Здрасти и от нас  Hug
Малко се поизгубихме, но решихме да се спасим от горещините и отидохме на къщата ни в Бистрица където смятам да изкараме лятото  Wink да ви кажа съвсем различни Т, направо си е рай за Илин и по цял ден тича в двора, само дето ни е мъчно за тати, че той идва уикендите  Sad
От два дни Или вдига Т 38,8, а днес взе и че се изрина и ни сложиха диагноза - петата шарка, дано бързо мине, че е толкова кисел и не се отделя от мен за секунда  Sick
Момичета при вас как мина тази шарка и за колко време ????

Кате Н радвам се че се оправяте, не ми се мисли как се чувстваш с две болнички човечета  Hug

Честит рожден ден на Безмерна и на Гери Д, бъдете здрави и много щастливи   bouquet

Честит рожден ден и на тати на Анна-Мария и много да слушка двете си  красавици  Wink

Зоуи мерси за комплиментите  Embarassed

Тася, направо ми идва да му нацелувам на Дани дупенцето  Hug

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 20:04 от Juji_

# 185
Ели, честит ти кръщелник! Да ти е жив и здрав, и много да ви радва!
Благодаря! И аз много му се радвам! Най-после едно момченце в нашия род Laughing

# 186
Здравейте милички! Heart Eyes Нещо тези дни не ми остава много време за форумчето,ама сега влизам и то рожденници си имаме  Grinning тъкмо на време  Wink                                      Дани и Гери,да сте живи и здрави и много успехи и приятни моменти да Ви съпътстват в живота!  bouquet  bouquet  bouquetЗори,Честито и на мъжа ти! Elly,да ти е Жив и Здрав малкия кръщелник!  bouquet  Кате,радвам се,че децата са вече по добре! Hug  Сега и аз да почерпя,Петя има Имен Ден! Wine Glass  cook

# 187
Хайде, Джеси, честит имен ден и на Петя! Да ти е жива и здрава, много щастливо и безгрижно детство й пожелавам! Весело изкарване!
Лека вечер

# 188
Здравейте и от мен,
Безмерна, Гери Д честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
Зори честит рожден ден и на мъжлето ти  bouquet
Джеси Честит имен ден на Петя, да е жива и здрава и много да те радва   bouquet
Кате радвам се че вече сте вкъщи и малките са по-добре  Hug
Ели честит ви мъж в семейството Hug

Мила на вилата ли са вече, нещо не се включва, май съм пропуснала заминаването  newsm78

Лека нощ

# 189
Здравейте! Какво става? Два дни пълно мъртвило в нашата тема! И си казах, хайде да драсна два реда, пък дано тръгне на писане!
Лека вечер

# 190
Това наистина никога не е било . Как сте защо никои не пише?
При нас е някакъв ужас защото зет ми и племенника ми са в нас на гости а сестар ми ще пристигне чак другия понеделник и до тогава трябва аз да се занимавам с тях , а на всичкото отгоре Симона е болна и от 2 дена е непрекъснато с температура та направо съм полудяла  Crazy
Поздрави и лек ден на всички  Hug

# 191
Привет и от мен! Завърнахме се от море. Иван там го хвана някакъв вирус с разтройство, после изкара ларингит, та всичко на всичко 4 дни е бил на плажа. Аз въобще не си починах. Повече без баба на море не тръгвам...

# 192
Добро утро!
Аз съм в отпуска , но не защото ще ходим на почивка , а защото племенницата на мъжа ми идва на гости у свекито и тя ,естествено няма да  гледа моите деца. Та аз взех 3 седмици отпуск , добре ,че имам от миналата година, а и шефката е готина, че иначе незнам какво щях да правя.
Като  гледам, че никой не шише , явно всички са на море, а ние от Варна още не сме го посетили Embarassed Но ето сега имам чудесна възможност да си поводя малко децата на плаж.
Ger4o, явно си видяла какво е с деца на море Peace
Дано Симонка се оправя по-бързо Hug

# 193
Мили мами, аз също съм майка на мартенско слънчице и ще ми е много приятно ако ни приемете във вашата тема.
     Пиша сега за първи път в мартенските теми,защото още съм по майчинство, а едва от три дни вече и вкъщи си имаме интернет.
     Малката ми дъщеричка се казва Никол,родена е в 10.10 часа на 04.03.2006 год./термин-12.03.2006 год./.Тежеше 2.800 кг. и беше висока - 49 см.
    Пожелавам на всички почиващи - само приятни емоции !

# 194
Ger4o, явно си видяла какво е с деца на море Peace

Като знам Гер4о.... по-скоро морето е видяло какво е с Гер4о наоколо Joy

Карат, добре дошла! засичаш ни в един много тих момент, но обикновено не сме така, да не останеш с грешни впечатления.

сутринта се опитах да снимам една роза, и накрая стана "история с роза без роза"
даже не и накрая, ами почти в началото, когато дребен реши да се включи. ама 3-4 любими неща на едно място.. не издържа (обожава цветя, фотоапарати и  компютри, бях сложила розата върху лаптопа, а той не се е докопвал до него). изпи водата на розата, окъса и листенцата, подреди я надолу с главата и накрая изяде стъблото...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт