Съчуствам ти, миличка 
Виждам, аз че Кали ми е достойна конкуренция

Давай,другарче, кой иначе ще разтушва мамите, прегорели от жегата

Аз да се отчета,че отдавна само влизам, прочитам набързо и се изнасям.
Ходихме на Боженци - незнам кой го похвали, ама ми е за пръв и последен път
Прохода на Републиката -затворен и всички тирове пердашат през Шипка
Ей, казвам ви, такова пътуване беше - постоянно на нокти.Някакви огромни колони - 5-7 тира и след тях 20-30 коли и отвреме на време някой джигит
тръгва да изпреварва колоната и всички скачат на спирачките, щото тоя,че ще си пръсне тиквата, ще ,ама покрай него сума народ ще иде в дерето.Хубавото нещо беше,че бяхме само двамата с любимия- нещо ,което не ни се е случвало отдавна
, кухнята беше страхотна, макар че почакахме доста, но си струваше.Ами това бяха единствените плюсове,всичко друго беше
Свеки ни изнерви подобаващо и достатъчно ,за да ни държи влага за следващите няколко години.В понеделник заминаваме на море последно- молете се за нас, да непоследваме светлия пример на Дес и Герчо
По планинските курорти всички бази са в ремонт или просто са затворени- работи само Рибарица.Но за тази година порцията селски туризъм ми стига. Покрай пътуването - всички са решили,че ще пазаруват за световно и аз трябва да удовлетворя всички техни искания! 
Аааа, Кали, браво!
Дано да я хареса! Колко парици? Тук аедна наша позната си купи - Астра, 2000, 1,6 дизел без климатик - с две врати - 6400.Много ми се струва,ама 
И аз искам разходка пък!
. Добре, че стана 40 градуса да не ни е студено. Та поне по едно тънко боди му слагам на младежа.
.
) и започна да плаче и крещи без видима причина. Сега съм го оставила в столчето за хранене да си ремонтира играчките, пия кафе и събирам кураж да подхвана задачките. Очаквам проблеми с една доставка, направо ме е шубе. На всичкото отгоре ще трябва да водя звера в офиса, че няма на кого да го оставя. Оплаках се...
сега, че после няма да имам време да мигна!