Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 721
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • на правилното място, в точното време
 За velmar вторника явно още продължава  Sick Съчуствам ти, миличка  Peace
 Виждам, аз че Кали ми е достойна конкуренция  smile3534
 Давай,другарче, кой иначе ще разтушва мамите, прегорели от жегата  Peace
Аз да се отчета,че отдавна само влизам, прочитам набързо и се изнасям.
Ходихме на Боженци - незнам кой го похвали, ама ми е за пръв и последен път Naughty Прохода на Републиката -затворен и всички тирове пердашат през Шипка  #Crazy Ей, казвам ви, такова пътуване беше - постоянно на нокти.Някакви огромни колони - 5-7 тира и след тях 20-30 коли и отвреме на време някой джигит  newsm01 #2gunfire тръгва да изпреварва колоната и всички скачат на спирачките, щото тоя,че ще си пръсне тиквата, ще ,ама покрай него сума народ ще иде в дерето.
 Хубавото нещо беше,че бяхме само двамата с любимия- нещо ,което не ни се е случвало отдавна  loveuuu , кухнята беше страхотна, макар че почакахме доста, но си струваше.Ами това бяха единствените плюсове,всичко друго беше  #Cussing out Свеки ни изнерви подобаващо и достатъчно ,за да ни държи влага за следващите няколко години.
 В понеделник заминаваме на море последно- молете се за нас, да непоследваме светлия пример на Дес и Герчо Praynig По планинските курорти всички бази са в ремонт или просто са затворени- работи само Рибарица.Но за тази година порцията селски туризъм ми стига. Покрай пътуването - всички са решили,че ще пазаруват за световно и аз трябва да удовлетворя всички техни искания! #Cussing out
 Аааа, Кали, браво! smile3501 Дано да я хареса!  Колко парици? Тук аедна наша позната си купи - Астра, 2000, 1,6 дизел без климатик - с две врати - 6400.Много ми се струва,ама  newsm78
И аз искам разходка пък! Tired

# 286

Миньон, защо изобщо го обличаш младежа? кало го обличам само за разходка с еддин огромен памучен гащеризон без боди и блузка, малко под коленете му идва.

Aми, сигурно защото ние с баща му сме зиморничави Simple Smile. Добре, че стана 40 градуса да не ни е студено. Та поне по едно тънко боди му слагам на младежа.
И ние си имаме такъв гащеризон за разходка Simple Smile.

Момичета, да ви се оплача - май си имам инженер. Ето такъв:
http://www.youtube.com/watch?v=ySpOuaYwLQU
Преди малко ми изскуба 2 бутона на лаптопа и се моля утре админа да успее да ги намести, че нова клавиатура е към 80$. Поне още нищо не е сглобил от тях...
Сега натискам "А"-то с нокът и се благодаря, че имам маникюр. По технически причини спирам да пиша.
ВелмарHug.

# 287
мами, и аз полудях... Имам чувството, че всички хора полудяват в тая жега. Вчера шефа не се появи в офиса, та поне той не изперкваше по темите, ама щях да лудна. Сутринта се появи пожарникаря на квартала и почна да мрънка от вратата  слава богу докментите са ни в ред (една фирма ги прави), ама се заяде за други простотии. Между нашия офис и офиса на една компютърджийска фирма има една врата, която се водила авариен изход - та ние и бяхме сложилиедна стена от гипскартон и преди време ни беше написал предписание да я махнем. Ама сега сме сложили един огромен плакат, имитиращ продължение на коридора и той моля ви се заяде що имало плакат. Ако станело пожар онея хора щели да изпукат заради нашите красоти. То бива лудост, то може - ама толкова не е редно.... Ако стане пожар, онея сигурно ще го скъсат с гърди като на 20 километров маратон, ама да има да се заяжда. На всичкото отгоре една врата не му ареса - не била устойчива на огън 45 минути! И за мокетчето сме нямали сертификат, че е трудно горимо  #Crazy. След това новата координаторка, която е от 4 дни се захапа с новия технически, които е от 3 седмици и щях да падна от коня. на всичкото отгоре влизам в студиото и заварвам режисьора да режисира удобно легнал в едно диванче  Joy Joy Joy та вчера ми беше най-спокойния ден.... А и вече втори ден ме гони едно безсъние - бедна ви е фантазията. по 100пъти пускам и спирам климатика в спалнята - ту ми е студено и не мога да спя, ту ми е топло и не мога да спя. Паля и гася телевизора през 10 мин и така по цяла нощ. Сега се събудих преди час, ама поне дребния спи още, че поне кафе да изпия като хората, че вчера щях да се гръмна
Относно разходката - мили хора! Имам предложение от 10 до 11 да пуснем децата в Моето гардже да поиграят, а ние да си пием кафето на спокойствие, а после ако искате хващайте гората към парка, че аз нямам нерви да препускам по алеите след моя дивак. Да му мисли баба му.... Така де... кво сме им виновни на бабите, та да им гледаме внуците!

# 288
Така де... кво сме им виновни на бабите, та да им гледаме внуците!

A така! Който си има внуци, да си ги гледа!  Laughing
Ох, миналия петък 13-и ми беше прекрасен ден, ама този хич не се очертава да е такъв.
За начало малкия инженер се събуди с д-то нагоре (след като към 3 през нощта почти успя да ни провали luvbed) и започна да плаче и крещи без видима причина. Сега съм го оставила в столчето за хранене да си ремонтира играчките, пия кафе и събирам кураж да подхвана задачките. Очаквам проблеми с една доставка, направо ме е шубе. На всичкото отгоре ще трябва да водя звера в офиса, че няма на кого да го оставя. Оплаках се...
Пак ме вика...

# 289
Ох, и аз да се оплача предотпусно...  Sad сега, че после няма да имам време да мигна!
Днес ще бъде ужасен ужас при мен - товарим 3 контейнера за Япония + 1 ТИР за Австрия!!! А имам тайни помисли да си тръгна днес по-рано от работа и най-вероятно няма да стане  Close

Добре, че поне вчера успях да уговоря подробностите за партито на Гергана, та да не го мисля.

При мен тежките дни са понеделник и петък, ама ги наричам вече вторници  Joy
П.С. Защо не ви допада вторника?

# 290
Velmar, стискам палци да е добре малката! И на нас ни се случи веднъж да си изгубим една гризинка (тия, дето си чешат зъбите стях), точно 5 минути по-късно претърсвах пътя обратно и нищо. Е на кого му е притрябвала бебешка гризалка бе?! ooooh!
dew, успех! Дано си тръгнеш по-рано. Ние пък днес приемаме контейнер, та горките ми братовчеди не ги мисля просто! Тук е 40 градуса, в склада - сигурно 50!

# 291
Мдда.. дребната е в онова настроение, предшестващо зъбите - види ли ми гърба започва да реве Sad Добре, че поне заспива сама та да побачкам на спокойствие малко.

Кали, стискам палци да е добра колата и да я вземете Praynig

Миньон, дай снимки от морето, к'во се стискаш  Wink

# 292
  • на правилното място, в точното време
Ужас, дали е вторник, понеделник или петък ,все е кофти и става все по-зле. Търся леля,дето да гледа беба - навиках бабите, свалих баща ми от колата днес и казах, до бала на дъщеря ми да не ме търсят #2gunfire

# 293
Нова тема - заповядайте Hug

Общи условия

Активация на акаунт