Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Седалищното бебе е термин, използван за описание на позицията на бебето в утробата, когато главата му е разположена в долната част на матката. Обикновено през шестия месец бебето заема позиция, известна като "седалищна", с главата си надлъжно. През седмия месец бебето може да се върне към вертикална позиция, но до края на осмия месец, ако околоплодните води са достатъчни, то може непрекъснато да се върти. Това означава, че позицията на бебето може да се променя до края на бременността.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиен за бременни?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бременни?
,
ма сега минах да ви прочета и викам да се отчета

. Знам, че папагалчетата за доста ревниви (ма тва май се отнасяше за КАКАДУ-то
) ?
, представяте ли си? Изключвам произхода на израза " да смърдиш като пор" , ами и на всичкото отгоре тва е едно от малкото животни, които убиват за удоволствие, а не защото са гладни
. Ми не че нещо, ама някоя сутрин може и да не си намеря кучето цяло.... И нали после тоя пор ще го обезцветя с белина, ще го мушна жив в миялната и накрая ще го завра в микровълновата за 40 минутки. А милото ми мъжленце ще гооооо.... Нищо особенно няма да му правя, просто ще бъда млада майка-вдовица

Но миличка не забравяй, че сега си бременна, а птиците пренасят изключително много зарази (особено дивите) и по лошото е, че повечето от вирусите и бактериите , които носят засягат човешкия организъм (а все пак имунната ти система сега не е в разцвета си
). Така че мило, така е по добре!!
, а колко още учене ме чака... Ей утре ми е най-гадния изпит (най-лошото е, че в началото на месеца на същия тоя изпит ме хванаха да преписвам и сега както се сещате шансовете не са ми много големи
) Затва утре да стискате мноого палци милички... Поне досега винаги действаше, ай дано и утре
за историята с пора, polly
Дълги времена за нея съществуваха само котки, кучета и порове
А и го дават захлаждане. Дано и този път не ни излъжат.

А този катерич не се съмнявам, че го различаваш сред всичките, то нали си е твое и си е най-хубаво 

Трудно се ходи само по тениска, а с джапанки си е направо студено. Хубавото на такова време е, че поне можеш да се облечеш в аванс, защото при горещините може и да нямаш вече какво да смъкваш от себе си
, Анет - количката е страхотна, много ми се иска и аз такава да си намеря, имам да търся до другия месец, дано има такива тук. А за цвета не се притеснявай, хубав е, няма и да се цапа много
и си викам, мама му .... аз ли съм най-голямата истеричка тук, че се дразня толкова! Щях да вдигна малко олелия, но днес ми се прецака нето. Добре, че вечерта преядох и сега по правило не мога да спя ... та смогнах да изчета новите странички.
. Как сте имали сили да го пуснете в парка не знам. И аз искам някаква гадинка да си взема в къщи, но засега имам само комари
Мъжо ми нали има 2 кучета при родителите си и не ще и ние да вземаме, че ще стане зверилник. А моето кученце почина преди някъде 4 години и много тежко го преживях, чак от стреса получих заболяване на щитовидната. Бях се зарекла друго животно да не си вземам, но .... нещо май май ми се ще .... може би лабродорче за детето .... или доберманче .... за майка му
/не за свекървата, а за мен - ся да не си помислите нещо лошо/ .
!
Но ти просто ме разби със снимките, муахахаха, аранжирала била бутилка с уиски... че и отгоре на хладилника 
а на детето казахме че Гаргамелчо е отлетял при неговото семейство!
Според прогнозата за времето, днес трябва да е малко по-хладно... 

стискаме палци и още как,нали момичета?Ще го вземеш изпита-важно е да си спокоина.Мойте лекции почвали на 27 август-уффф и излиза, че изпитите са ми баш ОКТОМВРИ-или ще ги скалапя или ще се ходи на поправки-според зависи кога ще са.Мисля по време н алекцииите да се опитам да ги изтегля-дано стане,че е много смотано последните ми 3 изпита....и догодина държавините ехххх
ама не го мисля толкоз де кот стане