Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Седалищното бебе е термин, използван за описание на позицията на бебето в утробата, когато главата му е разположена в долната част на матката. Обикновено през шестия месец бебето заема позиция, известна като "седалищна", с главата си надлъжно. През седмия месец бебето може да се върне към вертикална позиция, но до края на осмия месец, ако околоплодните води са достатъчни, то може непрекъснато да се върти. Това означава, че позицията на бебето може да се променя до края на бременността.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиен за бременни?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бременни?
Бременните и с математиката ли са скарани?
)
и сега ще трябва да ги требя
Ако ми има нещо на бъбреците, това отразява ли се на Бебчо или си е само за моя сметка - как мислите?
Нашия офис нали е в едно близко селце, имаме си цяла зоологическа градина: кобила (Буря); имахме сови преди няколко месеца, ама явно се преселиха другаде; имахме 5 кучета, обаче на някой му попречиха и ги беше изтровил - сега са само 2, обаче от няколко дни си имаме и 4-5 малки котета ... Дотук добре, ама вчера установих, че вече и гъсеници си имаме (една ме полази

да не показвам, че направо трябва всички бясни човечета да покажа. Вчера бях смачкана и не си измих и оправих и тази сутрин ставам в 6 сутринта да оправя да измия и да подготвя за майсторите и познайте няма вода и капка. Сега трябва да наготвя не стига, че у нас е 30 гр ами и да готвя без вода. Можете ли да си представите какво е положението. За обяд не знам как с 5л вода да наготвя да направя таратор и да остане вода поне малко от малко да се измият 3ма мъже който целите са в гипс, вата и тем подобни 
Преди това ходих и на ЖК и за мое щастие на мама добрата девойка се е обърнала вече с главичката надолу и гръбче надясно. Чак не можах да повярвам....хич не съм усетила, пък преди 2 седмици си беше седалищно. А аз седя напипвам нещо твърдичко над пъпчето и си мисля, че пипам краченце.....краченце, ама друг път, дупенцето е било.
)....ама как на тази жега. Онзи ден една жена в автобуса ми разказваше, как не е лесно да си бременна в тази жега, ама аз нали съм в начална бременност и не е толкова страшно
Да не говорим, че преди седмица пак ми се случи....нито мога да се изкъпя, нито даже ръцете да си измия....
Сега смятам да тероризирам Софийска вода...
Те така се чувстват най-добре на свобода.....
Трети ден обикалям пазара с надеждата да видя от онези с течен шоколад,дето ги правят на място, то вече като зависима от бухтички станах, АМАХА! А тя дори само думата "бухтички" звучи точно така - да се набухаш с тях до уши
Днес се чувствам жива
след тези непоносими жеги най-накрая малко вятър и хлад. Като чета май няма мама, която да не се оплаква от венците си..... е....пишете ме и мене в този списък на кървящите венци
Мисля да се вслушам в опита ви и да пробвам с Лакалут или Парадонтакс.... пък да видим.
и съм много притеснена. Дано всичко да е ОК и при вас и при мен 
, а в момента съм 78,5кг., но на ЖК-то лекарката каза "ама много ти е голям корема"........ами какво да правя.......в 23г.с. съм и съм качила 2,5кг......май не са много, нооооо кормето си стърчи
Но то неволята прави човек изобретателен.
. Сега трябва да си запиша час за фетална морфология при Доц. Томова, там ме прати лекарката ми.
е с тия бухтички, кексове и палачинки-ще ме довършите аз пък с есетих за понички-че тръгвам след малко да си купувам..ама и вие сте едни тука бременнннни жени се подвизават бе