Малки СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени, ще ни радват, есен щом настане!

• 13 695
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
Hexina Има-има:))))нидей рива:)знаеш ли аз откога питам-глас в пустиня-ша си правим компания с теб,а и ще ходим и до южния да виждаме Кали-споко-две сме.май и ти си от Красно село-понеже първо за там питаш.Къде живееш точно-може и на ЛС да драскаш:)
А Калистрахотни снимки,много сте хубави-ти имам чувството,че се разхубавяваш с всеки изминал ден,ама то си е така с майчиците на момчета:)Малкия сладур налудува ли се ,виждам че добра компания може да е е на татко си за бира на мокрия бар някой ден:)А ние нямаме такъв шанс-поне засега,а съм сигурна че на Жоро му е нужна компания за там:)
Страхотни теми стре развихрили,но няма време да пиша-та следващия път ще пиша.Иначе и аз съм за Сано максима.
Чао и лек и усмихнат прохладен ден,аааа и да се похваля-от днес съм в 8мия месец newsm44 newsm68,урааа:)килцата са +11 .Само още един месец  ще се пробвам да устискам на бач:)Е стига толкова:)че отплеснах

# 106
  • София
Добрютро.

Що ли ми се струва, че днес Mishoka има рожден ден. Поне форумът така казва. Честит празник Мишок, да си жива и здрава и да си имате най-прекрасното бебче на света   bouquet

Честит имен ден на именничките, да свиркат кои са!

bravy, аз може и да съм се разхубавила, но съм пред нервен срив. Тук избягвам да се оплаквам от моя мъник, но последните дни това детенце изпада в нервни кризи и аз вече съм в шах как да процедирам с него. А вече много ми тежи и от бременността и в някои ситуации съм направо безпомощна. Вчера е ревал като обезумял 40 минути за някакви небивалици и го влачих буквално през целия квартал. Голям цирк направихме по улиците. Едва се стърпях да не го напердаша, защото знам, че няма никакъв смисъл. Преди 2 дни беше същото само дето рева 50 мин. пак за пълни глупости. Абе ще превъртя скоро. Добре че от утре го взима майка ми и 2 седмици ще е при нея.

Hexina и аз щях да ти пиша, че съм близо само, че от другата страна на парка. Този парк вече го знам наизуст, но те първа ми предстои да си затвърдя знанията  Wink

# 107
Да, има такива фирми, но съм проверявала - не им се разкарва по адреси за 2-3 пътеки или килими...Да мъкнат оборудване за такава мижава цел им се вижда малко и всеки път почват да ме убеждават не искам ли и друга услуга #2gunfire
Да не говорим, че като са разположени вкъщи част от тях се падат под мебели и не мога денем сама да ги вдигам - като дойде някоя фирма, което си е утопия, какво ще чисти newsm78
А пък няма да ви казвам какво ми се случи докато бях в София, нали там бяхме на квартири - за 1 холова гарнитура и 2 мокета искаха към 150 - 200лв #Crazy

# 108
pebs, можеш да пробваш индийските магазини, в частност, тези на Стамболийски до МОЛа и на Ботев. Ако не ги знаеш и те интересува, пиши и ще обясня къде се намират. Имат доста разнообразни и нестандартни неща на много прилични цени. Успех!

Благодаря ти.  Hug Сестра ми работеше в Мола и знае някакъв такъв магазин,сигурно е този.Утре ако мъжа ми е почивка ще отидем,че време не остана.
  bouquet

# 109
Добро утро и от мен на всички мами!  sun
Включвам се и аз веднага в дискусиите.

Да ви се оплача и да ви поискам съвет-от мамите в София.Значи на 07.07.07 сме на сватба на кумовете ни и аз все още не знам от каде да си купя нещо за тумбака ми...Кажете някой магазин,аз искам рокля или пола и туника,ама като не мога да обикалям...  Ако някоя от вас знае някой магазин да казва,че няма време.

Това са всчики магазини в София, които знам аз.
Мами - на Кяз Борис и Гладстон (входът е на Борис)
Миа - на Княз Борис и Кърниградска (входът е на Борис)
Има един хубав на Цар Самуил и Ивайло (вход откъм Самуил)
Има един под колоните на графа - на втория етаж на магазина се пада
До тук тези и 4-те са в баш-центъра
Benetton в Мола на Стамболийски, ама там има буквално 5 дрешки и няма да ти свършат работа за официално
Premaman - на Тодор Александров до Булбанк

Аз лично съм на сватба утре на моя много близка приятелка и ще съм с много красива бяла рокля до коляното (с 2-3 червени цветя по нея) от Мами. Струваше 55 лв, което общо взето се води за нормална цена сред ужасната скъпотия на магазините за бременни.
Изобщо в този магазин Мами има много сладки неща, но са предимно по 1-2 бройки - ако ти стане, стане.
Много рокли и все в вхубави разцветки в момента има в Миа, но не знам доколко официална трябва да бъдеш. Но ако ходиш до Мами, Миа е на 5 крачки от него по Борис, така че непременно провери. Там цените на стоките за бременни са най-ниски от цяла София, поне по мои наблюдения, а всичките им неща са супер свежи като цветове и модели. Аз лично обаче, за съжаление, не можах да вляза в нито една от роклите, които пробвах.  smile3518 Дупето ми (и не само) яко тежи и все нищо не му става, та в момента си въртя 2 панталончета и 5-6 потничета - толкоз ми е асортимента на гардероба.

Hexina Има-има:))))нидей рива:)знаеш ли аз откога питам-глас в пустиня-ша си правим компания с теб,а и ще ходим и до южния да виждаме- споко-две сме.май и ти си от Красно село-понеже първо за там питаш.Къде живееш точно-може и на ЛС да драскаш:)
Ееее, bravy, направо made my day!  Laughing Laughing Laughing Laughing Много гот, ще ти драсна на лично къде съм аз, току виж се окажем близо една до друга.  Laughing
kali, и на теб ще пиша лично.  Laughing Че да имаме с bravy кой да ни развежда из тайните пътечки на Южния парк.  newsm08

# 110

здрастииии
днес е хубаво, а?
направо ми беше хладно сутринта като минавах за работа през борисовата,
даже седнах на една пейка да се попека:)

много се смях и аз с
Kameliya междуредията на броколите Simple Smile

basilisk я светни необразованата аудитория за тези фосфати, защо си против - на хората ли вредят или на околната среда? на мен също ми пука за тези неща, но нямам време да чета много инфо...

pebs   има един много готин магазин на Графа под колоните - на 1-вия етаж има детски дрешки, на втория - за бременни, на стамболийски като вървиш от св. неделя към ботев от лявата страна - Нисин - бг фирма за дрехи, имат отсек за бременни, имат много панталони (на мен поне ми е по-готино с панталон), и също индийски на Сан Стефано - до Телевизията близо до подлеза към орлов мост, има -освен обичайните широки дрехи- специални с етикетче Motherhood

T: ) ажи още нещо за св.лазар щом имаш непосредствени впечатления, толкова ли хубаво изглежда както на снимките в интернет? а то за склонността към секцио и обезболяване е ясно, щото е много по-лесно (за лекарите), но ако НЕ ИСКАШ никой не може да те принуди, нали...

приятен хладен ден на всички

# 111
Hexina,juju42,благодаря ви много.Непременно ще отида.Предполагам,че ще си намеря нещо подходящо,но така казвам на мъж ми каде да ме закара и отиваме.Иначе хич не му се обикаля по магазините.  Rolling Eyes

# 112
  • София
Добро утро и от мен,

Това ходене на зъболекар вече ще ме побърка Sad

Добре дошла на chery spa пак Simple Smile Надявам се всичко да е наред с теб и да пишеш по-често   bouquet

Hexina - уви няма да е Prenatal, иначе напълно оте разбирам - има невероятни неща там, и дрехите им са страхотни, взех си един панталон от там и почти не го свалям сега в жегата

Поздрави на всички целувки   bouquet

# 113
  • Sofia
Ей ме мен след ЖК.
Здравейте! Grinning

Та нищо интесресно, всичко си е ок с бебка..., а и още е момиче Laughing... около 1.500-600 е ... в понеделник-вторник ще се обаждам да видим какво ми готвят моите кръв и урина Rolling Eyes. Сушахме тонове и са чудни. Heart Eyes   dohЗабравих да питам как е застанала девойката, а и док не спомена.
Следващата ми консултация е след 20 дни и пак кръв и урина, поръчаха ми да си купя лична амбулаторна карта, да си попълня данните и на 31.07. отново да съм там с нея и ще изготвяме документите, че тогава излизам в майчинство.

Честито на именниците( пък аз идея си нямам к'ъФ ден е днес newsm78) !   bouquet

Честит петък на работягите!

И лек ви ден на всички!

Честит рожден ден Мише!   bouquet

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 11:00 от Morena

# 114
кажи още нещо за св.лазар щом имаш непосредствени впечатления, толкова ли хубаво изглежда както на снимките в интернет? а то за склонността към секцио и обезболяване е ясно, щото е много по-лесно (за лекарите), но ако НЕ ИСКАШ никой не може да те принуди, нали...
Не знам за Св. Лазар, но аз мисля да раждам в Токуда и там наистина е като на картинка. По-хубаво е от американските болници по филмите, а цените им са нормални (т.е. даваш официално колкото иначе се дава под масата в Майчин дом и Шейново). Работят и със здравната каса, лошото е, че родилното отделение е само 16 легла и вероятността да има местенце за теб, като тръгнеш да раждаш, не е много голяма.
Но никой не те агитира за секцио или поне моят лекар е за естествено раждане.

gia-fire, аз имам от там гащеризон и панталон, които са невероятни и направо не ги свалям.  Laughing
Но сигурно и вашият ще е добър. Че беше крайно време да се направи един истински магазин за бременни в тази София, а не да се чудим откъде от чужбина да си поръчваме дрехи и като не можем, да ходим като дрипли. Така де, не стига че самочувствието ми е паднало под нулата и тежа 100 кила, ами и дрехите ми на нищо не приличат и като количество всичките се събират в раницата ми за спорт (която понастоящем е в дългосрочна отпуска поради обозрими причини).  smile3516 smile3515

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 10:52 от Hexina

# 115
зравейте и от мен Честит имен ден и много здраве на всички именници, Честит Рожден ден и на Мишока
Ани Бани и на мен не ми беше много конфортно снощи е нямах чак такива болки ама често ме наболява от ляво и вчера като походих малко повече и на мен ми тежеше коремчето даже си го държах от време на време и после и кръста менаболя и въобще явно така ще си я откараме ама ти си поговори с доки на тая тема моя ме успокоявашече санапълно нормални неща докато бях в болницата.
Щосе отнася докилимите ние нашите ги давамев Багра - химическото дето е към малкото пикадили на Чаталджа там има един строеж на ъгъла точно до Багра и съм доволна давахме ги по Коледа и тогава чакахме около седмица това беше недостатъка иначе са готови до 2-3 дни

# 116
  • София
Ама Hexina, май не се разбрахме Simple Smile - магазина, за който говорих не е за мамите, в смисъл - няма дрехи там, а е за играчки, колички и т.н.  - от този сорт  Grinning

Вижте какво откри един мой колега http://e-televizor.com/channel.php?cid=948 - BABY TV - досега гледах презентации на колички, а сега обсъждат точно дюшеци за бебета.

# 117
Здравейте мами!

Мишоче честит рожден ден!!!! newsm51 newsm59
Честит имен ден и на всички празнуващи днес или техните близки! Желая ви на всички само хубави мигове и прекрасни сладки бебчета септември!!! smile3525
Macko браво че си намерила колата:) сега малкия ще е много щастлив.
Моренка днес е Петровден:)
За закона за столчетата, бях чувала преди че от юли влиза в сила, а и вчера една приятелка ми го напомни пак.

pebs и аз съм на сватба тогава и си търся нещо, ама нищо не намерих. В магазина на Графа има една много сладка официална синя рокличка и не е скъпа, но на мен ми се оказа тясна в бюста. За по фини мами е, но е страхотна. Има и един магазин на цар Самуил, не знам къде точно е тези дни ще го търся. там знам че има официални облекла, ама е доста по скъпичко. като го открия ще ти кажа.

за храните ами не трябвало да ядем мляко 4.5%, а само най-много 2% масленост. Зехтин вместо олио, никакви консерви, газирани напитки и още разни неща за които не се сещам сега. другите мами да помагат.

Hexina благодаря за инфото за магазините, част от тях не ги знаех. А забравих вчера да те приветствам в нашите редици. Добре дошла сред нас:)

приятен ден!

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 11:07 от katrin7

# 118
  • Бургас
Привет,
Честит рожден ден на Мишока!
Честит имен ден на всички именици!
Аз минавам само на бързо.
И моята нощ не беше комфортна. Само че мен ме боли в дясно.
Хайде до скоро!

# 119
  • у дома с любимите си хора
Привет момичета!
Аз днес празнувам и благодаря на всички,които  ми честитиха Петровден.   bouquet
Искам да честитя на всички именнички-Петя,Полина,Павлина,Петрана и да пожелая много здраве,късмет,да бъдат обичани и усмихнати!!!
Честит Рожден ден МИшоче!Много,много радост и любов ти желая,а на есен здраво бебче-септемврийче!
Гледам много сте разисквали темата за дрешките.И аз да се включа за бодитата- в действителност тези с копчета отпред и отдолу са най-удобни.
Basilisk,имам чуството ,че се познаваме от сто години и ми четеш мислите-и за пелените и за праховете и препаратите.За първи път срещам някой,който да разсъждава точно като мен!Направо не е за вярване.
Момичета,днес следобед съм на ЛКК и ми е притеснено.В понеделник чакам да ни донесат мебелите за детската стая.Много ми е мъчно за малкия-всеки ден се чуваме и виждаме по Скайпа,ама ми е много мъчнооооо.Снощи дори сънувах детенце.Пък ще си го прибера чак началото на август.Иначе си е щастлив,но аз страдам.Никога досега не съм се разделяла с него и ми е много тежко.Уж за мое добро-да си почина преди раждането и лудницата,която ме чака с две деца.Но ми е много мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт