ЮЛСКАТА дружинка вече става на една годинка!

• 15 952
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Иси,   bouquet

# 16
  • хасково
ЕХООООООООООО .Вече сме на линия. След като излекувахме вирусите на компютъра( бяха хиляди) , незнайно откъде дошли, пак сме с вас , защото ни липсвахте много. Изкуфях- от жега и без компютър.
Имаме си и ние обриви, че и с гнойни връхчета, но педката ме успокой , че ще отминат( помислих , че сме с шарка).
Какво ново - вече искаме да ходим ,ама не можем сами- останах без кръст и отивам да купя каишки. Спим без биберон , защото не се и научи от съвсем малка , та сега е по- лесно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИМИРА!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ, КОИТО ПРОПУСНАХМЕ.

Отивам да дочета пропуснатото и пак ще дойда.
ЦЕЛУВКИ

# 17
Иси,благодаря за положения труд въпреки неприятностите които имаш около децата  Hug  bouquet

ЧРД. на Боримира!
Не знам от жеги ли от що ли,но Ема спи доста,вчера е спала 6 часа  #Crazy  през днея,и после си спа и през нощта.

А аз съм с нов телефон,мъж ми вчера ме изненада  Heart Eyes .Старият вече беше за изхвърляне.

Айде ние излизаме на разходка.

# 18
момичета това е от мен нямам време за повече има много още какво да се желае ,но не мога повече.
Искам да ви помоля да проверите датите и ,ако съм объркала на някой да ми каже ,защото от няколко дена не съм спала и може да съм объркала Embarassed
лек ден на всички  bouquet

# 19
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Боримира! bdbaloni
Преди две вечери и Калоян се събуди с рев. Ама реве, нищо не го успокоява, нито гърда, нито вода, нито пеене, нито люшкане, дере се и това е.   #Crazy #Crazy  Реших, че му е топло, че е гладен, че му е запушен носа, че нещо го боли, кво ли не ми мина през ума. Направо в чудо се видяхме, така не ми беше ревал досега.  Crazy Накрая го изведохме от стаята и той млъкна,  Shocked  занесохме го на балкона, погледа светлинките и заспа. На другия ден питам чичо му (той малко енциклопедия си пада) и той разправя, че около годинка нещо се отключвало в мозъка и почвали съзнателно да си сънуват, дори и кошмари и като ревне така, трябвало да му се смени обстановката и се успокоявали. Та не знам дали е така, но при нас подейства. Peace
И при нас е голяма жега и спиме на отворени врати и прозорци, а въздуха все едно е от сешуар.  sweating
Иси - прекрасна темичка  newsm51
Нани - племенника се подриска от кухнята и му я спряха. А тези пъпки ми приличат на алергия, защото са подобни като на Калоян, а той си има алергия към млечните.  Rolling Eyes Като хапна нещо млечно (винаги е малко-за проба) му се появяват две-пет пъпки по крачета и ръчички.  Sad
Бета, Нарина - браво на момичетата   Hands Clap  Hands Clap

# 20
  • Казанлък(Бургас)
Аз малко късно се сетих,но имам един билет за концерта на ПИНК.Той ми е бонус към Интернет,затова го подарявам.Концерта ще е в София ,на 1 юли,на стадион "Академик".Ако някой го иска,да ми пише на лични.Ще се радвам ако някой го използва.

# 21
  • Варна
Ами аз ще се радвам да покуфея на концерта,но за съжаление няма как да дойда до София Crossing Arms
 Много мило от твоя страна да го подариш  bouquet

# 22
 newsm59 честит рожден ден на боримира  Hug С пожелания за много здраве и усмивки!
Киара ходи от няколко дена в един детски център- целодневно. Управителката каза, че бързо се адаптира и аз съм спокойна, защото са само 9-10 бебешора. Утре ще ги снимам и ще кача снимчици.
Иначе нямам проблеми с нея, проходи преди 20-тина дни и сега щъка яко и белите почнаха. Да ми е жива и здрава.
Каката ми има 2 сребърни медала, като за първо явяване на състезание по таекуондо. Много съм горда  Grinning
Четох, че правите сметки за бременни юлки, гинекологът ме прегледа и каза, че съм във форма и всичко е ок за друго бебе ако реша Mr. Green
За сега ще поработя малко, пък за бебе ще трябва мнооого да помисля.
Чао за сега, че ме налегнаха едни спомени от преди година. Как лети времето  Hug
Целувки на всички и това, че не пиша и не влизам често в нета- не съм ви забравила.

# 23
Честит рожден ден на Боримира!!!

Нан, никакви специални трикове не съм прилагала...само едно традиционна хрема Mr. Green Нослето й беше запушено и не искаше бибата...и така след цял ден без биба реших че точно сега е моментът да спра да й я предлагам. Аз я давах само докато заспиваше и после през нощта ако се размрънка...сега обаче ако се събуди просто я гушкам или я галя или я оставям да си говори сама в кошарата...ако нищо не помогне - давам мляко и веднага заспива Peace Но ката цяло тя сама ме предразположи да го направя, защото отново започна да заспива сама и просто нямаше нужда да й давам биба Peace

# 24
Здравейте пак днес какво ми се случи с близнаците щях да получа удар #Cussing out .Събудиха се от сън и ги пуснах малко да по щъкат из хола и спалнята .През това време отидох да взема следобедното ядене от хладилника newsm55 за да се стопли и чувам как се чупи стъкло помислех че от комшиите идва но през това време чувам зверски плач на моите палавници ,изтичах на бегом и в спалнята ги заварвам ужас #Crazy.Павлин и Елеонора бутнали тоалетката и огледалото паднала до тях а огледалото е доста голямо .Елеонора от стреса хукна да бяга лазейки през стъклата а Павлин реве пот шкафа затиснат .В паниката грабнах единия грабнах и другия и изобщо не съм гледала къде стъпвам ,сега вадя по някое друго стъкълце от краката си но слава богу  newsm20на децата нищо им няма дори драскотина .Не знам очите не на 6 а ми на 106 трябва да са  ни newsm77 .Ами ако огледалото бе паднало върху тях както бяха голи по  памперс само направо не знам .

Извинявайте че такива лоши работи ви пиша в таз хубава тема ,браво на isi    newsm10темичката е страхотна дано само хубави работи да си пишем в нея.Лека нощ на всички  bye.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 01:07 от danisia

# 25
Честита първа годинка на Киа! Весело детство, да си много послушна и да радваш мама, тати и кака със своите постижения в живота!

Честит рожден ден на Николас! Бъди здраво и послушно момче!

на щастливите мами:

danisia- Господ явно е бдял над дечицата ти. Радвам се, че нищо не се е случило с тях и сте се разминали само с лека уплаха Hug

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 07:50 от eti_31

# 26
Честит Рожден Ден, Киара!
Бъди здравичка, послушна и весела!

Честит Рожден Ден, Николас!
Много здраве, късмет и щастливо детство, изпълнено с весели и палави игри!

# 27
Честита първа годинка на Киара и Николас!!!
Мили дечица, бъдете здрави и игриви, радвайте много мама и тати!!!
Весело и безгрижно детство!!!

Доста отдавна не съм писала, но поне гледам да ви чета редовно.
Изпуснах първите рождени дни, за това искам да пожелая на всички, които са имали поводи да празнуват, да бъдат здрави и щастливи, весели и засмени!!!

Добре дошла на danisia и малките Павлин и Елеонора!  Hug Дано повече не се случва да преживявате такива неприятности!

От кухнята и аз не съм доволна и я спрях след като Гергана повърна обяда!!!

Попова, честито християнче! Сега Ема си има вече ангел-пазител.

Преди две седмици и ние кръстихме Гергана. Ето тука има снимки, който желае да ги разгледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145777
Много съм доволна от ритуала, всичко мина повече от добре. Бяхме само ние, без други деца. После ядене и пиене както се полага за такъв случай. Гергана се разплака, когато я потопиха в големия казан, но после, когато започнаха да обикалят и да се покланят се успокои. Кръщенето беше в този храм:

Ох, още исках да пиша, ама стана много дълго, пък и ме чака работа.

Честит имен на ден на всички, които празнуват днес!!!

# 28
Честит рожден ден на Кияра И Николас

Честит имен ден на Павел на мама kriss77.Павел на мама pipi.Павел на мама lala и на моето ангелче Павлин да са живи и здрави всички да растат весели ,щастливи деца и много да радват мама  и тати

# 29
Ч.Р.Д на Киара и Николас.

Хора, до сега спахме!!! Не е истина просто.

Данисия, ужасно е това което се е случило. Господ да ги пази душиците. Аз уж съм обезопасила, ама в кухнята примерно печката си е опасна. Лора си залепи веднъж ръката на фурната, дано се  е постреснала.

Общи условия

Активация на акаунт