Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 942
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Наде, аз не мога да го намажа, защото той не дава! Само под вода дърпам, че тогава явно не го дразни ли незнам!

# 106
  • София
Добро утро  Simple Smile! С една чашка капучино бързам да видя как сте, че малкото нашествие не ме оставя на мира и иначе трябва да го чакам да заспи.
Аз мъничко зачезнах, но в понеделник ме спешиха, че сряда съм на изпит по кормуване и трябваше да си взема часовете и да се настроя, е този път минах  Party, сега чакам документа и практика му е майката.
По темичките - сандалки и нашите са обхващащи глезена и не позволяват на пръстчетата да изскачат. Ортопедът каза, че е хубаво след прохождането пак да се видим, но не съм се организирала още, а за задължителен очен преглед не съм чувала  Thinking.
Хм, тези профилактични прегледи дали се правят, изключвам бебешките? Имам подозрения, че посещенията при лекаря след 2-3 годинки стават само при нужда.
Като чета неволите около мъжките достойнства и малко ми настръхва косата, но пак искам момченце де  Mr. Green.
Днес се очертава доста прохладен ден, дано само вятъра да спре и ще е приятно.
Болничките дечица и мами бързо оздравяване.
А за среща, ако приемате новобранци и сме в Сф. в събота, ще се присъединим.

# 107
Черии, честита книжка! Леко и безаварийно шофиране и една нова и хубава кола за теб и детенце, за да се  newsm01 навсякъде

# 108
Наде има и сандали, такива отворени  Peace
Аз събота няма да съм тук

# 109
  • София
Черито, за мен ще бъде удоволствие да се запознаеме! Разбира се, че се приемат новобранци!  Mr. Green  bouquet

Наде, колко време след последната ваксина сложихте противоменингитовата? Ако пишеш и каква й е цифрата, мнооо`ооооо ша та обичам!  Mr. Green Heart Eyes За температурата - и аз знам, че след следобеден сън Т може да е повишена, а 37,1 може и да не е точно премерена, все пак това е само 1 десета над нормалната. Пиши как е Стенли днес.

Юле, много съжалявам за епилатора, вечна му памет, ще бъде споменаван с добро! За телефона ти ме е яд ама..... Нали погубването на техниката не с цел да имаш нови  newsm78 Mr. Green Дали ще се появиш днес или имаш ограничителна заповед и за РСто  newsm78 Mr. Green Питаш защо си разсеяна, а отговора е под носа ти - бременна си! Най-страхотното оправдание/обяснение!  Heart Eyes

Вени, съвсем не досаждаш със споделянето. Малко потръпвам като те чета и силно стискам палци по-бързо да отмине този проблем. За съжаление мога да помогна само с морална подкрепа  Hug

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 11:38 от Данче-Калпазанче

# 110
След атомната бомба ще оживеят Шер, хлебарките и моята Нокиа. Заредих го сутринта и си се включи, все едно нищо не е било. Никога няма да си купя телефон от друга марка.

За съжаление епилаторът е Филипс и не взе пример. Имаше бдение снощи (гледахме филм с Никълъс Кейдж, много хубав, но не помня как се казва - за един човек, който вижда 2 минути напред в бъдещето и пихме бира).

Данче, мисля, че разсеяността ми е патологична и няма общо с бременността.

Иво откри легена, ще ходя да простирам - няма отърваване вече. Поне къщата ми е чистичка и като се върнем от морето няма да ме заболи глава, като си вляза у нас Mr. Green

Вени, ако искаш може да пробваш следното - отвара от смрадлика в чаша или легенче и да топкаш пишката вътре. Ако е в легенче - може направо да седне вътре. Или малко калиев перманганат във вода - да стане бледорозово. Така няма да се налага да го мажеш с нищо и на детето ще му е приятно.

# 111
Здравейте!

Дано ви намирам в добро здраве.

Ние сме сравнително добре, хубавата новина е, че минаха 10 дни от ваксината и слава богу няма никаква реакция.
Иначе на последните мерки се оказа, че Пресил тежи 14200гр, едва го вдигам Tired, а често ми се налага.

# 112
Данче, ваксината се поставя поне 30 дни след последната, 20.68  лв струва и в нашата аптека я имат в наличност, иначе се поръчва. Трябва да стои в хладилник, затова първо да го види доктора дали е здрави и тогава я купувай.
Стенли май е добре  newsm78 троши дистанционни, дърпа кабели, разсипва зрънчо и солети по земята............... Thinking по това съдя, че е добре. Няма температура.
През нощта се събуди към 2.30 и си заспа, но аз реших да го завия и той ми го върна тъпкано  #Crazy до 4.30 не искаше да заспи, а като заспи и се опитам да го пренеса в леглото му-пищеше и не искаше, та и спахме заедно  Tired
Фил, радвам се че се появи и си добре   bouquet

# 113
  • Варна
Здравейте,
тази ваксина по собствено желание ли я слагате? Педиатърката каза, че следващата ще е ДТК.
Тук духа старахотен вятър, сисурно няма да се излиза следобед или направо в колата и при мама Sunglasses.
Ники не иска да спи на обяд без биба и това! Писъци, рев и като я види млъква, лапва и се отрязва. Поне вечер го оставям да беснее до припадък и заспива доволно. Толкоз е ревел тия дни, че е прегракнал. Радвам се, че свършва седмицата, поне два дена с баща му ще се справим по-лесно со зверу.
Ние направихме една голяма обиколка, в резултат на която профукахме всички пари. Сега се чудя, дали да си призная newsm78 или да замажа положението.
Не можах да открия педиатърката в кабинета, явно нещо е заета другаде. Следобед може пак да се пробвам за направление. Не са отказвам аз Mr. Green Поне да знам, дали не трябва нови сандали да купим newsm78

# 114
Краси, да пожелание се слага.

# 115
  • София
Мерси, Данче, Юлче, ти си златна! а телефонати ми взе акъла! Нашия беше Сименс!

Филипка, а колко е висок?

# 116
Филипка, а колко е висок?
А, впредвид 2та метра на баща си, не е от най-високите-86см е сега.
Или докторката не го измери добре, щото беше прав до стената, аз отдавна му купувам размер 92см и му е супер.

# 117
  • София
Данче, мисля, че разсеяността ми е патологична и няма общо с бременността.
Трай си! Сега 9 мес. се оправдавай с бременност, после - с кърмене, сега ти е паднало  Wink Браво, телефона ти е уникален! Суши ли го преди зареждане?

Вени, Юлето ти е дала много добри съвети, само да добавя да бъдеш изключително внимателна с калиевия перманганат, в легена с вода се слага само едно зрънце! Една позната беше "насолила" отворено пишле на детенцето си и изкараха доста дни в Пирогов  ooooh! ooooh! ooooh!

# 118
Иначе на последните мерки се оказа, че Пресил тежи 14200гр, едва го вдигам Tired, а често ми се налага.

Вяра е 8,700 кг.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 119
Ооооо, момичета!
Добре дошло на поредното и неповторимо априлче Александър, родено на 08.04.2006 и неговата мама! Да не се крие и да се намърдва в темичката ни!

Този месец забравих да си купя хапчета и пропускам, а Саш е решил, "че му кроя шапка" и се държи като ощипана госпожица нощем Laughing Laughing Laughing
Днес отидохме за тройната ваксина /шарковата/, а ни биха ДТК+Полио, сега ще дебна да няма реакция от ваксината, стискайте палци! Тони заспа следобедна дрямка и реших да мина да се отчета, че нещо не влизам много често и ми липсвате.
Между другото систъра /че сега е мъж/ го измери 9400, 77 см, тъй че не се шашкайте, има и по-дребни бебоци сред нас.

Вчера ходихме в М. Бриколаж и това дете като хукна между стелажите, няма спиране братче! А като го догониш и решиш да го върнеш се дърпа и започва истерично да пищи, което доведе до негов рев, стана червен като домат, дърпа се и пищи, а ние с баща му се изпотихме около 100 пъти, Саш побесня и искаше да го бие, аз тичам след него и крещя от 20 метра ква врата да купуваме, Тони хуква и после като го догоня отново истерия... направихме баси шоуто, а аз се уплаших, че детето откачи  ooooh! Държеше се като най-лигавото дете, погледа му стана налудничав, очите му шареха, а аз само виках я по него, я по баща му, който му запушваше устата да не пищи, а гледката беше : дете откачило, баща идиот и садист и майка побъркана... Tired Такъв срам не бях брала скоро.
И спирам да ви се оплаквам. Peace
Вашите докъде стигнаха с говоренето? Тони от няколко дни започна все повече да плямпа и казва нещо като "да" на разни заключения. А онзиден ходеше бос по двора и като му казвам, че ще има боц-боц на едни камъчета и той се обръща и вика "бот-бот", което много ме радва, защото все стоеше със затапена муцуна от бибата, а сега му я махаме, за да говори. Опитва се да казва разни неща, отново без мама, тати, баба и т.н., по-скоро лампа, вода, ей такива неща, но в никакъв случай не приличат нито думите на правилни, нито е супер обмислено, а налучква.

Общи условия

Активация на акаунт