ЧРД на Пипи! Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Честит рожден ден!
Дея също пипа навсякъде,всяко едно боклуче по улицата трябва да бъде "прибрано",голяма боклуджийка е
За тръшкането-има го в пълна сила при нас,а когато не стане започва и рев,който обикновено трае 10 сек.,следва викане
Аз пак бях с проблеми с антибиотика заради червено гърло,цялата бе в пъпки и направо се побърках,а моето педи не ще да вярва
При нас е др. проблем,че Дея-Мария върви сама,но все още е нестабилна и естествено е понякога да тупва на земята/хубаво ,че от ниско пада/,обаче баща и изпада в ужас ако я види да пада
,според него трябва да се върви след нея и да се пази,а според мен трябва да я оставя самичка /както винаги това съм правила/,за да се научи по бързичко.Вие какво правихте?Искам да благодаря много на Котето 123 за помоща
.Искахме да купим на Дея-Мария джип с дистанционно за родителски контрол,но бяхме се спрели на друга марка,а благодарение на нея утре ще имаме най добрият за момента!Много ти благодаря за отзивчивостта и вниманието! 
Леси,честито ти християнче

А като се върна, ще ви черпя много за моя юбилей!
, аман от тях! Нищо му н яма на Ники, ортопедите казаха, никакви ортопедични подметки и сводове и други подобни! Бос или еластични гуменки / подметки. Баси, да ходя да обикалям болници и да ми се смеят. Детето здраво
Педката ме караше да му обувам да обратно сандалите, тз хора не четат ли? Не са в крак с нещата, то какво ли се чудя нали пи сокове от 40тия ден
не от. Снахата бременна..да са живи и здрави, само това е важно!

После се счупва от хилеж и отново отваря човка, за да плюе после...