Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 917
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
Привет и от нас!
ЧРД на Пипи! Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Честит рожден ден!

Дея също пипа навсякъде,всяко едно боклуче по улицата трябва да бъде "прибрано",голяма боклуджийка е  ooooh!
За тръшкането-има го в пълна сила при нас,а когато не стане започва и рев,който обикновено трае 10 сек.,следва викане  ooooh!  Tired
Аз пак бях с проблеми с антибиотика заради червено гърло,цялата бе в пъпки и направо се побърках,а моето педи не ще да вярва  ooooh!

При нас е др. проблем,че Дея-Мария върви сама,но все още е нестабилна и естествено е понякога да тупва на земята/хубаво ,че от ниско пада/,обаче баща и изпада в ужас ако я види да пада  Tired ,според него трябва да се върви след нея и да се пази,а според мен трябва да я оставя самичка /както винаги това съм правила/,за да се научи по бързичко.Вие какво правихте?

Искам да благодаря много на Котето 123 за помоща  Heart Eyes.Искахме да купим на Дея-Мария джип с дистанционно за родителски контрол,но бяхме се спрели на друга марка,а благодарение на нея утре ще имаме най добрият за момента!Много ти благодаря за отзивчивостта и вниманието!  bouquet

Леси,честито ти християнче  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 16:01 от Мис КаприЗ

# 271

При нас е др. проблем,че Дея-Мария върви сама,но все още е нестабилна и естествено е понякога да тупва на земята/хубаво ,че от ниско пада/,обаче баща и изпада в ужас ако я види да пада  Tired ,според него трябва да се върви след нея и да се пази,а според мен трябва да я оставя самичка /както винаги това съм правила/,за да се научи по бързичко.Вие какво правихте?

Аз го оставях да пада и да става сам, но все пак вървях след него, за да го пазя от по-лоши падания на глава.
Включвай се по-често бе душа, къде се изпокри.

# 272

Аз го оставях да пада и да става сам, но все пак вървях след него, за да го пазя от по-лоши падания на глава.
Включвай се по-често бе душа, къде се изпокри.

Вървя след нея,но тя като ме усети и започва да тича Tired,естествено и пада.Всъщност при нас проблема е ,че тя не върви спокойно ,а направо тича  Tired

Ами аз първо нямах нет една седмица,след това се занимавах с едни големи глоби по фирмата  Confused и сега по цял ден сме навън с малката или на работа  Tired,голяма мъка ми е с нея,а тя е още по инат ,но ви чета като имам време  Grinning

Да ви кажа честно,аз пак взех да се замислям за второ дете,но не се решавам,страх ме е че няма да се справя и с двете  Rolling Eyes
Знам,че е хубава малка разлика  Rolling Eyes ,но съм и на мнение,че голямата също е добре.А нашият татко е на на мнение,че не ще да му викат "дядо"  Mr. Green като ходи да вземе другото дете след време от градината  Mr. Green Но ако знам,че няма да получа повече стрий и да напълнея масово,както предната бременност,а този път само на коремче,навита съм   Mr. Green

# 273

Да ви кажа честно,аз пак взех да се замислям за второ дете,но не се решавам,страх ме е че няма да се справя и с двете  Rolling Eyes
Знам,че е хубава малка разлика  Rolling Eyes ,но съм и на мнение,че голямата също е добре.А нашият татко е на на мнение,че не ще да му викат "дядо"  Mr. Green като ходи да вземе другото дете след време от градината  Mr. Green Но ако знам,че няма да получа повече стрий и да напълнея масово,както предната бременност,а този път само на коремче,навита съм   Mr. Green

Така и аз съм навита, ама ако мъжа ми си е при нас  Wink

# 274
  • София
Честит рожден ден, Пипи!
Честито на патерици и на Жени!

И аз оставям Вальо да пада колкото си иска, само че, ако е с къси панталонки, му слагам наколенки, че са му вечно разбити коленцата. Имаме една съседка, внучето й е на 1,5 г, и го води детето с коланчета, за да не пада. Една вечер го пусна без коланите и то милото като падне само реве и не може още да се изправя самичко  Confused
Иначе, и аз съм вечно след него, ама това не попречи днес да се налага да му вадя пилешко лайно от устата  Sick

Ние утре заминаваме на село за 1 седмица и после още една ще сме на гости на брат ми в Ботевград. Ако имам време, ще намина утре във форума, но ако не успея, пожелавам на всички един прекрасен юли  Hug А като се върна, ще ви черпя много за моя юбилей!

# 275
  • Варна
Здравейте!
Тез педиатри #Cussing out, аман от тях! Нищо му н яма на Ники, ортопедите казаха, никакви ортопедични подметки и сводове и други подобни! Бос или еластични гуменки / подметки. Баси, да ходя да обикалям болници и да ми се смеят. Детето здраво Peace Педката ме караше да му обувам да обратно сандалите, тз хора не четат ли? Не са в крак с нещата, то какво ли се чудя нали пи сокове от 40тия ден #Cussing out.
Хайде да не се ядосвам повече!
Честит рожден ден на Пипи и Жени!!!  bouquet
Ние заминаваме при свекито, аман и от тях! дано мъжо не прочете Mr. Green

# 276

Ние заминаваме при свекито, аман и от тях!
Ама че ме разсмя LaughingМного актуално изречение Mr. Green

# 277
  • Варна
Филипа Hug, че как да не се ядосва човек, нали те ме подпушиха. Надуха ни главата, че Ники стъпвал криво, хали-бали...
Ама моите премеждия са нищо, като чето твоите и на Леси ooooh! Племеника ми беше гипсиран преди месец два, на 1.8. падна В кошарата Simple Smile не от. Снахата бременна..да са живи и здрави, само това е важно! Praynig

# 278
Като прочетох за наколенки - откъде ги намерихте и скъпи ли са?
Защото нашите ми казват, че трябва да му слагам, колената му са ожулени, а аз не му търча, оставям го да пада и да става, само като видя, че е опасна ситуацията се втурвам. За главата най ме е страх да не я удря.

Сега бях до къщата, казвам ви, по-гадна замазка на пода едва ли сте виждали. Спукала се е на едно място и е с 3 мм "праг", бясна съъъъъм!  #2gunfire
Имаме още толкова много работа, тези майстори си оставиха ръцете, а им платих и вервайте ми кога ще си оправят бакиите! #Cussing out

Не съм му търкулнала още питка на Тони, че то време кога да намеря?! Tired

Наоплаквах ви се, чак ми е неудобно  Embarassed

# 279
И аз за наколенките да питам,от къде и има ли ги някъде из нета? Rolling Eyes

Аги,за каква питка става въпрос? Thinking

# 280
  • Русе
Ч Р Д на Пипилотка!  bouquet
Леси, страхотни сте! Честити християнчета!  bouquet И аз се изумих на одеждите ти в църквата  Shocked, ама то бива ли да криеш тая хубост - кой плакнал новопокръстените, кой очи плакнал...не е много ясно. Wink Laughing
Люс освести ли се вече?
Вярно е това, че колкото повече им висиш на главата, по-спънати стават. Имам си едно такова вече, затуй Дилянката е оставена на самотек, но не че мога да посядвам де - тя е пътешественик и непрекъснато ме разхожда из квартала, омръзва й само по площадки да стои.

Нуни, изумяват ме номерата на писанчето...чак да повръща?!? Shocked

# 281
  • Boston, MA
ЧРД на Снежи!   bouquet

Бяхме на доктор, Дани е станал почти 11 кила, дълъг е все още (ама не ме питайте колко точно), сложихме 4 ваксини и падна рев, но той беше и кисел, защоти щръкна в 6:30 сутринта. Доволна съм, че сложихме и варицела и хепатит А ваксини, другите бяха ММР и ХиБ.

# 282
Дея, прощапулник исках да кажа.  Hug /как се пише не знам/
Тони кви номера прави! Давам му лъжица с ядене, той лапва и после прави едно "Бха" и лети крем навред!  hahaha После се счупва от хилеж и отново отваря човка, за да плюе после...

# 283
  • София
С Вальо все още се приспиваме!!!  Tired Само обърнете внимание на часа!!! Направо не издържам вече, а той беснее и размята играчки навсякъде  #Cussing out
Кога най-сетне ще се светнат да ги правят децата с бутонче Вкл/Изкл???  Thinking

И аз за наколенките да питам,от къде и има ли ги някъде из нета? Rolling Eyes
Нашите ги взехме от кварталното магазинче, на Camera са (6 лв), за пълзящо и прохождащо бебе. Мнооого спасяват положението при нас.
Из нета не съм ги виждала(не съм и търсила, де), но щом в нашето смотано махленско магазинче ги има, подозирам, че почти навсякъде ще се намерят!  Peace

# 284
  • София
Добро утро! Тези дни, незнма защо, но доброто утро започва в 6 часа - постепенно се измести от обичайното 7 на 6.30, 6.15, а днес нямаше и 6! #2gunfire

За падането - гледам да смекча нещата с 3/4 панталони, за наколенки се чудех, но май ще останем без!

За боклука - май се отучи, само с фасовете се борим, но не е тежко положението!

Ние най-редовно си прищипваме пръстите на чекмеджето в кухнята като ровим там! Не се научи да се пази и това е!

Нуни, много лошо това с Яна, напук ви го прави! Що така това дете?

Дея, имала към аналогичен случай с Лора навремето и пи хомеопатично - Беладона за обрива! Според хомеопатията антибиотика подтиска болестта, а не я лекува и тя избива по друг начин - чрез обрив! Беладоната е едно от най-често прилаганите лекарства при ангина и затова в този случай се препопъчва то!

Общи условия

Активация на акаунт