/ от що ли незнам,но почти цяла вечер ми се налагаше да го занимавам защото се разплакваше много жално при вида на "страшния" батко-чичко.И Петър през деня суче на бързо на две на три и отказва повече, имама чувството, че просто от жажда изсуква първата по редичка кърма....... Но интересното е, че поне при вас бебоците сучат нощем, а той и това отказва или го правим в много специални пози.....и то с триста зора....... Тази нощ спахме отвартително, Петър се буди през три часа, мен ме боли гърло, а таткото го цепеше глава, ма то неговата болежка май си имаше оправдание
На Хип има чай от липа, маточина и лайка, казва се успокояващ чай и пише, че тези билки действат успокояващо и удължават съня. Аз го имам, ноооо май никой не го пие освен мама

Месни пюрета съм купила две: Картофи с копър и заешко на Хип и моркови с картофи и пилешко на Сънвал, но още не съм давала, нека да минат още малко дни. За сметка на това обаче вчера дадох каша от елда, безмлечна и я приготвих с кърма, стана много вкусна и днес също може да направя, тъй като имам малко замразена кърма и искам да я използвам вече.....
Магеста и Петьофито има едно такова пияно /е по скромничко е от вашето/, но вдига същата аларма и е голяма зарибявка, лудница голяма е с него.
Ох ние мислим довечера да водим Пешката на плаж, но да видим.....
и като стана въпрос за оливането и аз май прекалих

една -две стаи , че ако се беше появил онзи дядо със сливите за смет от небезизвестната приказка - всичката продукция у нас щеше да стовари и вече щеше блаженно да пие бирка на ладина нейде