Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите възгледи относно количките и кошчетата за кола?
Какви са изискванията за болнични след 42-ия ден от раждането?
Какви са мненията за надуваемите легла за гости?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите възгледи относно количките и кошчетата за кола?
Форумът обсъжда широка гама от марки колички и кошчета за кола, като се споделят лични преживявания и мнения. Някои от марките, които се споменават, включват Chipolino, Moni, Bertoni, Quinny и Cangaroo. Потребителите предпочитат да избират модели след наблюдение и сравнение вместо предварително. Освен това магазинът Premamama предлага отстъпка за детски дрехи, включително бодита, което е от полза за бъдещите майки.
-
Какви са изискванията за болнични след 42-ия ден от раждането?
-
Какви са мненията за надуваемите легла за гости?
Форумът споделя положителни преживявания с надуваеми легла за гости, като се споменава марката Intex. Потребителите съобщават, че тези легла са удобни и практични за съхранение, когато не са напомпани. Освен това се препоръчва закупуването на помпа за напомпване, тъй като тя е подходяща за гости и игра на по-големи деца.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за отношенията с майките и свекървите?

- не разбрах къде е млякото! То от Е-та не можеш да се ориентираш има ли нещо натурално в тез гадости! А това за солта направо ме уби! Аз, дето нищо не разбирам все още
да сте здрави с бебочето и много щастливи 

и затова май се поосвиних ли ...
- това за лещите и аз съм го чувала ...

То бива, бива нощни подвизи, ама виж докъде водят

Ако може прати 1 тел. за връзка на ЛС 

да си жива и здрава и много щастлива, а септември най-голямата радост ти желая!
и на Натали на Jungle!
В оптиката ми казаха, че очите когато са с лещи много изсъхвали, което било зле и се появявало дразнене и зачервяване. Затова трябвало да се носят очила. Но аз нямам такива оплаквания.
Тези неща все пак са строго индивидуални, като гаденето, например. Аз даже от началото на бременността съм свалила с 0,25 диоптъра.
На теб гледаха ли ти очните дъна, първия път?
- само обяснявате тука как щъкате на ЖК, а аз...май не ходя, в сми - имам си лекар, който ми следи бременността, има и една докторка при която ходих 2 пъти с направление от личния лекар и ми направи един картон, където ми вписа болничните в началото, които ползвах и...не съм ходила повече. Нито някой ме е мерил колко тежа, аз си меря кръвно и т.н. Доктора, при който ходя ми каза, че майчинството за тези 45 дни не можел той да ми го пусне - значи трябва при другата да ходя, така ли?