Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 315
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, ето най-после д ави покажа една покупка за бебчо, това е шапчицата, която му купихме заедно с Денис (таткото), първата покупка, която ние заедно направихме Hug, иначе другите неща са все купени от друг!!!

# 166
  • София
Уф, най-накрая качих и аз две снимки да ме видите - докато се наканя и..... мина месец, така че са малко старички  Embarassed, ама все е нещо.

Днес майка ми донесе един гащеризон, който носих когато бях бременна със Сани и направо не можах да повярвам - изпълвам го до последно, така ми стоеше със Сани в 9-я месец  #Crazy.На къде още ще раста умът ми не го побира.

Bulechka_TS, много хубава шапка! Ще трябва и аз вече да започна с покупките.

# 167
  • La casa de Mickey Mouse
снимки ка4их оЩе на обяд но забравихм да кажа
а за тампона го пр4епоръ4ват гинеколозите за да не се хваЩат гъби4ки и разни зарази от басейните, тук нали всеки блок е с баесйн, водата е винаги кристално 4иста с филтри и 24 4аса се пре4иства но все пак като профилактика
моето те4ение се оказа от настинка и да 4укна на дърво си ходя дяло лято на басейна и нямам проблеми
а за морето да супер е полезно на мен ми е на една минутка но неЩо ми е по удобен басейна

# 168
Анет, много са ти хубави новите покупки, особено ме кефи това, че са в оранжево, защото да ти кажа аз лично се поуморих от сините момчешки дрешки и си търся нещо по-така.

Булечка, честита първа покупчица!

Танини, като гледам в 20та седмица, не ти е чак огромно шкембето, но ти недей да се притесняваш, шансовете, че за разлика от нас дето си "отглеждаме" по едничко в тумбаците, ти сигурно няма да имаш "удоволствието" да носиш до 40та седмица. Ох, малко тъпо прозвуча  Embarassed , имам предвид, че бебчовците ще се родят когато са "готови", но нали при близнаците е нормално да е по-ранко, та няма да се разрастваш безкрайно  Peace

МГД, и аз да кажа, че притесненията са излишни, изобщо не е ясно кой как го мерят, така че... на мене ми казаха 1.3кг, ама честно, идея си нямам къде се е "набутало" това бебе, коремът ми не е чак толкова голям.

Мама Мия, пак съм чела явно между редовете, не разбрах какво е станало с дядо ти, но стискам палци да се оправи в най-скоро време, за да можеш да си останеш само с приятните емоции на бременеенето и бебеочакването  Hug

Наде, кажи какво решихте за моренцето? А за колко време ще ни изоставяш?

Ме_and_baby, аз съм дотук с дрешките, освен ако нещо не ми грабне окото междувременно, но специално за това няма вече да ходя, защото мисля, че имам достатъчно да ме изкарат първите 1-3 месеца. Хич не обичам да имам по много от нещо, защото спирам да го оценявам  Embarassed . Иначе през Септември мъжът ми като се завърне ще ходим за консумативите и дребните покупки като лигавчета, хавлийки, ванички и прочие, а като се роди бебо, ако има нужда от нещо за обличане пак ще купим  Mr. Green

Айде аз отивам да готвя - хванала съм се от 1 седмица и майсторя страшни БГ манджички, направо съм много доволна от себе си и откакто готвя нищо не съм качила, въпреки несметните количества сладолед които поглъщам.  Crazy

# 169
добро утро!
Jenna най-вероятно ще ходим на Приморско естественно ако не намерим нещо друго което да ми допадне повече!Надявам се да бъдем поне 10 дни.притеснява ме че апартаментчето е на 4 етаж и как ще се катеря не знам!?!?
Ама имало чудесен изглед към морето и резиденция Перла.
Bulechka_TS шапото е много сладурско!Сладка шапка за сладко бебче!
tanini екстра тумбак - съвсем приличен и изобщо не е толкова огромен!
ANETT да ти кажа и аз ако имах избор като теб и аз щях да взема мерки и да посещавам и басейнче и моренце!А виж ние дето всичко ни е далече си плуваме във ваната - най-сигурно и хигиенично!  Laughing

# 170
Здравейте от мен   bouquet

Момичета, моля ви ако знаете някой хитър и действащ метод да си изчистя ютията от варовика, че не ми се иска да купувам нова сега за бебешките Взели сме я няма и година, ползвам я само с обикновена вода, но тук е 5та степен съдържание на варовик и вече дупките дето излиза парата гледам имат варовик по тях. Никак не е хигинично за бебешките неща си мисля Sick Naughty
Купих анти-калц препарат дето с него се чистят кафеварки и други домакински и го сложиш във резервоара с малко вода - направо жълта течност започна да ми излиза и беше супер ужасно, сега не смея да гладя нормално
Още е гаранционна, но не ми се занимава с гаранции, а и не мисля че това ще бъде поето
Май ще се купува нова
Ако имате някоя хитринка, моля да я споделите Hug

# 171
  • София
Добро утро поспалани, тук пак е жега  Shocked днес съм решила да си търся нещо нова за обличане, че с тези два гащеризона ми писна, та ще обиколя първо индииските магазини за някое рокле, ако там нищо не си намеря ще скокна и до тези за бременни.
Наде стига бе 4 етажа пеш са си цяло мъчение, поне за моя мързел.
 Jenna аз сега започвам с дрежки и всичко, направо се кефа как ще харча  Mr. Green даже и козметиката мисля да закупя от сега, само да се прибера в София. Стига си готвила манджи, по добре се обучавай на супички, че малкия после това ще папа първо, аз супи хич не мога да правя, та като си отида в къщи ще има да се пробвам, да видим какво ще излезе .
Me_and_baby имам смътен спомен че ако сложиш оцет и малко вода в резервоара, помага, но после трябва да сложиш само вода да се изчисти преди да гладиш, мисля че си я отпушила вече с препарата.

# 172
Неделен поздрав, преди да поемем с Мани по градинките и люлките  Simple Smile

Вчера прекарах 7 часа на концерта Live Earth в Лондон  Simple Smile; беше супер (бях седнала, де, не в средата в мелето); бебо си прекара добре. Най-добрите ритници получих по време на Металика (голяма жица, тези пенсионери), та и металяга ще си имаме  Joy Стоях до последно, да видя Мадона  Flutter Евала, майката на две деца, и на не искам да знам колко години...Поне се амбицирах за след като се разделя с шкембата  Mr. Green

Ние купихме къща; ще се местим през август, и съм оставила пазаруването за тогава; и без това имаме много неща за местене...По-големите работи си ги имаме; консумативи и дреболии остават...

# 173
Хей, сладурки, привет и от мен!!!  bouquet Hug Хубав ден ви пожелавам и благодаря за хубавите думи, радвам се, че и на вас шачицата ви е харесала!!! Hug
Направо нямам търпение да започна да пазарувам още неща за бебчо, но ще изчакам да свършим ремонта и да подредим мебелите в стаята и тогава!!!
Ееееех, то било голямо вълнение и радост!!! Hug Hug

По между другото много съм добра в приготвянето на супи!!! Embarassed Така да се каже са ми специалитет!!! Heart Eyes

# 174
Здравейте сладки мами.Аз също нямам търпение да започна да пазаря за бебчо,но все си мисля че още е много рано.И представяте ли си колко нещо ще напазаря докато дойде време бебето да се яви.Вчера се видях с моя колежка която ми каза че няма да имам мужда от много работи за бебето защото тя толкова много е пазарила за неиното че неможли да ги износят и така и стоят нови новинички.Искаше да ми ги даде но и тя ми вика че било още много рано.Апък и незнаем още какво ще е. Embarassed.Аз много се надявам да е мома,защото в на мъжа ми рода са само момчета #Cussing out.Утре ще звъня да ми запишат вече час за пълни изследвания и дано по скоро ми дадът час че вече неиздаржам да знам как сме с бебчо.Аз се чуствам много добре,надявам се и то да е добре защото неспира да ме рита,особено като чуе гласа на баща си.МISHONKA95 много се радвам,че сме градски.Заваршила съм в СОУ ДИМИТЪР ТАЛЕВ ако го знаеш(старото механо)на кв.ХРИСТО БОТЕВ.Аз живея до НОВАТА ПОщА на ДИМИТЪР КОВАчЕВ.При кои доктор ходиш на консултаций.Аз февруари като си бях в бг и отидох при док.СТОИЛОВ  и той ми каза че съм бременна.Много е добър и има най новата апаратура.Преди да отида при него мислех да отида при НИКОЛОВА ИЛИ ДОБРЕВСКА но ми казаха че имало много мами който не са доволни никак от тях.

# 175
Здравейте мами тумбалани на тумбачетата веднага по една целувка   love001
Ние горе долу сме добре, редовно ви четя но се нямам време да пиша. До края на другата седмица се надявам спалнята да ми е готова и тогава ще съм малко по свободна и повечко ще ви досаждам  Laughing
Тези дни ще съм и на преглед и ще пиша как растем  ние и дали найстина ще е девойка или пак ще ми кажат момче  ooooh!
Айде пазете се и до скоро  Hug

# 176
Ние пък тежим цели 822 грама  Hug Предполагам, че е нормално, защото докторката ми го каза с усмивка. За инжекциите няма да говоря, само да спомена, че утре вече е последната  Whistling Стискайте палци изследванията след това да са добри.

meggyv, ти ли разправяше, как мъжа ти викал;"Ритай, тати, че сега ти е паднала! После знаеш и как ще те бие?!" - щото вчера Моя взе че изцепи абсолютно същото...  #Crazy И то - пред майка си!!! Надявам се, че тя ме познава достатъчно добре, да разбере, че сина й се шегува... Ама аз него  #2gunfire

И така, аз майче приключих с работата, добре, че навреме си намерих заместничка и я обучих. Ама не мисля, че докторката ми ще ми позволи да ида, особено с тези бъбреци... От друга страна, на моренце ми се ходи, та 2 не виждам, а на милото отпуската чак през август ще я дадат, а до тогава - кой знае какъв слон ще съм станала...  Rolling Eyes А как не умея да седя на едно място!!! Днес се опретнах да чистя - бреееей, то изморителна работа било! Вчера направих един миш-маш - плувнах в пот на тая слънчева тераса... Ама не казвайте на никой, че все ми повтарят да си почивам.  А таралежа в гащите???  newsm78

# 177
Наде, на мене много ми харесва в Приморско, особено, че е по-големичък и има място за разходки. За 4тия етаж не се притеснявай, аз живея на третия и съм без асансьор - качвам и слизам като поп ежедневно  Crazy. Ще ни липсваш цели 10 дни  Hug

Мишолина, честит ти нов дом   bouquet
Като каза Металика, мъжът ми, понеже в детските си години харесвал Металика, ме замъкна преди няколко години на техен концерт!!!!!!!!!!  ooooh! Направо си беше живо мъчение, аз през ЦЯЛОТО време седях с тапи за уши и играех игрички на телефона.
Иначе за Live Earth, жчера разбрах, че и тука е имало концерт на Giants Stadium, ама ние нали сме малко информационно затъмнени в Щатите, та не знах предварително да идем Embarassed

Виодиди, и аз готвих  мишмаш онзи ден  Mr. Green Честито надебеляло бебче!

Жени, стискам ти палци за момиченце  Praynig

Меги, душа, дорде стигнем до супичките, знаеш ли колко вода ще изтече.  Laughing Сега главната ми грижа е да задоволя собствения си глад за български манджички. Таз седмица сготвих миш маш, шницели с таратор, гювеч, кюфтенца, кюфтенца с доматен сос, а за тази вечер ще правя боб яхния.  newsm68

Аиде да ида да полегна още малко, чака ме мързелив ден отново.  smile3524

# 178
 Hug здравейте и от мен-аз ви четох ама не съм писала, че вчера дойдоха баща ми и брат ми и местихме мебели-те местиха де аз гледах Simple Smile да не помислите, че аз е пънах..така е кат го няма МЪЖО Cry та така извадиха гардероба от спалнята и го сложижа в коридора-само дето гардероба се заклещи на вратата и се наложи да го разглобят и после да го сглобят отново smile3506
Днес беше ден за чистене 1dishes newsm75 newsm79 wash hang  дори и прозорците са ошетани-днес съм фурия..майка ми си замина и пак останах самичка Weary Добре, че ви има Вас Simple Smile
viodidi  браво-много сте пораснали-все така да продължавате newsm10. ама да се пазиш, че с тез бъбреци-лоша работа.
Irenn като свършиш със спалнята да ни пуснеш снимчици! smile3521
Bulechka_TS много ти е хубава шапчицата-пазаруването е голяма краста,а?
Jenna  Браво за кулинарната инициатива  smile3501
Аиде дадох отчет-пак ще ви проверявам!Лек ден мами! newsm53

# 179
  • Варна
Здравейте и от мен.Отскоро съм във форума, но тук не съм се отчела Grinning Ритат ли вече силно вашите бебоци?Моята (засега момиче) Wink от два дни ритка доста по силно от преди. Приятен завършек на седмицата ви желая на всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт