Не съм ви писала от наистина много време, но ще се опитам да наваксамот другата седмица! Сега съм все още в сесия и е наистина много натоварено! Сега да ви споделя това-онова за мен и Ивана!
За яслите - аз съм за тях и мисля да запиша Ивана от септември /след отпуската им/, но нямам намерение да я оставям по цял ден, а само когато имам работа или лекции /следвам редовно/! Аз самата съм ходила и на ясла, и на детска! Знам и, че ще се срещне там с много полести и неща, които не бих желала, но по-добре рано! А и вирусите се преодоляват по-лесно докато се кърмим, което си е плюс! Познавам лично една от лелките в яслата,а едната от сестрите е лична приятелка на майка ми още от детските години, та съм спокойна за отношението, което Ивана ще получи там!
За морето и планините - правим планове да ходим на моренце, но за съжаление не се знае кога! Мъжът ми има много работа и много пътува, скоро ще започне да ходи и до Англия и не се знае до септември дали ще сколасаме, но сме решили, че ако не хванем българското лято, ще идем в Гърция при едни приятели през септенври! Разбира се с Ивана! А на планина ще ходим всяка седмица - на селото ми, което е в Самоковско, близо до Боровец!
В тази връзка - Приятно изкарване на всички летуващи! Много приятни мигове и пълноценно отпочиване!
За буденето нощем - все същата работа сме си. Ставаме си когато и по колкото си пъти поиска Ивана, но нямам намерение насилствено да я спирам! За мен е важно да се кърми колкото се може повече и по-дълго време, а щом и тя иска, всичко е наред! Разбира се, вече ми тежи, защото от близо 10 месеца не съм се наспивала, но това е да си мама! А и Ивана не пие още чиста вода, само много разредени с вода сокчета!
За пълзенето и ходенето - От няколко седмици Ивана може да пълзи достатъчно добре, за да се придвижва сама навсякъде! Стига до желаното място и се изправя! Не желае повече да стои в проходилката, само понякога в бънджито, но и там рядко! Понякога се пуска изправена и за секунди пази равновесие!
За храненето - Имахме много мъчно и трудно захранване с Ивана! Единствения минус на по-късното захранване е, че съвпада с периода на пробиване на зъблите и не винаги можеш обективно да оцениш защо не яде бебето! Важното е да имаш търпение и сили, което при мен на моменти се губеше и избухвах в силен рев!
За зъбите - имаме си от вчера седем пробили зъба! Първите шест излезнаха за един месец и положението беше критично, по цял ден не ядеше, а беше видимо гладна, дори на моменти не желаеше да суче! Но мина и сега сме по-добре и си хапваме, не по много, но достатъчно!
За диетите - за сега се въздържам от диета заради кърменето, но така ми се иска да не изпускам летните месеци... Въпреки това, аз продължавам да свалям килограми без усилие, но има още какво да се желае! За всичко ще има време

За Ивана - има си нова прическа, заведох я в салона, за да я пострижат! Косата и беше нито дълга, нито къса! Беше почти непрекъснато мокра от изпотяването! Постригаха я с машинката 10мм и сега е много по-добре, леко и сухо. Плака много, но много бързо се успокои! Мисля другата седмица да и пробия ушите! Иначе проявява вече характер, занимава се много дълго време сама! Показва здрасти, чао, браво, дава боц, "лети" като папагалчето и сочи лампата и часовника! Лично аз я намирам за много умна, но нали знаете за гарджето...
Извинявам се за дългия пост, но не знам кога ще имам време отново да ви споделя нашите трепети!
Поздрави на всички мами и целувки на техните бебоци!

Ей,страхотно е ,че ще ходиш на сватба,в Царско село,наистина всичко е супер,вярвам че и празненството ви ще бъде такова,е,чакаме снимки ,разбира се на красивата шаферка 
Странното е, че му показах как да слезе с крачетата надолу и сега си се катери, и слиза като катерица. За ходене обаче изобщо и помен няма, т.е. сам по мебелите или друга опора си се разхожда както си иска, хвана ли го обаче за ръце, започва да се гъне и сигурно се чуди тази лудата какво ли иска от мен, като ме оставила на самоотглеждане 

Но ще гледаме пак снимки.
Сега отивам да го къпя, че ще ходим на китайски ресторант с всичките ни кумци(понеже сме кумували поотделно с Мартин)

Много задачки са ти се струпали, но една част от тях са много приятни. Обожавам да обикалям по магазините. За мен важи с пълна сила израза: "Жена с пари, като луд с картечница". 
Лекарката за сега се въздържа да изпише антибиотик, но каза, че ако Т не спадне до 2 дни, ще се наложи. И макар, че разчитаме на хомеопатичното лечение, преди всичко, признавам, малко ме е страх. За сега Т не надвишава 38 - 38,2 градуса и все още не съм дала температуропонижаващо, но съм в "бойна" готовност. Имам Панадол и Нурофен. Май второто при нас е по-ефикасно.
....от 8,30ч сутринта до 15ч игри, плач, игри...аз каталясах, но той НЕ - накрая след порцията мляко заспа! И така до 18ч, а сега естествено пак екшън... 
не мога да ви настигна никога
Не се оплаквам, само се чудя как ще тръгне на ясла